19.3.2024 | Svátek má Josef


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cedr 3.2.2007 21:04

Re: Re: Přeběhlíci

Jarmilo,

děkuji, lépe bych to neřekl.

kopec 4.2.2007 0:29

Re: Přeběhlíci

pane Kelner, vy nejste volic CSSD,  ani ste jim nikdy nebyl, podle meho jste Dalikem placeny provokater ODS,ktery opakuje pindy, ktere by se po ste mely stat pravdou.

Kobylka Lajda 3.2.2007 9:45

Souhlas

;-D Nemohu udělat nic jiného, než vyslovit naprostý souhlas s autorem a jeho příspěvkem.  Je opravdu až pro zasmání, hřímá-li Paroubek o vysoké kultuře politiky, které konečně za jeho vedení bylo dosaženo, a nyní ji ta zlá koalice bourá. Další výborný, leč strašně nestoudný komik je dr. Rath, kterému neuspokojené ambice a strach z prozrazení jeho šílených kroků v politice, vkládají do úst rádobyhrdá a odsuzující slova. Tento nestyda vůbec není schopen sebereflexe, sám dělal spoustu chyb, dokonce to už potvrdil i soud - a on stále vyřvává své úplně ujeté názory. Kdyby ho byla přijala ODS, určitě by se z prospěchářských důvodů bil v jejích barvách - jen uchytit nějakou tu funkci!!!! Naše politika neměla ještě snad nikdy takovou dvojici naprostých křiváků. Autorovi a jeho příspěvku R^R^, pánům z ČSSDRvRvRv(Y)

janoryna 3.2.2007 10:46

Re: Souhlas. až teprve ODS zvýší politickou kulturu

a na minsterstvech vymýtí korupci stejným způsobem jako na radnicícha krajích, kde má hejtmany. Jaký podstaný rozdíl je mezi přístupem pana Topolánka a Paroubka k novinářům námjiž ukazují televizní šoty. nebo i vůči poslancům. Zdvižené prsty pana Topolánka ve sněmovně jsou ukázkou politické kultury na kterou se žádný socan hned tak nezmůže.

Starý J. 3.2.2007 10:54

Re: Re: Souhlas. až teprve ODS zvýší politickou kulturu

Topolánkovo ukazování prstem je na stejné úrovni, jako když Paroubek, nebo jeho černý duch Rath otevřou huby. Výsledek je stejný. Jeden ukázal neomalenost prstem, ti dva vším, co ze sebe vypustí!

PRASI DENT 3.2.2007 12:37

Re: Souhlas

 Důkaz, že i kobylka, zvlaště je-li Lajdou může dostat vzteklinu je TADY....OPĚT PRODUKUJE JEN staromodré kobylince, FANATIZMU A DEMAGOGIE, PŘIČEMŽ NENÍ SCHOPNA DOHLÉDNOUT KONCE SVÝCH HEBKÝCH NOZDRER.....

PRASÍ DENT 3.2.2007 16:08

Re: Re: Souhlas

 Starý J. by ji mohl na hromádku jejich modrých koblížků, nějaký ten modrý trus přidat.....

Malstoka 3.2.2007 9:39

Realita

Paroubkovi ta poslanecká lavice docela sluší. Když někdo chce moc, obyčejně utře hubu. To je ralita a Paroubka není třeba litovat. Je na něm vidět jak těžce nese svoji prohru a zjišťuje, že nemůže uplatňovat svoje návyky, kdy stranou pověřený náměstek byl pánem a mohl ovládat i osudy lidí. Postoj Melčáka a Pohanky neberu jako zradu a podraz, ale jako přelití hrnečku, který přelil Paroubek sedmi měsíční rošádou a touhou po moci.

