19.3.2024 | Svátek má Josef


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mirek 14.1.2008 9:46

Re: Autor má zřejmě selektivní paměť

Milý Franto, minule, když jsme seděli v hospodě, jsme se dobře nasmáli nad spoustou starých i nových vtipů na všechny naše politiky, od Gottwalda až po Klause s Paroubkem. A bylo nám všem srdečně jedno, kdo má jaký názor. Lidová tvořivost je na celém světě stejná, všude se vyprávějí vtipy a stejně tak se všude trefují do obecných charakteristik politika, nemluvě o tom, že když se sejde američan, rus a čech, jsou ti první vždy za debily a čech je přechčije. Takže si běž se svým ideologickým kejchnutím lehnout do postele, možná tě to přejde a až ti bude líp, zasměješ se v hospodě s náma.;-)

Starý J. 14.1.2008 10:47

Re: Autor má zřejmě selektivní paměť

Zajděte si na Novinky, přečtěte pár (stačí 10) příspěvků a pak mudrujte o selektivní paměti. Tam teprve poznáte pojmenování Klause, Topolánka a dalších (třeba Julínka a Cikrta). A teprve poznáte, co všechno jsou schopni vymyslet socani. Takže klid! A pokud Vám to nestačí, zkuste si vzpomenout, kdy a v kterou chvíli do politiky tato hrubost a sprostota přišla. Pokud to uděláte objektivně, z hrůzou zjistíte, že s příchodem Paroubka, Ratha a Jandáka! Teprve potom na ně reagoval Topolánek, jako jediný z ODS!

karel kuba 14.1.2008 11:03

Re: Autor má zřejmě selektivní paměť

kde nejsou argumenty, nastupuje vulgarita ...

tich@dohoda 14.1.2008 9:08

A kdo zlikvidoval J. Masaryka, Horákouvou, Toufara a spoustu dalších kněží a řeholníků. Otec Grebeníček byl pravicový?

soudruhu ytone, ty vyse v titulku jmenovane zlikvidovali rudi  fanatici, naprosto stejni jako dnesni modri fanatici. Nastesti dnes ti modri nemaji takovou moc aby mohli vrazdit a spolecensky likvidovat ve odpurce. S rudymi komunisty jsem si "uzil" svoje , proto jsem vzdy ve strehu, kdyz vidim uplne stejne chovani a retoriku, lhostejno do jakeho havu zahalene. Cest :-)

dulcibelka 14.1.2008 9:39

Re: A kdo zlikvidoval J. Masaryka, Horákouvou, Toufara a spoustu dalších kněží a řeholníků. Otec Grebeníček byl pravicový?

To se ovšem musíte při spatření a poslechu Paroubka třást jako osika! A ani se nedivím...

novaz 14.1.2008 9:42

Re: A kdo zlikvidoval J. Masaryka, Horákouvou, Toufara a spoustu dalších kněží a řeholníků. Otec Grebeníček byl pravicový?

A tady další perla z hlavy pomateného komunisty, jenž porovnává běsnění totalitních vrahů z let padesátých s dneškem. Ty chudáčku  s vyvátým mozkem, kdyby dnešní představitelé z ODS byli takové svině, jako tehdejší rudoši, tak tady nenapíšeš ani čárku, to ti nedochází? Koukám, že každým svým příspěvkem přesvědčuješ všechny ostatní o své zhovadilosti a myšlení pravého bolševika, šmejde.

aljav 14.1.2008 9:50

Re: A kdo zlikvidoval J. Masaryka, Horákouvou, Toufara a spoustu dalších kněží a řeholníků. Otec Grebeníček byl pravicový?

 blahoslavení budiž chudí duchem ??? Ne ne ne, ty skončíš, i přes boží milosrdenství, v pekle ! Ani ne za své pomatené výkřiky, ale spíše za svoji hloupost !!!

jarmich 14.1.2008 11:38

Re: Re: A kdo zlikvidoval J. Masaryka, Horákouvou, Toufara a spoustu dalších kněží a řeholníků. Otec Grebeníček byl pravicový?

R^R^R^

Inžinier Buľa 14.1.2008 8:54

Souhlasím s jednou výhradou,

a sice, že pochybuji o tom, že motivací jednání pánů Melčáka a Pohanky byly slušnost a zdravý rozum. To by to nesměli být čeští poslanci. Pokud by jim byly tyto vlastnosti vlastní, nikdy by se k té sockomunistické partě křupanů a otrapů nemohli přidat. :-/

aljav 14.1.2008 10:15

Re: Souhlasím s jednou výhradou,

aljav 14.1.2008 10:16

Re: Souhlasím s jednou výhradou,

 spousta lidí nechce pochopit, že M+P hlasovali pro důvěru vládě, hlavně z důvodu udržení se v již v obsazených korýtkách. Nové volby/kampaň by pro ně byly velmi rizikové A myslím si že většian těch figurek v parlamentu je jim za to vděčná. Jen to nemohou říci nahlas !!!

