16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Levicoví lídři dnešní a zítřejší

Na úvod citát: „Jsem přesvědčen, že levicové lídry za deset dvacet let najdeme spíše mezi dobrovolníky, kteří v létě odjeli na Balkán a pomáhali uprchlíkům. Nehledal bych je na náměstích, kde se šíří xenofobie, nenávist a rasismus.“

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vaňura 2.2.2016 20:16

Pokud by Sobotka přijal migranty, může být opravdu

odvolán kalašnikovem. ALE ne nějakým atentátem, bude zastřelen jako Ceausescu!

S. Vaněček Šauerová 2.2.2016 22:39

Ale jděte, dětino ... :-)

...

P. Maleček 2.2.2016 18:36

Jelínek agent neomaxismu

Jelínek píše: "Není náhodou, že se České republice uprchlíci pokud možno vyhýbají, a to přesto, že zdejší vládu sestavila proevropská sociální demokracie".

V této větě se Jelínek zcela odkopává jako příznivec lživé bruselské politické korektnosti, ženoucí do destrukce celou EU. Dnes i mamá Merkel přiznává, že se ve většině nejedná o uprchlíky, ale o běžence (čili nájezdníky) na EU štědrý sociální systém.

No a běženci se ČR zákonitě vyhýbají, protože výše sociálních dávek je zde řádově nižší než v Německu, VB a skandinávských zemích. Nemluvě o v ČR netolerování volného se běženeckého poflakování, jehož důsledky dnes řeší nejen v Kolíně nad Rýnem.

ČSSD lze vyčítat leccos, jen ne to, že porušuje zákony a pravidla přijaté EU ve vztahu k migrantům či se nestará o bezpečnost občanů ČR. A to bude to, co na ČSSD Jelínkovi vadí. Za těchto okolností se neomarxismus, který je evidentním Jelínkovým cílem, v ČR neprosadí.

K. Janyška 2.2.2016 15:03

Levicoví lídři jsou z hlediska nezměnitelného faktu, že

lidský svět je spontánním řádem, zločinci. Napadají jedinou možnou strukturu světa lidí a ničí tak jejich šance a osobní a naději na osobní štěstí... Dzp.

Ś. Svobodová 2.2.2016 14:49

Nechci tady levicové lídry.

V roce 1990 se stalo slovo levičák urážkou. Až na komanče se všechny strany označovaly za pravicové, středové, v nejhorším za středovou s neznatelným příklonem doleva. A za 25let je levice oslavována u nás i v Bruselu, levicová politika je vydávána za sociální. Pravice je dehonestována, její příznivci jsou označováni za zloděje, lumpy "podnikatele", nácky a xenofoby. Wilcomen EU.

J. Laták 2.2.2016 12:13

Být Sobotkou

tak bych odpověděl stručně a jasně: Pane prezidente, je všeobecně známo, že Váš "velký mozek" od vstupu do Pionýra žádnou myšlenku nevyprodukoval. Ať jste to zkoušel s perfektně nacvičenou technologií kavárenského revolucionáře, nebo zkorumpovaného proletáře .., furt nic. Tak jste si řekl, že to holt od§ere starej Peroutka, který už se nemůže

bránit a aby to nevypadalo, že jste ve své podstatě srab, tak se navážíte do mě.

R. Langer 2.2.2016 12:47

Re: Být Sobotkou

No vy byste mohl Sobotkovi z fleku dělat tiskového mluvčího... :-D

J. Laták 2.2.2016 18:20

Re: Být Sobotkou

Nepřehánějte, pane Langere, nebo se budu červenat. :-) Ale Jyrka Šuplik Kapsička prý dneska zaskočil do Lihového domu na potlach nejvyššího tradiáš-comanda, aby zasvětil Ozubenou pleš do vyčpělých intrik bratrů socanů. :-)))

Š. Hašek 2.2.2016 13:07

Re: Být Sobotkou

Pane Latáku, ???????????????? ?

F. Lesniak 2.2.2016 17:38

Re: Být Sobotkou

Vy byste mohl z fleku být Sobotkou. Jste oba stejní jelimani.

J. Laták 2.2.2016 18:28

Re: Být Sobotkou

Lehni, nebo šoupej nohama, potvoro!

P. Papež 2.2.2016 11:34

Hodně

Hodně velká hromada Jeínkových keců. Chudák "lítá zleva doprava". Občas někomu leze do zadku, jak se právě hodí. Opravdu "špica" českých politologů.

M. Mýval 2.2.2016 9:57

vyjímečně s parožnatcem souhlasím

Kluzký tlustokožec Sobotka přežije vše. Jak si Mlhoš může myslet, že stačí kalašnikov tam, kde hroší kůže odolala i RPG

J. Schwarz 2.2.2016 9:35

Děsně by mne zajímalo

co je tak "demokratického" a "progresivního" na tom, aby jedna představa, zastávaná třeba i 55% obyvatelstva převládla v celé Evropě oproti tomu, aby svůj prostor dostala i "menšina" zbylých 45%. To je furt plná huba "Evropy regionů", multikulturalismu a "ochrany menšin" ale všechno platí jen když se to vládnoucím elitám hodí do krámu. Další zajímavostí je to, jak lidé co kudy chodí tam kážou skromnost a ústup od konzumu zdůvodńují potřebnost a užitečnost imigrace tím, jak jinde údajně imigrace znamenala hospodářský růst a bohatství.

