16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Kůl v plotě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ika 6.11.2007 14:45

Na rozpacích

Škoda, že to nenapsal někdo jiný. Mohl bych jen souhlasit, ale takhle ....

BoBoŠ 4.11.2007 20:57

Tak hluboko jste klesla?

Paní Bobošíková, do vínku jste dostala nadprůměrnou dávku inteligence a ženského půvabu. Kdybyste tyto dary svou zlou a sebestřednou arogancí nepromarnila a nestala se komickou figurkou, která z izolovaného poklidu bruselských lavic se snaží rozdělovat plivance na všechny strany, mohlo by třeba v téhle zemi být o jednu šikovnou političku více. Váš článek je tak hloupý, že ...proč ho proboha publikuje Neviditelný pes?

Vlad 4.11.2007 23:36

Re: Tak hluboko jste klesla?

Já paní Bobošíkovou nikdy moc nemusel. Ale proti tomuto textu slušný člověk, který v Česku žije, nemůže mít moc námitek.

Jen darebáci, jejich příznivci a spolupracovníci.

Jak by dopadli vaši milci, kdyby se na ně soustředil tlak propagandy jako na Čunka? Řadový předpovídač Klaus s miliony ve "vykradené" vile? Padákový myslivec Kalósek? Jak je na tom finančně Češka? atd. Mimochodem, co říkáte tomu, že inž. Klaus přijal oficiálně pana Laudera?

ludra 4.11.2007 17:58

kůl v plotě

Má naprostou pravdu,kdo má rozum,vidí to stejně. Kdo má rozum a chce dojit to vidí také,ale je mu to jedno a chce s vlky jíti,zbytek národa nevidí nic,neb rozumu nemá.

Pavla 4.11.2007 17:03

Prosím o retrospektivu

Vážená paní Bobošíková, přečetla jste si někdy reakce na Vaše články zde v diskusi.?????

František 4.11.2007 16:06

Dobrý článek

Politika je u nás opravdu otřesná. Rozumný člověk do ni ani nevstoupí, proč? O tom by vám dnes mohl hodně a po pravdě povídat pan Jiří Čunek. Ale jak se dívám na diskusi, mnoho lidí stejně nic nechápe. Ti mladí mají raději opravdu různé drogy než čistý rozum.

JH 4.11.2007 16:57

Špatný článek

Politika je u nás opravdu otřesná. Proč do ní vstoupila svazačka Bobošíková?

ANO 4.11.2007 18:21

Re: Špatný článek

   Proč osočujete p.Bobošíkovou, vždyť svazáci byli tehdy všichni. I s. Topolánek, který navíc  studoval vojenskou komunistickou školu i  s. Vašík Klausů v růžové košilce. Buďte spravedlivý, když už se vůbec vyjadřujete. V našem národě žádného bohužel neposkvrněného nenajdete, všichni byli potichu a poklonkovali moci, kromě některých odvážných. Člověk by měl začít vždy u sebe a kontrolovat svou stranu, kterou volil. Doufám že mě chápete co jsem tím chtěla říci. 8-o

účastník školení 5.11.2007 10:38

Re: Re: Špatný článek

Celá ta demokratická změna spočívá v tom, že se můžeš dnes nechat svobodně koupit ne od jediné správné strany za zvýšení povinností, blbnutí po školeních a brigádách zadarmo, ale za peníze od nějakáho bosse a stát se slouhou.

billis 4.11.2007 19:35

Re: Špatný článek

;-)R^

účastník školení 5.11.2007 10:32

Re: Dobrý článek

Bobo na rozdíl od mnohých zde, kdysi alespoň něco slyšela z opovrženíhodné teorie ML. Pospávála na školení,možná vedle mě, ale pamatuje si. Moc to nestudovala, jako ostatně téměř nikdo, a proto také neužívá přesné termíny. Poukazuje však na generacemi ověřenou skutěčnost, že třída panujících vexláků, zbohatlých gangstrů a převlékačů kabátů, tj ctihodná společnost si nešpiní ruce a k výkonu vládní moci vybírá vhodné podajné slouhy, které řídí prostřednictvím rozvinuté sítě dnes zcela legálních a nekontrolovatelných lobistů, kteří zprostředkují zadání úkolů a předání úplatků. častým úplatkem v dnešní době je např. příslib studia pro potomky na prestižní škole, jejíž diplom je cosi víc něž kdysi rudá knížka,nedostane se k němu každý. Občas si někdo dá zaplatit hned a když to praskne má smůlu, systému to vyhovuje, protože lze ukázat na praktickém případu, že korupce se trestá. Někde soudí i prezidenty, když si nevyberou tu správnou partu.

Richard 4.11.2007 15:42

oprava

oprava Špidla a přemístí

Vodák 4.11.2007 15:41

ubohost

Tak primitivní, ubohou, populistickou slátaninu jsem již dlouho nečetl.  Jak paní takovéto úrovně nás může zastupovat v EU.

Vlad 4.11.2007 23:38

Re: ubohost

Schválně, že uhodnu, koho volíte.

Richard 4.11.2007 15:41

eu je pěkný kocourkov

Šidla se za 650 000 Kč toulá v labyrintu Bruselského megalomanského paláce. A pak se i společně s vámi přemýstí kamionem do Štrasburku. o nám to tady vyprávíte ?

kerim 4.11.2007 20:11

Re: eu je pěkný kocourkov

Richarde, měl byste přemýstit knihy v knihovně a dopoředu umýstit nějakou tu češtinu, vona ta gramatika není tak zbytečná. Nebo si nějakou přemýstěte z prodejny učebnic. Prokrista pána ....

