24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NAZOR 11.9.2009 13:38

VOLTE VECI VEREJNE

FUJ OSTUDA - ZKORUPOVANY ZM**I CO SI MYSLEJ ZE SOU VIC NEZ ZAKON, KTERYM SE OHANEJ. PRITOM PLACENY ODS, KTERA JE ZAROVEN POUZIVA ABY HODILA SPINU NA CSSD

god 10.9.2009 18:18

Re: Mnoho slov o ničem

Plně souhlasím a divím se, že si to lidé neuvědomují! Jak mohou ústavní soudci brátv ochranu grázla a podvodníka?! Tím se s ním dostávají na stejnou loď a na této této lodi s nimi odmítám plout a přejí ji, aby se brzo potopila!!!

Ad. 6.9.2009 21:28

Z úhlu autora

R^

tylka 4.9.2009 14:26

Re: Nechutné!

Mně sna šálí zrak, vy komunisty zblblý člověče!!!.Tak u Vás stále platí, že kdo nejde s námi , jde proti nám a že kdo chce aby tu byl pořádek, tak je nazván silou která chce škodit zemi  atd. Že se ani trochu nestydíte, vláda nechtěla o změně ústavy ani slyšet, protože Klausovci nechtěli přímou volbu presidenta a teď když jim jde o koryta, tak jsou najednou až moc rychlí. Pane , čím vy vlastně myslíte ? fůj !!! Stejně je to tím bolševizmem stále prohnilé !

woka 3.9.2009 23:26

to je tedy pecka

srovnat Miloše Melčáka a W.Churchilla - to mě dostalo... A jakpak nám ten pan Melčák brilantně vystavěl svou stížnost - zajímalo by mě, jestli text si od Kalvody vůbec přečetl. Urban opět nezklamal. 

Lomikar 3.9.2009 23:00

Re: Odložení voleb by mohlo prospět všem.

     Petříku, zkus si přelousknout slabikář.

M. Gebauer 3.9.2009 22:22

Perfektní, děkuji!

M.S. 3.9.2009 22:21

Re: Komu prospěje odložení voleb...

Milý pane, vy si nepamatujete na Kateřinu Jaujau, ta šla protestovat a když ji odváželi tak také křičela jako by ji na nože braly. Kdyby nekřičela a neprovokovala policii tak by o ni nikdo nevěděl a do parlamentu by se nikdy nedostala.

Petr 3.9.2009 21:19

Odložení voleb by mohlo prospět všem.

Pěkný článek R^, potěšil mne střízliví náhled na věc, bez politické demagogie. Vládu máme a zbytek je jen o tom, že se bafuňáři ( je úplně jedno z jaké strany ) potřebují strašně rychle dostat zpátky do vlády aby mohli tahat ze státu peníze naslibovaný lobistům za volby. A to ohnou klidně ústavu, nebo všechny média vzhůru nohama.Přál bych ODS a ČSSD úplně vykrvácet z peněz aby došlo na rovný start pro všechno politické strany.

Sumo 3.9.2009 21:19

Re: pán je kovaný komunista, že?

Svatá prostoto, dám vám bura na zmrzlinu a běžte si raději hrát kuličky.8-o

Vlad 3.9.2009 21:17

Re: Pan Melčák

.. nebo má zkušenosti, že je jasně definovaná skupina lidí pravidelně praktikuje a ani se s tím netají.:-)

Vlad 3.9.2009 21:13

Re: Je to od Melčáka odvaha,

Že jsem tak smělej, je od vás hezké, když fandíte jednotlivci proti většině, ale proti většině stál třeba "spartakiádní vrah", Gustáv Husák nebo Usáma, syn Ládinův.:-)

Vlad 3.9.2009 21:09

Re: Pan Melčák nezaslouží

Ústava je svatý zákon, který smějí měnit jen ti, kdo schválili jeho existenci. Jde o ústavní zákon.  To je něco jako dodatek ústavy. Její součást. Ústavní soud se nemůže vyjadřovat k tomu, jestli je ústava správná, ale pouze k tomu, jesli je něco jiného než ústava s ní v souladu nebo ne.

Rozhodčí nemůže rozhodovat o správnosti pravidel, jež mu nepřísluší měnit nebo zbavovat platnosti. Může rozhodovat o tom, jestli hra odpovídá pravidlům.:-)

Vlad 3.9.2009 21:00

Re: Komu prospěje odložení voleb...

Vy neznáte pořekadlo: Zloděj křičí chyťte zloděje?:-)

Vlad 3.9.2009 20:55

Tak já nevím

Bydlel jsem v kolébce demokracie jen pár let, tak tomu asi moc nerozumím. Ale chápal bych to takhle (opačně):

Parlament, volený zákonodárný orgán ústavním způsobem schválí ústavní zakon, který se tím pádem stává součástí ústavy (když ho podepíše volený prezident). A nevolení úředníci ústavního soudu sklapnou lufry před ústavou a pošlou strejce, který si chce vylepšit úspory do penze, a advokáta, který bude tvrdit, že bílé je černé, dokud mu za to někdo bude dostatečně platit, do brusele. :-)

Biska 3.9.2009 20:36

Re: "Podvozek" Melčák

 Tou skupinou, která chce vyvolat v naší zemi chaos, jsou tisíce ruských špiónů, vy blbci pitomí!

GOD 3.9.2009 20:32

křečci pouze prskají!!!!

