23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Malé zemětřesení

Zemětřesení, sopečné erupce, vlny tsunami jsou jevy, které obvykle vyvolává něco nenápadného, obvykle nevelké pohyby kontinentálních desek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 5.6.2017 20:20

To je akademická debata.

Česko už je natolik nesamostatným státem, že se rozhoduje jen o tom, kdo bude mít blíže k ohlodaným kostem, co nám milostivě přepošle EU. Zbytek jde na "sociální" stát.

K. Vyšata 5.6.2017 13:10

Snažil se snažil, Petr Holub, ale

ve výsledku Babiše spíš podporoval. Jen tak dál, průhledné pololži a manipulační články zákonitě nahánějí voliče dehonestovanému. Oni totiž někteří novináři zatvrdli v časech minulých, kdy bylo lehké manipulovat s voliči. Tak pane Holube, jak je to s tím klesajícím ANO a s Babišem? Neškodilo by vystrčit hlavu z bubliny zaujatosti a rozhlédnout se po světě....

F. Navrátil 5.6.2017 12:28

Kdo získá a kdo tratí?

Autor se mýlí v tom, že na vládní krizi nejvíce prodělali Sobotka, Babiš a zejména Zeman. Jak se ukazuje, Babiš nic neztratil a jen si rozvázal ruce pro agresívní volební kampaň. Zeman také nic neztratil, protože je mu to jedno a na další období stejně ze zdravotních důvodů kandidovat nebude. ODS, kalouskovci, lidovci a okamurovci posílili. Takže jediným, kdo ztrácí je Sobotka. Vyvolal zemětřesení, které zbouralo jeho dům.

M. Jandáková 5.6.2017 1:10

"Špatně formulované otázky." Přesně formulovaná zpověď.

Kam byste posouval základy svého domu Vy sám?