19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cirkusak 25.4.2006 12:09

ech, tolik lzi a pomluv pohromade aby clovek

pohledal Rv typicka spinava predvolebni agitka... no nastesti u volicu SZ, kteri maji nadprumerne vzdelani a tedy i schopnost reflexe, je tohle spis kontraproduktivni ;-D Zákaz topení uhlím jako strašák nezabral, tak šup šup pomluvy na scénu ;-P Ze vseho nejlepsi je ten panicky strach ze SZ, neklamna to znamka, zejsou brani vazne ;-D

hodne neRath 25.4.2006 13:38

nadrumerne vzdelani?

jiste ne prirodovedne.

Jinak by pri predstave snizovani emisi CO2 nahradou jaderne energie plynem navrhli odebrat Bursikovi titul RNDr.

Demokrat 25.4.2006 1:46

Martin Bursík peníze na opravy domu vysvětlil

Chce to jen sledovat média. Peníze s jeho prací v zastupitelstvu neměly nic společného. Dostal je jako každý jiný, a to po čekání půlročním, na opravu památkově chráněného domu - jako každý jiný. Pravděpodobně to vše bude vysvětleno na www.zeleni,cz

Mimoto M.Bursík je jen jeden člen vedení strany. Co takhle si připomenout potencionální kriminálníky z ČSSD a ODS? Naštěstí je dost bohatý (restituce) na to, aby musel porušovat zákony a eventuálně se nechat zkorumpovat.

jzd 24.4.2006 21:37

Poťouchlost jako národní vlastnost

Volme zelené, ať se všichni chytnou za nos. Před osmi lety mi známý povídá: Volil jsem ČSSD, ať se odésáci chytnou za nos!. Chytnul se za nos sám a dnes je ho půl. Už nejezdí Jeepem Cherokee, ale Fabií se třemi smrdutými válečky. Je hezké býti furiantem, ale ono to bohužel má vliv na věci příští. Přál bych každému poťouchlíkovi, který dá svůj hlas zeleným, aby zelení vyhráli. Aby smetli všechny, kdo zradily ty krasocitné voliče. Aby smetli bařtipány z ODS a burany z ČSSD. Aby nám zavedli ekologi jako státní náboženství. Až bude briketa stát 18,50 Kč + 48% ekologické DPH, pak se budou "alternativní" voliči držet za nos, ale jen doma. Na veřejnosti budou tvrdit že zelené nevolili..

vládík 24.4.2006 18:53

Furt vadí

A  zelení zavedeným stranám vadí  (Doležalovi jako Pehemu). Nikdo neví, jestli podpoří zrovna  jejich koryta. Zatopme zavedeným stranám volbou alternativy!  Už jen proto, ať vidíme, co to udělá.

Eda 24.4.2006 19:16

Re: Zelení

Ano, alternativu ano, ale jsou jí zelení s Bursíkem a Uhlem ? Bohužel systém je špatný ! Proto štěkají na Cibulku, neboť jim chce vyrazit jejich vyvolenost formou odvolacích voleb, volbou soudců, ne jmenování, st. zástupců, šéfů policie  a dalších vyšších úředníků, rozdělením odpovědnosti - prvky přímé demokracie - přímou volbou starosty, hejtmana, prezidenta. Referenda jako nástroj rozhodování, vyrovnaný rozpočet. Nechce žít na dluh.....viz www.cibulka.net Naučili se zneužívat parlamentní demokracii - dejte nám hlasy při volbách a potom nám do toho 4 roky nemluvte . Je na čase říci  DOST BYLO VLÁDY KORYTÁŘU. Neboť jim nejde o občany, obecný prospěch, ale o jejich prospěch !!!  A zelení nechtějí nic jiného.

Demokrat 25.4.2006 1:52

Re: Re: Zelení

Dle čeho usuzujete, že zeleným jde jen o koryta? Některé z nich znám a jsou to docela slušní lidé..

