19.3.2024 | Svátek má Josef


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Magid 3.2.2007 18:52

Re: Re: Re: Re: Gratuluji Kamile

R^!

milan007 3.2.2007 19:11

Re: Re: Re: Re: Gratuluji Kamile

Za to že je tlustý a zpocený možná nemůže, pak ale ať dělá pingla a ne ministerského předsedu

gábina 3.2.2007 19:27

Re: Re: Re: Re: Re: Gratuluji Kamile

To mně tedy ušlo, že by Paroubek dělal ministerského předsedu. Mám dojem, že už od června loňského roku ne;-D

historik 4.2.2007 9:01

Re: Re: Re: Re: Gratuluji Kamile

Už tím, že upřesňujete na Topolánka, dáváte najevo,  že je mu podobný i někdo jiný. Třeba krásný,  milý a  čestný Paroubek. 

Druhé já 3.2.2007 18:14

Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

Protože nejsem členem ČSSD, zdá se mi, že je věcí pouze a výhradně členů této strany, případně jejich sympatizantů, kdo je jejich předsedou. Co je komu z ostatních lidí do toho? A pokud se některý z politků stane tak neoblíbeným nebo dokonce div ne zločincem, jak o tom někteří autoři v této diskusi píší, jistě již nebude mít v příštích volbách šanci. A nebo to je pouze subjektivní názor přispěvatelů, Paroubek na předesdnické židli zůstane, a pak se ptám znovu: co je komu z ostatních stran do toho, jestliže čtvrtině voličů to vyhovuje?

A pokud jde o počin obou "čestných" poslanců, zdá se mi naopak, že bylo jejich povinností , ke které je zavázali voliči, aby vládu, prosazující mnohdy opačná stanoviska než ČSSD, v žádném případě nepodpořili a vládnout ji nenechali.

A nerozumím ani tomu, proč, když máme plně funkční vládu, je stále kritizován Paroubek, ačkoli jde pouze o předsedu opoziční strany?

Uvidíme, jak dlouho vydrží všem Paroubkovým protivníkům svádět všechno, co se tu odehraje problematického, na ČSSD. Já si s hodnocením počkám tak cca půl roku, abych si byl jist, že Topolánek je ta hvězda všech politických hvězd, přinášející nám osvobození od Paroubkova teroru.

gábina 3.2.2007 18:26

Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

druhé já, to je přesné. To je zásah na komoru. Lépe bych to neřekla. Kdyby se Paroubka tolik nebáli, nevyváděli li by tolik. Myslím, že by Topolánek mohl jít k Paroubkovi do učení. Co by pochytil, mohlo by se mu velmi hodit v jeho životě- ať politickém, nebo normálním lidském.

Vodák 3.2.2007 18:52

Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

Vy nemusíte z hodnocením čekat. Nedělejte ze sebe nestranného, když máte dávno jasno. Samozřejmě, že je věcí členů strany kdo je jejím předsedou. To však neznamená, že ostatní k jeho osobě nemůžou vyjádřit názor. Že jim musí být jedno, že  dělnickou stranu, s mnohaletou historií, za kterou se až do r. 1948 nemusí stydět, se podařilo komunistům natolik obsadit svými lidmi, že je z ní komunistické béčko. To zdaleka není strana Majera ale strana Fierlinga. Paroubek by nestál za slovo, kdyby tato strana nebyla druhou nejsilnější a mnozí si ještě pamatujeme, co mocichtiví demagogové, kteří nevědí co je to morálka a jsou  bez jakýchkoli zábran dokážou. A právě proto, že takovýto člověk v čele strany vyhovuje čtvrtině voličů, je potřeba poukazovat na to, co je zač. Jestliže nerozumíte tomu, proč je kritizován Paroubek, tak jste asi neslyšel jeho povolební projev. Paroubek je nebezpečný člověk, který nepatří do politiky. 

gábina 3.2.2007 19:00

Re: Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

A já si myslím opak.;-P

Starý J. 3.2.2007 19:03

Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

Beru Vás za slovo! Co je takové gábině po tom, co dělá Topolánek, na kterého zde plive ostošest? Je to předseda její strany! Provádím zásah na komoru!

gábina 4.2.2007 12:22

Re: Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

To jsem nepochopila. Vy tvrdíte, že Topolánek je předseda mé strany!? Neupadl jste na hlavičku ? To za prvé,  a za druhé já nejsem členem žádné strany.Na zásah na komoru ale nemáte schopnosti.Smiřte se s tím a tiše záviďte schopnějším mužům.

