24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Koho chleba jíš...

Asi bychom se měli radovat. Česká republika podepsala smlouvu s Norskem, Islandem a Lichtenštejnskem, na základě které může čerpat pět miliard z tzv. Norských fondů. Mě tato informace ale ani v nejmenším nepotěšila.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Rudolf 13.9.2017 21:40

Re: A co jste vy ?

Skvělý argument! Nemám co bych dodal.

Š. Hašek 13.9.2017 21:24

Re: Díky paní autorko, velmi s Vámi souhlasím..

Ve světle lidských osudů nerad hovořím o prachách. Nedá mi to.

Je nutno připomenout, že tzv. neziskovka dá "nebohému cikánovi, který stejně na vše kašle" cca 8% z peněz fakturovaných. Ministerstvu Marksové, Norům, Bůh ví komu ještě, ......... .

Ostatní jest na: mzdy, počítače, kancelář, internetstránky, školení zaměstnanců, reklamu na stanicích tramvaje, dárky donátorům, televizní čas, tiskoviny, ........... .

J. Kanioková 13.9.2017 21:17

A co jste vy ?

Trapný tvor..

M. Prokop 13.9.2017 21:12

Re: Ač jde o článek neveselý

Na to jste zde vy a agent Rudolf.

V lepším případě nesmysly. V horším zlý úmysl.

M. Prokop 13.9.2017 21:09

Re: Dědeček by zemřel i tak, takže oběť není.

Souhlas, až na závěr.

Jen si někde najděte, co s dětmi vyváděli dokonale věřící kněží v dětských domovech. Horší než Barnevernet.

M. Prokop 13.9.2017 21:08

Re: Blbečku,

Ano, "hloupé pindy" lidí, kteří se o věc dlouhodobě a podrobně zajímají, na rozdíl od agenta Rudolfa, nenávidícího svobodu.

M. Prokop 13.9.2017 21:06

Re: Až na to

A paní Boublíková.

M. Prokop 13.9.2017 21:04

Re: Několik poznámek k diskuzi

Několikrát.

Chcete-li už tu lumpárnu obhajovat, zjistěte si alespoň volně dostupná fakta.

Děti měly být u sestry paní Michalákové.

M. Prokop 13.9.2017 21:01

Re: .......

Rozvedla na nátlak Barnevernetu. Mají to promyšlené, banda zlodějská.

M. Prokop 13.9.2017 21:01

Re: Díky paní autorko, velmi s Vámi souhlasím..

Jak kdo. Marksová-Engelsová k nim pasuje jak příslovečný Jandák na hrnec. Pachatelé dobra ...

S. Netzer 13.9.2017 20:34

Re: Nic nepodepisovat

"S klidem si podepíšou Pařížskou úmluvu ... o opuštění kapitalismu, a teď tohle." :-))))

P. Rudolf 13.9.2017 20:07

Re: Blbečku,

Takže, jak jsem tušil, žádná fakta jen hloupé pindy. Ten závěrečný odkaz na PL a Zdechovského je naprostá bomba. Prostě klub kykinových lhářů, jak jinak.

J. Kanioková 13.9.2017 20:06

Díky paní autorko, velmi s Vámi souhlasím..

Norský systém JE zrůdný. A naše politiky, kteří mohli v tomto leccos dělat, těmi pohrdám. Zřejmě se od těch norských neliší..

J. Kanioková 13.9.2017 20:01

Myslíte, že tohle nemělo na dědečkovo zdraví žádný

vliv ???

J. Kanioková 13.9.2017 19:57

Blbečku,

stačí roky pečlivě sledovat vše, co se toho případu týká. Takže o tom vím až moc, a googlovat určitě umíte.

"Říkáte, že vám vadila i různá vyjádření. Například?"

Například to, že český stát tady replikuje věci, které říká Barnevernet. BV byl usvědčen mnohokrát ze lži. Teď třeba publikoval to, že Davídek se nechce s dědečkem vidět nebo slyšet z důvodu toho, že mu předal obrázky a že dědeček je publikoval na Facebooku. Zaprvé – dědeček nikdy neměl FB, měl problémy s elektronickou komunikací. A zadruhé – Davídek po odebrání nikdy dědečkovi žádné obrázky nepředal nebo neposlal. A to si myslím, že je jedna z věcí, která ukazuje, jak se český stát nechá oblbovat norskou stranou. Místo toho, aby si ověřoval informace a bojoval za české občany. Český stát za nějaké norské dotace a za nějaké pokoutní jednání, které vedla paní ministryně, prostě nechal plavat případ dětí, který je od začátku vidět, že je zmanipulovaný. Od začátku jsou tam desítky nesrovnalostí, od začátku je ten případ jasné porušení mezinárodního práva. žádný spis o týrání nebo sexuálním obtěžování neexistuje...

