25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 14.1.2008 12:14

Re: Pro soudruha JH.

Zatím ti, co by chtěli všechno zadarmo a bez námahy jsou ti privatizační zloději - ODSSáčtí kapitalisté. O úspěchu režimu nejvíce vypovídají ty tisíce bezdomovců. Chudáci, kteří pro svou duševní nemoc nejsou schopni vůbec pochopit, co se kolem nich děje a které kapitalistické zdravotnictví vyhodila bez pomoci na ulici. Zatím co pro drogově závislé se vyhazují miliony, aby drogová mafie nepřišla o své platící klienty, které je proto třeba co nejdéle udržet naživu, aby mohli stále krást a dodávat mafii peníze.  Atd.. Proti tomu je utírání si zadku novinami zcela nepodstatnou nepříjemností.

Honza(61) 14.1.2008 12:30

Re: Pro soudruha JH.

Nejvíc byl český národ oblbnut v listopadu 1989 synáčky kapitalistů (Havel) spolu s představiteli církve( nyni už biskup Malý) atd...

radim 14.1.2008 12:44

Re: Re: Pro soudruha JH.

Náš národ byl nejvíc oblbnut po r. 1945, kdy cca. 40% naletělo slibům komunistů. Pak si jen mohli zpívat, že mají co chtěli.  Co se týče těch synáčků - Engels byl kapitalista, Uljanov si psal, že je šlechtic, byl syn vysokého carského úředníka (z mého pohledu mu oboje slouží ke cti, hohužel to není jeho zásluha, hřivnu promrhal ...).

Franta 14.1.2008 12:32

Re: Pro soudruha JH.

Pane asi jsem žil někde jinde celých 60 let.

kirast 15.1.2008 0:14

Re: Re: Pro soudruha JH.

Kdepak, pane Franto, žil jste taky tady, pouze na druhé straně barikády.

Honza(61) 14.1.2008 11:37

Pane Krejčí,

Vy jste musel být již v útlém mládí pohozen na hlavičku,jináč by jste takové hovadiny nemohl vyplodit a napsat.Rv

Milan 14.1.2008 11:32

Omyl.....

Nejhrubší vyjadřování a zároveň lži,předvádí Topolánek - král arogance a drzosti.

honza 14.1.2008 10:53

Další blábol na stránkách zloděje Neffa (podílel se na rozkradení Mladé fronty)

To je ale žvást. Takže vy budete dělat demokracii jenom s těmi, kteří se vám líbí. Nedej bože, aby někdo připomněl zlodějny devadesátých let, takoví by v té demokracii mluvit neměli

zdeněk 14.1.2008 11:18

Re: Další blábol na stránkách zloděje Neffa (podílel se na rozkradení Mladé fronty)

nevíte jak skončilo SNTL? Nemůžu o tom na internetu najít jediný článek, přesto je zřejmé že neexistuje. Chtěl by o tom něco napsat, ale nemám z čeho čerpat.... :-(  neporadili byste mě alespoň rok či jakoukoli indicii?

honza 14.1.2008 12:35

Re: Re: Další blábol na stránkách zloděje Neffa (podílel se na rozkradení Mladé fronty)

Zadejte si SNTL, vyleze tam nejake srocko

http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/index?sysinf.@typ=or&sysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=subjekt&hledani.format.typHledani=x*&hledani.podminka.subjekt=SNTL&Image1.x=0&Image1.y=0

autocenzůra 14.1.2008 10:42

Diskuse

Přečtťe si svoje příspěvky ,možná vám to něco připomene.(platípro obě strany)

JE 14.1.2008 10:42

Souhlasím také,

problém je, že lepší forma neznamená vždy lepší obsah. Viz Bursík.

Jura Jurax 14.1.2008 10:39

Naivita

Lidé jako Paroubek by neměli ovlivňovat osud republiky - no to máte recht, ale pohleďte na preference - pro jistou část národa bude asi Jyrka ideální vůdce. Říká to něco o té části národa - něco nelichotivého; i když část té části samozřejmě volí program a Jyrku snáší jen se skřípěním zubů..