Rozhodně nepatří k těm, kteří si nejsou schopni (ačkoiv to slíbili) snížit omylem zvýšené platy tak jako poslanci.

huhu 24.4.2006 19:24

Re: Furt vadí

vládiku a edo, to myslíte opravdu vážně ?? :-D:-D:-D:-D:-D(Y)

Kajan 24.4.2006 20:48

Re: Furt vadí

Zelení jsou sakra  zavedení podvodníci. Jen se pořádně podívejte na jejich kandidátku. Restitučním podvodníkem Bursíkem počínaje a superkomunistou Uhle, konče ! Dzp.

Jura Jurax 24.4.2006 18:21

Jojo, jeden by se zasmál,

jak se autor řečnicky táže, stavěje na hlubinách své nevědomosti Macochy hlubších ... Jak chcete třeba i přibližným způsobem zjistit. kdo a jak půjde volit, to je přece naprosto nemožné ... :-D:-D:-D ... autore, autore, a maturitu máte?

M.M. 24.4.2006 18:44

Re: Jojo, jeden by se zasmál,

Pokud dokážete vypočítat, jakým způsobem se projeví vodní proud Vltavy příští pondělí ve 14:30 v centimetru krychlovém přesně uprostřed mezi druhým a třetím pilířem na straně směrem k Národnímu divadlu, bral bych Vaši otázku vážně. Vlna se bude točit doprava, nebo doleva, bude tam vír, nebo více vlnek najednou? Co když zrovna v té chvíli kolem projede výletní loď a celý výpočet Vám zkazí? Co když bude pršet a zase bude všechno jinak? Nebo zrovna do toho místa hodí nějaký turista láhev od piva?

Jste snad Bůh, že dokážete předem zjistit, jak dopadnou volby, jak se konkrétně zachová, nebo nezachová několik milionů občanů?

Loki_F 24.4.2006 21:09

Re: M.M.: Pokud zpřesníte čas a prostorové souřadnice

můžete to mít úplně přesně. Jen musíte sdělit, zda to chcete vektorově nebo slovním popisem (poněkud náročnější na přesné vyjádření i chápání).

V pondělí máte možnost libovolné kontroly! };-D

M.M. 24.4.2006 21:42

Re: Re: M.M.: Pokud zpřesníte čas a prostorové souřadnice

V pondělí tam hodím dlažební kostku a Váš výpočet bude nepřesný. Nebo provedu něco jiného. Dokážete spočítat, co mne napadne? Možná bude povodeň, možná vyschne Vltava, kdo ví? Jsem přesvědčený o tom, že lidský mozek technicky nedokáže zpracovat nekonečný počet informací, protože jeho možnosti jsou sice obrovské, ale zároveň přece jen omezené.

Dokážete vypočítat, že Pepa Novák, který by volil třeba ČSSD, bude na chalupě, protože bude hezky, a cestou domů se mu pokazí auto a tudíž volit nebude? Dokážete vypočítat, co přesně udělají všichni potenciální voliči v den voleb?

Mydlar 24.4.2006 14:28

Who is PETR UHL?

Commented life of a man, who was imprisoned by communists as an extreme leftisthttp://www.geocities.com/kpt_hucin/petr_uhl.htm

 

Kajan 24.4.2006 13:44

Základním problémem lidí se socialistickým myšlením je absence odvahy žít. Za své, pro sebe a pro svoji rodinu.

Jsou to baby, bez ohledu na pohlaví. Jsou to společenští hermafroidi. Jsou to příživníci a lumpové. Je to lumpenproletariát, bez ohledu na stupeň vzdělání ve společenských záležitostech, které je u nás k dostání jen v marxistické, tedy absolutně zcestné, podobě ! Jsou to fyzicky sice dospělí lidé, ale mentálně zachlazené děti. Prostě to jsou jenom socialisté ! Jsou hloupí ža na půdu, neboť se snaží o zorganizování spontánního řádu lidské interakce, což je z podstaty lidského světa nemožné. Jsou to nakonec právě proto, protože ničí lidský svět, zločinci ! Dzp.