"Pokud tedy žádný spis o týrání nebo sexuálním obtěžování není, proč se tehdy ta norská školka na norskou sociálku obrátila?"

Paní Michaláková si na tu paní učitelku ve školce stěžovala. Protože se jí tam ztrácely často nové věci. To je také důležité v tom příběhu říci, že předtím byly stížnosti. Paní Michaláková několikrát třeba také vyjádřila nějaké pochybnosti, co je s dětmi prováděno, jak je to prováděno, jak jsou děti vychovávány, nebo co budou nebo nebudou jíst. Prostě to komentovala. A tam si myslím, že vznikla nějaká averze. Averze vůči matce a možná taková ta snaha potom to nějakým způsobem vrátit. Já jsem u toho nebyl, těžko se mi to komentuje. Ale prostě, jak jsem pochopil i z toho, co je napsáno v těch úvodních papírech Barnevernetu, tak matka se zdála učitelce ve školce konfliktní. Několikrát si na učitelku stěžovala. To tam je doslova někde uvedené. - http://jdem.cz/dernj4

J. Hejna 13.9.2017 19:54

Re: Dědeček by zemřel i tak, takže oběť není.

Vás asi, pane Polanský, mlátili málo.

J. Kanioková 13.9.2017 19:37

Pavel Hasenkopf, který p. Michalákové právnicky pomáhá

https://www.facebook.com/pavel.hasenkopf.5/posts/1616533268398658

Trochu mne šokovalo, že i v den smrti pana Pavelky se objevilo v různých diskusích dost hodně nevraživých komentářů proti rodině.

Proti sobě nestojí koncept "Eva Michaláková si odebrání dětí zaslouží" versus "nezaslouží". I ti, kdo ji urážejí, si v duchu uvědomují, že nezaslouží (je to patrné z jejich argumentace). Dělící čára běží mezi těmi, kdo na ten humanitární zločin, které Norsko spáchalo na Michalákových, upozorňují a chtějí ho napravit a potrestat, a těmi, kdo říkají "no dobře, stalo se, ale děti už si zvykly, chyba se stane, ale už jim dejte pokoj". A aby si to obhájili sami před sebou, dodají alibisticky "a co vy víte, že se tam vlastně stalo". Je to na stejné úrovni, jako omlouvat zločiny komunismu s tím, že ti lidé už jsou staří a stalo se to dávno.

J. Kanioková 13.9.2017 19:30

Zesnulý děda plakal kvůli dětem Michalákovým

i tomu, jak se Norsko chovalo k dceři. Už dost, řeknu pravdu o tom, jak Marksová lhala a co hájila

http://jdem.cz/dernj4

P. Rudolf 13.9.2017 19:23

Re: Lháři !!!

Tak schválně, pravdomluvko, zkuste má fakta vyvrátit. Ale prosím, žádné žvásty ala IVK, či hoaxy z Kremlu.

J. Kanioková 13.9.2017 19:22

Jste fakt tak infantilní ???

J. Kanioková 13.9.2017 19:21

Re: Jak to bylo s dětmi doopravdy nevím.

4.9. - Vážně nemocný dědeček dětí Michalákových prosí: Ukažte mi ještě vnuky! Norové dál kličkují. - http://jdem.cz/detpc4 ... Vážně nemocný dědeček dětí Michalákových prosí: Ukažte mi ještě vnuky! Norové dál kličkují.

Odtud akviziční fond investuje do norské péče o děti: - Výhodnější než ropa - https://www.dagbladet.no/nyheter/herfra-investerer-oppkjopsfond-i-norsk-barnevern---mer-lonnsomt-enn-olje/68599158

Bolestivé, jak to je - to je třetí část seznamu -

https://www.facebook.com/BarnevernetStealsChildren/posts/646258342212427

J. Kanioková 13.9.2017 19:07

Re: .......

Reakce Petičního výboru na podporu rodiny Michalákových na včerejší vyjádření ministra Zaorálka. - http://jdem.cz/detn96

J. Kanioková 13.9.2017 19:05

Re: .......

Pane Zaorálku, proč jste tak pasivní vůči Norsku? - http://echo24.cz/a/wBjHq/pane-zaoralku-proc-jste-tak-pasivni-vuci-norsku

J. Kanioková 13.9.2017 19:03

.......