Druhé já 4.2.2007 13:43

Re: Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

Naprosto souhlasím, nikomu není nic do toho, koho si členové kterékoli strany zvolí. Trochu jinak je to ale s premiérem. Ten je (bez ohledu na to, kdo jím právě je) přímo předurčen ke komentářům svého chování. A to i kladným, i záporným.

Je mi opravdu naprosto jedno, s kým p. Topolánek žije, zda se pere s novináři nebo zda se vyjádří problematickým gestem  ve sněmovně. Není mi jedno, zda tu budou či nebudou radary USA nebo zda budou kardiaci doplácet na léky, keré nezbytně potřebují k životu.

A k tomu je třeba naprosto nezbytně si uvědomit, že i tuto vládní garnituru volila více než čtvrtina našich voličů. A tak nezbývá, pokud s něčím nesouhlasíme, než  v rámci demokratických principů bojovat za změnu.

Přesto se mi nezdá, že tím nejsprávnějším bojem je přesvědčovat členy opoziční strany, že mají "nesprávného" předsedu. To myslím nic tak moc nevyřeší.

Martin 3.2.2007 17:38

Pohanka Melčák

Nejsem voličem ČSSD a ani nikdy nebudu.To ale nemění nic na tom že Pohanka s Melčákem nejsou"konstruktivní "poslanci,ale zrádci svých voličů.Přitom je celkem jedno jestli se časem ukáže že jsou "skvělí" odborníci,kteří musí dostat lukrativní místo v nějakém státním podniku.Nebo jestli chtějí jen prodloužit svoje lukrativní zaměstnání ve sněmovně,protože jsou v ní naposled.

Karásek 3.2.2007 18:57

Re: Pohanka Melčák

Ale jsi voličem ČSSD!   ;-D;-D;-D

kamil 3.2.2007 17:18

pane reiniši-vás nám posílá samo nebe-vy všemu rozumíte-pro vás je pravá-levá-jen když to pomáhá modrým ptákům-už nás to unavuje ty vaše bláboly-nelžete lidem-modrej ráj nectějí

gábina 3.2.2007 17:53

Re: pane reiniši-vás nám posílá samo nebe-vy všemu rozumíte-pro vás je pravá-levá-jen když to pomáhá modrým ptákům-už nás to unavuje ty vaše bláboly-nelžete lidem-modrej ráj nectějí

souhlasím, KamileR^

JJ 3.2.2007 17:17

V prve rade zodpovedny vsem obcanu CR

pak teprve svym volicum a potom mozna Paroubkovi. Staci si precist, co ten clovek slibuje. A slibuje to podle Ustavy, coz znamena, ze zadne dalsi ujednani nesmi naplnovani tohoto slibu omezit. At uz se jedna o zakon, ci smlouvu mezi poslancem a jeho stranou.

Nevim, jestli si panove Paroubek s Filipem uvedomuji, ze by museli menit Ustavu CR. Ale spise se obavam, ze je jim to jedno.

Starý J. 3.2.2007 16:24

Jarmila Novotná

Píše:...co jeho patnáctiletý syn a co ostatní děti v celé naši vlasti? Fakt si myslíte, že jsou budoucí generaci Melčák, Pohanka , Čunek a  Topolánek vzorem?....

Vážená, asi mezi ty patnáctileté děti vůbec, ale vůbec nepřijdete. Jinak byste věděla, že 1) se na přenosy z parlametu ani nedívají, takže Topolánka neviděli. 2)To co udělal Topolánek na Vás udělá již osmileté dítě našich nepřízpusobivých občanů, pokud mu vytknete křik, nebo kouření. Totéž normální dítě tak od 12 let věku. Bez ohledu na Topolánka.

