19.3.2024 | Svátek má Josef


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Olinka 3.2.2007 14:41

Tak trochu diktator...

..to je Paroubek...a nejhorsi je, ze to zrejme vetsine clenu CSSD nevadi..ze by byli zvykli z clenstvi v KSC drzet hubu a krok?!;-)Rv

siena 3.2.2007 15:52

Re: Tak trochu diktator...

Mráz jde po zádech, že si   t o h l e   nechávají jako svého předsedu.

gábina 3.2.2007 17:51

Re: Re: Tak trochu diktator...

No, než mít za předsedu Topolánka, starého kurevníka , jenž pro svůj chtíč odmrští svou  oddanou rodinu , neomaleného člověka, který se chová jak pubertální cikán, tak to tedy raději Paroubka

gábina 3.2.2007 17:35

Re: Tak trochu diktator...

Těch, co byli zvyklí  za totáče držet za dobu členství v KSČ hubu a krok se nyní nachází nejvíce mezi členy ODS. A čím byli tehdy oddanější, tím jsou nyní aktivnější.

Starý J. 3.2.2007 18:32

Re: Re: Tak trochu diktator...

Vy si vedete statistiky? Nebo kde jste to zjistila? Možná drželi hubu a krok. Ti v ČSSD ji nedrželi, protože většina jich v KŠČ byla. Podívejte se do sněmovny a vezměte i jejich životopisy!

J.N. 3.2.2007 14:39

Reakce na článek

Sám autor článku píše:poslanec je v první řadě odpovědný svým voličům.V tomto případě voličům ˇCSSD.A chtějí voliči ˇCSSD vládu ODS? Nechějí.Takže p.Melčák hlasoval proti vůli svých voličů.

Dědek 3.2.2007 15:14

Re: Reakce na článek

Podle tohoto názoru je tedy parlament zbytečný a stačí když se sejdou předsedové partají a budou  hlasovat sami podle  váhy kterou získali ve volbách a je vymleto !!!Rv 

Starý J. 3.2.2007 16:38

Re: Reakce na článek

Odpovědný svým voličům znamená, že si to s ním vyřídí voliči ve volbách. Ne tím, že ho bude Paroubek pronásledovat až za hrob. Hlasoval proti vůli voličů, asi ne všech, jak jsem zde psal, Paroubek přiznal, že 20% členů vedení bylo pro odchod do opozice. Umíte Vy si vůbec představit něco jiného, než 99.99% pro, což bylo za komunistů? Ještě se z toho neumíte vzpamatovat!

Vy zřejmě takovými hlasy vyštvete ne Melčáka, ale Paroubka tím, že ho popuzujete k ještě větší agresi a neovládání se. Právě kvůli těmto vlastnostem doposud prohrál vše, co mohl, kromě komunistů nemá žádného koaličního partnera, nikdo s ním nechce jednat a nikdo mu nevěří. Paroubkova pověst není dána ani médii (tiskem, rozhlasem, televizí), ale jen a jen jeho vlastnostmi. Čím později si to jeho zastánci uvědomí, čím více ho budou ve válce proti všem nepřátelům (kterých neustále přibývá) hnát, tím dříve o něj přijdou. Je to zaračovaný kruh. Podporujete ho ve vlastnostech, které mu přináší obrovskou neoblibu mezi normálními lidmi. V tom a v ničem jiném to nevězí!

gábina 3.2.2007 17:59

Re: Re: Reakce na článek

Vážený pane Starý- v příštích volbách si něco vyřizovat s Melčákem- to už bude po sezoně. Je třeba s ním zatočit nyní, aby, když už zradil to, co bylo jeho povinností ochraňovat , nedělal apoň svým voličům nadále ostudu. Ať ji dělá pouze sobě. Je třeba jej ze strany vyloučit. Jiří Paroubek má pravdu!!;-P

Starý J. 3.2.2007 18:34

Re: Re: Re: Reakce na článek

Nebudu ztrácet čas zbytečnou diskuzí!

tatina 3.2.2007 14:07

Kdo je tedy demokrat?

Pan Melčák prokázal statečnost,za což jej jeho šéf zprvu označil za-kreatůru,podlého člověka,politickou mrtvolu,a posléze za popleteného starého člověka.Ani toto však nepohlo s většinou členů jeho zlínské základny,aby jej vyloučili ze strany.Za to s.Paroubek celou svojí "silou" a"demokratickým myšlením" se bude snažit o jeho vyloučení.Jak prosté a jednoduché,ale o to méně demokratičtější.Je mi z takových lidí,jako je s.Paroubek špatně,že se nepoučili z krizového vývoje tehdejší ČSSR.Diktátorské praktiky jak vyšité od Stalinových učňů.

mik 3.2.2007 14:16

Re: Kdo je tedy demokrat?

Co ocekavate od KGBackeho poskoka ...

gábina 3.2.2007 17:48

Re: Re: Kdo je tedy demokrat?

Vole

malej jarda 3.2.2007 13:53

pan Proubkotung

se asi vzhlédl v nějakém vzoru na východě. Ten kdysi přiznal, že moc je nejvíc, co můžeme na tomto světě získat.

mik 3.2.2007 14:17

Re: pan Proubkotung

kdyz ma doma takovy kus zensky tak uz mu opravdu zbyva jen ta moc ;-D

gábina 3.2.2007 18:05

Re: Re: pan Proubkotung

Narážíš-li na paní Paroubkovou, která sice není vyhlášená krasavice, ale správná žena, tak té si Jiří Paroubek alespoň váží. A má za co. A jak se chová Topolánek ke své ženě, která mu rovněž byla oporou ? Vlezl na první rozhoďnožku a upletl jí dítě. Kdo je tedy morálnější ?

