28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karel-smíchov@seznam.cz 23.1.2008 11:06

názor

Můj názor na úpadek US-DEU byla dohoda  vedení ODS+US --dejte US do klidu my Vás zato

dobře zaměstnáme !! p.Němec je poradcem p.Topolánka ,p.Kůhnl je vyslancem v Bulharsku,

i daší z vedení US jsou na dobrých postech !!!!! Tak se dělá politika !!!

huhu 21.1.2008 17:56

US je vyčpělá sodovka, nyní je reinkarnací SZ

pravdaláska stále slábne, ale stále je schopna oprozuvat třeba Švejnarem.

Jsem jen zvědav, zda volební poutníci pravdalásky budou poprvé od r. 89 volit opětovně tutéž stranu tj. jako posledně SZ, nebo bude opět jako tradičně předložen po zklamání nový reinkarnovaný spasitel....

xxx Kubeš 21.1.2008 23:36

Re: US je vyčpělá sodovka, nyní je reinkarnací SZ

R^

Ludva 21.1.2008 17:41

Vznikla zradou a proto zanikla.

Pokud si vzpomínám tak US vznikla v parlamentu po neúspěchu Jana Rumla nechat se zvolit předsedou ODS. Byl to horší případ přeběhlictví než Melčák s Pohankou. Ti poslanci se nechali zvolit za ODS a když ji neuchvátili pro sebe, tak vystoupili a založili si vlastní stranu, kterou nikdo nevolil. Bylo to možné jen díky podpoře sdělovacích prostředků, které ten princip zrady nedokázaly, na rozdíl od občanů, pochopit. Přece když se panu Rumlovi a spol. nelíbilo v ODS tak mohli opustit parlament a kandidovat řádně v dalších volbách. Od té doby se táhne ten přeběhlický maras. Občan prostě neví koho volí, je za hlupáka.

Pišta 22.1.2008 11:06

Re: Vznikla zradou a proto zanikla.

Kam se vám podělo švýcarské konto, Libor Novák ve vazbě a hysterie Tuneldědka s celou famílií? Vzbouřence vyhodil Tuneldědek osobně řka: " V ODS  nemají co pohledávat"  Melčák s Pohankou opustili parlament? A kam šli?  Ruml a spol. nikam nepřestoupili, alébrž byli vyhozeni! Potom Tuneldědu ještě nakopl Lux , padla celá vláda. A bylo vymalováno!  Vaše rodná strana šla na  osm let do opozice. Mobilizace, nemobilizace.

karel-smíchov@seznam.cz 23.1.2008 11:30

Re: Re: Vznikla zradou a proto zanikla.

Ohledně švýc. konta by se měl vyjádřit p. Macek  tajný poradce p.V.K. Jeho bývalá žena ,

prohlásila  ,že žije  s úroků  ale nikdy  neřekla  z jakých peněz  nebo z jakého konta !!!!

Jen že žila ve švýcarsku , napadá mě myšlenka zdali sňatek s p. Mackem nebyl jen .naoko,

aby někdo hlídal  konto , zřejmě je konto zrušeno tak se p.Macek rozvedl , a je VYMALOVÁNO!!!

Pamětník I. 21.1.2008 15:15

co to mele Mlejnek?

Někdo pořád dokola jako Mlejnek  mele jako mlejnek nepravdy o finančních aférách ODA , která neměla jako ODS aféry s černými konty, neexistujícími dárci a Šrejbry. Pouze po jistou dobu byl problém s nesplácením regulérního dluhu z oficiální půjčky pro volby v roce 1992. Původci nesplácení odešli ze strany a pozůstalí dluh účetně vyřešili a závazek spláceli až do vyschnutí všech stranických příjmů koncem roku 2007. Teprve pak z vlastní vůle rozholi o ukončení činnosti ODA. Nicméně ODA tento zodpovědný přístup naše neseriozní politická scéna nikdy neodpustí.

huhu 21.1.2008 17:59

Re: co to mele Mlejnek?

ODA byla tou stranou, která měla na starosti praktické provedení privatizace. Rozumím tomu, že jste byl  a stále jste spokojen...;-)

Jensina 21.1.2008 21:36

Re: Re: Nic nového pod sluncedm

 podopbenství o nových košťatech platí a pořád nejsme poučenéí!!  Jaká to byla sláva, jak jim stoupaly preference, jací to byli geroi, jak spali ve spacák na kafkách, mesiášové?? Nepřipomíná Vám To něco. .