Novák 3.2.2007 9:32

Myslím si,

že voliči modroptáků nemají co pindat o "konstruktivitě" poslanců protistrany, kteří se rozhodli kopat na vlastní branku, tohle hodnocení přísluší voličům příslušných pos.anců. A že bez vlády nám bylo líp, než nám bude s touhle Tupohlavovou hrůzo squadrou. Howgh. Aý na to přijde ten zbytek, co dosud volí ODS kvůli milému úsměvu Tupohlava a tomu, že "čestný předseda" má hezkou kravatu, a to zjistí brzy po pohledu do peněženky, tak budou preference ODS tak 10%. Ještě je potom ale jedna varianta, že účast ve volbách bude také jenom těch 10%.

brabus 3.2.2007 9:51

Re: Myslím si,

soudruhu, já budu spokojen, když za svojí milovanou stranu zacvakáte dluhy, které jste tady svojí nenažraností vytvořili. Přečtěte si včerejší on-line rozhovor se Sobotkou. Sám přiznal, že ho trápí, že voliči ČSSD se rekrutují převážně z lidí, kteří jsou méně vzdělaný (čti to jako: lopaty, nemakačenka, žrouti sociálních dávek). Já vim jedno, že ze svojí výplaty cca 70.000,- Kč, jsem odevzdával soudruhům z ČSSD cca 26.000,- Kč na její socialistický experimentyRv

Rad 3.2.2007 10:13

Re: Re: Myslím si,

jen 26 tis? nemělo to být 36 tis?

Rad 3.2.2007 10:10

Re: Myslím si,

Kdyby mi nějaký tlustý p...e říkalo, jak mám hlasovat a co mám říkat, bralo mi volební lístky, okamžitě bych se s ním rozloučil. Je k podivu, že to udělali jen dva a to ještě za tak dlouho - musí je něčím vydírat. Nebo jsou to všechno nesvéprávné ovce?

pepe 3.2.2007 9:23

dobrý článek.

Aby bylo jasno.Souhlas je dán článku Petra Koláře.

čtenář 3.2.2007 9:22

Nenechme se mýlit,

Paroubek je protřelej v intrikánství a zákulisních bojích ze svého působení v bolševické národní frontě, kdy musel na jedné straně vyhovět příslušnému oddělení generálního sekretariátu KSČ pro nekomunistické strany nár. fronty a zároveň si nenechat přerůst přes hlavu nikoho ze svých tehdejších spolustraníků, kdo by si myslel, že umí lépe kolaborovat s koumouši než on sám. Teď si v podstatě počíná stejně, jen mu situaci komplikuje Bimbo z Vysočiny, který si právě myslí, že by to on uměl líp, jen kdyby ho přece jen tenkrát byli zvolili tím prezidentem.

Starý J. 3.2.2007 10:49

Re: Nenechme se mýlit,

Paroubek je protřelej především z působení v tehdejší nejsilnější reálsocialistické mafii hospodských, taxikářů, pumpařů, řezníků a zelinářů, řízených partajními bossy!. V elitě společenství reálného socialismu, kde se učili krást, okrádat a žít prostě jinak, než zbytek celé společnosti, odsouzený k nástupu v 6:00, aby vydělali na úplatky a všimné právě pro mafiánskou elitu. Aby sháněli, stáli fronty, podpláceli a žebrali na úřadech. Zkrátka aby ten socialismus nějak přečkali!

Hariet2 3.2.2007 8:50

Jsem zvědava

Jsem zvědava, jak tu ":-/nedisciplinu" v poslaneckých lavicích budete komentovat, až se tam vzepře nějaký zelený proti Topolánkově "doktríně". Pokrytci...

janoryna 3.2.2007 10:50

Re: Jsem zvědava račinebuď.

