19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 27.5.2010 14:30

Tak Dr. Rat platí té studující

mládeži cestu do školy a oni za to volí pravicové strany. ČSSD by neměla rušit školné, měla by ho eště zvýšit, těm dacanům intelygentnim pravicovym, bo našinec - dělník a horník - vzdělani nepotřebuje - a my co sme na dávkách teprve ne!!!!!

S. Maršálek 27.5.2010 13:50

To vyznělo zcela jasně ve prospěch ČSSD !

Vše co bylo uvedeno jako omluva záměrů ODS, tak to bylo jednoznačně kritizováno levicí. A v čem je tedy problém. Vy, kteří zastupujete názory ODS chcete zatížit obyvatele rovnoměrně a poté přerozdělovat a ČSSD chce více zatížit ty movitější a poté přerozdělovat a zachovat sociální smír. Je to ve stručnosti míra solidarity. Tak neobhajujte neobhajitelné.

M. Prokop 27.5.2010 16:26

Re: To vyznělo zcela jasně ve prospěch ČSSD !

Solidarita je zcela dobrovolná záležitost.

Vy máte spíš na mysli státem organizovanou zlodějnu a nákup voličů.

J. Láníček 27.5.2010 18:50

Tak vám to teda opravdu pálí,

všechna čest ! Nebudete vy jeden z těch inteligentních voličů pravice ? A nebo budete jeden z těch dobrovolců, co bude do roztrhání vlastního těla bojovat za zájmy úzké skupinky jedinců, navzdory zájmům vlastním. Je jich takových mnoho, nepříjemné však bude pozdní procitnutí ! To o té zlodějně bylo fakt perfektní. A největší zlodějna tisíciletí, zvaná též velká privatizace, vás netrápí ? Od té se to totiž všechen ten pozdější svrab odvíjí. Tam se tehdy vypařilo několik národních důchodů, teď se budete svíjet nad každým milionem pro důchodce, příkladně !

P. Jelínek 28.5.2010 19:07

Re: To vyznělo zcela jasně ve prospěch ČSSD !

Pane Maršálku, tyto články jsme rozhodně nezamýšleli jako obhajobu ODS, která je naprosto zkorumpovaná a velmi populistická. Vznikly na půdě Konzervativní strany, jejímž jsem příznivcem a pan

Rejman jejím kancléřem.

Byly myšleny jako kritika ČSSD, která je snad ještě populističtější než ODS a která ve své kampani "ODS mínus" nesmírně překrucovala pravdu, když program ODS parodovala takto tendenčně.

M. Bílý 27.5.2010 13:22

Kdybych byl levičák, tak bych se picnul...

...protože mi pravičáci si jednak (jak oni spolehlivě vědí) nakradem a jednak se podílíme na všech  sociálních výhodách, které oni vybojují. To je nespravedlivé!!!

J. Tachovský 27.5.2010 11:29

Kdyz nekdo neni ochoten dat za vysetreni ani 300 Kc

tak at se nevysetruje a umre. jestli pro nej nema zdravi cenu ani deseti piv, tak co s tim. Jsou to jeho priority a volby.

M. Bílý 27.5.2010 13:48

Re: Kdyz nekdo neni ochoten dat za vysetreni ani 300 Kc

Pane a příteli. Víte, co by uplatnění Vašeho návrhu v praxi udělalo s levicovými intelektuály? V nich je ten problém.

R. Langer 27.5.2010 16:02

Re: Kdyz nekdo neni ochoten dat za vysetreni ani 300 Kc

Vymřeli by? :-D

M. Bílý 27.5.2010 18:06

Re: Kdyz nekdo neni ochoten dat za vysetreni ani 300 Kc

Bohužel ne.

V. Liehne 27.5.2010 9:25

progrese škodí?

Autoři tvrdí, že progresivní daň škodí rozvoji hospodářství. Nevšiml jsem si, žeby v USA nebo na severu evropy progresivní daň škodila rozvoji hospodářství. Používá-li autor lživé argumenty snižuje sám hodnotu svého článku. Pak i správné vývody jsou zpochybnitelné právě na základě lživých údajů. Tzv. rovná daň spolu se stropem na soc. a zdrav. pojištění samozřejmě zvýhodňuje ty bohatší v tom měli socani pravdu. Proč ale vyvracet nevyvratitelné, když jinde je chyb dost. Schazuje to celý článek jako obyčejnou nepravdivou propagandu.

J. Urban 27.5.2010 0:30

Je to sice hezké

ale v podstatě zbytečné. Chytrému je to jasné i bez této hluboké analýzy, blb to nepochopí, ani kdybyste mu to dali 100x opsat. ČSSD si předprogramovala generování blbů naším školským systémem už v r. 1998, kdy Buzková začala rozvolňovat a rušit vzdělávací osnovy na školách. Od té doby vzdělanost české mládeže objektivně klesá. Dnešní systém ("maturitu každému") demotivuje a glajchšaltuje a snižuje úroveň dosaženého vzdělání na všech stupních a typech škol. Čím dál hůř takto "vzdělaní" lidé nacházejí po škole jakékoliv uplatnění a stávají se z nich příjemci sociálních dávek a voliči čssd.

J. Schwarz 27.5.2010 8:09

Re: Je to sice hezké

Bohužel takhle to vypadá v celé Evropě, naši socani heslo "každý vysokoškolákem, titul do každé rodiny" jen opsali od "jádra EU".

B. Brousková 27.5.2010 8:17

Re: Je to sice hezké

Máte pravdu.Ještě , že tu hrůzu alespoň trochu kompenzují právnické nedělní školy  které tu zavedli příznivci ODS.Jen více vzdělanců typu Jančíka a  Řápkové!  Republiku si rozvracet nedáme!