25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Kostěj Babiš Nesmrtelný?

Andrej Babiš se mnohým musí jevit jako postava z ruských pohádek jménem Kostěj Nesmrtelný. „Moje smrt je daleko,“ říká v jedné z nich Kostěj.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Vondráček 27.11.2018 17:20

Re: Tak vidím, že..

Jak to víte , Vy už jste tam dorazil s hovězím dobytkem ??

I. Mertl 27.11.2018 17:12

Re: Směšný Mlejnek stále Mele

Neztrácejte naději, pane třísetsedmdesátšestý Čermáku, až Vám Andrej přenechá to premiérování, budete taky létat po světě a jednat s kdekým vlivným a významným, ať už si o Vás ti vlivní a významní budou myslet cokoli. Možná se s Vámi budou i líbat, Bože!

I. Mertl 27.11.2018 17:07

Re: Pane bože, to je ale blbec...!

Nepodceňujte se, pane Kubeši. To máte z té kůry na hubnutí profesora Bruno Matějáka. Klidně zase jezte co chcete a až naberete svou původní váhu, budete opět v pořádku.

L. Kubeš 27.11.2018 16:04

Pane bože, to je ale blbec...!

K. Janyška 27.11.2018 15:22

Re: Všeho dočasu.

Jenže dobrem jsou dlážděny cesty do pekla, jak známo... Dzp.

V. Čermák 27.11.2018 14:06

Re: Směšný Mlejnek stále Mele

Fiala má vystaráno. Ostře se vyjádřil k Rusku....

Š. Hašek 27.11.2018 14:00

Re: A najednou se ruské pohádky hodí do krámu,

Mluvte k věci.

Tedy ke Kostějovi Nesmrtelném. Chcete-li - k Babišovi, Putinovi, ....... - nějaký Brežněv je vyvařená káva. brusele a nemohoucnost faktická, vlastní vinou zaviněná, jistých pánů Fialy a Kalouska je hustá, čerstvá káva. Jeden je vyjukaný politolog a druhý lidovecký intrikář - oba první jakostní třídy.

A ještě se ani nestydí chlubit se v reflektorech u Moravce tím, že je vykostí nějaký párkař/řepkař. Dvakrát denně, už hodně dlouho.

ANO jsem nevolil.

J. Fridrich 27.11.2018 13:32

Re: A najednou se ruské pohádky hodí do krámu,

" Vidím to na pátou třídu ZDŠ " - ale postoupil jste do šesté třídy, že ?

Š. Hašek 27.11.2018 12:57

Re: Směšný Mlejnek stále Mele

Manévrovací prostor typu "prohráli jsem volby, značně propadáme hysterii a zobeme z ruky Slonkové". Nechtěl bych tak dopadnout.

Měli by začít něco dělat a neštudovat už tolik ty směrnice lidových komisařů štrasbrusele. Když oni se bojí i vrátného z televize ........ . Docela úspěch!

Š. Hašek 27.11.2018 12:53

Re: A najednou se ruské pohádky hodí do krámu,

Stačilo napsat, že jste zamrzl v dobách CCCP. Je to moc zdlouhavé.

Jo ..... a naučte se pátý pád. Vidím to na pátou třídu ZDŠ.

V. Čermák 27.11.2018 12:35

Re: Tak vidím, že..

Můžete kamaráda doprovodit, na pastvisku je místa dost...

V. Novák 27.11.2018 12:23

Re: Velké drama velkého režiséra

Blokovaní demokrati mi připomínají toho dědečka z Rozmarného léta, který cloumá Arnoštkovi se stojanem a říká "Člověče, vždyť spadnete!". A když Arnoštek skutečně spadne, se zadostiučinění praví "Já vám to říkal!" nebo něco podobného.

Vyvolávají skandály, chodí na Babiše žalovat do Brusele - a pak vykládají, jak nám Babiš dělá ve světě ostudu.

V. Kain 27.11.2018 12:18

Re: Tak vidím, že..