Frank 4.11.2007 12:48

Obrat

Byly doby, kdy cokoliv, co napsala paní Bobošíková bylo na těchto stránkách napadeno a autorka byla urážena. Zdá se, že nastává obrat. O Topolánkovi ani nemá smysl psát. Dokonce i on při své inteligenci zjistil, že to má spočítané a snaží se nahnat nějaké body. Měl jsme spoustu výhrad proti bývalé vládě, ale tato sešlost v současné vládě nemá obdoby. Jeden větší lumen, než druhý. Klasik by řekl: "je to v ři-ti sestry a bratři". Čím dřív půjde tento shluk korytářů a prospěchářů do háje, tím lépe.

Haf 4.11.2007 22:49

Re: Obrat

A i kdyby padli všici, vstanou noíý bojovníci, rudej prápor zavlaje.

jen změna volebního systému může způsobit změnu ve vládnutí ve státě.

No... 4.11.2007 11:19

Bobo má poněkud bohužel pravdu .....

Kdyby Topolánek ráčil laskavě zvednout pozadí a se všemi, kdo ví o co jde přišel s heslem a realizací typu : "Nemohu Vám slíbit okamžitý prospěch, ale usilovnou práci a pro vaše děti dobrou budoucnost na dnešní aktuální úrovni SCHWEIZ a to za patnáct let..."...tak je to alespoň nějaká perspektiva a cíl. Jenže když prosadí díky šíleným zeleným a poťouhlým černo.rdelníkům jen "rádobyreformu" a vlastní, celkem slušný volební program ODS víceméně pohřbí.....tak se nemůže divit, že to nikdo nechce ani zadarmo, natož ještě na ten paskvil doplácet. Snad si to uvědomí, ale to už měl udělat před rokem....:-(

jk 4.11.2007 12:22

Re: Bobo má poněkud bohužel pravdu .....

Je to normálka. V US už nemůžou sehnat ani úředníky na ambasády do exponovaných států.

Buvol 4.11.2007 9:24

Bohužel je to pravda! Topolánek je ubožák s IQ tykve,

který skutečnou koncepční práci, které ovšem není schopen, nahrazuje různými proklamacemi, tajtrdlíkováním, vulgaritami, arogancí, podvody apod.! Přitom dělá jenom ostudu a to ve všech myslitelných oblastech a "vede" zemi do marasmu nejenom ekonomického, ale především morálního! A ta vláda vypadá podle jeho obrazu! Neschopní ministři, kteří nejsou schopni zajistit operační programy pro čerpání unijních peněz... vypadá to, že posledních třičtvrtě roku řešila hlavně různé vlastní čunkoviny nebo snad čunacinky.... občanovi je tahle vláda tak akorát na nic, pokud rovnou není jeho nepřítel! A ten ubohý a směšný topolánek s těmi svými "pěti p", když sám nemá ani jedno, může jít tak akorát k čertu ....

jirka.s. 4.11.2007 10:32

Re: "Vede zemi do marasmu nejenom ekonomického, ale především morálního!"

Zatímco Bufo a následující:

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas,  Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý přivedli naši zem k totálnímu blahobytu bez dluhů, ekonomické prosperitě a co hlavního, předvedli nám co to vlastně znamená solidarita, především ta se svými soudruhy z té jediné, poctivé strany KSČSSD!!!

Kylchap 4.11.2007 11:36

Re: Re: "Vede zemi do marasmu nejenom ekonomického, ale především morálního!"

Největší gauneři jsou Jirka Č, Jirka P a jirka.s

jirka.s. 4.11.2007 16:50

Re: Re: Re: "Vede zemi do marasmu nejenom ekonomického, ale především morálního!"

Nač ta skromnost? Myslíš, že když jsi třeba pepek, že musíš být vejlupek ctností? No, a pokud ti my Jirkové způsobíme infarkt, zas tak velká škoda to nebude!  ;-D;-D;-D

strejda 4.11.2007 12:00

Re: Re: "Vede zemi do marasmu nejenom ekonomického, ale především morálního!"

Máte pravdu, za kluka Šiklgruberovic bylo ještě hůře. To raději Topolánka. Podle vás patrně nikdy nebude dobře.

Vlad 4.11.2007 23:43

Re: Re: "Vede zemi do marasmu nejenom ekonomického, ale především morálního!"

Serznam vyžaduje doplnění o politiky z doby po převratu. Zahrňte tam prosím i mercedesy od Helbigů, a mrtvoly z Madagaskaru, Knižní velkoobchod a 20 miliard, které Klausova vláda dvě hodiny před odstoupením povolila  firmě Skodawerke vyvézt i přesto, že nesplnila smlouvu.

Monika 4.11.2007 10:53

Re: Bohužel je to pravda! Topolánek je ubožák s IQ tykve,

Nevím proč se zaměřujete jen na p. Topolánka, článek mluví o všech, včetně opozice, nevím co dělat, když nevolit také není řešení, jsme velmi otráveni.

Ludva 4.11.2007 9:15

Sedí to,

ještě bych vzpomenul na první ministryní kultury, slušnou paní Třešňákovou, která to zabalila po pár dnech, když pochopila mezi koho se dostala.

Palouš 4.11.2007 11:06

Re: Sedí to,

Ano, ta paní se zachovala velmi slušně, neboť nechtěla s vlky býti, aby s nimi nemusela výti.

jirka 4.11.2007 8:11

bobo

Ono je vlastně dobře že se připomíná,aspoň nezapomeneme na jaké kreatury je třeba nikdy nezapomenout a jednou jim to sečíst i s úroky,žádný strom neroste do nebe a ona stárne docela znatelně a tuší že končí.