19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Macek versus Klaus

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Daniel 1.12.2008 21:26

Bravo Macku

Macek přesně vyjádřil,co by prezidentu,zvolenůmu PS a Senátem,mělo zabránit se chovat,jako monarchovi,ne-li,diktátorovi!

Libor.w 29.11.2008 18:34

Pobouření Zelení.

Zelení jsou pobouřeni Klausovými názory na globální oteplování,Klaus je zas pobouřen názory Zelených na to samé,že?To je jeho právo zrovna tak jako jejich.Rozhodne lid až bude draze platit tzv.ekologické energie,které v odlidštěném Bruselském byrokratizmu stejně budou jak za komunistů nedostatkovým zbožím.

jkbsb 27.11.2008 23:58

jmkop

chudáku

Zemek L. 27.11.2008 18:24

Macek má podporu většiny občanů

S výroky pana Macka lze jenom souhlasit,byly pravdivé.Klaus opět před ÚS dokázal,že chybí mu

i ta občanská slušnost,rozhodně není dobrým příkladem pro občany.Ani on nemá právo kritizovat ÚS,když k tomu ani neměl důvod.Dle mého názoru,choval se jako monarcha z nějaké zaostalé africké země.

H.K. 27.11.2008 21:03

Re: Macek má podporu většiny občanů

Macek má podporu většiny občanů

Kde jste získal takovou informaci?

jirka.s. 27.11.2008 23:28

Re: Macek má podporu většiny občanů

No, ono to asi bude tím, že nejen pan Zemek, ale i ona většina občanů ani netuší, kdože to ten DAVID Macek vlastně je!!! ;-)

Jiří Zahrádka 27.11.2008 16:20

Proti Klausovi se lidovci rozvášňují, viz Carda Svoboda

Cyril Svoboda, tuším ještě před referendem, z postu ministra zpeskoval prezidenta Klause (ke kterému by se měl chovat s jistou úrovní s ohledem na postavení ministra a prezidenta podle ústavy) jak malého haranta. Řekl bych, že Vít Procházka je prostě mimo.

Jakmile jde o Evropský svaz, jsou lidovci velmi jednoznační. Já bych to označil za modlářství, ale to je věc jejich svědomí před Bohem.

Stip 27.11.2008 14:53

Autor se tak rozvášnil, že zapomněl na to základní

- že Macek nesahá prezidentovi ani k palci u nohy a že takto se profilovat znamená prostě - rathovštět. Takže já říkám: sklapni, Macku a víc přemýšlej, autore.

Rubín 27.11.2008 16:35

Re: Autor se tak rozvášnil, že zapomněl na to základní

Netolerance k myšlenkám a názorům druhých, arogance ve vyjadřování, nedotknutelnost V. Klause a prozatimní příslušnost jejich členů a přiznivců k ODS. To je vše co zbylo z  myšlenek a jakéhosi programu této pseudopravicové strany propadávající se do bezvýznamnosti.

kurbet 27.11.2008 18:00

Re: Autor se tak rozvášnil, že zapomněl na to základní

Dalo by se taky říct: sklapni,Klausi a víc přemýšlej, Stipe.

emil 27.11.2008 12:01

Macek od pánbíčkářů

jen dělá a kariéru a zviditelňuje se. Bohužel zatím nic nového konstruktivního nepředvedl, stále jen kritiky. A to je dost málo. Ale na kariéru v pánbíčkářské pidistraně pod vedením lumpa (korupce, mimomanželský sex i v současné době přímo na MMR) to bohatě stačí.

xxx Kubeš 27.11.2008 17:37

Re: Macek od pánbíčkářů

R^

Pája 45 27.11.2008 22:08

Re: EMIL

Kdežto pan Klaus pracuje již  skoro 20 let pro občany Česka a to do roztrhání těla, funkce, kariera, peníze (jeho i manželky) jsou nepodstatné. Nemá žádné milenky, peníze za přednášky v zahraničí dává na charitu atp., podstatná je jen práce pro národ, že "EMILE"!

enka 27.11.2008 11:32

reakce

Přesné, až na tu Mackovu "nelidoveckost", myslím že naopak je to pravý lidovec. Bratr má ruce sepnuté, zbožné  zraky vsloup, ale ostrý pohled a za zády důtky.

