24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kako 2.8.2006 22:58

PRASE BRADAVIĆNATÉ

bylo na těchto stránkách velmi pěkně porovnáno s tvorem zvaným současný premiér. Přesto se domnívám, že africký všežravec si nezaslouží, ve své (i když ambivalentní) přirozenosti být komparován s něčím takovým, co se zove nejvyšším orgánem státní moci. Je s podivem, jak celý tento malý státeček je ochoten přihlížet tomu, že s ním, včetně jeho elit, mlátí naprostý psychopat. To co předvádí, nejen v prevotitním i postvolebním období, bradavičnatý nízkolebkoun, souzní s jeho celkovým tělesně-duchovním obrazem. Nebožák neschopnen používat naši mateřštinu, nám předříkává čiřočiré fráze z dob vrcholného Husákovského zmrtvění a nikdo jej není od hlásné roury vyhnat. Nesmělé pokusy o ozřejmění jeho holé nahoty, zašly na mediální úbytě (co kdyby se náhodou chytil) a panáček s námi bude zřejmě za pomoci všech šibalů, pinglokamarádů, nemakačenků, mocichtivců a gaunerů rejdovat po svém dál. Vrchní kasíra zneužívá střednědobou (záplavy) i krátkodobou paměť sřižných oveček a za pomoci osvědčeného triku - do jedné kapsy Vám dám a druhou Vám utrhnu i se šrajtoflí a genitálem, je přihotoven a možná i schopen, nás odvést daleko a daleko na východ. Nejsem bezvýhradným pledérem modrého ptactva (zejména modrošedého vlka), ale lidi probuďte se když už nebdíte!

J.Horák 2.8.2006 23:53

Re: PRASE BRADAVIĆNATÉ

Bohužel máte pravdu. Jenomže ti, kteří by se měli probudit především, tohle nečtou. Ti čtou Rudé Právo a Blesk. A nenávidí ODS a zbohatlíky.

Petr 2.8.2006 20:45

Pablb

Kdykoliv se ten pablb, který je tak podobný starostovi ze Simpsonů, objeví na obrazovce, chce se mi zvracet.

Sakra 2.8.2006 19:57

Udělejte něco, aby musel a do tepláků!

Jinak bude nesmyslný rádoby politik dělat ostudu naší zemi po celém světě.Už teď se nám smějí, co to tady máme za vola...

Vlastimil 2.8.2006 17:43

Škoda té příležitosti

Je to tak zahanbující, přiznat si realitu, než si vymýšlet, jak ji jakoby nevidět a ještě ji i pokud možno nepozorovaně zkoušet obejít? Co si to namlouváme o mandátu, vzešlého z voleb, když tím mandátem je nejvýše remíza (a tu je přece nutné napříč spektrem světit!)? Proč tlačit p.pr.P. do kouta bloku s KSČM a strašit občany, když jsou zřejmá řešení, která nenutí nikomu přisuzovat "zlé osobní povahové" vlastnosti a úmysly? Podprahová manipulace, ovlivňování náhledu cílenou skandalizací druhotných jevů a vytváření zdání bezvýchodnosti (oblíbený trik s pojmem "patová situace") je křečí a prokletím snahy vnímat volební mandát  jedné ze stran jako přijatelnější. Je přece lhostejné, komu nadržuji a koho nemusím, když jsou karty vyloženy na stole. Je-li nutno přistoupit k zásadním reformám ve společnosti, pak je potřeba opustit zákopy studené občanské války! Přece nemůže být argumentem pouhý jeden chybějící hlas !  To by přece nebylo o proklamované společenské zodpovědnosti!

Ale 2.8.2006 19:50

Re: Škoda té příležitosti

Co je zahanbujícího na přiznání reality? Buďto jsou schopní se spolu domluvit a případně vyxtvořit vládní většinu - nebo nejsou. Je to napůl. Buď jeden uzná, že ten druhý má nějaký ten neměřitelný nárok navíc - pak vláda bude. Nebo neuzná - pak musejí být předčasné volby. Sednout na řiť a trucovat - to je o čem?

Vlastimil 2.8.2006 19:53

Re: Re: Škoda té příležitosti

Je to tak jednoznačné, kdo tady trucuje ?

Omyl 2.8.2006 20:14

Paroubek netrucuje.Paroubek séře na celý národ.

