19.3.2024 | Svátek má Josef


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jarek 3.2.2007 11:16

Vláda podrazáků

Řekl bych, že socdem skutečně udělala chybu, že tuto vládu netolerovala jako celek, pak by přeběhlíci neměli cenu. Volby vytvořily podmínky pro velkou koalici, která jediná by měla právo a šanci provést skutečné reformy a následky by byly spravedlivě rozděleny. To ovšem ODS nechtěla a teď se bude dělit nejen s lidovci a zelenými, ale i s podrazáckými přeběhlíky. Plně to Mirkovi přeji, sám se chová stejně.

ll 3.2.2007 11:14

Paroubek je blázen

A měl by se léčit. Co jiného říct k jeho chování. A měli by se přidat i další jemu nejbližší.

jarek 3.2.2007 11:35

Re: Paroubek je blázen

Třeba by ještě mohl vztyčovat prostředník, vyplazovat jazyk a kopat do auta novinářů.

Rek 3.2.2007 13:44

Re: Re: Paroubek je blázen

:-DVon uže se zlepšil. Ani nevystavuje manželku s trenýrkama za voknem, Vona by snad před to vokno ani nemohla.

Pepa 3.2.2007 11:08

Jestli má autor se svobodou rozhodování poslanců pravdu,

tak se dá v brzké době  očekávat, že několik slušných poslanců ODS poslechne své svědomí a opustí poslanecký klub na protest proti buranovi v premiérském křesle, který kope do aut, vyplazuje jazyk na české občany a ukazuje vztyčený prostředník na opozici.

jarek 3.2.2007 11:18

Re: Jestli má autor se svobodou rozhodování poslanců pravdu,

To on jenom ukazoval, co si myslí o Kalouskovi.

promirul 3.2.2007 13:42

Re: Jestli má autor se svobodou rozhodování poslanců pravdu,

já bych to udělal Pepo také,po přečtení tvých keců.

bovr 3.2.2007 15:34

Re: Jestli má autor se svobodou rozhodování poslanců pravdu,

Asi nemáme stejný vkus, ale pokud si mám představit burana, tak je pro mně nejlepší vzor Paroubek. Ale tento výraz a způsob diskuze používám nerad, poněvadž se mu  tímto hodně přibližuji.

PetrN 4.2.2007 19:16

Soudruhům Pamrdkovi, DRáthovi a spol. je vztyčený prostředník málo

Soudruhům Pamrdkovi, DRáthovi a spol. je vztyčený prostředník málo, ty je potřeba nakopat do  p r d e l e !;-D

janoryna 3.2.2007 10:40

nemyslím si, že by autor

psal to samé, kdyby konstruktivněpodle svého svědomí tohle učinil nějací 3koaliční psolanci ve prospěch socanů. je pravda, že by pan Filip asi nepřišel snávrhem zákona proti konstruktivismu poslanců. ale pánovétopolánek a dalík by rozhodně o svobodě svědomí poslanců asi nemluvili. takže buďme rádi,že jsme rádi.

Starý J. 3.2.2007 11:03

Re: nemyslím si, že by autor

Poslanci Kalousek, Šustr, Ambrozek nepodpořili první Topolánkovu vládu, odešli při hlasování, přesto, že vedení KDU většinou rozhodlo vládu Topolánka podpořit.

Dělo se něco podobného v KDU vůči těmto poslancům? Byli vyločeni? Byl na ně pořádán doslova hon, sliboval jim někdo, že je bude pronásledovat až za hrob a deset let jim hlídat bankovní konta? Neslyšel jsem. Toto vše je totiž možné jen v dnešní sociální demokracii od VŮDCE PAROUBKA! Žádná jiná strana by se toho neodvážila. ODS doporučila odejít Kottovi - notorickému alkoholikovi. Stal se rozhodujícím hlasem ČSSD po zbytek volebního období a dostal za to od Ratha navíc trafiku, jako ředitel pobočky VZP! Ano, to je ten zásadový postoj Paroubkovy socdemokracie. Spíše již KSČSSD!

ivan 3.2.2007 11:10

Re: Re: nemyslím si, že by autor

A proč by asi měli lidovci podporovat vládu, ve které nebyli ? Zrovna tak můžete říct, že ti co podporovali, zradili minulého partnera - socdem.

Starý J. 3.2.2007 11:24

Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

Umíte číst a sledujete dění? Napsal jsem fakt, že KDU ROZHODLA VLÁDU PODPOŘIT! A oni rozhodnutí nerespektovali, stejně jako Melčák a Pohanka. Tak nevím, proč do toho pletete minulého partnera, zrovna tak mohu napsat, že zradili budoucího partnera. Čili úplnou pitomost. Odpovídejte na to, co je napsáno, nebo raději nepište!

jarek 3.2.2007 11:34

Re: Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

Srovnáváte nesrovnatelné pane. Něco jiného je podporovat vládu jedné strany nebo obracet výsledek voleb přeběhem k protistraně. Jak by se Vám líbilo, kdyby tzv.pravice měla 101 hlasů a pak ji přeběhli dva poslanci k levici. To by byl řev.