Milan 27.11.2008 11:08

Mladý Macek je poněkud zmatený.

Na jednu stranu chce mocí mermo Lisabonskou smlouvu, na stranu druhou chce zakázat interrupce občankám států EU v českých nemocnicích.

Jenže ono to dohromady nejde: buď Lisabon + interrupce Irkám i Polkám a Malťankám, NEBO veta Lisobonu + interrupce omezená jen na Češky.

Pokud se schválí Lisabon, nebude lze vnitřním zákonodárstvím diskriminovat občany členských zemí EU oproti občanům vlastním a odmítnout jim to, co poskytujeme vlastním. 

Macek je prostě zmatený macek.

MR 27.11.2008 10:12

´Mohl jste rovnou napsat

že ten, kdo neleze socialistické EU do zadku, není hoden úcty. Nevím, proč se tak tak rozmáchle zabýváte nějakým bezvýznamným a pouze se zviditelňujícím se politikem typu p. Macka. Já naopak oceňuji jaké přesile se dokáže p.prezident postavit a logicky argumentovat. Mne a republiku  p.prezident nepoškozuje ale přesně naopak, pouze hájí její zájmy navzdory "slepcům".    

janoryna 27.11.2008 15:30

Re: ´Mohl jste rovnou napsat svataá pravda MR, ale bez obav

pan prezident s komunisty nás před eurohujery ochrání ! ti si pak ani neškrtnou.

Irena 27.11.2008 10:06

Pane Procházko!

Ráda bych vaše srovnání dvou posametových prezidentů doplnila.Václav Havel byl sice zásadový disident, ale jako prezident byl "kam vítr, tam plášť.Stačí mimo jiné připomanoout jeho negativní postoje k paktům a jejich prudkou změnu přii  zásahu  nového "Velkého bratra".A nutno zdůraznit, že jako prezident již pak svědomitě plnil pokyny USA!Případným oponentům doporučuji četbu knížky Miloše Rýce, bývalého tajemníka první dámy!Nu a co se týče Hradu, nechť si mnozí pamětníci přtpomenou slova ,tuším  že Franka Zapy o jakési restauraci.Václav Klaus je prezidentem inteligentním , paličatým, ale nutno připomenout  že často paličatým při obhajobě zájmů státu. který reprezentuje.Má značný  nejen ekonomický, ale i politický přehled doplněný osobitou intuicí, takže může rozdávat politické políčky na východ i na západ, doleva i dopravaA to je na něm velmi sympatické!Na rozdíl, od pana Vondry i pana "hraběte", kteří jsou pouze prostí  "služebníčci svých pánů!"Spravedlivě nutno uznat, že v ekologii jsou jeho iniciativy velmi sporné!Jedno ale mají oba polistopadoví prezidenti společné.Pro obyčejné lidi toho moc neudělali!Bylo by potřebné, aby jim píseň o návratu věcí lidem českým zpívala paní Kubišová jako ukolébavku každý den před ulehnutím!

lary 27.11.2008 10:22

Re: Pane Procházko!

Vemi hezky napsáno. Souhlas, až na ten závěr. Co například měli udělat pro "obyčejné lidi" a kdo to vlastně je ?

Dusan Falge 28.11.2008 15:28

Re: Pane Procházko!

Vážená dámo,

pan prezident je bezesporu vzdělaný a inteligentní člověk. Bohužel zároveň je to ješitný, zamindrákovaný egoista, jehož posedlostí je vlastní sláva  a návazně i prospěch. Každá pozice a úřad, který zastával byla jen podstavcem pro budování vlastní pozice - včetně této republiky. Pokud by byla možnost, že bude sedět na nejvyšším postu v Bruselu, určitě by měl spoustu dobrých důbodů proč EU obhajovat. Věřte mi, názor podložený osobní zkušeností.

bp 27.11.2008 10:05

To jsou ale hovadiny...

