19.3.2024 | Svátek má Josef


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gábina 4.2.2007 12:52

Re: Re: Bývalý komunista senátor Štětina bojuje za zákaz komunistů !

Tak je to i s  bývalými komunisty, kteří se schovali pod křídla ODS. Jsou z nich ti nejžhavější anikomunisté. Třeba Vlastík Tlustý a ostatní.

Rudý Baron 3.2.2007 23:32

koukám, že úroveň příspěvků...

nějak poklesla.

Asi dva roky už nepíšu nic a jen když už to nemohu vydržet, tak politiku komentuji.

Ale ta dnešní diskuse k tomuhle článku mne tak trochu namíchla. Žádného z politických figur nemám jako miláčka a bohužel myslím, že Aston už taky tak trochu rezignuje na to, co se s jeho Neviditelným Psem děje. Možná to souvisí s tím, že Bartík mu už nechodí u nohy každý den, ale spíš to bude o tom, že se u Neviditelného Psa vyměnili čtenáři. Ti z jeho počátků, jako já, tedy z roku 1996, už se zde mnoho nevyskytují. Občas zaregistruji RACKA a to je hodně málo...(promiňte, na koho ze starých přátel i nepřátel z diskusí jsem zapomněl...).

A tak jsem se právě teď rozhodl, že opět začnu komentovat každý Astonův úvodník, ke kterému se dostanu. Ono to nebude snadné. sice mám doma hned dva zasíťované počítače, ale je stále obsazeno. A v práci prostě nemám čas. ale zkusím to.

Takže, bývalí známí a přátelé, zdravím Vás.Jsem opět zde.:-)>-

Magid 3.2.2007 23:42

Re: koukám, že úroveň příspěvků...

Takže letu zdar!>-

jerry 3.2.2007 23:52

Re: koukám, že úroveň příspěvků...

Zdravím a už se těším.;-P

AeroKarel 4.2.2007 0:19

Re: koukám, že úroveň příspěvků...

Gratuluji a souhlasím . Blbům se nemá ustupovat, nýbrž odolávat. Mnoho lidí ustoupilo. Dobrou, jdu do pelechu.

Cesilko :-) 4.2.2007 0:33

Re: koukám, že úroveň příspěvků...

jo, i ja jsem tady juz deset let- zda se to jako by to fcera bylo... :-D:-D:-D

P 3.2.2007 22:55

Chybný je systém voleb

Porovnejme senát a sněmovnu. V senátu k takovým výstřelkům nedochází. Je to tím, že senátoři mají přímý mandát od voličů, nejsou tak závislí na politické straně. Volby poslanců do sněmovny silně ovlivňují politické strany, zejména ty dvě nejsilnější. Udělejme 199 jednomandátových obvodů a tento způsob jednání zmizí.

AeroKarel 4.2.2007 0:20

Re: Chybný je systém voleb

Ano, proto preferuji většinové volby.

IS 4.2.2007 0:28

Re: Re: Většinové volby do sněmovny vyrobí jen druhý senát

!

čtenář 3.2.2007 22:07

Reiniš je typická modrá čecháčská pí-ča

AeroKarel 4.2.2007 0:21

Re: Reiniš je typická modrá čecháčská pí-ča

A vy rudá?

IS 4.2.2007 0:30

Re: Re: Typické odezvy úrovně NP

(Y)

mirek 3.2.2007 20:08

Nejen Melčák zřejmě.....

Ono to s tou Paroubkovou avizovanou modernizací strany asi nebude tak horké. Kdyby si totiž všichni členové mysleli to samé, co Paroubek, vyloučila by zlínská organizace Melčáka na hodinu. Ale nestalo se tak a zlínská organizace Melčáka po DEMOKRATICKÉM HLASOVÁNÍ  NEVYLOUČILA. Takže teď je demokratické reformě utnut típec a nastoupí nám všem starším důvěrně známý demokratický centralismus. Co nezařídila základní organizace, musí napravit buď ústřední výbor, nebo dokonce sjezd. Kde je ta avizovaná politika zdola, pane Paroubku ? Tohle přece v sedmdesátých letech provázelo kdejakého kritika vstupu vojsk a demokratický centralismus byl hlavním bičem.  Když to nezařídila základní oragnizace, udělal to vždy vyšší orgán. Jste dobrým učněm husákovy éry.

kopec 4.2.2007 0:18

Re: Nejen Melčák zřejmě.....

problem je v tom, ze zlinska organizace ma 5 clenu a toho je jeden Melcak ,dalsi jeho treti jeho manzelka,ctvrty jeho syn. Tady k vylouceni tezko muze dojit.

AeroKarel 4.2.2007 0:22

Re: Re: Nejen Melčák zřejmě.....

Jo, není jich okolo osmdesáti?

IS 4.2.2007 0:33

Re: Re: Re: Mrtvé duše, organizace ČSSD v Brně musela být rozpuštěna.

Mrtvé duše jsou ve všech stran bez rozdílu.

gábina 4.2.2007 13:11

Re: Re: Re: Nejen Melčák zřejmě.....