A ovšem v politice nelze čekat, že by politikové jakékoliv strany pracovali nezištně jen pro blaho vlasti, národa, státu; naopak pracují zcela zištně pro blaho své a své rodné strany. A totéž činí, když z nich volební kampaní oblbený lid učiní zákonodárce nebo senátory či dokážou-li se probít až do vlády.

A ještě - pravíte, autore, že Osobně si myslím, že kariéristé zmítaní psychopatickými emocemi do politiky nepatří. Nejsou hodni té cti být politickými představiteli České republiky. Stydím se za ně a myslím si, že by měli být postupně vystřídáni slušnějšími a důvěryhodnějšími politiky svých stran.

Nuže, s první větou bych i souhlasil, fakt tam nepatří - ale na druhé straně leze vůbec do vrcholové politiky někdo jiný než bezcharakterní kariérista s psychopatickými rysy? Nejspíš ano - ale má někdo jiný než takový šanci se na špičku prodrat a udržet se tam?:-(:-D

 A to vystřídání slušnějšími a důvěryhodnějšími politiky svých stran je doufání vpravdě srandovní - z čehopak soudíte, že takoví vůbec mohou existovat? Nebo si myslíte, že slušnější a důvěryhodnější politik se pozna podle toho, že místo howno říká ó nikoliv?

Von 14.1.2008 10:46

Re: Naivita

Juro - máte pravdu a protože si na rozdíl od jiných tvorů prostě nedokážeme do svého čela vybrat ty nejlepší jedince - půjde to s lidstvem bohužel stále s kopce!

Marat 14.1.2008 11:25

Re: Re: Naivita

Oni by se v ČR našli i slišní jedinci,ale právě ti vůbec nemají možnost se do politiky dostat.To je zásluhou právě volebního systému.Nikdo slušné zásadové jedince do kandidátky nezařadí.Vždy jen individua podlézající bossovi strany.Podívejte na tu štvanici proti Čunkovi.Není svatoušek,ale proti těm,kteří v té vrcholové politice jsou ,je proti ním nemluvně.Prostě oni ho mezi sebe nevezmou a ani nemůžou.Má pořád ještě málo zahnojené ruce.A račte pochopit,že za té vámi tak opěvované I.Republůky, to bylo ještě horší.Ovšem,,také je nezměnitelným faktem,že Češi,ten opěvovaný národ ani není zralí nechta se vést slušnými zásadovími olidmi.Vždy ten národ dá na sliby, jak mu kdo zaručí ty pečené holuby.Kdo víc slíbí daru zadarmo,má volebvní vítězství jisté.

Jura Jurax 14.1.2008 15:01

Re: Re: Re: Naivita

Jojo, Marate, ono by od Čecha psík kůrčičky nevzal, když čte Vaše komentáře - máte štěstí, že jsem Moravan!

Ovšem Váš skeptický názor na možný výskyt slušného a zásadového kandidáta na kandidátce plně sdílím. Slušný a zásadový jedinec je individuum pro politiku nevhodné.

karel kuba 14.1.2008 11:01

Re: Naivita

.. s tím Jyrkou začínáte být trapný.

SuP 14.1.2008 10:34

Velmi výstižné a velmi pravdivé.

Děkuji za váš text.

darny 14.1.2008 10:19

To lucina(pes) a aljav.

Číst umím, kritika paroubka takřka v celém článku a kritika Topolánka v jedné řádce. Takže nepoměr. A výrok "Es kommt der tag" je z gestapácké hantýrky, Vy oslíku.

Jara 14.1.2008 12:13

Re: To lucina(pes) a aljav.

Správná analýsa. Topolánek je k poměru k Paroubkovi hulvát opravdu jen z 1/12. V tomto směru nemá Paroubek konkurenci. Pod jeho vedením není sociální demokracie ani sociální , ale už vůbec ne demokratická. Je to jen spolek bývalých ëstébáků, soudruhů, koritářů a mafiánů nejhrubšího zrna. Již Zeman nebyl žádný sociální demokrat A Rath, jandák, Paroubek?  Skutečný sociální demokrat byl možná Rudolf Batěk.

brk 14.1.2008 12:35

Re: Re: To lucina(pes) a aljav.

