19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matlas 28.6.2010 12:25

Autor je u mě darebák,

ne že má jiný názor. Je to naopak, lidé si nechali vymýt mozky.

J. Štrobl 28.6.2010 22:11

Re: Autor je u mě darebák,

Matlas je u mne darebák, chce nám vymýt mosky.

J. Štrobl 28.6.2010 22:12

Re: Autor je u mě darebák,

Pardon mozky.

P. Vandas 27.6.2010 16:41

Fotbal IV

Lampard dal nádherný gól a slepý, nebo levicový sudí jej neuznal. Co tomu říká asi přítel Paroubek ?

P. Vandas 27.6.2010 16:38

Fotbal III

Upton snižuje na 2-1. Co tomu říká přítel Paroubek.

P. Vandas 27.6.2010 16:33

Fotbal II

 Podolský dal parádní gól.   GER-ENG

P. Vandas 27.6.2010 16:23

Fotbal

 Klose dal parádní gól. Co asi tomu říká přítel Paroubek.

Z. Novák 27.6.2010 15:46

Hošo, hošo,

 korifejové, harcovníci bojovníci proti zlu, kteří jsou schopni ( někteří ) použít jedovatých slin a kdyby bylo možno i pěstí, aby přesvědčili ty Mimoně, kteří si dovolili mít jiný názor. Proti komu vytáhnou Vaše šiky, Vaše genialita, proti komu budou cloumat vzteky Vaše majestáty až nebude Paroubek už vůbec nebezpečný?

Pane Slanina oni jsou ostrý hoch a mají schopnosti svými invektivami lidi znemmožnit. ( Doporučil bych dělat ideologa )Jen tak na okraj ten VUML jsem nestihl poněvadž mně KSČ pronásledovala- ne škola+ moje děti - ne škola + zaměstnání. Jo a jejich doporučení jsem vzal v úvahu, protože jsou zřejmě úspěšný lékař.

J. Slanina 27.6.2010 16:08

Re: Hošo, hošo,

Nu, pokud považujete má upozornění na vaše vlastní znemožňování zveřejňováním vlastních pitomostí za invektivy, je to jenom zase další důkaz vašeho mimonění.  Pokud máte problém s třasem mého majestátu, až Duce skončí u dr. Martina Hollého v Bohnicích, zbytečná péče. Blbů je vždy přebytek, to by v tom byl čert, aby některý z liháče Duceho nenahradil!!!

P. Vandas 27.6.2010 16:14

Re: Hošo, hošo,

Pane Novák,nejsou voni příbuzný toho Kojzara ? Ten taky začínal těmi koryfeji a končil pěstmi a šiky, většinou dělnické třídy. Čtou raděj Hrabala,tam je jinej slovník. Co se Paroubka týče, našimi majestáty už docloumal a nebezpečí, že nás bude chtít povozit na svém kolotoči, zaplať Pánubohu, pominulo

P. Vandas 27.6.2010 15:22

John žádá ministerstvo vnitra.

 Zdánlivě malá zprávička, může mít dost značné důsledky.Je to totiž po 20ti letech poprvé, co tento silový post, plný obskurních informací, připadne někomu jinému než ODS či ČSSD. Nevím,zda význam tohoto molocha nepřeceňuji, avšak ten náš investigativec z TV Novy, bude mít náměty na scénáře zdarma.

J. Štrobl 27.6.2010 15:38

Re: John žádá ministerstvo vnitra.

No, jenom se obávám, jestli na to má. Nebude to s těma vlčákama žádná sranda.

P. Vandas 27.6.2010 16:05

Re: John žádá ministerstvo vnitra.

Měl by si vzít k srdci moudrost J.A.Komenského,který na toto téma pravil: "Kolem senkrovny chodě,nádše neujdeš."  Zatím,nikdo z ministrů vnítra dobře nedopadl.  Barákem počínaje,a Langerem konče.

J. Láníček 27.6.2010 13:48

Paroubková nedělá nic jiného,

než že se chová na dnešní dobu docela příznačně - tržně. Určitě se najde hodně těch, co si celí lační po senzacích její knihu koupí. A když se tato příležitost nabízí, proč jí nevyužít ! Dělá to tak spousta vysloužilých politiků i různých jiných osobností. Otázka je, zda půjde o dostatečně kvalitní zpracování a jestli se opravdu něco zajímavého, hlavně však nového, dovíme. Já si na to docela rád počkám, protože na rozdíl od mnoha jiných si nemyslím, že je Paroubek nějaký pitomec, který by neměl spolehlivé informace i správný úsudek. A je také jisté, že se na knize bude dost výrazným způsobem podílet !

P. Vandas 27.6.2010 14:40

Re: Paroubková nedělá nic jiného,

Že Vy kujóne, jste chtěl soudružku Paroubkovou urazit, s tím, že se "chová docela příznačně-tržně." Nevím jak u Vás ,ale u nás se takto se chovajícím dámám říká docela nepoeticky.Nerad bych to zde použil.

P. Vandas 27.6.2010 14:42

Re: Paroubková nedělá nic jiného,

 A k tomu ,že se na tom bude významně podílet i její manžel, se u nás říká, že pase. K tomu nutně nemusí, ani chovat zvířectvo.

J. Slanina 27.6.2010 15:52

Re: Paroubková nedělá nic jiného,

Hleďme, hleďme, tak soudruhovi Láníčkovi zčistajasna nevadí tržní chování. Zajímavá změna. Ale bacha, trh netrh, doporučuji si už dneska rezervovat místo ve frontě. Půjde to na dračku jak před 25 lety ha.zlpapír. No alespoň si zavzpomínáte, ve frontě pokecáte, možná i slzu zamáčnete.

