25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pametnik 1.12.2008 22:37

Souhlas..

Byli jsme jiz pred Rakouskem, budeme i po nem !!

volič 30.11.2008 19:48

Řeknu Vám upřimně,

než republiku pod bláznivě výstředním Klausem file://\\Klausem, tak raději pod Brusel.Ďivím se, že ostatní státy Evropy nezjistily tu blbost, že ztrácí suverenitu.A co budeme mít, kdyý smlouvu nepodpoříme????

Klause, děkuji pěkně, to netřeba.

Pametnik 1.12.2008 22:39

Re: Řeknu Vám upřimně,

Tady je zase BUCENI.. Nehodlam poslouchat nejake parchanty Skopcaky ci Frantiky..

jirka.s. 30.11.2008 19:05

Snad mi to pan Zloch odpustí - lépe bych to nenapsal!

Autor: zloch IP: 213.226.248.xxx Datum: 26.11.2008 11:18

Vízku, tak starej a stále tak prolhanej. Když vás Bilakova parta sesadila z funkce Městského tajemníka KSČ v Jablonci a žádné koryto pro "Dubčekovce" Vízka se nenašlo, šel jste normálně pracovat rukama (!!!!) do ČMPK n. p. Liberec. Chápu, že vy, odvyklý manuální práci jste toto chápal jako nucené práce v lágrech, které měli tolik v oblibě vaši spoluzločinci 50-tých let. Nikdo po váš vy šašku nešel, protože to byste nemohl být ani členem ROH na Kamenickém učilišti v Lipnici n.S. odkud vás znormoalizovaní soudruzi doporučili ke studiu na Střední průmyslové škole kamenické v Hořicích. Potom jste jako "nepřítel státu" studoval i Vysokou školu, kde jste se velmi aktivně zapojil do práce v SSM,vy doktore matematiky! Tak stále nelžete, jak vás bolšáni likvidovali. Proti jiným, skutečně postihovaným, jste si žil jako prase v žitě, vy hrdino před bukem! Vaše kecy O hrdinovi Vízkovi, si laskavě vetkněte za klobouk. Jste dle zákona spoluviník všech komunistických zločinů.

Herakleitos 30.11.2008 19:28

Re: Snad mi to pan Zloch odpustí - lépe bych to nenapsal!

Jirko, orgasmus?:-)

jirka.s. 30.11.2008 21:02

Re: Snad mi to pan Zloch odpustí - lépe bych to nenapsal!

Proč se tak domníváš, hamerskej?  K orgasmu je potřeba kus pořádný ženský! Že to asi nebude francek vízek, to by mohlo zaregistrovat dokonce i tvé ganglium! ;-D

carda 30.11.2008 18:56

snad nez blábol

 naklonovaneho poradce bohuzel je smutne ,že tito panove jsou nanic a na h.... kdyz nemají svuj vlastní názor jen ten za ktery dostavaji dobre zaplaceno

F.VÍZEK 88.100.57 30.11.2008 18:02

Nesmyslné závěry pana Klause !

Lisabonská smlouva podle Klause ohrožuje materiální jádro ústavy,  když prý porušuje 2. a 3. odstavec čl. 9 ústavy ČR. ( „Změna podstatných náležitostí demokratického právního státu je nepřípustná. +  Výkladem právních norem nelze oprávnit odstranění nebo ohrožení základů demokratického státu“.)  Závěr je tudíž podle Klause jasný: V České republice by přijetím „Lisabonu“ byly ohroženy či dokonce odstraněny (!) základy demokratického státu. To je tedy bomba!  Navíc bylo ústy Václava Klause konstatováno, že „svrchovanost lidu“ bude po přijetí smlouvy navždy „ztracena“, jako by u nás v posledním století byla zakotvena pevněji než železné tyče v železobetonu.     