PROKOP BUBEN 14.1.2008 8:53

AUTORE

Proubka nutně nemusím, ovšem, že by se Myrda Topolánek jen přizpůsobil je blábol, jak trám.....Gentleman se nikdy takovým to formám nepřízpusobuje a tím ten hulvát rozhodně není..... Proto nemůže být ani v pravdě pravicovým politikem......Je patrno, že kLausostraně teče do bot, takže opodobných AGITEK houfně přibývá......

tich@dohoda 14.1.2008 8:52

Jenom mám obavu, že může dojít k tomu, že na jejich místo přijdou lidé s ještě většími charakterovými vadami, jako např. dr. Rath v ČSSD nebo XY v ODS, kde někoho tak výrazného jako Rath neznám. V duchu nebo v diskusi můžete doplnit

drahy pane Krejci, co se tyka toho MUDr. Ratha, toho jsem nemel rad uz v dobach, kdy zacal svou politickou karieru jako predeseda lekarske komory /nebo neco takoveho/ potom vstoupil do ODS kde v podstate okamzite predstavoval nejvyssi ohrozeni pozice soudruha profesora, D.Rath je totiz naprosto presnou mladsi kopii Vaclava Klause, vzdelany, inteligentni, bezcharakterni karierista, ma charisma a schopnosti. Na jeho moralku bych nevsadil fajku tabaku, ovsem jako politik je v soucasne dobe pravdepodobne nejvyraznejsi osobnisti ceske politicke sceny. To, ze uz neni clenem ODS je dano tim, ze za soudruha profesora nesmela byt v ODS jedina osobnost, ktera by mohla byt jen zastinit gloriolu vudce. Jediny, kdo se mohl postavit  Vaclavu Klausovi s otevrenym hledim byl M. Macek, ten ovsem chytre potlacil jakekoliv ambice a byl radeji inteligentni sedou eminenci. Vas clanek pane Krejci je vylevem stranickeho fanatika, ktery se alespon v zaveru pokousi vzbudit zdani objektivity zminkou o Topolankovi. Jinak jste ale klasicky stranicky posuk s klapkami na ocich , modry komunista s jasnym obrazem nepritele, vy komousi totiz bez tridniho nepritele a mobilizaci neumite zit. Cest soudruhu :-)

Marat 14.1.2008 11:36

Re: Jenom mám obavu, že může dojít k tomu, že na jejich místo přijdou lidé s ještě většími charakterovými vadami, jako např. dr. Rath v ČSSD nebo XY v ODS, kde někoho tak výrazného jako Rath neznám. V duchu nebo v diskusi můžete doplnit

Vy tichá dohodo,co vy jste vůbec zač.To co tady plijete na Topolánka a na ODS,tak to co oni dělají,je pořád ještě slabí čajíček proti Paroubkovcum a to vy ovšem vidět nechctete.Vy jste zaslepený socan,pravděpodobně rudý.Vaším řečem že jse si za bolšánu užil nějaké ústrky se věřit nedá.Považují to za váš alibistický výmysl.Možná že jste něco jako trockista Úhl a komunisté byli pro vás málo socialističtí,málo levicoví.Jinak by jste nepsal takové hlouposti,jaké už dlouhou doby hlásáte.

Pete 14.1.2008 8:45

Tohle hulvátství a omezenost ale vycházíz lidu. Doslova a dopísmene.

Kdyby totiž voliči kriticky hodnotili logiku a pravdivost případně míru populismu a účelovosti výroků svých politických guru, nemohli by politiku ovládat lidé jako Paroubek, který mění svá vyjádření podle toho jak se mu to momentálně hodí s takovou rychlostí, že o lidech si musí myslet, že jsou úplní pitomci a nepamatují si co bylo včera. Ale lidé,  voliči, kterým nejde o pravdu či spravedlnost, ale jde zejména o potvrzení té své jediné pravdy a pokud možno zničení protistrany, umožňují vznik a fungování těchto kreatur. Je to zabedněnost české společnosti ze které žijí a tyjí. Myšlenková klišé o fungování kapitalismu, které ovládají českou společnost, jsou jak z dílny Marxe a Lenina. Proto taky tolik nesmyslných zákonů.

Inžinier Buľa 14.1.2008 8:56

Re: Tohle hulvátství a omezenost ale vycházíz lidu. Doslova a dopísmene.

Velmi výstižně řečeno!

Jiří Bakkal 14.1.2008 8:38

Milý pisálku pane Krejčí!

