20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Flavius Aetius 21.12.2007 11:41

Re: Český nýmand Šlechta? Ne internetový sueprnýmand polomis

Ano..děkujeme za obsáhlý výčet vlastních mindráků. Už je vám lépe? Utřel jste semeno z monitoru aspoň?

Roman 21.12.2007 11:57

Re: Re: Český nýmand Šlechta? Ne internetový sueprnýmand polomis

Paradoxně jste o sobě svým komentářem sdělil nejvíce Vy sám. A stačily čtyři věty. Z toho tři jsou v lepším případě určené pouze k opotřebování klávesnice.

polomis 21.12.2007 12:08

Re: Re: Český nýmand Šlechta? Ne internetový sueprnýmand polomis

Jelikož

vím že oplácení stejnou mincí je vizitkou netolerance a projevem

slabosti,zdržím se invektiv vůči vaší osobě.Mohu si tisíckrát

myslet, že jste hňup, ale nikdy vám to neřeknu, protože vím že za to

nemůžete,nebo o tom ani nevíte.

autor 21.12.2007 12:24

Re: Re: Re: Český nýmand Šlechta? Ne internetový sueprnýmand polomis

Nevykládejte nikomu nic o netoleranci a projevejch slabosti, když jste sám svým komentářem začal hrubě urážet, aniž jste se dotkl merita článku. A prosím už nereagujte s takovými jako jste Vy je diskuse ztráta času.

F. Čech 21.12.2007 11:52

Re: Český nýmand Šlechta

Napsal jste milý polomisi složitě strukturovaný a zcela nesmyslný proklausovský blábol.

ok 21.12.2007 11:27

Švarcenberk na Hrad!

Švejnar je chudák, na prezidentství nemá.

Švarcenberk na Hrad!

JH 21.12.2007 12:15

Re: Švarcenberk na Hrad!

Rozhodně Šwancemberk i s koulema!

Roman 21.12.2007 11:22

Strach ze Švejnara?

Asi musí mít na hradě ze Švejnara pěkný vítr, když už vznikají v podhradí takovéto slátaniny.

JC 21.12.2007 11:16

Už jste četli suprovou odpověď Klause poslanci Paroubkovi?

Nemá chybu, je to takové elegantní odeslání poslance  Paroubka do patřičných mezí.;-D

Karel 22 21.12.2007 11:29

Re: Už jste četli suprovou odpověď Klause poslanci Paroubkovi?

V.K. si z posrance Paroubka hezky vystřelil. V Lihovém domě nepochybně proběhne tiskovka se slovní pyrotechnikou. ;-D;-D

čtenář zdrojů 21.12.2007 11:37

Re: Už jste četli suprovou odpověď Klause poslanci Paroubkovi?

taky jsem rád, že klimatolog Klaus odmítnul diskuzi s ekonomem Švejnarem. Ještě by se mohlo stát, že by při té diskuzi (o ekonomii a klimatologii) Švejnar vyhrál a přesvědčil i další zákonodárce. A znovu opakuji, že prohra Klause v presidentských volbách by byla pro socany katastrofou.;-)

čtenář zdrojů 21.12.2007 11:01

No já bych raději Klause

Jako volič socanů bych radši na Hradě viděl dál Klause. Dovedu si totiž představit, co by nastalo poté, kdy by se stal prezidentem Švejnar a nikoli Klaus:

1) Topolánek by odstoupil z funkce předsedy ODS, což by pro socany byla katastrofa

2) Klaus by najednou neměl žádnou funkci, takže dost pravděpodobně by se vrátil do čela ODS

Z těchto důvodů se domnívám, že Klaus nakonec zvolen bude i hlasy sociálních demokratů a to dokonce pod taktovkou Paroubka. Paroubek bude sice veřejně proti Klausovi, ale tajně pro.;-P

Kylchap 21.12.2007 11:12

Re: No já bych raději Klause

Doufám, že nám Bůh Topolánka při dobrém zdraví zachovati ráčí. Legrace není nikdy dost.

jirka.s. 21.12.2007 12:01

Re: Re: No já bych raději Klause

Topolánek netopolánek, nám tady na psu k srandě stačíš bohatě jenom ty, generální inspektor Kokrhel! ;-D;-D;-D

čtenář zdrojů 21.12.2007 12:04

Jirko.s.

a co ten tvůj pravicový důchod 6500,- měsíčně? Z toho mám zas srandu já.;-D

jirka.s. 21.12.2007 17:42

Re: Jirko.s.