Pišta 22.1.2008 11:10

Re: Re: co to mele Mlejnek?

Nemohl by jste si vzpomenout, kdo tenkrát tu vládu sestavoval a byl premierem.Já si to jméno né a né vybavit!  Znělo to jako Flus nebo tak nějak! Nebo snad Hnus? Fakt nevím.

Schumacher 21.1.2008 12:37

A definitivní tečku udělalo onemocnění

Katarem.

MS 21.1.2008 15:14

Re: A definitivní tečku udělalo onemocnění

R^;-D

M. Gebauer 21.1.2008 12:11

US a ostatní straničky.

Podle mého skromného názoru. "zahynuly" ony strany na to, že v nich, jak praví klasik, bylo příliš mnoho kohoutů na jednom smetišti a nikdo z nich nechtěl uznat vůdčí roli toho druhého. Svůj cíl ale přesto splnily! Katapultovaly do vrchních pater společnopsti lidi, keří by se tam třeba vůbec, či jen stěží mohli dostat.    

Jenda 21.1.2008 18:31

Re: US a ostatní straničky.

Coz ve vetsine pripadu je dost nestesti.

čtenář 21.1.2008 11:40

Svým rozhodnutím

nejít do vlády s levicí Ruml US naopak zachránil, ale jen přes jedno volební období. US pak to v dalších volbách zkusila a to byl její konec. Bursík si z toho vzal celkem poučení. Strany jako ODA nebo US  ale v principu stejně těžko trvale přežijí, protože jsou složené z příliš velkých individualit, které nikdy nedokážou spolupracovat a zmoci se na kloudnou politickou akci. Podopbně dopadne i SZ.  Setrvání takových individualit v politice by mohl zaručit jen většinový volební zákon preferující právě osobnosti před stranami. To jim ale absurdně zkazil sám Havel.  Jinak je zajímavé pozorovat zmatek jejich osiřelých bývalých voličů. Většina propadlých hlasů v minulých volbách patří jim. Nejsou schopni si srovant v hlavě, že takto sobě i nám přivolují komunisty nebo jim to prostě nevadí, protože to jsou v podstatě levičáci.

honzak 21.1.2008 12:23

Re: Svým rozhodnutím

No tak! Vždyť oni to myslí dobře až upřímně.

Jensina 21.1.2008 21:38

Re: Svým rozhodnutím

Znovu se houfuji pod praporem pravdyalásky, samozvanci, vraťte se do hrobu i Veškrnou,

Pišta 22.1.2008 11:19

Re: Re: Svým rozhodnutím

Nepapouškujte co už jednou  řekl  Grebeníček !

Pišta 22.1.2008 11:15

Re: Svým rozhodnutím

Když si představím , že strana Čermáků , Macků a Dalíků by tady mohla, díky změně volebního zákona prosadit cokoliv by se jí zachtělo bylo by to fajn. Přinejmenším by nějakou dobu bylo veselo!

lis 21.1.2008 11:34

uvidíme jak zelení dopadnou

S autorem souhlasím>-

Stachanov 21.1.2008 0:58

autor se mýlí

Zelení jsou spíše jako lidovci a každou další studií o globálním oteplování sílí jakýsi obecný pocit, že je potřeba "něco s tím dělat" a s ním i Zelení

Melein 21.1.2008 13:20

Jen jestli nejste na omylu spíše vy

SZ se jeví jako velmi rozporuplný spolek počínaje předsedou (politickým turistou a rádobyekologem) Bursíkem, pomatenou Kateřinou (její "důležitá" vyjádření v TV bývají fascinující), matkou Kuchtovou (jejímž snad nejpitomějším činem bylo prosazení Kateřiny Neumanové do čela organizačního výboru) a snad jediným opravdovým ekologistou Stropnickým. Myslíte, že dejme tomu nápadem zpětného výkupu PET získá SZ voliče? Tahle strana se příště do parlamentu těžko dostane.

MS 21.1.2008 15:16

Re: Jen jestli nejste na omylu spíše vy

Doufejme.