Za bolševika jste svými články, psanými z Hlavního nádraží v Praze zaplavoval různé plátky od Večerní Prahy po Svobodu a tepal jste zlořády jako zavilý komunista. Teď  se obracíte se stejnými žvásty do Novinek, NP a dalších periodik. Chápu, že jako důchodce nemáte co dělat a tak opruzujete čtenáře, ale kdo má ty  nesmysly čísti?Nechci vám do toho mluvit, ale nešlo by trávit čas poněkud jinak? Např. četbou ušlechtilých knih?

jarmich 14.1.2008 9:29

Myslím si,

že dva polepšení poslanci za ČSSD, jeden novinář důchodce, je znamení, že se společnost začína napravovat. Zkuste věřit i na slušné lidi, a začněte ho pěstovat i sám v sobě. Tím nechci říct, že jste neslušný člověk. Někoho pohanit je velice snadné, ale zkuzte pana Krejčího prohlédnout. Neznám ho, a tento článek je asi první rterý jsem od něj četl a zaujal mě. Je v něm hodně pravdy o těch třech politicích. Rozhodně by měl být v každých novinách jeden deně, aby si LID už konečně uvědomil, kdo si zaslouží být volen. Rozhodně to nejsou rudoši za všech stran, ani hulváti ze všech stran.

Schumacher 14.1.2008 10:02

aby si LID už konečně uvědomil...

LID nemá vědomí. Nemůže si uvědomovat. Jedině jedinec.

jarmich 14.1.2008 11:35

Re: aby si LID už konečně uvědomil...

Jako jedinec jsem si tuto moudrost ješe neuvědomil, takže jí beru na vědomí . Díky za radu.R^

Nový 14.1.2008 16:04

Re: Milý pisálku pane Krejčí!

Tak to  nečtěte !

Lena 14.1.2008 8:20

hulváti

Nemusím Paroubka, dokonce mi vadí ve funkci předsedy, protože jsem doposud byla volič ČSSD.Ale tak se rozepsat o Paroubkovi a okrajově se zmínit o Topolánkovi je ubohost.Topolánek mimo svých známých hulvátských výstupů má na svědomí špinavé zákulisní manipulace.Co ještě uvidíme při volbě prezidenta.

eTony 14.1.2008 8:35

Re: hulváti

tak to se nechte překvapit, ze sosbolševické kuchyně to začíná pěkně čpět, asi shnilá zelenina.

Jan 14.1.2008 8:19

Přesné.

Naprosto přesné a pravdivé.

Jh 14.1.2008 8:16

Pan Krejčí se totálně mýlí- sprosťármy a vyhrožování likvidací vždy vedla pravice!

Tak jak po 2.světové válce si pravice myslila, že bude lidi dál okrádat jako za války, totéž jsou a byly představy pravice , která se nestydatě vetřela k moci po r. 1989- znovu jen banda upírů na lidech a funkci státu! Zlodějna, podvody, nestydatosti, nenažranost, "podnikatelství", sprosté vraždy to je "nová doba" české pravice!

yton 14.1.2008 8:27

Re: Pan Krejčí se totálně mýlí- sprosťármy a vyhrožování likvidací vždy vedla pravice!

A kdo zlikvidoval J. Masaryka, Horákouvou, Toufara a spoustu dalších kněží a řeholníků. Otec Grebeníček byl pravicový?

Pišta 14.1.2008 8:38

Re: Re: Pan Krejčí se totálně mýlí- sprosťármy a vyhrožování likvidací vždy vedla pravice!

Proboha snad ne Paroubek !  To je ovšem hrozné. Ten je tak mocichtivý, že být prezidentem , tak si pozve do Lán  i Grebeníčka juniora! Tam do až dotáhl ve své zaslepenosti!

cipísek 14.1.2008 8:38

Re: Re: Pan Krejčí se totálně mýlí- sprosťármy a vyhrožování likvidací vždy vedla pravice!

Ytone - s těmito lidmi nemá cenu diskutovat.Ti jsou buď tak senilní,že zapomněli co bylo nebo zapomínají účelově , eventuelně jsou tak mladí,že to nezažili.

eTony 14.1.2008 8:42

Re: Pan Krejčí se totálně mýlí- sprosťármy a vyhrožování likvidací vždy vedla pravice!

vy jste teda ne kus, ale celý vůl. tak ona si pravice po II. WW "myslela" , že lidi bude dál okrádat ? Tak mi, vy hovadsone vysvětlete akt, kdy levice znárodnila veškerý soukromý majetek lidí a bylo jí to málo, tak ještě završila "práci pro lidi" megaloupeží v roce 1953. Takže pokud píšete o upírství na lidech, zlodějnách, podvodech, nestydatostech, nenažranosti a sprostých vraždách, popisujete praktiky vaše vlastní ! A že si stěžujete na "podnikání" je opět močením proti větru, neboť z tohoto "podnikání" obviňujete zas jen styl podnikání po bolševicku.

RomanL 14.1.2008 10:05

Re: Pan Krejčí se totálně mýlí- sprosťármy a vyhrožování likvidací vždy vedla pravice!

Pane, jste lhář a zloděj!