Jinak se tomu říci nedá. Slušný politik by už dávno z opozice vymáhal ústupky a byl tvořivý, naproti tomu mamlas bude otravovat tak dlouho, až tu jeho "demokraticky souhlasící" stranu nebude volit vůbec nikdo.Ostatně, to bude jen dobře, ne ? Tak ho nechme,ať toho pohnojí co nejvíc...

polit 2.8.2006 21:14

Re: Škoda té příležitosti

napsal jste to přesně, naši pivní zakomplexovaní radikálové to prostě nejsou schopni pochopit

Richard iii 2.8.2006 17:41

Třídní boj

Paroubkovi se už teď něco podařilo: vede třídní boj, který zahájil dávno před volbami, a vede ho ve jménu třídní nenávisti, kterou povzbuzoval tak intenzívně, že dnes už mu stačí jen občas přiložit polínko. Smutný konec české strany sociálně DEMOKRATICKÉ, která obětovala (dočasně?) všechny své ideje za pobyt ve Strakovce.

zrusksc 2.8.2006 17:20

Fundovaně napsaný článek

i když se různým "Ferdíkům" a jiným socanům krajně zajídá.

Ferdík 2.8.2006 16:46

Nevěřím svým očím,

že takový výplod-spíše výtok-může figurovat na pejskovi.Pane Bárta neděkuji a odejděte.

Richard iii 2.8.2006 17:37

Re: Nevěřím svým očím,

Slepci jako vy žádné oči nemají. Zkuste poslouchat a používat přitom mozek správným způsobem.

Správný Ferdik 3.8.2006 6:57

Re: Nevěřím svým očím,

Hele ferdíku, nekraď ty socdemácký přihlupku ( i když je to tvá přirozenost), Ferdik jsem od jakživa já!

jan 2.8.2006 15:50

Bárta

Bože. kde jste vykopali takového idiota jako je Bárta, je to zamindrákovaný modrý blbeček, kterému vadí, že Paroubek je lepší politik než Tupotlámek, z toho článku je vidět, že ze zadku Tupola mu čumí jen tkaničky!

Ladislav N. :-))) 2.8.2006 15:55

Re: jan

No vidíš, co s' nám toho o sobě dokázal prozradit v  jedné větě...

Správný Ferdik 3.8.2006 6:58

Re: Bárta

Jane, Jane ,i ty jsi socdemácký přihlupek.

Malý Aston 2.8.2006 14:18

Jsou socani pro spolupráci s KSČM nebo nejsou!

Když vezmeme počet poslanců ČSSD+KDU+Zelených,nemají 100. Když vezmeme počet poslanců ČSSD+KSČM mají 100.Takže pokud má ČSSD zájem jednat,musí se opřít o KSČM. Nějaká smlouva mezi ODS a ČSSD,levicí a pravicí může nastat,pokud by byla republika v nějaké vnějším nebezpečí a to není. Proč se všechny strany bojí nových voleb?Proč by se měla ODS a ČSSD na něčem domlouvat,Paroubek není Zeman,Topolánek není Klaus. Pokud je skutečně společnost rozdělená a já o tom nejsem přesvědčen na levici a na pravici,tak nové volby.Vyhraje ČSSD+KSČM,bude vládnout Paroubek a Filip, vyhraje Topolánek,nebude vládnout ani s ČSSD ani s KSČM. O co jim jde?

Mirek Šejna 2.8.2006 14:48

Astone,

jde jim o novou opoziční smlouvu. Však oni se k ní pomalu dopracují. Já jsem už dva dny po volbách tvrdil, že tady budeme mít menšinovou vládu ODS, kterou bude ČSSD tolerovat. Tvrdil jsem, že do konce července se hoši dohodnou. Ten termín mi nějak nevyšel. Nepředpokládal jsem, že Topolánek bude tak dlouho naoko dělat nechápavého. Ale příští týden se hoši asi už opravdu dohodnou.

Omyl 2.8.2006 20:17

Hlavně hejkejte,že Paroub za to nemůže,on nic, on je andílek...po.ranej holuby

sakra!(Y)

Mirek Šejna 2.8.2006 13:48

pane Bárto,

tak jste nám sdělil, že "Topolánek řekl, že předseduje v ODS nějaké tři-čtyři roky a celou tu dobu se snaží budovat koaliční potenciál ODS". Přeloženo do češtiny, ten koaliční potenciál budoval pouze směrek k Lidovcům, což jsou koaličníci na úrovni prodejné děvky. Zelení jsou levičáci a nevzpomínám si, že by Topolánek někdy budoval koaliční potenciál tímto směrem. A i kdybychom tomu budování koaličního potenciálu měli uvěřit, pak musíte konstatovat, že Topolánek budoval špatným směrem. Vybudovaný koaliční potenciál, který má pouze 100 mandátů, je na "hovno". Kdyby Topolánek budoval potenciál směrem k ČSSD, mohl už dnes vládnout. Jenže směrem k ČSSD Topolánek budoval nulovou toleranci. Teď se díví, že nulově tolerovaní socani jsou vůči jeho koaličnímu potenciálu nulově tolerantní.