Je jich 79. Na schůzi se jich dostavilo 48. 25 jich bylo proti vyloučení, 22 pro vyloučení. 1 se zdržel hlasování. Toto jsou fakta

mirek 4.2.2007 18:30

Re: Re: Nejen Melčák zřejmě..... Kopec

Jóó´, to už říkal Nohavica v Roku ďábla : nikdo z nás neví, jak má ten kopec vysoký..... Ty ho máš, chlape, ku....y nízký ;-DRv

karel 3.2.2007 19:55

Reiniš je opravdu ubohej pisálek

Vážený Reiniši .Představ si, že polovina národa volila program, který je měl ochránit proti modré šanci ODS. Tedy volili strany a potažmo lidi. Mezi těmito lidmi, kteří reprezentovali program bránící modrou šanci byly i pánové Melčák a Pohanka. Nikdo je nevolil pro jejich krásné oči ani pro jejich svobodomyslné myšlení. Volili jsme je celá polovina národa pro to aby zabránili svými hlasy vládě ODS. Bohužel minimálně Pohanka má máslo na hlavě a politická policie ODS reprezentovaná panem Kubicem si ho asi pěkně podala a vydírala. Ti dva zradili polovinu národa, která je vynesla do parlamentu. Nejsou ničím jiným než reprezentanty svých voličů, tedy i mě, a já jsem je nevolil aby hlasovali pro ODS. Takže tvoje posměšky a lítost nad tím jak je ubližováno oběma pánům je opravdu ubohá. Nejseš novinář, jseš jednostranně zaměřenej pisálek, kterej dělá slušné novinařině ostudu.

Jan 3.2.2007 21:52

Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

Ty hochu, ty jseš demagog. Ostatně máš Grossovu a po té Paroubkovu školu. Nebo jseš bývalý bolševik a dovedeš jen plkat ! Takže zapsaných voličů bylo 8 333 305, volební účast byla 64,47 % a vás volilo jen 1 728 827 voličů. (Y) 8-oTak pozor na velká slova, polovina národa.? Divím se jak můžete mýt takového demagoga v čele. Asi jste k manipulaci náchylní a máte vymyté mozky.

Kaldes 3.2.2007 22:05

Re: Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

Jane, nebuť Janek a probuď se! Kdyby těch voličů soc. dem. bylo jen 5, tak si určitě nepřáli vládu ODS. A proto Pohanka a Melčák jsou zrádci a to je sakra mírné vyjádření.

Jaryna 4.2.2007 8:37

Re: Re: Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

Myslím, že jen projevili svůj vlastní názor a na to má každý / nebo by měl mít/ v tomto státě právo. Jakýpak zrádci? Prostě odešli a hotovo ! Tak proč se ještě řeší ? Je třeba pracovat k užitku nás všech.......

gábina 4.2.2007 13:02

Re: Re: Re: Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

zradili , oba, ale odešel pouze Pohanka. Jde o to , aby odešel i druhý zrádce

elčák. Ten se drží ovšem zuby nehty.

miletin 3.2.2007 22:02

Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

je pro mně děs,že polovina národa volí ksčssd.lidi vy jste zapomněli??

AndyO 3.2.2007 23:25

Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

polovinu národa ? To je dost silné slovo. Polovinu voličů, a to polovinu složenou z komunistů a socialistů. Jak mohl Pohanka s Melčákem zradit komunistické voliče ? Ti přeci ty dva nevolili.

Opravdu jste je volil proto, aby zabránili vládě ODS ? Kvůli ničemu jinému ?

Mimochodem, vaše předposlední věta je na úrovni Paroubkovy hysterické, sebestředné zuřivosti. Zřejmě byste je byl schopen osobně umlátit, stačil by Paroubkův pokyn. Snad ani pokyn ne, vy byste to udělal sám, jen kdybyste měl pocit, že by to Paroubkovi udělalo radost. Jste nechutný.

IS 4.2.2007 1:16

Re: Re: Andy, projevuje se uvás potečená sexualita vyúsťujíví v agresivitu.

Úroveň NP klesá, už se tu houfují hlavně deprivanti.

AndyÓ 4.2.2007 9:21

u mne ne, kolektive

já se nesnažím zničit dědka, který už měl plné zuby povolební situace a kupodivu, ač je sám bolševik, zachoval zdravý rozum. To se vám stát nemůže, ale chápu, že běsníte, když z vašeho vůdce zůstal jen uprskaný poslanec. Nebojte, on se zase vyhrabe nahoru- a pak nám všem ukáže, zač je toho loket. ;-P

voříšek 4.2.2007 13:11

Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

Takže ta druhá polovina národa, která nevolila rudou šanci, jsou zrádci a je potřeba je postřílet? To už nikdy nebudou žádné volby a je to nutné vyřešit hned? Chcete tu mít občanskou válku?Paroubek nikdy nehrál žádnou dětskou hru a ještě nikdy neprohrál? Měl by se vrátit do školky. 

Petr 3.2.2007 19:26

nechte vládu se historicky znemožnit

Já bych se příliš nevzrušoval. Tato vláda je přímo ideální sestavou historicky znemožnit pravici. Poněkud natvrdlý Topolánek, pologramotný Čunek, fanatička Kuchtová, pětinásobný přeběhlík Bursík, "nejčestnější muž" ve státě Kalousek ... , to vše drženo při životě senilním Melčákem a šibalem Pohankou a z parlamentu podporováno tlustým prasetem Tlučhořem a spol.

Starý J. 3.2.2007 19:46

Re: nechte vládu se historicky znemožnit

Senilní Melčák a šibal Pohanka jsou vašimi dlouholetými členy a funkcionáři. A náměstky a řediteli nemecnice z vůle partaje! Pětinásobný přeběhlík Rath šibala Pohanku  udělal svým náměstkem!