6 3.2.2007 13:14

Melčáka si prostě koupili...

Typickým příkladem jsou reg. pokladny, ze svého pobytu v USA vím, že tam nejsou sice povinné, ale je tam i jiná činnost finan.úřadů. Kdo mluví o tom že každý pořádný obchodník  v ČR má již reg.pokladnu tak neví o čem je řeč.Důležité je že nově by pokladny musely mít fiskální paměť a díky ní lze velmi snadno zkontrolovat výši tržeb ze strany fin. úřadů.Dnes má např. restaurace tržbu za měsíc 1mil Kč a z toho musí odvést Dph asi 170 tis.Kč, ve skutečnosti obchodník přizná tržbu 400 tis. a tedy Dph je asi 70tis Kč. Rozdíl může být tedy pouze u této jediné i 1 mil.Kč za rok, a toto je pouze špička ledovce.

Rek 3.2.2007 13:41

Re: Melčáka si prostě koupili...

:-DMy vo voze, vy vo koze..........

clay 3.2.2007 14:01

Re: Melčáka si prostě koupili...

chytrej, a jak vysvětlí vysoké odpočty na DPH? Že z toho jako vařil pro chudé, jo?;-D

Starý J. 3.2.2007 16:45

Re: Melčáka si prostě koupili...

Vážený, soc.demokracie měla 8 let vlády na to, aby rozhýbala nefunkční policii, finanční úřady a vůbec všechny složky státní správy. Zákony, pokud nebyly dobré, měla opravit. Místo toho zaplevelila legislativu obrovským kvantem nesmyslných a protismyslných zákonů, které stejně málokdo bere vážně, protože se v nich ani nevyzná. To, že finanční úřady jsou nefunkční, z toho chcete vynit koho? Vzpomínám, že můj otec ještě před příchodem bolševika se jako drobný živnostní doslova třásl před berním úřadem. A říkáte, že v USA pracují jinak? A který systém tedy způsobil, že máme úřady proto, aby tam lidé chodili do zaměstnání a to je tak asi vše!

Starý J. 3.2.2007 17:12

Re: Re: Melčáka si prostě koupili...

Doplním Vám z té tabulky: Nejnižší platová skupina naplní státní rozpočet čtyřmi procenty, odčerpá na dávkách 33% z peněz na dávky určených. nejvyšší platová skupina - pátá, naplní rozpočet daněmi ze 46 procent, na dávkách odčerpá z pěnez určených na dávky 9%. Pokud nerozumíte, nechte si to vysvětlit a dál piště, jak si modří ptáci plní pěněženky pěnězi dělnického slizu!

gábina 3.2.2007 18:32

Re: Re: Re: Melčáka si prostě koupili...

Pane starý, za ten" dělnický sliz " bych Vám dala takovou do tlamy, až by se Vám obrátila tím kousavým dozadu. Nejsem dělnice- mne osobně jste neurazil, ale představil jste se, co jste zač.

Starý J. 3.2.2007 18:36

Re: Re: Re: Re: Melčáka si prostě koupili...

Vážená soudružko, za ten sliz dejte "takovou do tlamy" tomu, na koho jsem reagoval. Napsal to on!!!! Já to dal do uvozovek, když jsem ho citoval. Je vidět, že nejste schopna chápat text!

gábina 3.2.2007 18:18

Re: Re: Melčáka si prostě koupili...

 Pane Starý, píše se ...vinit...... Co jste měl z češtiny ?

x.d. 3.2.2007 13:11

vlastní rozum je více nežli strana

---

d.x. 3.2.2007 13:23

Re: vlastní rozum je více nežli strana

máte pravdu

mik 3.2.2007 14:19

Re: vlastní rozum je více nežli strana

Ale nerikejte to pred levicaky, to je pro ne neco jako svatokradez. Vzdyt kdo je vic nez tupe stado?

socka 3.2.2007 15:01

Re: Re: vlastní rozum je více nežli strana

Arogantní hejno modrých ptáků, kterým je nejsvatější jejich peněženka. Pokud možno nacpaná penězi toho dělnického slizu. ANO ANO, já vím je to moje chyba že nedělám manažera a závidím vám. Šance máme přece všichni stejné že.

Gorash 3.2.2007 15:09

Re: Re: Re: vlastní rozum je více nežli strana

Přečtěte si nejprve, na co se snažíte reagovat a až potom si tu vylývejte svoje deprese. Řeč byla o tom, o že vlastní rozum a názory jsou důležitější než tupě poslouchat. Vy jste zase jenom žvástnul něco, z čeho čiší vaše komplexy méněcennosti a závost úspěšnějším, často pracovitějším a vzdělanějším lidem. A máte pravdu v tom, že šance máme všichni stejné. Narozdíl od minulého režimu může studovat každý, kdo chce a ne jenom ten, kdo má dobrý kádrový profil. A uplatnit se na trhu -  to chce jenom dobrý nápad a trochu vlastní invence a pracovitosti - vlastně tu vysokou školu ani nepotřebujete.

Starý J. 3.2.2007 16:51

Re: Re: Re: vlastní rozum je více nežli strana

Sem s tím, mám zájem! Jak se to dělá, že peněženka modrých ptáků se naplní "PENĚZI DĚLNICKÉHO SLIZU"? HNED SE K TĚM MODRÝM PTÁKŮM DÁM! On platí daně jenom dělnícký sliz? Nebo jim je modří ptáci vyklovou s peněženky? Jste schopen si na Aktuálně.cz najít tabulku, které skupiny podle příjmů zaplatí kolik procent do státního rozpočtu? Pak takové kraviny nikdy nenapíšete! Ani se nedivím že "neděláte manažera a závidíte" - jak sám píšete!