29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Korsika 4.2.2007 13:44

Re: Co vlastně volíme?

Naprostý souhlas pane Double

Druhé já 4.2.2007 13:43

Re: Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

Naprosto souhlasím, nikomu není nic do toho, koho si členové kterékoli strany zvolí. Trochu jinak je to ale s premiérem. Ten je (bez ohledu na to, kdo jím právě je) přímo předurčen ke komentářům svého chování. A to i kladným, i záporným.

Je mi opravdu naprosto jedno, s kým p. Topolánek žije, zda se pere s novináři nebo zda se vyjádří problematickým gestem  ve sněmovně. Není mi jedno, zda tu budou či nebudou radary USA nebo zda budou kardiaci doplácet na léky, keré nezbytně potřebují k životu.

A k tomu je třeba naprosto nezbytně si uvědomit, že i tuto vládní garnituru volila více než čtvrtina našich voličů. A tak nezbývá, pokud s něčím nesouhlasíme, než  v rámci demokratických principů bojovat za změnu.

Přesto se mi nezdá, že tím nejsprávnějším bojem je přesvědčovat členy opoziční strany, že mají "nesprávného" předsedu. To myslím nic tak moc nevyřeší.

DEŽO 4.2.2007 13:39

Re: Vážený autore

 A VO- VO  VO TOM TO JE.....

Paranoid 4.2.2007 13:33

Re: Re: Pro

To si přece vymysleli oni sami že jsou elita a snaží se podle toho i honorovat.

Paranoid 4.2.2007 13:32

Re: To pořád čteme chválu na první republiku.

Plzáku, nenechal si náhodou Topoklánek podepisovat poslance před hlasováním o důvěře? Nic Vám to neříká?

Paranoid 4.2.2007 13:28

Re: Re: Co vlastně volíme?

Každý to tak chápe, jen ten kdo nechce, tak nemůže.

AndyO 4.2.2007 13:27

Re: Re: Re: Re: Re: tak takovouhle žumpu byste na Psa tahat nemuseli:(((

nazývej si čím chceš, trolle.

Paranoid 4.2.2007 13:27

Vážený autore

V čem vidíte demokratický centralismus? Měl snad Melčák ve volební kampani podporu ODS a pravice? Jestli ne a je tak zásadový měl se vzdát mandátu. Takovéto Vaše argumenty jsou prapagandistická munice - jak sám uvádíte "čtvrté cenové skupiny". že Soptí Paroubek je jehoproblém. Jaké kandidáty si tam vybrali takové tam mají. Ale naopak žádný problém nemají všichni co se dušovali, že s přeběhlíky nikdy.  Že pane prezidente, Topolánku, Čunku, Bursíku?

gábina 4.2.2007 13:17

Re: Re: Re: Re: tak takovouhle žumpu byste na Psa tahat nemuseli:(((

Andy, stále čekám, jinak bych vás musela nazvat pomýleným blbemRv

gábina 4.2.2007 13:13

Re: Co vlastně volíme?

Tohle vyjadřuje i můj názor.

gábina 4.2.2007 13:11

Re: Re: Re: Nejen Melčák zřejmě.....

Je jich 79. Na schůzi se jich dostavilo 48. 25 jich bylo proti vyloučení, 22 pro vyloučení. 1 se zdržel hlasování. Toto jsou fakta

voříšek 4.2.2007 13:11

Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

Takže ta druhá polovina národa, která nevolila rudou šanci, jsou zrádci a je potřeba je postřílet? To už nikdy nebudou žádné volby a je to nutné vyřešit hned? Chcete tu mít občanskou válku?Paroubek nikdy nehrál žádnou dětskou hru a ještě nikdy neprohrál? Měl by se vrátit do školky. 

AndyO 4.2.2007 13:11

Re: Melčák je typ zrádce a kolaboranta.

to je. Už jeho životopis: http://host-it.cz/melcak/zivot.php  ;-D

jo, kdyby hrál s Paroubkem hru na " Vůdce má vždycky pravdu", tak by byl nadále oblíbeným členem ČSSD a příkladem pro mladé socany.

Double_K 4.2.2007 13:06

Co vlastně volíme?

Když volím do sněmovny, volím více stranu, než kandidáta (jinak je tomu v senátu). Pokud se kandidát nechá zvolit na kandidátce nějaké strany, měl by hájit její zájmy. Jako volič chápu přeběhlictví jako zradu a přál bych si, aby poslanec, když už je směřování strany v rozporu s jeho smýšlením, odevzdal mandát a opustil sněmovnu. To pánové Melčák a Pohanka neudělali (nejsou to marný prachy, což). Mimochodem, argumentace strachem o osud státu není na místě - "autopilot" řídil zemi docela dobře, jak ukazují hospodářské výsledky.

gábina 4.2.2007 13:05

Re: Re: Re: tak takovouhle žumpu byste na Psa tahat nemuseli:(((

Nechápu, Andy, o jakém novém nicku hovoříte. Můžete mi naznačit ten můj údajně starý nick ?

gábina 4.2.2007 13:02

Re: Re: Re: Re: Reiniš je opravdu ubohej pisálek

zradili , oba, ale odešel pouze Pohanka. Jde o to , aby odešel i druhý zrádce

elčák. Ten se drží ovšem zuby nehty.

AndyO 4.2.2007 13:02

Re: Re: tak takovouhle žumpu byste na Psa tahat nemuseli:(((

chtělo by to s novým nickem novou stylistiku, takhle každý pozná, s kým má tu čest. Čest práci a teď alou zpátky do hnízda malovat transparenty, " Gábino".

