23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Kostlivec se hlásí

S velkou pompou zveřejněnou koaliční dohodu označili mnozí kolegové novináři za odložení sporů. Programově ani zdaleka nevyjasnila, kde chtějí vládnoucí strany vzít na pokrytí dopadů zrušení zdravotnických poplatků, zrychlení valorizace penzí, zvýšení daňových bonusů na děti a spoustu dalších naslibovaných dárků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Kosejk 23.12.2013 11:11

---

Pokud budou trestní orgány mít nějaké jasné důkazy o proběhlé korupci u tohoto, tak ať do toho jdou. Pokud ale bude případ založený jen na nějakých posudcích o ceně  (jak tomu dnes bohužel bývá) - tak ať trestní orgány jdou do prdele. Takových posudků na různé ceny jde zajistit...

Takže opakuji: Chci vidět důkazy o korupci - a ne jen tvrzení ,že něco mohlo být prodáno dráže, než bylo prodáno. To ať si hodnotí voliči. A voliči ČSSD tu stranu dostali na první místo  - i při vědomí okolností prodeje OKD.

B. Rybák 25.12.2013 11:01

Re: ---

Souhlasím s Vámi. Co znalec to jiný názor (asi podle toho kdo ho platí) a především proto, že politiku (a dokonce ani ekonomii) nelze zredukovat na hledání minimální ceny (soudcem nad politickými rozhodnutími politiků, mohou být jenom voliči!!!).