John 2.8.2006 13:52

Re: pane Bárto,

Šejno vy jste ale opravdu ukázkový trotl. Kdyby Topolánek budoval potenciál k ČSSD tak jsme mohli sedět doma a volby se nemusí konat. Jo to rudé myšlení je hodně hluboko zavrtáno co.

Mirek Šejna 2.8.2006 14:09

Re: Re: pane Bárto,

Johne, vy jste ale opravdu ukázkový trotl. Jo to modré myšlení je hodně hluboko zavrtáno co? Koaliční potenciál se buduje tak, že se nepřibouchnou vrata těm, se kterými se možná bude muset v budoucnu koalovat. I přesto dveřmi přibouchnutý Paroubek několikrát Topolánkovi sdělil, že menšinovou jednobarevnou vládu ODS socani podpoří. Topolánek to odmítá, ale přitom nabízí Paroubkovi vstup do "trojkoalice". Divné, že? Ona by totiž ta Topolánkova "čtyřkoalice" měla zhruba stejný vliv, jako menšinová vláda ODS s podporou socanů, tj. že melouni a černokněžníci by tam byli jen do počtu. Paroubek tohle samozřejmě odmítl, protože v tom cítí Kalouskovinu. Topolovi by bylo celkem jedno, zda by vládl menšinové ODS-vládě s podporou socanů, nebo nevětšinové "tříkoalici" s podporou socanů. Jenže v první variantě není dobře placený flek pro Kalouska a to zatím rozhoduje. 

John 2.8.2006 14:17

Re: Re: Re: pane Bárto,

Milý trotlíku Šejno, je mi potěšením sledovat výkřiky socanů o tom jak má Topolánek jednat. Holt si budete muset zvyknout na fakt, že nemá ohebnou pátěř, což je pro vás socany neznámý pojem .

Mirek Šejna 2.8.2006 14:44

Milý Johane,

Já tady spíš vidím výkřiky modráků, jak má jednat Paroubek. Holt si budete muset zvyknout na fakt, že Paroubek bude jednat jménem voličů ČSSD a nikoli jménem voličů ODS. Pokud jste ale Vy voliči modráků dali Topolánkovi mandát, aby koaloval s levicovými Zelenáči a v případě nedostatku mandátů aby hledal podporu u KSČM, pak Topolánek jedná opravdu s páteří přímo strnulou.

John 2.8.2006 14:59

Re: Milý Johane,

Opět dojemná snaha levičáků nacpat zelené na levici. A střed vám nic neříká? Ale já vás chápu, nějak to okecat musíte.

Mirek Šejna 2.8.2006 15:52

Johne, Johne

Vy máte tu svoji hranici posunutou dost nalevo, soudruhu. Pojem "melouni" vymysleli pravičáci-recesité. Znamená to "navrchu zelení, uvnitř rudí". A ten název sedí jak hrnec na prdel. Zelení nebyli nikdy a nikde střed. Za středovou stranu u nás lze označit snad jen Lidovce. Vy jste tady asi první pravičák, který považuje zelenáče za středovou stranu. V tom případě můžete za střed považovat i komunisty. Trochu mi připomínáte bolševiky za bývalého režimu. Ti tu svou hranici posunuli doleva ještě víc, než Vy. Mě označovali za "pravicového oportunistu", protože jsem jim říkal, že jsem sice levičák, ale nikoli komunista. No a zelené oni také považovali za pravicové oportunisty. No Vy jste se trochu polepšil a zelené jste posunul alespoň do stredu a nikoli napravo.

Ladislav N. 2.8.2006 15:57

Re: Zelení

Ať jsou zelení, jací jsou, s vámi komunisty nechtějí mít nic společného, Šejno. Blbý, co? ;-)

John 2.8.2006 16:58

Re: Johne, Johne

Opravdu se bavím, když mě zakomplexovaný levičáček nazývá komunistou. Schýza Šejno co, ti zelení ne a ne pod vaše rudá křídla. A socánek Šejna by tak chtěl. Přečtěte si alespoň někdy program zelených, pominuli některé pitomosti ohledě ekologie, hádejte ke komu mají blíže. Asi jsi Šejno zapomněl jak Parubek zelené před volbami napadal a nyní by je chtěl, no fuj.

Správný Ferdik 3.8.2006 6:59

Re: Milý Johane,

Mirku, Mirku - ty přihluplý socánku