Zemřel dědeček Michalákových. Norové umírajícímu neumožnili kontakt s vnuky - http://echo24.cz/a/ibSAw/zemrel-dedecek-michalakovych-norove-umirajicimu-neumoznili-kontakt-s-vnuky

Poslankyně Jitka Chalánková (TOP 09), která se kauzou dlouhodobě zabývá, je na postup českého ministerstva zahraničí rozzlobená. Požadovala totiž, aby české velvyslanectví ověřilo, zda se skutečně informace od rodiny k chlapcům Denisovi a Davidovi dostávají.

„Naši velvyslanci a konzulka tam vždy jen zavolali, ale šéfka úřadu Barnevern jen vzkazovala něco, co NIKDO neověřil. Třeba, že kluci nechtějí dědečka vidět. Nezjistili vůbec nic. Hlavně paní konzulka nevyužila možnosti, kterou ze zákona má, tedy vyjet za občany, ověřit stav chlapců a zjistit, jestli jim byly vzkazy z české strany předány,“ sdělila deníku Echo24 poslankyně.

Jsou to norské zrůdy ! A jak asi manipulují kluky jejich pěstouni, to je naprosto předvídatelné. Zvláště ta rodina, která chce jednoho z brášku adoptovat. A že Michalák jedná, jak jedná, je jeho pomsta p. Michalákové, že se s ním rozvedla.

J. Kanioková 13.9.2017 18:55

Lháři !!!

Proč lžete ???

J. Kanioková 13.9.2017 18:52

Re: Několik poznámek k diskuzi

4.9. - Vážně nemocný dědeček bratrů Michalákových žádá Norsko o kontakt s vnuky - http://zpravy.idnes.cz/eva-michalakova-deti-v-norsku-barnevern-jiri-pavelka-peticni-vybor-jitka-chalankova-gmc-/domaci.aspx?c=A170904_135519_domaci_fer

Mockrát už dřív žádal o umožnění setkání s vnuky, vždy zamítnuto, nebo přímo - žádná reakce ze strany norských úřadů. A když to tak neustále vycházelo, tak žádal o kontakt alespoň přes Skype. Nepomohlo !

9.9.zemřel.... Zrůdy!!! .... http://jdem.cz/detnb8

J. Hruška 13.9.2017 17:07

Re: Dědeček by zemřel i tak, takže oběť není.

Mlátila?? Parchant (šestiletý) který se poškleboval svému hluchoněmému otci dostal přes prdel, měl dostat 2x. Ať si ho ta současná macecha vyžere, hajzlíka co nechce znát svou matku ani babičku, protože se má dneska líp, nemusí se učit česky. Tragické je, že to odnáší i jeho mladší bráška, ten si to nezasloužil. Kluk který nepozná vlastního dědu je ochuzen a poznamenán na celý život. Zajímalo by mě, co si myslí přidělená macecha. Ať se stará a pečuje jak nejlépe umí, čemuž mohu věřit, přece nenosila syna devět měsíců pod srdcem. Jak by se podívala skutečné matce do očí? Podala by jí dítě do náruče nebo by se i s ním odvrátila?? Vzpomeňme na Šalomounův soud, jak rozsoudil spor macechy a matky o živé dítě.

Celý problém má kořeny v "dialektickém materializmu" který pohlíží na člověka jako na kus masa, náhodou vzniklého z jakési břečky a posléze z opice prý přirozeným výběrem. Jaký rozpor! Kluci si přirozeně vybrali macechu před matkou, asi, asi ne. Zdař Bůh, Josef.

J. Schwarz 13.9.2017 16:53

Re: Až na to

Aha! Tak "norské soudy dokázaly" Michalákové domácí násilí protože "bila děti" a ti hodní, tolerantní Norové ji nechají pracovat ve školce a starat se o cizí děti, zatímco její vlastní jí seberou. To může považovat za normální jenom někdo, kdo se jmenuje Rudolf a spolu s Reném chodívá na golf.

R. Morava 13.9.2017 16:21

Re: Dědeček by zemřel i tak, takže oběť není.

Já to sice uplatňuji naprosto výjimečně, ale většinu slušných lidí které znám jejich rodiče "mlátili". Což znamená, že za lumpárny jim občas vrazili. (I když ne tak, že by z toho měli následky)

R. Morava 13.9.2017 16:18

Re: Několik poznámek k diskuzi

Je mi celkem jedno o co požádali, ale je naprosto nenormální zakázat děděčkovi vidět svoje vnuky!