25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Mají virus „na háku“?

Vláda Petra Fialy (ODS) úřaduje něco přes tři týdny. Možná je příliš tvrdé po ní chtít, aby už byla plně rozkoukaná, ale marná sláva, covid se neptá. Naopak je před námi pořádný fičák.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Sember 12.1.2022 18:01

"Racionální důvod pro plošné povinné očkování momentálně zcela chybí. To vyvolává dojem, že se očkuje pro nic. Nicméně existuje zde jeden důvod, proč po tom včeličkáři tak rajtují. Oni nechtějí zachraňovat životy ani bojovat s plándemií, oni chtějí, aby se lidé podvolili. Jde jim jen o to podvolení jako takové. Použít moc a vliv, zlomit něčí vůli, zbavit ho rozhodování a sebrat mu svobodu, vnutit mu kázeň a vyžadovat poslušnost. Tady se jim to u významné skupiny obyvatel nedaří a to v nich vyvolává nenávist."

https://dfens-cz.com/povinne-ockovani-blbost-a-nenavist/

Š. Hašek 12.1.2022 18:03

Souhlas. Samozřejmě.

P. Španěl 12.1.2022 18:24

Naprosto souhlasím ... navíc, nazývat aktuální režim v Rakousku s jejich přístupem k očkování jako "demokratický" ... ;-D;-€. Jestli to jejich mocným s očkováním projde, příznačnější bude "fašistický" (a až si vídeňáci nahází nekompetentní vládu do Dunaje a udělají doma richtig, pak si jich opět začnu vážit).

Jelínku, Jelínku, dejte si místo psaní posilující včeličku a nás zdravých si nevšímejte ... ;-)

J. Vintr 12.1.2022 19:59

V Rakousku se něco děje. Ministr financí zveřejnil otevřený dopis, určený rakouským občanům, v němž vyjmenovává racionální argumenty, proč rozhodně odmítnout očkování proti covidu.....

https://cz24.news/v-rakousku-ztratili-politici-pudu-pod-nohama-snazi-se-zachranit-smesne-tahy-z-jejich-strany-dopis-rakouskeho-ministra-financi-gernota-blumela-rakouskemu-lidu/

J. Kouk 12.1.2022 22:22

Já naším zdravotníkům věřím...