Nabízí se otázky:  Pětadvacet zemí, které už daly smlouvě jasné „ano“, tím začalo rozkládat samy demokratické principy a už vyrazilo na pochod po trase vedoucí k likvidaci pluralitních systémů ve svých zemích?  Ergo hrozí, že se Evropa stane kontinentem zapleveleným státy nedemokratickými, tudíž neprávními? Ztratily evropské politické elity pud sebezáchovy?  Zdravý rozum se cítí být doma jenom v hlavách našich politiků? Česká republika bude předsedat společenství, které usiluje div ne o naši národní a státní a právní a kulturní – málem  likvidaci? Hrůza hrůz!   

F.VÍZEK 88.100.57 30.11.2008 18:02

Nesmyslné závěry pana Klause - 2.

Stav pro Českou republiku symptomatický, protože komický a trapný zároveň - a to z více důvodů.  Vláda perem svého předsedy Topolánka (který je zároveň šéfem ODS) dala smlouvě „ano“ a trvá si na svém, Senát PČR s ódéesáckou většinou (!) má pochybnosti a dává materii k posouzení Ústavnímu soudu, čímž vládě komplikuje život.  Prezident Klaus (zakladatel a čestný předseda ODS) venku i doma vysoko zvedá prapor ohrožení republiky a bojuje za odmítnutí této smlouvy. Bubnuje veřejně, hodně nahlas a hodně razantně.  Že by se byl kdy pokusil na Hradě svoje ministry po dobrém či po zlém individuálně „lámat“, není známo. Že by přímou účastí na jednání vlády ve Strakovce uplatnil svoje argumenty a zahájil „skupinovou terapii“ vládního kabinetu? To neodhalil jediný novinář, čili se to nejspíš také nestalo.  Podivné a příznačné pro politické klima v zemi, pro vztahy mezi našimi ústavními činiteli a pro lidskou (občanskou) úroveň  našich politických celebrit.

Václav Klaus, pro kterého vždy byly prvky přímé demokracie skoro nepřijatelné - protože ohrožením  demokracie zastupitelské - , nyní preferuje referendum k materii, která je i pro právníky na hranici stravitelnosti (dokonce i svým rozsahem). Obrat jako hrom a docela zvláštní u člověka, který uměl tak elegantně „spoluposlat“ do historie Masarykovo Československo.    

F.VÍZEK 88.100.57 30.11.2008 18:04

Re: Nesmyslné závěry pana Klause - 3.

Ať Ústavní soud rozhodne jakkoli,  nebude to pro potlesk, protože „vítězství“ se dostaví jenom zdánlivě. Sklízíme totiž plody stavu, který poctivé lidi delší dobu irituje, což letošní volby (13 : 0  a 23 : 3) doložily: Politické špičky drží v naší zemi u moci zásluhou politické korupce, zradou svých vlastních volebních programů a zametáním průšvihů pod koberec (spojenými silami zcela „nezávislých“ státních zástupců a vhodných „charakterních“ soudců). V ČR se úpěnlivě spojuje nespojitelné a odděluje neoddělitelné…   Smutné konstatování.

Dotaz na tělo:  Lisabonská smlouva prý znamená pro evropské státy ztrátu demokracie, svobody, samostatnosti, nezávislosti, suverenity a dokonce signalizuje jejich zrušení, čili likvidaci.

Otázka: Politici 25 evropských zemí, kde již „Lisabon“ prošel, tím opravdu zahájili proces likvidace svých států? Států, které zastupují?  Nebo je výše citovaná fráze blábol k pousmání?  

Otázka: Politici 25 evropských zemí, kde již „Lisabon“ prošel, tím opravdu zahájili proces likvidace svých států? Států, které zastupují?  Nebo je výše citovaná fráze blábol k pousmání?  

Liška 30.11.2008 18:36

Re: Nesmyslné závěry pana Klause - 3.

Ano,když na to přijde,tak politici těch 25 států zmíněných jsou ochotni se třeba učit  hailovat, aby si udrželi své!Naši tedy nejsou vyjímkou!

Pametnik 1.12.2008 22:43

Re: Nesmyslné závěry pana Klause !