BTW: Pravda,vysloužilí politici většinou paměti sepisují, ale nějako mi uniklo, že by Paroubková byla političkou. Vysloužilá možná, ale rozhodně ne politička!

Z. Novák 27.6.2010 13:37

Pane Slanino

Kde ráčej brát ten seznam? Oni jsou zaměstnanec BIS? Tak když píšou seznamy tunelářů a lumpů pokračujou ODS, ale vezmou si bílou knihu neboť ten seznam bude dlouhý a nekončící.

J. Slanina 27.6.2010 16:23

Re: Pane Slanino

No teda, Nováku, vy jste jedna veliká záhada. Na jednu stranu mne obviňujete, že k diskuzi potřebuji berličky odkazů a teď je na mně mámíte. Člověče, ujasněte si laskavě priority. S tou adorací Duceho už dlouho nevydržíte.

Ale abych uspokojil vaši touhu po vědění, tenhle seznam tady na Psu putuje už pěkně dlouho. Abych nebyl opět obviňován ze zneužívání odkazů, tož tady ho máte černé na bílém:

mohu se přidat a dodat několik dalších:

Autor: milan007 Datum: 16.12.2009 19:34

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel,Vladimír Dryml, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Jiří Paroubek, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý                                     Spokojen????

J. Štrobl 27.6.2010 9:20

Tři roky po boku špičkového politika

A máme to zase tady, abychom nevychladli. Paroubková chystá knihu "Tři roky po boku špičkového politika", která má vyjít před podzimními volbami a odhalí skandální informace o některých politicích, novinářích a podnikatelích. Tak jsem se podíval na její blog a už zhruba vím o čem a jak to bude napsáno. Jedno je jisté. K napsání knihy jí a Paroubka, který bude jistě jejím tichým spoluautorem, vede patrně nedostatek peněz a snaha zasáhnout do voleb. Jó milánkové, Paroubka se jen tak nezbavíme. Otravovat tady bude vzduch ještě hodně dlouho.

P. Vandas 27.6.2010 9:31

Re: Tři roky po boku špičkového politika

 Není na to náhodou paragraf ? "Zneužití informace v obchodním styku." S tím"stykem" si pouze nejsem jist,zda musí být nutně obchodním.

J. Štrobl 27.6.2010 9:38

Re: Tři roky po boku špičkového politika

Já si myslím, že to byl už od počátku styk čistě obchodní.

Viz: http://ateo.cz/i/5343/

J. Štrobl 27.6.2010 9:45

Re: Tři roky po boku špičkového politika

Ještě jedno je na tom hezké, jak umí být bohové škodolibí.

P. Vandas 27.6.2010 10:12

Re: Tři roky po boku špičkového politika

 Já bych za žádné štěstí nepovažoval, mít rodinu založenou na politických ambicích.Boha mám zatím pouze jen jednoho, a ten na to nic neříká. Alespoň, doteď.

J. Štrobl 27.6.2010 10:26

Re: Tři roky po boku špičkového politika

S těmi bohy to tak říkali staří Řekové ve smyslu toho, že když se člověk o něco příliš snaží, tak to zpravidla dostane, ale má to svůj háček.

J. Štrobl 27.6.2010 10:28

Re: Tři roky po boku špičkového politika

Tedy holka Paroubka dostala, ale žádná první dáma, žádná paní ministerská předsedová.

P. Vandas 27.6.2010 10:47

Re: Tři roky po boku špičkového politika

Podle mé zkušenosti, každý úspěch má svůj dílek hořkosti, avšak přesto stojí za to o něj usilovat. Život, bez naděje na úspěch, je o mnoho ochuzen.Co se paní Paroubkové týče, já bych ji tolik nesoudil. Prostě ji přitahova,l ten sexymozek. Není první, ani poslední co se přepočítala.

J. Štrobl 27.6.2010 11:06

Re: Tři roky po boku špičkového politika

Ale já bych ji snad ani taky nesoudil kdybych nečetl její blog. Je to dáma, která nikomu nic nedaruje, přesně jako Paroubek. Musí si být ale vědoma toho, že tlak budí protitlak. Kdyby se nesnažila angažovat do politiky, ani pes by po ní neštěkl a měla by pokoj. Ale přiznám se, její psaní se mi hrubě nelíbí a patrně nebudu sám. Ne snad proto, že někoho karikuje, ale číší z toho zloba. Alespoň tak to cítím. Pro mě jsou zkrátka oba Paroubkovi zlí lidé a nějak je nemůžu omluvit. Pochopit ano, ale omluvit ne.

P. Vandas 27.6.2010 11:14

Re: Tři roky po boku špičkového politika

 Uznávám,že zloba je špatný rádce.Ono,když se vydrápali skoro na kopec a pak jim ujely nohy, to se těžko nese. Asi paní prezidentová už nebude.

D. Polanský 27.6.2010 7:30

Autora chválím pro jednu jedinou věc

že konstatuje, že v západní (pravicové) společnosti nejsou média moc nakloněná levici. Pravicoví politici a majitelé médií u nás se dušují, že tomu tak není. Je z logiky věci, že tomu tak je. Levice by podle toho měla vlastně zaniknout, ale ne a ne. Produkuje ji automaticky zase tatáž západní společnost: defraudanti, tuneláři, bankéři, Česká konsolidační agentura apod., zlodějské státní zakázky, dobře placení státní úředníci, tisíce úředníků navíc na ministerstvech, v nekonečném bohatství žijící ústavní činitelé.  Takže zda Paroubek nebo ne Paroubek, ono je to vlastně jedno. Zdraví Vás  celý život pracující a v paneláku v nájmu žijící obyčejný levičák.