Pane Richtere, ten koblihář Čermák po vás jede jako slepice po flusu.

V. Čermák 27.11.2018 11:33

Re: Všeho dočasu.

Boží mlýny samozřejmě melou, Znamená to , že Zlo dříve spáchané dobíhá později každého člověka. Ale také naopak, Dobro dříve spáchané, také později dobíhá každého člověka. Proto každý, kdo jinému zabraňuje v konání Dobra, je proti Bohu...

V. Čermák 27.11.2018 11:27

Re: Tak vidím, že..

Oslí serenáda Osla Richtera, zajódlovaná cestou na pastvisko...

V. Čermák 27.11.2018 11:25

Směšný Mlejnek stále Mele

Čapí hnízdo Babišovi, který létá po světě a jedná s kdekým vlivným a významným, prý velice zužuje manévrovací prostor....

F. Houžňák 27.11.2018 11:24

Aha, chápu,

děkuji za objasnění. Chtěl jsem napsat ještě nějaký komentář, ale zde jsou komentáře zbytečné. Erübrigen sich, jak říkají Němci.

Š. Hašek 27.11.2018 11:14

Re: No,

Mordyjé Klatovy, co furt máte, mein lieber Gott, s těma koblihama? To bude asi jako něco s tlačenkou v Saudské Arábii.

Š. Hašek 27.11.2018 11:10

Re: Zjevně se vyznáte, můžete mi, cizinci, objasnit

Tak tedy ......

Pokud někdo ochutná polévku, kterou kdys vařil soudruh Pithart, tak se stane pravým demokratem a ochráncem listopadbrusele hodnot.

Pokud někdo si u stánku s letáčky ANO vzal koblihu ...... jeho mozek je navždy rozežírán nepřátelstvím ...... začíná mít staronápady politické .....

A tak to tady máme každý den, pane Houžňáku.

Odpoledne si dám koblihu z Konditorei, už jsem zapomněl jak chutná, já raději takové ty ovocné košíčky!

P. Lenc 27.11.2018 11:05

Re: No,

Pane Hašku opravdu?A dobrou chuť.

J. Richter 27.11.2018 10:56

Tak vidím, že..

...soudruzi ze sekty Anofertu stále věří na dovolenou na Krymu a milujícího otce a tak to je správně a tak to má být.....tak hlavně klid na práci, ta vláda ten projekt je úspěšný a ekonomika vzkvétá a důchodci dostanou přidáno a syn má schízu a Slonková je hyena a všichni viděli, že Kubík drží v ruce pistoli a proto nemohli synáček s mámou zavřít dveře a vypovídali pod nátlakem a Andrej nic nikdy v životě neukradl a neudával a synáček neřekl že ho táta donutil něco podepsat a že s Prototopóópoóóvem mu nevyhrožovali že udělají všechno aby jako klasický bílý kůň držel hubu a všechno je čisté a transparentní a nikdo na policajty netlačí a koblihy budou zítra obzvlášť čerstvé a dobře vypečné...

F. Houžňák 27.11.2018 10:50

Zjevně se vyznáte, můžete mi, cizinci, objasnit

původ nadávky "koblihář", kterou Babišovi protivníci častují každého, kdo prohlásí, že v něčem babiš nedělá špatnou politiku?

J. Richter 27.11.2018 10:49

Re: Jděte už někam s touto kauzou,

Jen připomínám, pokud byste totéž spáchal vy, byl byste cca do 3 let odsouzen a za 50ti milionový podvod byste přibližně v dnešní době opouštěl brány NZ a na cestu byste si nesl cca 3letou podmínku. Ale rozumím politice sekty ANO, že potřebujete mít klid na práci. ,,Dyk ste se to" tak učili, soudruzi.

Š. Hašek 27.11.2018 10:48

Re: No,

Pokud Zeman někoho vodí na špagátku a posléze utáhne na vařené nudli, tak to bude asi Fiala a spol.. Ale Fialu utáhla na vařené nudli Slonková, Zeman se tím nezabývá.