Nehodlam trpet Federalni Evropu se skopcaky, frantiky a jinou zradnou pakazi..

vlasta 30.11.2008 13:01

Okolnost, že LS již schválila většina států EU,

nemůže být argumentem pro to, abychom bez řečí schválili LS i my. Jednotlivé státy EU nemají totožné zájmy - a je to přirozené. Proto i jejich poměr k LS je různý. Co je dobré pro jednoho, není automaticky výhodné pro druhého. EU není společenstvím rovnocenných partnerů.

JH 30.11.2008 14:19

Chcete tím naznačit

že LS je dobrá pro všechny kromě Irska a ČR?

Honza II 30.11.2008 14:31

Re: Chcete tím naznačit

Hlavně ohromně vyhovuje Francii,Německu a V.Británii,méně už Itálii,Španělsku,Rakousku a hóódně málo Estonsku,Litvě a Slovinsku.Kam patříme my ?Někam až dozadu ???:-D

F.VÍZEK 88.100.57 30.11.2008 18:06

Počítejte !

Svobodní občané a Evropané - Čech a Němec - mají jinou "váhu hlasu" v Evropském parlamentu.  Německo s 82 miliony obyvatel má celkem 99 poslanců, takže desetimilionové Česko by jich mělo mít 12.  Není tomu  tak. Česko má europoslanců dvakrát tolik - 24 !  

Provokativní otázka:  Svědčí to o  velké nespravedlnosti, kterou EU páše na českém národu? 

bibabu 30.11.2008 20:11

Re: Počítejte !

Kdo je Liška? Smrkáč, není to o názoru, ať má svůj názor, Je to arogantní, sprosty  fracek!Nemohu jinak, na hrubý....Změnit ústavu, abychom mohli odvolat prezidenta, odvolat všechny, kteří sdílí jiný názor!! Ještě větší hrozba, že media, televize to prezentuji, opakuji, pomlouvají majestát prezidenta a jeho příznivce, hovoří o nás jako o bláznech, prý škodíme ČR ??!!.Ano  V. K, měl pravdu, jsme disidenty ve vlastní zemi, už se zase nesmí mluvit jinak, ¨ Co kdybychom zahrnuli do ústavy, abychom mohli odvolat poslance, který NERESPEKTUJE DEMOKRATICKY ZVOLENÉHO PREZIDENTA!! Neberu Liškovi právo na kritiku, názor, jsem rozhořčen sprostotou jakým vystupuje ministr školství, který by měl být svým chováním vzorem našim dětem. Tak začínají diktatury.  Odvoláváním lidí jiných názorů, umlčováním, zesměšňováním, zastrašováním. Takový člověk je ministr školství..... 

probuzený 30.11.2008 20:29

Re: Počítejte !

Takový ministr školství, bez vychováni...a Džamila je druhá ze žabince-

Alena 30.11.2008 20:52

Re: Počítejte !

Zeleni zpět do žabince, liška zpátky do školy, učit se diplomacii a slušnosti, Džamila zpět do země původu, nebo na doživotí do Janova

Bořek 30.11.2008 15:21

Re: Chcete tím naznačit

Myslíte si,že ostatné státy budou mít nějaký ten problém,když budou  např.proraženy Benešovy dekrety?To zase není úplně tak bezvýznamná záležitost,kterou bychom měli podcenit.

F.VÍZEK 88.100.57 30.11.2008 18:14

Komu skáčete na špek?

Tzv. dekrety prezidenta Beneše se staly zákony, staly se součástí českého právního pořádku a vycházejí z dohod vítězných velmocí, případně nejsou s nimi v žádném rozporu. 

Poražené Německo muselo - nejen v Československu - sklízet plody své agrese a bylo v zájmu vítězných mocností, aby se stalo všechno to, co se po válce stalo. 

Že 3 miliony Němců v ČSR ztratily domovy a majetky, kde až 300 let žili v rámci tehdejšího Rakouska a Rakousko-Uherska?  Ano, stalo se.  Byl to důsledek  vyplývající z příčiny = války, kterou začalo Německo.  A prohrálo díky spojencům a s přispěním i našich lidí...