AUTORE JAKÝSI, MÁŠ TROCCHU NEBO PATALOGICKY DEBILNÍ PŘEDSTAVY O HRDINSTVI! MELČÁK I KALVODA JSOU TOTIŽ PROLHANÍ ZBABĚLCI, KTEŘÍ JAKO KŘEČCI VYLÉZAJÍ Z DĚR A PRSKAJÍ! OVŠEM TY TO NEZNÁŠ, PROTOŽE ASI PATŘÍŠ K NIM§§§!!!!!

pteryx 3.9.2009 18:57

co je podstatné

Demokracie je určitá hra a na dodržování pravidel dohlíží rozhodčí - ústavní soud. Víte jak se chovají naši politici?

Raz, dva, tři: a rozhodčí je svině. Raz, dva, tři: my za nic nemůžeme. Raz dva tři: A rozhodčí je svině. Raz, dva, tři: A na vině je rozhodčí ...

Otázka je, jestli jim to lidi spolknou. Ti, kdo tvoří zákonům by jim měli alespoň trochu rozumět, aspoň určité právní minimum, aspoň tu ústavu by měli znát. Jak to můžou naše zákony vypadat, když politici něco mění aniž by rozuměli tomu co?

pteryx 3.9.2009 18:52

pán je kovaný komunista, že?

To se hned pozná podle řeči.

pteryx 3.9.2009 18:50

souhlasím,

Pan Melčák přinejmenším ukázal, že není úplně blbej. Je vlastně ostuda, že tu ústavní stížnost nepodal nikdo jiný, vždyť tady očividně k obcházení ústavy došlo. Ta hra se má hrát podle pravidel, pokud jsou pravidla špatná mohou se po dohodě změnit. Hry bez pravidel obvykle za moc nestojí ...

Pešek 3.9.2009 18:46

Re: Komu prospěje odložení voleb...

Položil jste si otázku, jak tedy posloužil Melčák ODS, když její předseda ...křičí jak kdyby ho na nože bral...

Logicky vyplývá, že si protiřečíte, tedy můžete býti šmoula bez udání barvy a vodit .......   :-P

Šerlok Homeless 3.9.2009 18:38

Je to sprostý útok

na těhotnou ženu!

Sumo 3.9.2009 18:36

Komu prospěje odložení voleb...

Pane Urbane, nepoložil jste si otázku, komu prospěje odložení voleb. Přece ODS. Logicky vyplývá, že Jidáš Melčák posloužil ODS ještě jednou, než ho nakopnou do řiti.Kalvoda kalí vodu a Topolánek křičí jak kdyby ho na nože bral.Stejně to odložení voleb o měsíc ODS nepomůže, ale naopak. A Topolánek i kdyby mlátil říkám prostředníčkem do řečnického pultu jak Chrušťov pantoflem, tak volby prohraje. A dále logicky vyplývá, že jste placený modrý šmoula a můžete vodit ntak slepé koně chca/ť. 8-o

Emanuel 3.9.2009 18:32

Re: občan není rukojmí

Ale tak to přece nebylo. Za situace, že p. Topolánek nebyl sto dodat vládu, měl president republiky pověřit někoho jiného vytvořením vlády. Přednostně předsedu 2. strany s největším množstvím poslanců. A pak by se uvidělo, jak by se toho úkolu zhostil. To by bylo čisté řešení a vy tu opakujete jakési účelové mýty. Prostě vám nešlo o demokraticky čisté řešení, ale o udržení ODS a Topolánka u moci. A k tomu si vycucáváte ty mýty (jak byl Melčák státotvorný atd).

Libor.w 3.9.2009 18:31

Nechutné!

Jednání pana Melčáka je nechutné a účelovost je vidět na dálku.Je smutné že za pomoci ústavního soudu opět zvedají hlavu ty síly které by tak rády řídily osudy této země,jen bohužel ve volbách vždy tragicky propadnou.Jejich výrazným reprezentantem je pan Urban.Jsou přesvědčeny že lidem této země je třeba pomoci i proti jejich vůli.Zesměšnění politiků a snížení autority státu je v tomto případě tak zjevné a trapné že to asi panu Rychetskému nevyjde a bude muset zatroubit na ústup a to už 10.9.

noether 3.9.2009 18:09

Ústava není Bible

Ale je vidět, že Cepl starší sepsal pěkný paskvil. ;-D;-D;-D

zed 3.9.2009 18:07

Re: Za chaos jsou bez diskuze odpovědni výhradně nabubřelí politici !

Jinými slovy "účel světí prostředky", že? A další příznačná věta je "s Melčákem se nepočítalo." Ano, to máte pravdu. Ono se tady vůbec málo počítá s tím, že se někdo bude chovat jinak než se pánům "mocným" hodí.

zed 3.9.2009 17:51

Re: Je zajímavé, že propagandista Urban

A jak víte, že mu to tenkrát nevadilo? Soudím, že uvažujete takto - "Nevadilo mu to, protože by jinak podal stížnost už tehdy". Mýlím se? Ale člověk se přece nechová takhle jednoduše. Někdy vám něco vadí a přenesete se přes to, ale podruhé už ne.

zed 3.9.2009 17:45

Re: Pan Melčák nezaslouží

Jistě, každý správný poslanec a právník má mít doma plný šuplík předem připravených stížností k Ústavnímu soudu a podávat je okamžitě...kdo váhá, je zlý Kašpárek

zed 3.9.2009 17:42

Re: Pan Melčák

Každý soudí podle sebe, že? Takže člověk přisuzuje jiným motivy takové, jimž on sám podléhá nebo by rád podléhal.