Starý J. 3.2.2007 11:50

Re: Re: Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

Nic nesrovnávám. Píši o tom, že ti tři NERESPEKTOVALI STRANU stejně jako Melčák s Pohankou. To není pravda? Co je, nebo není srovnatelné, je věc názoru. Ale že ti i ti nerespektovali rozhodnutí vrcholných orgánů je FAKT. A s tím nic nenaděláte. SROVNÁVAL JSEM jen to, jak se chová Paroubek ke "zrádcům", že tak se vedení KDU k těm třem nechovalo. A jestli tomu nerorozumíte, není můj problém! Nesmíte si plést FAKTA se subjektivním posuzováním a hledat pohnutky a nějaká zdůvodnění. Ta možná existují, ale FAKT je FAKT.

Pepa 3.2.2007 11:14

Re: Re: nemyslím si, že by autor

Poslanci Kalousek, Šustr, Ambrozek nebyli členy menšinové vlády ODS a KDU neměla s touto vládou nic společného. Stejně ale museli poslanci této strany nakonec podepsat úpis, ve kterém byli nuceni se zavázat, že se vzdají mandátu, pokud podpoří menšinovou vládu ČSSD. To je ta svoboda rozhodování poslanců???

Starý J. 3.2.2007 11:27

Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

Odpověď viz výše. Vedení KDU rozhodlo vládu podpořit. Proč, to nechte na nich! Ti tři to nerespektovali! Stejně jako Pohanka a Melčák nerespektovali rozhodnutí soc.demokracie!

Pepa 3.2.2007 11:39

Re: Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

A co ten úpis? Kdyby tohle chtěl po svých poslancích Paroubek, byl by jste první, kdo byl psal o bolševických metodách v ČSSD. Navíc je pravděpodobné, že nepodpořit Topolánkovu menšinovou vládu byl záměr KDU, ale strana sama musela,  jako celek, zachovat tvář.

Starý J. 3.2.2007 11:45

Re: Re: Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

Socdemáci také podepisovali a navíc odevzdávali hlasovací lístky. To tu ještě nebylo! Raději mlčte, jinak se v tom zamotáváte!

Pepa 3.2.2007 11:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

Poslanci ODS chodili hlasovat ve dvojicích a vzájemně si kontrolovali hlasovací lístky. Jaký je v tom rozdíl?

Starý J. 3.2.2007 11:56

Re: Re: Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

Vy jste ale komik!!! Tak Vám napíši, že podpořit nynější Topolánkovu vládu byl ZÁMĚR ČSSD, ale "strana jako celek  si musela zachovat tvář"! nezlobte se pane, nemá to cenu! Nestojím o to, abyste pro mě hledal zdůvodnění nějakých skutečností.A skutečnosti jsem já srovnával. Na to co koho k něčemu vede, mám, stejně jako vy subjektivní názor (víte-li, co to je!) a ten si ponechám, stejně jako vy jej nezměníte. Takže nashle!

jarek 3.2.2007 12:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemyslím si, že by autor

Teď jste to možná trefil, určitě to socdem nijak moc nevadilo, viděli jsme humornou epizodu s chybou při hlasování.

liška podšitá 3.2.2007 10:36

Pokud si opravdu,

ale opravdu myslíte, že to vše udělali pánové Melčák s Pohankou kvůli voličům sociální demokracie, pak je to diagnóza a doporušuji urychleně vyhledat příslušného odborníka........

Brmboš 3.2.2007 10:30

Melčák si naplival do očí sám.

Nikdy nikomu, komu ještě nevyschl mozek Melčák nevysvětlí proč to udělal, protože to vlastně nejde a kdyby jsme žili ve slušné zemi tak by s Melčákem nikdo nepromluvil a za chvíli by chodil kanaláma. S čím však nesouhlasím, aby se proti Melčákovi postupovalo z hůry stranického vedení. MO rozhodla a lidé v ní si to musí odůvodnit. Je tam snad fungující okresní výbor a může svolat mimořádnou konferenci pokud o to požádá určitý počet MO v okrese. Když ani to se nestalo je jasné, že na Zlínsku jsou s Melčákovinami spokojeni. Dost a ukončit tuto šaškárnu činem státnickým. Vydržet do voleb a dát si práci s tím, aby se na kandidátku nedostal člověk který dostane tisícovku preferenčních hlasů.

