20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fleischer 21.12.2007 6:42

Re: Vidím to naprosto opačně pane Šlechto.

Vidím to naprosto opačně pane Šlechto. Ale na nás nezáleží. Rozhodnou bohužel komunisti.

Jerry 21.12.2007 5:20

Re: Re: Re: šlechto šlechto, kdbyste si sundal

Prosím Racku to sladké tajemství - kolik že Vám to už je let?

peon11 21.12.2007 4:38

Vidím to naprosto stejně pane Šlechto.

Ale na nás nezáleží. Rozhodnou bohužel komunisti.

Petr 21.12.2007 4:33

Re: vy jste opisoval

M.Albright již kdysi chtěl navrhnout V.Havel, ale ona to odmítla, dokonce i v české televizi, takže jste toho moc nevymyslel.

parchant emigrant 21.12.2007 4:14

racku voni jsou perla :o)

Sice jsem nesedel s jeho bejvalym sefem, ale pred ctrnacti dny jsem si skromne prisedl k jeho poradcum, nac se bat? Pan profesor bud cesko pohrbi jako pohrbil Ceskoslovensko, nebo nepohrbi coz ovsem bude stejne tragicke .... a pan Svejnar? Toho jak urcite vite sam, dohodili Vasi partaji z Londyna, byt jde o Amika. Takze ..... takovydle fousy milej racku! Jak je to s tema "offsetama" za Gripiny? Jeste to sype?:-D

Martin 21.12.2007 3:51

Re: Re: šlechto šlechto, kdbyste si sundal

jak muze byt prezident loutka ? stal se napriklad klaus loutkou komunistu ? momentem zvoleni ziskava naprostou nezavislost na politicich co ho zvolili. to byste vedel, kdybyste umel cist a znal ustavu.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 21.12.2007 2:57

Re: Ale že mu to pan pisatelko z Karlína nandal

Hmm a o sexu ani slovo, ze? No to bude tim. Same knizky, fitness, prace v dedakci a pak se mu TO tlaci na mozek ;-D

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 21.12.2007 2:52

vy jste opisoval

Pane Slechto, ze vy jste opisoval od jana Wericha?

Takové maličkosti, podružnosti, jako třeba: kdy přijít, kdy odejít, co s penězi, které vydělám, to dělá manželka. Ale takové ty zásadní, jako třeba jaký je náš poměr k Taiwanu, to dělám já!

Prezident ceske republiky podle vas samozrejme musi vedet, ve ktere hre zaznela poprve Kde domov muj, co je na prezidentske standarte a podobne "dulezite" veci. Ovsem takove ty malickosti, podruznosti, jako treba: jaky je nas pomer ke Kosovu, k EU nebo Turecku, zda posleme sve vojaky do Iraku, zda tu nechame Americanum postavit radar, to vedet nemusi. Ze ano? Je skoda, ze nikoho nenapadlo navrhnout na prezidentku Madelein Albright, rozenou Korbelovou. Jako byvala 3 nejmocnejsi zena sveta (po prezidentu a viceprezidentu USA) ma tu nejlepsi kvalifikaci a dostatecny rozhled. Navic vetsinu sveho zivota prozila ve skutecne fungujici demokraticke zemi. Mohla nas toho hodne naucit. A cesky jeste umi docela dobre, lip nez jakasi Dzamila Stehlikova z Kazachstanu.

baltahsar 21.12.2007 2:24

Re: Re: šlechto šlechto, kdbyste si sundal

Nojo, to von asi nebude s tou Národní myšlenkou kompatibilní, to jsem si hned řikal. A to by se mi právě zrovna líbilo, kdyby tak úplně nebyl. Jak jste přišel na to, že nemá názor? A proč myslíte že by sebou nechal vorat? Že ste ho viděl jednou hodinu v televizi? No ještě že ho takhle kritizujou samý vyzrálý a pevný osobnosti ;-)

www racek 21.12.2007 1:30

Re: Re: šlechto šlechto, kdbyste si sundal

tak to jsem nepochopil. tedy se omlouvám.

já taky nepovažuji pana profesora za vhodného kandidáta ... je ho prostě škoda. ale loutka to není a nebude. má jasné a zcela racionální názory ... klaus už polsední dobou prostě blbne ...

hele, já klause znám 25 let. zrovna předevčírem jsem seděl s jeho bejvalým šéfem ... prostě ve stáří se u lidí projevují ty nejhorší vlastnosti nejvíce. a toho se u klause bojím. je to totiž tady.

ale jinak, ten svůj minulý pontifikát nezvládl špatně. ale na nový, bude to tragédie. uvidíte.

Ondřej 21.12.2007 1:16

Re: šlechto šlechto, kdbyste si sundal

haha, kde jste vzal jistotu že jsem členem politické strany? nejsem člen žádné strany, ani ODS, tudíž nemůžu mít "modré brejle"

já Švejnarovi nevyčítám že nechce rovnou daň, já mu nevyčítám nic, já říkám, že je to na prezidentský post naprosto tragický kandidát, který je přesně tím, co chtějí socani - slabá loutka, kterou budou moci manipulovat, jedinec, který nemá žádné názory, jen konformně a korektně papouškuje nemastné, neslané mainstreamové floskule a člověk, kterému je nějaká noblesa hlavy státu putna, ostentativně dává najevo, jak ho nezajímaví tradice a na to, že neví co je na prezidentské standartě je hrdý. (Y)

www racek 21.12.2007 1:08

šlechto šlechto, kdbyste si sundal

modrý brejle, možná byste cosi uviděl. třeba to, že nahradě bude sedět dinosaur vlastním tělem bránící i ods učinit racionální kroky směrem k euru či eu ...

ale považovat švejnara za nevhodného k prezidentování tím, že není příznivec rovné daně ... no, ona se používá v půlce evropy, shodou okolností na východ od nás. tedy předuralské ...

kacir 21.12.2007 1:08

Šlechta podívaj, to je tedy šlichta ! Skutečně mozková šlechta ...

Rv

baltahsar 21.12.2007 0:44

Ale že mu to pan pisatelko z Karlína nandal

tomu antikristovi zatracenýmu .. pardon, antiklausovi. Ještě že sám má politický názory vyhraněný a autentický.

"Autor je student a komentátor politického dění. Dále je též redaktrorem časopisu Národní myšlenka. Ve volných chvílích, pokud zrovna nepíše články, se věnuje fitness a četbě zajímavých knih" :o)