Tím nechci Topolánkovo gesto chválit, jen mně přijde směšné Vaše dramatické vykřikování o tom, kdo je, nebo bude dětem vzorem! Rozhodně není vzorem Paroubek, běžte mezi děti a zjistíte, že si nadávají do Paroubků. Je hezké, jak jste zapálená, ale trochu racionálního pohledu bez brýlí, ve kterých vidíte Vaše přání a ne skutečnost, to vypadá tak na zbláznění se. Tak nějak jako Vy vykřikoval v padesátých letech svá hesla Pavka Kohout, víte-li, kdo to je. Dnes se za ně stydí! Vaše zoufalství z toho, jak Melčák , Pohanka, Topolánek a Čunek kazí "DĚTI V NAŠÍ VLASTI" je vcelku zábavné. Nějak Vám z hledáčku vypadli všichni šibalové, co jich za 8 let vlády soc.demokracie bylo. Spíte klidně, když si uvědomíte, jaký vliv na děti v naší vlasti měl celý ústřední výbor strany v čele se soudruhy Husákem a Jakešem  před revolucí? Asi ano, že? Tipuji to na 100%!

gábina 3.2.2007 18:44

Re: Jarmila Novotná

Vy se divíte, že si děti nadávají do Paroubků , když to slyší doma ?Proč si myslíte, že paní Novotná neví kdo je Pavel Kohout ? Proč ji činíte odpovědnou za to, co dělal ÚV KSČ a její představitelé. Co když byla ještě sama dítětem? Je snad rozdíl mezi osmiletým cikánem a předsedou vlády při jednání parlamentu , pokud dělají totéž obscéní gesto , nebo podle vás to není rozdíl ? A s paní Novotnou souhlasím, že ani Melčáka, ani Pohanku, ani Topolánka ani Čunka bych za vzor dětem nedávala.

nabi 3.2.2007 16:20

nic

Ale pokud se nepletu tak se do parlamentu volí spíš strany a ne lidi... takže na tom něco bude

PRASÍ DENT 3.2.2007 16:19

ASI TAKTO

 Pohanka, podlehnuvši zřejmě Dalbalíkově UMU i Melčák, který je zřejmě prodlouženým pařátem Výra z Vysočiny jsou  ZRÁDCI a SKETY......Názor bych mohl poopravit, pokud by se oba po AKTU vzdali svých poslaneckých prebend.......

Starý J. 3.2.2007 16:28

Re: ASI TAKTO

Asi takto: Umíte něco jiného než komolit a zesměšňovat jména, nadávat a urážet?  Jste explicitním příkladem nenávistného člověka a ani se nedivím, jakého guru jste si vybral!

huhu 3.2.2007 17:14

Re: Re: ASI TAKTO

R^

gábina 3.2.2007 17:39

Re: Re: ASI TAKTO

A je vám snad něco do toho, jakého guru si pan Starý vybral? Vyčítá vám on snad vašeho Topolánka ? S jeho obscénimi gesty, nemorálním chováním a pod?

gábina 3.2.2007 17:41

Re: Re: Re: ASI TAKTO

opravuji a prosím za prominutí. ...jakého si pan PRASI DENT.......

Starý J. 3.2.2007 18:30

Re: Re: Re: ASI TAKTO

Jakého si vybral je jistě jeho věc, jako každého jiného. Ovšem slovník je příznačný!

gábina 3.2.2007 18:34

Re: Re: Re: Re: ASI TAKTO

Ovšem vy se svým " dělnickým slizem" jste ho překonal nadobro

PRASI DENT 3.2.2007 19:14

Re: Re: ASI TAKTO

 Nejste vy náhodou Starý osel  ? Jak můžete vědět jakého mám eventuelně GURU...!!

0007 3.2.2007 16:14

Kdo jinému jámu kopá,sám

do ní padá.  Toto se za bolševika na VUMLu neučili a tím pádem o tom nemá paroubek ani páru. Snaží se vyloučit pana Mělčáka z ČSSD a věnuje tomu takové úsilí, že si ani nevšimne, že zcela normální členové ČSSD už začínají uvažovat o vyloučení Paroubka nejen z ČSSD, ale snad i z lidské rasy. Pak bude jeho jediná naděje na Kubě a nebo v Severní Korei.

gábina 3.2.2007 17:45

Re: Kdo jinému jámu kopá,sám

Zatím to, chytrolíne, na vyloučení Jiřího Paroubka z ČSSD nevypadá ani náhodou. Ve všech krajích, kde už proběhly krajské konference byl nominován  znovu na předsedu. Pohybujete se někde jinde než v realitě.

Bedra 3.2.2007 15:14

Ejhle, demokracie

Dobrý článek, vystihuje všechno!