O můj důchod nemusíš mít starost! Já s ním rozhodně vyjdu! Ale že by byl pravicový? To může zase napsat jenom takový ignorant jako jsi ty! Zásluhu na tom důchodu mají především ti jediní praví superlevicoví komouši, kteří se postarali o to, abych si náhodou někde nevydělal trochu víc než je pro příslušníka dělnické třídy z donucení záhodno! 8-o

čtenář zdrojů 21.12.2007 12:02

Re: Re: No já bych raději Klause

myslím, že Paroubek to moc dobře ví a podle toho jedná. Teď ví, že jeho snha vyprovokavat modrosoudruhy, aby ještě chvíli káleli na Švejnara, je docela dobrý politický kalkul. A oni to Paroubkovi žerou i s navijákem. ;-D. Já jsem ochoten si už dnes vsadit na drtivé vítězství Klause, kdy mu dá hlas většina socanů a všichni komunisté (rudí i modří). Nedostane jen hlasy Zelených.

Johnny 21.12.2007 10:47

Proč tolik nenávisti ?

Člověk jenom zírá. Klaus má volby jasně vyhrané je favoritem na 99 %.  Nakonec ho přece komunisti podpoří, protože protikandidát s dvojím občanstvím a to ještě americkým, no fuj. Přestože jsou všechny výhody na jeho straně, najdou se tací novináři jako Šlechta, kteří musí urážet, nestačí mu věcný rozbor. Ten titulek je, mírně řečeno, značně nevkusný. Pak se připojí  další fanatici a jenm lijí kýble špíny. Jak se má pak naše politicka scéna trochu zkulturnit ? Nejde to bez urážek a sprostého napadání ? A že je Švejnar pro progresivní zdanění ? Progresivní zdanění je v celé Skandinávii a podle posledních průzkumů jsou tam lidé s kvalitou života nejspokojenější na světě. Příště se polepšete, pane Šlechta.

autor 21.12.2007 10:55

Re: Proč tolik nenávisti ?

Kde? Ukažte mi jednu pasáž kde jsem urážel a lil kýble špíny. Radši si přečtěte Zieleniecův článek co dnes na Psu vyšel, to je snůška nenávistných blábolů...

"Jeden z nejvýraznějších symbolů politického kýče dnešní doby, podobným

příslovečnému jelenu v říji ve výtvarném umění, je nepochybně jistota,

s jakou politik podezřelý z nějaké obyčejné, chtělo by se říci přízemní

nepravosti přijde s teorií o politickém spiknutí."

Johnny 21.12.2007 11:02

Re: Re: Proč tolik nenávisti ?

Bránit se tím, že jiný píše bláboly není zrovna košér. Ten titulek se vám zdá normální ? A přčtěte si pár reakcí, především těch spouhlasných, není v nich sprostoty a nenávisti víc než dost ?

autor 21.12.2007 11:11

Re: Re: Re: Proč tolik nenávisti ?

Použil jsem titulek, jaký jsem použil. A nezlobte se, ale internetové reakce a diskuse vůbec neberu jako relevantní. Občas jsem schopen se s někým kdo konstruktivně nesouhlasí se pobavit, ale anonymní kladné či záporné "hurá" nebo urážlivé příspěvky mě nezajímají

Johnny 21.12.2007 11:21

Re: Re: Re: Re: Proč tolik nenávisti ?

Ten titulek je urážející. Vaše reakce použil jsem takový jaký jsem použil ukazuje, že nestojíte vlastně o nějakou reflexi. Čtenáře samozřejmě přitáhne a o to jde. Čtenář si řekne, novinář je sprosťák, tak já budu ještě větší. A to se vám povedlo. Prosím, už nereagujte. Děkuji.

jana 21.12.2007 11:47

Re: Re: Re: Re: Proč tolik nenávisti ?

 

 Když obhajujete ten Váš titulek, já navrhuji jiný - Honorace z Proseka, která pravicovost chytla asi jako spalničky. Tak co - líbí se Vám?