B. Rameš 2.2.2016 9:34

Skoro

jsem začínal váhat, zda by snad ČSSD nemohla být za jistých okolností a se značným sebezapřením volitelná jako strana nejmenšího zla. Její mentorský parožnatec mne z toho vyléčil, za což mu skládám díky.

P. Remeš 2.2.2016 9:23

Proč ?!?

Proč si naši (soc.dem) lidé myslí, že pravda je spíš na naší straně než na straně evropských (soc. dem) lídrů ???

Proč klást tak samozřejmé otázky? Je to z jednoduchého důvodu: Protože tito evropští soc.dem lídři sice potichu, ale zcela zřetelně se stále více a více ztotožňují s tím, co si už od samého začátku myslí právě ti NAŠI (nejen soc. dem) lidé!

Z. Švrček 2.2.2016 9:21

Už první odstavec

Potvrzuje jelena jako rádoby nezávisle se projevujícího člena socanského stáda. A Sobotka? Chvíli silák, chvíli chytrák? Ne, jen sralbotka vyčůránek.

Š. Hašek 2.2.2016 9:19

Pane Jelínku,

prosil bych v krátkosti vysvětlit "nějakou Zemanovu absurditu". Tedy abyste mi, nevzdělanci nevolícímu ČSSD, nechápající "moudra" našeho premiéra, předložil Váš výklad toho co řekl president republiky Miloš Zeman.

Absurdity chrlí jiní představitelé současného neokomunistického europeismu.

A pokud budoucnost školství vidíte v rovnostářce (neokomunistické) Valachové ........... Já budoucnost školství vidím v učitelích a rodičích, kteří se nenechají zhloupnout každou novou, revoluční vyhláškou této nikdy neučící svazačky. Jako i v minulosti, kdy začala "pracovat" Buzková a Dvořáková Vladimíra. Třeba.

Vybral jsem pouze několik "nápadů" pana Jelínka.

P. Lenc 2.2.2016 9:27

Re: Pane Jelínku,

Přesné pane Hašku!

J. Slanina 2.2.2016 7:45

Sudokopytník píše:

"Když si přečteme výroky některých čelných členů Sobotkova týmu, ať už ministra vnitra, poslanců či europoslanců, zjistíme, že spíš než pomocnou ruku ukazují svaly a před uprchlíky by nás nejraději obehnali vysokou zdí."

Holt pořád jsou na obzoru nějaké ty volby a sosáci jsou přece přeborníci v plnění voličových přání. Ovšem je fakt, že Ovar je v tomto ohledu mistrně trumfne.

P. Švejnoch 2.2.2016 7:37

Recept na správné jednání

se socialistickou omladinou je přeci dobře znám. Pochází z Norska...

J. Fridrich 2.2.2016 7:06

Pan Sobotka si nevidí na špičku nosu - říkávávaly naše

Pan Sobotka si nevidí na špičku nosu - říkávávaly naše babičky o lidech, kteří neviděli dál, než na zítřek. Horší ale je, že nyní již víme, že jsou dva Bohouškové - hrdina-bojovník doma - a měkejš-zrádce v Bruselu....On snad ani neví, jak se ve francouzských městech - a nejen tam - chovají tito Arabové-muslimové které nám chce přivést a udělat z nich naše kamarády. Ty nové hordy budou jiné, ty si přicházejí vzít i po zlém to, co budou chtít - a vezmou si to. Myslíte, že Japonci a Australané jsou hloupí a neví co dělají v jejich vztahu k imigrantům - hlavně agresívním islamistům ? Také o hrající hudbě a tančících lidech na horních palubách potápějícího se Titaniku asi nikdy neslyšel. Po skončení I. svět. války v roce 1918 si většina lidí nedokázala představit, že za cca 20 roků přijde druhá a daleko strašnější - Neville Chamberlain si to při návratu z Mnichova také jistě nemyslel. Jak se chová druhá, třetí generace "hodných" Arabů v zemích a městech Západní Evropy Sobotka asi neví - tam hoří auta, obchody a bojí se tam vkročit i policie. Mají zcela nepřijatelné požadavky, až po zavedení paralelního právního systému - středověkého šáría..

P. Dvořák 2.2.2016 1:26

Josef Bernard - podnikatel, * 1965

To má ve svých 51 letech být "nová nadějná tvář a čerstvá krev ČSSD" ?

Jedině tak pokud to bereme podle Franc Josefa, který v 85 letech vládnul jak zamlada :-))