Kelner 3.2.2007 10:04

Přeběhlíci

Jsem dlouhodobý volič socdem. Přesněji řečeno byl jsem. Nebudu  už volit stranu, která jako levicová vyhrála volby v roce 2002 a přitom se spojila s ODA, pro kterou byla ODS málo levicová. Nebudu volit stranu, která kandidovala na prezidenta Zemana a pak ho zessměšila  tím, že její čelní představitelé ho podrazili. Nebudu volit stranu, která není schopna provádět personální politiku tak, aby ji její poslanci nezradili. Nebudu volit stranu, které nevadí, aby ve svém nejvyšším orgánu měla člena, který navrhuje, aby chodci přecházeli křižovatku v organizovaných skupinách a které demence tohoto člena vadí teprve až hlasuje proti ní. Jinak obecně platí, že občané volí strany a ne osoby. Označení přeběhlík je tedy velmi mírné pro každéhokdo přestoupí z leva do prava anebo zprava do leva. S takovými slušný člověk nebaví.

Rad 3.2.2007 10:28

Re: Přeběhlíci

Taky nevím koho mám volit, ale jistě vím, že KSČ a ČSSD ne. Nechci pak vysvětlovat vnoučatům, proč musí ve zdevastované zemi platit dluhy, když jsem podpořil půjčování ne na rozvoj infrastruktury ale na prožrání sockama, nicnedělajícíma státníma úředníkama a třeba taky KAPSCHAMA (stačí si vzpomenout, jak Zeman poklepával kladívkem na základní kámen dálnice kdesi u Ostravy a dálnice dodnes nikde). Bohužel mi pak vychází pouze ODS, protože lidovci jsou děv.y prodejné a jdou s kýmkoli, zelení neumí počítat a hodlají nás dostat do energetické krize ( v jaké je dnes Rakousko ) a nikdo jiný se do parlamentu nedostane. Proč jste je tak dlouho volil?

jarek 3.2.2007 11:23

Re: Re: Přeběhlíci

Máte to trochu popletené pane, zdevastovanou zemi tady přebíral Zeman od Klause, nyní přebral Topolánek jednu z nejrychleji se rozvíjejících ekonomik světa a to hlavně díky vládním pobídkám pro zahraniční investory a rozpočtové politice.

Pišta 3.2.2007 11:32

Re: Re: Re: Přeběhlíci

Sto bodov!!! Toto by fór dne! ;-D;-D;-D;-D;-D

Gorash 3.2.2007 15:04

Re: Re: Re: Přeběhlíci

Spadnul jste z měsíce??? Slyšel jste někdy pojem ekonomie? Asi ne. Tak popořadě: Ekonomika pravidelně střídá období hospodářského růstu s obdobím stagnace. Je úplně jedno, kdo vládne, prostě to tak je. Zahraniční pobídky nemají s naším růstem ekonomiky vůbec nic společného, protože jejich poměr vůči celkovým investicím je naprosto zanedbatelný. Mnohem lepší pobídka pro investování do ČR by byly nízké daně. Takovou výhodu oproti okolním zemím by si nenechali investoři ujít. Stejně jako se po reformách hrnuli na Slovensko. A nakonec - tomu, že naše ekonomika rostla díky miliardovému zadlužování ve prospěch nepracujících, kteří ty peníze prostě prožrali snad nemůže upřímně věřit ani Marx či Engels.

Jarmila Novotná 3.2.2007 11:06

Re: Přeběhlíci

Milý pane, představte si, že jsem byla vždy voličkou ODS a teď jsem morálním kreditem této strany tak překvapena, že dokud bude v čele strany člověk naprosto bezcharakterní, končim. Přeběhlictví ( mimo jiné ) je čin, který dává palec dolů i v Anglii!!!!To jenom u nás se momentálně nehodí to připomenout. Zrada je prostě zrada a můžete to vidět přes jakékoliv brýle chcete. Omlouvat čím chcete, přesto zrada je zrada. K tomu ten poněkud primitivní předseda ODS, který se musí omlouvat za své zvedání prstu, milenku už ani nebere jako své mínus....co jeho patnáctiletý syn a co ostatní děti v celé naši vlasti? Fakt si myslíte, že jsou budoucí generaci Melčák, Pohanka , Čunek a  Topolánek vzorem? Gross musel odstoupit na základě mediálního tlaku  - morálních příčin. Vážně chceme pro děti to nejlepší?Chceme jim být vzorem? Máte vůbec děti? Myslíte, že stačí chtít po nich, aby nekradly?Morálka je dnes již cizí slovo a můžu vás ujistit, že si málokdo představí, co to slovo znamená. Právě díky vzorům, které mladá generace dnes má.