huhu 24.4.2006 13:51

Re: Základním problémem lidí se socialistickým myšlením je absence odvahy žít. Za své, pro sebe a pro svoji rodinu.

kajane, vy myslíte, že lump a parazit musí mít nutně dětinskou mysl ? Myslíte, že Marx, Lenin, Stalin či Hitler a Mussolini či Gottwald nebo Zeman a Paroubek odpovídají představě mentálně zahlazeného dítěte ? Snad jen Špidla a Gross by trochu odpovídali..:-)

ASton 24.4.2006 15:07

Re: Re: Základním problémem lidí se socialistickým myšlením je absence odvahy žít. Za své, pro sebe a pro svoji rodinu.

Všichni jmenovaní také tak dopadli. Nevím jak zemřel Marx,ale protože žil dobře finančně zaopatřen,tak zřejmě normálně. Lenin-sifilis,Stalina nechali zemřít,Hitler se zastřelil,nebo otrávil,Mussoliniho pověsili za nohy,Gottwald,prý také siffilis,Zeman se upije,Paroubka -počkáme,Špidla,toho trefí šlak jak má starostí s Evropou, Gross, aby nedopadl jako ostatní podnikatelé,kteří še špatně dělí o peníze druhých. Zachlazené děti není špatné.

gerontusinza 24.4.2006 14:37

Pane agitátore, lidská blbost hlásána do světa tímto spůsobem víc mluví o svých hlasatelích než o lidech které se snaží osočit. Re: Základním problémem lidí se socialistickým myšlením je absence odvahy žít. Za své, pro sebe a pro svoji rodinu.

Je hezké a úsměvné, jak popiratel Marxe používá jeho terminiologii. Dokonce i HUHU má z vaší blbosti husí kůži. A to jeprosím váš souvěrec.

huhu 24.4.2006 19:26

Re: Pane agitátore, lidská blbost hlásána do světa tímto spůsobem víc mluví o svých hlasatelích než o lidech které se snaží osočit. Re: Základním problémem lidí se socialistickým myšlením je absence odvahy žít. Za své, pro sebe a pro svoji rodinu.

a jéje, už mám vykladatele toho co jsem napsal...:-D(Y)

baj 24.4.2006 18:31

Re: Základním problémem lidí se socialistickým myšlením je absence odvahy žít. Za své, pro sebe a pro svoji rodinu.

Co navrhujete, Kajane?

Zbavit volebního práva? Zavřít? Do cvokárny nebo do krimu? Vyhnat na Sibiř či do Patagonie? Postřílet?

A nebyl tu už jeden,(nebo dva?), který věděl, kdo za to všechno může a jak s nimi zatočit?

Přeju hezký den.

ASton 24.4.2006 13:37

Můj typ.

Pro vylepšení sledovanosti z jednání poslanecké sněmovny si přeji,aby jeden nebo dva poslanci byli od Cibulky. Stačí málo,nemám to propočtené. Ať vyhraje,kdo vyhraje,vystoupí jejich poslanec a začne, pane předsedo vlády,ministře nebo pane poslanče,nemohu s Vámi souhlasit.Vy jste v roce 1978, byl na pivu v hospodě u Černého bracha s členem Stb.Nebo vy jste členem představensta,jednatelem,společníkem firmy AKRYLA,Váš společník pan Křehule,byl řídícím důstojníkem Stb a tajný agent KGB a současný prověřený agent BIS,s prověrkou NBU. Nemůže souhlasit s Vašim návrhem. Možná se tím zvýší sledovanost ČT 2, sníží nám poplatky,nebudou přijímány žádné nové a nové zákony,protože každý ať je zleva nebo zprava se bude bát vystoupit. Hlasuji pro Cibulku.

huhu 24.4.2006 13:47

Re: Můj typ.

protože minimální počet , aby strana prošla je 5% hlasů, je logicky minimální počet poslanců 10 (5% z 200 poslanců).  Cibulka nemá šanci, hlasy pro Cibulku půjdou z velké části na ksčssd. Jen jestli si tohle uvědomuje nejen sám Cibulka, ale i jeho "pravicoví" voliči. :-/

ASton 24.4.2006 14:59

Re: Re: Můj typ.