...přečtěte si, co doopravdy Klaus léta píše a pak si projděte Lisabonskou smlouvu. Pak, pokud nejste mamlas nebo lump, přestanete tvrdit, že je nepředvídatelný a že škodí zemi.

Mackovy výpady jsou snadno pochopitelné. Rád by si vybudoval co nejlepší eurokariéru, tak se snaží zviditelnit a zalíbit lidem, seč může, když ostatní lidovci ze všech sil pracují na tom, aby se příště nedostali do parlamentu...

Miriam 27.11.2008 9:37

Macek versus Klaus

  Já si myslím,že pan Macek má pravdu.Pan prezident to už delší dobu přehání a postupuje proti zájmu našeho národa.Není to už vlastizrada?Takhle stále proti všem uplatňovat své zraněné ego a za každou cenu se zviditelňovat?

j 27.11.2008 11:40

Re: Macek versus Klaus

Že by zase rozhodoval lidový soud a pouliční výbor. Je vidět , že někomu ty staré časy chybí

pepča 27.11.2008 9:14

Co tím chtěl básník říci?

Jsem též starší generace, ale nedomnívám se, že by někdo byť mladý nemohl  vyjádřit nesouhlas s konáním někoho byť o generaci starší, navíc na člověka, který se v cizině chová jakoby stát byl on. Brala bych kdyby si dotyčný skutečně úctu zasloužil. Klaus si ji nezaslouží, takže osobně schvaluji názor Macka na Klause a měl by být ve svém konání zastaven. Otázkou je jak.

františek 27.11.2008 15:05

Re: Co tím chtěl básník říci?

Ale já jsem též velmi starý, převelice starý  a myslím, že každý může mít vlastní názor, stejně jako může mít vlastní názor na názory někoho jiného. Pan Macek má skutečně zatemněné myšlení ideologií své strany, která vychází z dob, kdy o všem rozhodoval mužskej. I o tom, co smí dělat ženská. Jsem odborník na fyziku a s názory pana Klause, například na oteplování naší planety,  souhlasím. Proto nesouhlasím s tím, že by komukoli mělo být zastaveno jeho konání. Co jste to proboha napsala? Nebyla jste někdy u rudejch?

Kajan 27.11.2008 8:52

Prcek Macek versus velikán Klaus ? Jste směšný, autore ! Dzp.

cd 27.11.2008 8:23

K Mackovi

Co říct : fandím Mackovi. Nebojí se. To je přednost mládí. Jen nesmí přestřelit - to je zase nevýhoda mládí. A je také nadějí pro lidovou stranu.

VLK 27.11.2008 10:01

Re: K Mackovi

No, uz jsme tu meli mlade nadejne kadry, "prince," v rozlicnych stranach. Vetsinou nevydrzeli. A ukazali se byti stejne prefikani jako ti starsi, jen o mnoho nezkusenejsi a naivnejsi. Ja bych Mackovi fandil taky. Ale byl by prvni, ktery uspel. Uvidime.

PROKOP BUBEN 27.11.2008 8:17

NO ANO

Lidovečtí  handlíři zvolili Klause ve vidině svých restitucí a měli by se fackovat každé ráno nejen, že udrželi tuhle POSTAVU na piedestalu, kde řádí, jako novodobý Neronek.....

Posleda 27.11.2008 8:56

Re: NO ANO

Ale prdlajs! Někteří- např. předseda, ale takových bylo víc- si ho dokonce troufli nevolit právě proto, že si až moc dobře pamatovali jeho postoj k restitucím obecně a k vlastnictví  jisté "všelidové" katedrály zvláště. Takže ne oni, ale spíš Vy, Prokope, byste se měl začít každé ráno fackovat- a kromě toho si ještě zajít pro jistotu k lékaři, aby Vám předepsal nějaké VZP plně hrazené antisklerotikum. Když máte na internet, tak Vás těch 30+30 Kč nezabije...