Budou označeni za renegáry pravice a koryfeje boševismu. ale nemůžete porovnávat když hlasuje proti vlastní partaji levičák nebo pravičák. u levičáka je to projev osvícení, u pravičáka demence hlasuje li proti 3koalici.

prudic 3.2.2007 10:59

Re: Jsem zvědava

RiFl 3.2.2007 8:35

Je sobota a Rudá kapela mlčí

Všimli jste,přátelé,že o sobotách se písemné skřeky a spílání Rudé kapely prakticky nevyskytují?Z toho mi vyplývá jednoduchý závěr - své bláboly nejpravděpobněji  píšou v placené pracovní době a na počítačích svých zaměstnavatelů.Nejspíše státních.Tedy za naše peníze - za peníze daňových poplatníků.A v sobotu mlčí.Buďže soukromých počítačů nemajíce,nebo nechtějíce utrácet za své zveřejňování svých socialistických názorů své soukromé finanční prostředky.Jak typicky socialistické.

dingo 3.2.2007 9:39

Re: Je sobota a Rudá kapela mlčí

R^Ale všimli - nedá se to přehlédnout ! R^

Starý J. 3.2.2007 11:06

Re: Re: Je sobota a Rudá kapela mlčí

Ale už je buděj! Janoryna, Brmboš (nebo jak) a další! Oni jdou do Lihového domu do služby až na jedenáctou!

brabus 3.2.2007 9:57

Re: Je sobota a Rudá kapela mlčí

tak to se Ti povedloR^R^R^ já jsem sice v práci, ale na svém pc a ve svůj volný čas:-)

DUCEHO STÁJ 3.2.2007 8:32

Žádný Paroubkovitý TOHLE nepochopí.Nikdy.

Co řekne pingl, to platí, kdyby stokrát neměl pravdu....a rozčilovat se nad tupostí malého procenta národa nemá smysl, mnohem víc je těch, co chápou a fandí tomu tvořícímu, zatímco zbyteček rád boří, až mu jeho domeček spadne na hlavu. Při této příležitosti je úsměvné, jak Vlček drží křesílko a Paroubek netrpělivě a asi marně podupává poblíž, jako by se měl pochcat (pardon, ale stav odpovídá) !

jerry 5.2.2007 15:50

Re: Žádný Paroubkovitý TOHLE nepochopí.Nikdy.

R^

Jarek 3.2.2007 8:01

Pane Reinishi , mylite se

Poslanec je (logicky ) odpovedny tomu, kdo jej do posice poslance dostal ( at jmenoval ci zvolil ). Bohuzdel, volebni zakon v Cesku je tak zparchantely, ze poslance nevoli volici, ale jmenuje jej partaj na zaklade poctu hlasu, ktere partaj dostala. Pak se neni co divit, ze to vede k takovym koncum.

huhu 3.2.2007 8:26

Re: Pane Reinishi , mylite se

zjevně neznáte volební zákon. Poslanec je sice volen na kandidátce strany, ale voliči odevzdávají svůj hlas této kandidátce tj. konkrétní sestavě osob a mají možnost ještě dle své volby dát preferenční hlas konkrétním 2(nyní 4) poslancům, kteří tak mohou vyřadit ty, kteří jsou na kandidátce nad nimi.

Navíc demokratické strany výběr kandidátky sestavují na základě tzv. primárních voleb mezi svými členy nebo i nečleny.

Lucius Malfoy 3.2.2007 8:42

Re: Pane Reinishi , mylite se

Poslanec je (logicky ) odpovedny tomu, kdo jej do posice poslance dostal ... tedy jednoznačně voličům. Jinak, jak bylo řečeno, přečtěte si volební zákon - byl jste vůbec v ČR někdy u voleb ?

janoryna 3.2.2007 10:51

Re: Re: Pane Reinishi , mylite se

platí to jen pro pravicové poslance !

brabus 3.2.2007 10:00

Re: Pane Reinishi , mylite se

Jarku, pokud by jste trval na tom, co píšete, tak pak by stačilo mít 4 poslance. Jeden za každou stranu! Nemyslíte??? Víte co by se ušetřilo? Třeba na vaše oblíbené pastelkovné:-/

Starý J. 3.2.2007 10:40

Re: Pane Reinishi , mylite se

Ano, poslannec je odpovědný svým voličům. Pak-li se to voličům Melčáka a Pohanky nebude líbit (co oni poslanci provedli), nebudouje příště volit, čímž je odvolají. Voliči. Ne Paroubek!