Pokud mohou Němci vrátit k  životu všechny ty desítky milionů  mrtvých... pak vracejme majetky!  

Bořek 30.11.2008 18:52

Re: Komu skáčete na špek?

Tady s Vámi p.Vízek souhlasím.Jinak argumentujte a nepište,že někdo někomu skáče na špek.Možná,že jste si všimnul,že když s Vámi nesouhlasím ,že nepíši ,že někomu skáčete na špek.Nejsem právník a tak mám samozřejmě obavy,že přijetím LS otevřeme pandořinu skřínku.Jinak to co píšete je mi též známo,nejsem zase takový negramot.

Hanibal 30.11.2008 20:26

Re: Komu skáčete na špek?

Až přijdou Benešovy dekrety na pořad jednání, půjde  Německu o to vydyndat z toho co se dá. Nastupující krize jen uspíši jednání. V Německu sílí nacionalistické tlaky,  tak jako ostatně v každé krizi přijdou ke slovu extrenistické strany. EU se stala nedůvěryhodnou už jen z toho principu, že nerespektuje své ujednání, nerespektuje referendum v Irsku. Oni v EU si už najdou nástroje jak Irsko donutit. He to konec svobody, konec príva na názor, projev.  Po bude ratifikovikací LS, (ještě ji neratifikovali v jiných zemích, třeba se vzpamatuji) skončí svoboda, konec demokracie nejen u nás, ale v celé Evropě. Změna bude krvavá, očanská válka EU v budoucnu nevyhnutelná. Kartágo musí být zničeno.

bibabu 30.11.2008 19:50

Re: Okolnost, že LS již schválila většina států EU,

R^souhlas z Vlastou

Hanibal 30.11.2008 20:35

Re: Okolnost, že LS již schválila většina států EU,

LS schválila většina států EU,??, jaký blábol, nenechte sebou manipulovat našími medií,  které financuje EU, ONY  ji schválily vlady, ale ještě ji NIKDO NERATIFIKOVAL, to znamená, parlamenty ji neschválily!!! Tím spáš to nemůže být argument, když to vlastně nenÍ pravda.

Forstmeister 30.11.2008 10:44

Co se tím asi sleduje

LS "de iure" přijata ani být nemůže, nynější ratifikace je je pouze šaškárna eurohujerů. Právní premisa pro přijetí LS byla jasně stanovena. Příměr: Když nějaký strom určité dřeviny smýtím, nereinkarnuji ho již do původního stavu, pouze se mohou vyskytnout "vejmladky", které jsou mnohdy otravné a i nežádoucí, i když "vejmladky" mají asi jinou představu. Můj názor.

kamil 30.11.2008 10:36

pane petříku-vy a svámi náš pan prezident-nebo snad nejchytřejší,nejnadanější, no prostě největší genius si dejte pohov-je trapné,že jen vy všemu rozumíte-jste naší ostudou

Pametnik 1.12.2008 22:50

Re: pane petříku-vy a svámi náš pan prezident-nebo snad nejchytřejší,nejnadanější, no prostě největší genius si dejte pohov-je trapné,že jen vy všemu rozumíte-jste naší ostudou

Jsi asi peknej VUL>

ludva 30.11.2008 10:31

otázka

kolik  má pan prezident takových hodnotných poradců?

pavpek 30.11.2008 9:24

Petříku,

proč píšeš takové dlouhé a blbé traktáty, když můžeš napsat : Nemám svůj názor, mám  názor , který je otiskem toho, co si myslí nejmoudřejší z mouádrých, nejchytřejší z chytrých a nejvzdělanější ze vzdělaných, můj šéf pan president Klaus.

Já si na rozdíl od tebe myslím, že jeho politika je nejblbější ze všech blbých možností a aspoň bych po 1 větě věděl, že budeš snášet zase jen stejně smrdutá vwejce, jako v předchozích svých příspěvcích.Takzvané pukavce.