Lituji vás. Vaše rozlišovací schopnosti jsou zjevně nulové.

radim 14.1.2008 12:46

Re: Re: Re: To lucina(pes) a aljav.

Znalosti pravopisu též.

3směsi 14.1.2008 15:11

Re: Re: To lucina(pes) a aljav.

A dědeček Petry Buzkové pan Modráček ?

re 14.1.2008 17:48

Re: Re: To lucina(pes) a aljav.

Blahoppřeji Vám,jste grandiozní blb.

Von 14.1.2008 10:13

Nejhorší pak je,

že v řadě případů pak naši špičkoví vyvolení před námi voliči tu nesmiřitelnost jen HRAJÍ a v zákulisí se nám smějí pod fousy! A mají proč se smát, protože obrovská většina z nás jsou prostě prosťáčkové a stále je volí!

novaz 14.1.2008 10:10

ano, také Miloš

Je dobré, že v článku je zmíněn také nezpochybnitelný  podíl Miloše Zemana. Ten dobře vycítil, kterak český plebs potřebuje slyšet jadrná slova na adresu protivníka a tak mu je poskytl.Uvědomil si, že tudy vede cesta k moci. Tupci pak za ním šli jako ovce a stejnou politiku používá i ten Paroubek. Když člověk slyší hovořit Paroubka, Ratha nebo Jandáka, neví, zda se mu celých osmnáct porevolučních let jenom nezdálo a neprobudil se právě uprostřed komančského sjezdu.

milburg 14.1.2008 13:59

Re: ano, také Miloš

Bohužel nezdálo, kulturní úroveň našeho národa bohužel klesá a do popředí se derou bezcharakterní vyžírkové, zakomplexovaní z minulého režimu. Potrvá minimálně dvě až tři generace než se objeví noví  a vzdělaní lidé mající dostatek finančních prostředků a ochotných ne pro peníze, ale pro národ cosi pozitivního udělat.

PetrK 14.1.2008 10:01

Souhlasím s autorem,

naše politická scéna opravdu zhrubla, zejména díky soudruhům Paroubkovi a Rathovi. Teď už jen chybí pravá komunistická rétorika, ale o tu se nám jistě postarají rudoši, kteří se už odvážili odhalit své ledví a bezostyšně volají po ministerských postech. Nepřipomíná to někomu situaci před únorem 1948?

Schumacher 14.1.2008 10:00

Lidé jako Paroubek .....

Není to přehnanou Paroubkovou aktivitou, ale nedostatkem aktivity jiných ?  V podstatě všech nás, kteří jsme líní usilovat o moc ? Nezakrýváme to výmluvami, že jsme skromní a poctiví, že s tím ksindlem nahoře nechceme mít nic společného, že politika je svinstvo ?  A tak nám ti jiní na které nadáváme, že vládnou špatně. A až tam nebudou tihle, budou tam další jiní, na které budeme nadávat stejně. Přitom naše lenost nám nebrání v užívání silných výraz jako "osud republiky". Tou republikou nemyslíme osud věci veřejné, ale úřadu ve kterém někteří spatřují rodičovskou autoritu, jiní příležitost k obživě. Cosi co je nadáno božskou schopností existovat ne skrze nás, ale mimo nás a nad námi. Vyslovujeme-li obavy, jde nám o osud tohoto nebo nás samých ?

novaz 14.1.2008 10:32

Re: Lidé jako Paroubek .....

A vy jste někdy zkoušel jít do politiky? Stačí dva pacholci, kteří se domluví proti vám a za pár týdnů odtud vypadnete jako cukrář. Musíte se spojit ještě s větším lotrem a intrikánem aby vás provedl úskalím intrik a pletichaření na těch nejniších patrech, ovšem pak už znáte a víte tolik špíny, nad kterou jste museli zavřít oči, nebo přejít mávnutím ruky, že buď už z tygra neslezete a jedete dál do tmy a neznáma, nebo na poslední chvíli a s odřenýma ušima seskočíte. Pak se ovšem musíte i s rodinou přestěhovat hodně daleko. Ony se sem velmi snadno píší líbivá a v podstatě pravdivá slova, ale zkuste je použít v praxi. Zhola nemožné.