Asi si dám odpoledne koblihu ke kafi. Budu potom ten koblihář??? Co furt ..... ? Jsem taky tlačenkář, slivovicář ......

Chlapci, chlapci ...... zkuste se už dát dohromady s nějakým programem (kromě gender a vítání Afriky), oslovit občany. Třeba potom naopak bude Babiš po Vás chtít aspoň dvě ministerstva. A vy mu konečně povíte to vaše vysněné tůdle!

F. Houžňák 27.11.2018 10:47

No, když vy jste ten typ, co musí někoho adorovat,

prosím, to je vaše věc. Já si na adorace nepotrpím. Ovšem, jak známo, podle sebe soudím tebe, takže vy si myslíte, že když vy jste adorační typ, tak to jsou všichni. Jak je ctěná libost. Čurila Plenkovič nebyl žádný ruský bohatýr, to se pletete. Zeptejte se nějakého vzdělanějšího Rusa, on vám to objasní, abyste nebyl za hlupáka.

J. Farda 27.11.2018 10:46

Re: Velké drama velkého režiséra

Pinktlich!

Š. Hašek 27.11.2018 10:40

Re: Velké drama velkého režiséra

Asi tak. A já se nedivím. Vůbec.

To je tak, když někteří účastníci(přihlouplí) (a sledovači novinářští, také ti přihlouplí) poslední presidentské volby parlamentm a senátem .... nepochopili jednoduchou eleganci tajné personální volby a typicky rozhádaného dohadování se před hlasováním. Nepochopili nic z politiky.

A nejhorší na tom je, že "odbornice na demogracii nejskvělejší", nyní asi pí Marvanová, jen dnes "čučí na drát". Tak to ostatně bývá u "účastníků politiky", kteří nehráli v dětství šachy a potom poslouchali Uhla s Pithartem na politseminářích na Hrádečku. Zkráceno.

F. Navrátil 27.11.2018 10:30

Velké drama velkého režiséra

Problémem je, že novináři, političtí analytici, komentátoři a politologové hluboce emotivně prožívají akci Čapí hnízdo a s ní spojené pražské pouliční kravály. Hodně voličů to ovšem vidí jako účelový klacek a tanečky ve stylu Slonkové jsou už úplně mimo svět jejich problémů. Politologové ovšem nechápou, že se nejedná o boj, kde na jedné straně je zlý Dětřich zosobněný Zemanem a Babišem a na straně druhé hodný Fridolín opozičního demobloku. Ve skutečnosti je hlavním hráčem Miloš Zeman, který usiluje o přetavení parlamentní demokracie na demokracii prezidentskou. Nepotřebuje premiéra, ale kancléře. Parlament chce pověstnou holí vypráskat tam, kam patří, tedy na půdu moci zákonodárné, která nemá co dělat na výsostném území moci výkonné. Shrnuto: Demoblok svými ataky proti Babišovi posiluje úlohu dnes vysmátého prezidenta Zemana. Zeman hraje skořápky a naivní účastníci se hádají, pod kterou je kulička.

P. Lenc 27.11.2018 10:26

No,

on Andrejko dřív nebo později zakopne o vlasní nohu.Nemluvě o tom, že bude dřív nebo později nucen přetrhnout provázky, na kterých ho Zeman vodí.Potom teprve dojde k prozření mnoha koblihářů.

F. Kusák 27.11.2018 10:04

Jděte už někam s touto kauzou,

měli bychom se bavit o důležitějších věcech a fatálních problémech našeho státu, Evropy, světa. Omílání stejných informací, jejich zdůrazňování nebo relativizace je o ničem. Problémy jsou, kam se podíváme a my se zabýváme něčím, co má řešit policie a soudy. Vláda ať vládne a ve volbách jí to spočítám a řeknu si, zvolím třeba Piráty, protože to budou dělat lépe.