Souhlasím minimálně 5%. Je to nereálné ale připusťe,že by to byla sranda. Nebezpečí,které vyvolává Paroubek,nahrne levicové voliče do KSČM. V tomto případě by pro mne byl Cibulka jako Sládek, pískání,zavírání,ostuda ještě větší než za Standy.Možná by to pomohlo,aby se občané začali zajímat koho mají volit.

Eda 24.4.2006 16:45

Re: Re: Re: Můj typ.

Astone a Huhu.: Cibulka nemá vidinu odhalování těch ubožáků, kteří donášeli na sousedy. Představa Pravého Bloku je odstranění vrchnostenského postavení Vyvolených počínaje platy, imunitou a nepřiměřenými výhodami, ale zejména odvolatelnost politika, přenesení části odpovědnosti za rozhodování na voliče postupným zavedením prvků přímé demokracie - volba starosty, hejtmana, prezidenta, ale i soudců, st. zástupců, policejních ředitelů a dalších významných úředníků st. správy - řed. FÚ..., Budou si víc vážit své funkce, když budou odvolatelní. Referendum i o rozpočtu, není možné donekonečna žít na dluh. Lhát, krást a korumpovat se navzájem. Na emigraci máme někteří pozdě, ale pro své děti ještě něco udělat můžeme. Alespoň hledat cestu. Opětovnou volbou Vyvolených změny nedosáhneme. To jen tak k žertovné zmínce snaha o seriozní nápovědu. jinak www.cibulka.net Opravdu doporučuji navštívit. Každý dělá, co umí. My se snažíme touto cestou.

OBČAN XY 24.4.2006 19:09

Re: Re: Re: Re: Můj typ.

 Chce to občanskou odvahu, jinak se toho postbolševického svinstva nezbavíme......

huhu 24.4.2006 19:34

Re: Re: Re: Re: Můj typ.

mně je jedno jestli je starosta volen přímo nebo nepřímo. Mě zajímá, aby se mi stát nepletl do života a zajišťoval efektivně základní funkce - bezpečnost, zahraničí, obranu, justici, svobodný trh, infrastrukturu atd. A taky mi zajímá, zda kandidát má za sebou reálnou politickou sílu, se kterou je schopen svůj program prosadit. To Cibulka nebyl schopen zorganizovat. Jediný reálný výběr je buř ksčssd nebo ods/kdu. Ostatní jsou vyhozené hlasy. Voliči cibulky přispějí svým dílem poslancům ksčssd. :-/

Eda 25.4.2006 2:51

Re: Re: Re: Re: Re: Můj typ.

Jasně huhu, Cibulka je hňup, měl si nakrást, aby mohl realizovat vznešené ideály - efektivní nefunkčnost justice, policie, kanalizace a vodovodů. Četl jste jeho názory vůbec ?  Nedávno byl odsouzen, Nejlépe se reálný program prosazuje z basy. Jaký podíl z vašeho přání prosadily strany s nakradenými penězi  ??? Dost by mě zajímalo. Tedy před odpovědí - www. cibulka.net

cca3 24.4.2006 16:55

Re: Re: Můj typ.

jak se dělí tzv: "propadlé" hlasy? nejvíce získá nejsilnější=vítězná strana /?/

Eda 25.4.2006 2:54

Re: Re: Můj typ.

Umím si v této zemi představit i 30 % nas...ch obyvatel

Jan Petr 24.4.2006 13:18

můj tip

socani - 30; ODS - 25; KSČ - 20; KDÚ - 15; železný - 6; kasl - 5; zelení - 4; monarchisti - 3; pravice - 2

myslím si, že lidi v menších městech získá poměrně značně železný, ve větších městech pak by se mohl prosadit kasl; komunisti a křesťani zůstanou na "svých" voličích (asi 15%); pokud komunistům nevezme pár hlasů paroubek, mohli by dosáhnout až na cca 20%; to mi řeklo moje imaginární kyvadélko.