Pason 4.2.2007 12:54

Melčák je typ zrádce a kolaboranta.

Nebudeme - li to nazývat pravým jménem, bude se nám to vracet stále. A vrátí se to i ODS. S čím kdo zachází, tím potom schází...(Y)(Y)..

Oni se o tom přesvědčili jižjednou. Oposmlouvou přitahli Socany do vlády a pak se jich neuměli zbavit....!!!!

gábina 4.2.2007 12:52

Re: Re: Bývalý komunista senátor Štětina bojuje za zákaz komunistů !

Tak je to i s  bývalými komunisty, kteří se schovali pod křídla ODS. Jsou z nich ti nejžhavější anikomunisté. Třeba Vlastík Tlustý a ostatní.

gábina 4.2.2007 12:42

Re: Za každou cenu se dostal k moci Topolánek

A maželce, která mu byla vždy oporou zahne s první rozhoďnožkou a navíc jí udělá dítě. Charakter každým coulem.

Petr 4.2.2007 12:36

Re: Re: Re: Re: nechte vládu se historicky znemožnit

První komentář jsem do diskusního fóra napsal před pár týdny, předtím jsem je nesledoval. Až při náhodném začtení do diskusí jsem zjistil, že některé komentáře jsou zajímavější než článek, na který reagují. A další mě pak "vy provokovaly" k prezentaci svého názoru. Na ČSSD mám také kritický názor (Paroubek příliš často mění názory, neumí ovládat nervy, Škromach je "absolutně prázdný" atd.), a proto jsem ji nevolil. Myslím ale, že nemá cenu "válčit" s minulou vládou. Netrpím také iluzemi, že jedna garnitura politiků je lepší než druhá, "šibalové" se vždy nalepí na tu stranu, která je u moci, protože tam (špidlovsky řečeno) jsou "zdroje".  Aby však člověk Čunkova formátu (vzdělání = večerní průmyslovka, znalosti cizích jazyků = 0), nemluvě o pochybnostem k jeho finančním "transakcím", byl 1. místopředsedou vlády, to bylo možné někdy v 50-tých letech. 

gábina 4.2.2007 12:35

Re: Re: díky duu M+P není ani premiér ani předseda PS

Na něj navěšených šibalů jsou miliardy? Tak to tedy Číňané jsou proti nám nepatrný nárůdek.

gábina 4.2.2007 12:32

Re: Re: nuda

Vy byste mohl aspirovat se svým mozkovým potenciálem ?

gábina 4.2.2007 12:29

Re: díky duu M+P není ani premiér ani předseda PS

Tak může uvažovat pouze člověk jako vy, jehož jsou peníze alfou i omegou.

gábina 4.2.2007 12:27

Re: Re: Re: tak takovouhle žumpu byste na Psa tahat nemuseli:(((

Jdou u vás ty zbytky studu změřit aspoň stopově?;-D

gábina 4.2.2007 12:24

Re: tak takovouhle žumpu byste na Psa tahat nemuseli:(((

Blbě se vám to poslouchá? Ani se nedivím;-)

gábina 4.2.2007 12:22

Re: Re: Nějak nerozumím těm, kteří píší o demokracii

To jsem nepochopila. Vy tvrdíte, že Topolánek je předseda mé strany!? Neupadl jste na hlavičku ? To za prvé,  a za druhé já nejsem členem žádné strany.Na zásah na komoru ale nemáte schopnosti.Smiřte se s tím a tiše záviďte schopnějším mužům.

František 4.2.2007 12:01

Re: Re: Dobrý článek

Celou diskusí se táhne jako červená nit základní omyl. Stát versus občan. Stát je organizace zřízená a financovaná občany pro zajištění servisu, který je pro občany potřebný ( policie, armáda, soudnictví, státní správa, správa komunikací atd. ) Stát nemá vliv na prosperitu, podnikání a aktivity občanů a má to systémově zakázané. Proto se nic neděje, pokud vláda není funkční. Někdy je to dokonce lepší, protože se ušetří. Stát jako instituce se nestará a nesmí starat o blaho a štěstí občanů. To je věc jejich iniciativy. Jsem přesvědčen, že pokud by se ČR převedla na akciovou společnost a občané byli jejími akcionáři, kompetence a chování se řídilo obchodním zákoníkem, pořídilo by se to levněji a operativněji. Znovu zdůrazňuji, že prosperita s vládou souvisí jen okrajově. Vláda, ani její instituce nemůže zasahovat do podnikatelských aktivit ani osamělému OSVČ.

AndyO 4.2.2007 11:39

Re: Re: tak takovouhle žumpu byste na Psa tahat nemuseli:(((

neumějí prohrávat. Slušný člověk by zanadával, řekl maximálně- počkejte o příštích volbách a do té doby v nás máte nelítostné kritiky. Třeba by i vyloučil oba poslance. Ale to, co předvádí Paroubek a řadoví členové ČSSD je absolutní špína. Důkaz, že tahle strana, i kdyby hlásala kapitalismus, monarchii nebo třeba vymyslela dokonalý projekt demokracie je naprosto nepřijatelná pro kohokoli, kdo má v sobě alespoň zbytky studu.

Starý J. 4.2.2007 11:39

Re: Pro

Asi jste v té diktatuře nežil, jenom o ni slyšel. Už jenom za to, co jste dnes napsal byste dostal řádného "zaracha" včetně celé Vaší rodiny. nevím, proč Vy jste zvonil. Místo žití v pseudodemokracii jste mohl žít v tom, co tu bylo! A mohl držet hubu a krok!