Štváč 21.12.2007 10:46

nedůstojná servilita

Ale, ale to jsou věci. Ve všem si pane slouho odporujete. Jednou větou říkáte, že nic proti Švejnarovi nemáte, zdravá konkurence, více publikací než Klaus /on ve světě žádnou/, ekonomové jsou oba, až na komunistickou VŠE u "profesora" atd.  Servilní snůška , kterou vůči Š. předvádíte, ukazuje na panický strach z Hradu. Nedůstojné a urážející. Ne tak pro ješitu, ten pro to nemá vytříbený cit. Říkala mu to vždycky maminka.

gerontusinza 21.12.2007 10:42

pane Šlechta pobavil jste mě jak už dlouho ne...

dokonce jsem ten blábol přečetl celý..... Musím říci že mě je ten Švejnar hned sympatičtější..... charisma si strčte za klobouk, to měl i Havel v 89 a podívejte jak samo od sebe se "charizma" změnilo až v kolosální blbost . Nepožaduji žádné charizma, požaduji rovného a poctivého člověka s rozhledem, schopného si uvědomit priority pro občany (nejen pro členy O(rganizace)D(rzých)S(pratků zlodějských)... A to mě tč, skutečně až neúsměvně pan Klaus neskýtá ......  Ano vadí mě Švejnarovo USA občanství ale vadí mě také Klausova úhořovitost a neschopnost pochopit že není jen presidentem ODS ale 10 milionů lidí různého věku a je jeho povinnost pro ně pracovat... Nikoli jen si hrát na jejich zástupce a chovat se jako doživotní vládce, kdy ho zájmy těchto lidí zajímají jen okrajově........:-/

autor 21.12.2007 10:52

Re: pane Šlechta pobavil jste mě jak už dlouho ne...

kdyby jste to četl pořádně a nevyhledával účelově určité pasáže, pak by jste věděl, že Klause za žádné terno nepovažuji. Nevím nic o tom, že by Klaus byl pouze prezidentem ODS, ani nic o tom že by se choval jako doživotní vládce. Ono to chce pozorně číst média, všechno co ti lidé napíšou a ne jen se spokojit se zrovna módní a na lžích založené laciné kritice Klause a přebírat to. Četl jste s ním vůbec ty rozhovory co proběhly v poslední době?

gerontusinza 21.12.2007 11:23

Autore na rovinu nečetl....Re: Re: pane Šlechta pobavil jste mě jak už dlouho ne...

a víte proč? Protože za každým politikem je dnes určité penzum "práce" které se promítá v našem životě.... Tuto "práci" předvedl pan president svým opakovaným potvrzením nejpitomějšího politika jako premiera a sestava jeho vlády i její programová činnost to jen potvrzují....  Podívejte se kolem sebe a sdělte sám sobě, co nepřivedli do problémů a koho se to nejvíce týká...... Mě? Vás? Nikoli jen těch co se nemohou příliš bránit, mladých rodina jejich dětí a starých lidí od dopravních problémů, přes povinné papírování na úřadech a  různě pitomé výměny legitimací, rozpoutání inflačních trendů i dovolením nesmyslného zdražování energií ( a to jsem prosím akcionářem ČEZu) až  k ožebračování ne za léčení ale za NIC ( o administrativě a dopadech nemluvě)..... kreténismus je totiž to nejslušnější co mě napadá... Takže pokud pan Klaus bude zvolen, bude muset na konci svého období tvrdě obhajovat své (svinské) kroky vůči většině obyvatelstva..... Víte že bych se ani nedivil kdyby tlaky byly natolik osobní, že by ještě rád odstoupil..? To jaksi švejnara jsem nemusel

jirka.s. 21.12.2007 11:55

Re: Autore na rovinu nečetl....Re: Re: pane Šlechta pobavil jste mě jak už dlouho ne...

Ani bych se nedivil, kdyby ty tvé tlaky byly natolik úporné, že by ses až  pos/ral, gerontosaure! ;-D

kerim 21.12.2007 12:11

Re: Re: pane Šlechta pobavil jste mě jak už dlouho ne...

Pakliže používáte vazbu "kdyby jste" , nemohu Vás při nejlepší vůli považovat ani za novináře. Je to ale bída....

tatina 21.12.2007 10:34

Původně jsem si myslel,že kandidátem Paroubka bude Jiří Krampol,

a spolu budou jezdit po zemích českých s estrádami.Nakonec se z toho vyklubal Zelený Švejnar.Zelený proto,protože jej jako první představili právě Bursíkovci.Jen mně vrtá hlavou,proč s.Paroubek tak náhle otočil co se týče pana Švejnara.Dříve totiž prohlašoval,že takové jméno nepřipadá v úvahu.Nakonec jsem si ale řekl,že u s.Paroubka je vše možné,a tak kdo bude dělat protikandidáta panu Klausovi je mi naprosto jedno.Podle mne je dobrý president a mohl by jim býti i další léta.Vše bude záležet na nevypočitatelných lidovcích.