25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Koalice má našlápnuto, aby rozehraný kus završila

Plnila svůj vládní program, neprovázely ji skandály a i přirozené vnitřní pnutí se většinou zvládalo uvnitř koalice jednáním, aniž se problémy předváděly na veřejnosti. Proto měla poměrně vysokou důvěru občanů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Janyška 29.9.2016 17:12

Má neuvěřitelnou kliku, že EU roste prostřednictvím

a jen rozdává z toho, co se takto urodilo... Dzp.

K. Janyška 29.9.2016 17:58

Re: Má neuvěřitelnou kliku, že EU roste prostřednictvím

...prostřednictvím dluhů....

J. David 29.9.2016 13:01

Zdendo Jíčínský, nejste Vy náhodou z líhně ČSSD ?

Víte, představte si kurník, který si sedlák volič postavil na dvorku, a navolil si tam "prtfolio" slípek. Snůškové, či masné plemeno? Toť volba. Plemenníci různých tribů "kura domácího" se "kokrháním" a svým peřím vnucují potenciálním natrásáním kohoutů jejich chovatelů a distributorů, na vejce, lacinná křidélka (na rozdíl od plukovníka KFC, nebo na prsní kebab). Slepice a jejich produkty nezkoumám, nicméně abych byl spravedlivý, jaký je rozdíl mezi vejcem "košer" ortodoxního žida, jeho porážku husy na třeba Chanuku, nebo Pesah. Od musulmana, Víte, ale o jaký precedent jde, 333 let, kdy spojená Evropa a spojenými silami vypráskala Karu Mustafu od Vídně. Sultán v Cařihřadě ho odsoudil "k mašli". A frau Merkel by Karu Mustafu vítala, to by se pan diskutér Rudolf asi vysemenil do řiti nějakého ajatoláha, coby, kafir. Pan Rudolf by mohl být kouzeným nejenom janičárem, ale i "effendimu" Abbasovi mustafou. Jak vykládat učení Prorokovo.

Buj. Má to smysl žvanit, když Sobotka žvaní, jak Mazánek, když lajnuje Máně kurty? Budu asi rasista, ale zvěř škodná a zvířata škodlivá se obvykle (myslivecká mluva) tlumí. Lodi potápět, obsah nechat rybám. Frontex. Vystřelit, potopit, zapomenout. A je po migraci. Vyjma dobrodruhů adrenalinového zaměření "Hate free". Darwinovy ceny těch "multikulti blbů".

M. Prokop 29.9.2016 21:00

Re: Zdendo Jíčínský, nejste Vy náhodou z líhně ČSSD ?

Kdepak ČSSD, to je až kurník. Líheň je KSČ.

P. Mach 29.9.2016 12:01

Sedět na řiti, odkládat či dokonce rušit

předchozí vládou připravené a hlavně zcela nezbytné reformy a celé volební období vést předvolební kampaň založenou výlučně na bezuzdném rozhazování finančních prostředků daňových poplatníků a kydání z prstu vycucané nebo dokonce vlastní špíny na opozici, se rozhodně úspěšným, a to ani poměrně úspěšným, vládnutím nazvat nedá. Něco takového by mohl vypustit z huby či klávesnice jen vylízaný levičácký dement.

R. Tichý 29.9.2016 8:40

Kdyz ustavni soudce dela PR vladnouci strane tesne pred volbami, tak to by snad soudcem radeji byt nemel. Taky se tomu da rikat hnus.

F. Navrátil 29.9.2016 16:13

Re:

Pane Tichý máte pravdu, ale já bych si dovolil vás doplnit. Jak může ústavního soudce dělat bývalý ortodoxní bolševik? Představme si, že by podobnou funkci v Německu zastával bývalý člen NSDAP.

P. Čížek 29.9.2016 8:31

Není důležité, co členstvo partají snese

Beztak je to většinou příbuzenstvo, kterému nějaká ta provalená rozkrádačka anebo ideový veletoč úspěšného strýčínka zase tak moc nevadí. To by musely přestat dojit stát a žebrat o členské příspěvky sympatizantů svého vedení. A k tomu nikdy nedojde. Na to si dají všechny partaje dohromady, napříč politickým spektrem, zatraceně dobrý pozor.

P. Kmoníček 29.9.2016 7:56

Vy odborníku Jičínský,

kdy zaplatí JUDr Altnerovi dluh a tím splní soudní rozhodnutí?

R. Langer 29.9.2016 9:13

Re: Vy odborníku Jičínský,

Na to jsem také zvědavý. Nejspíš to budou protahovat tak dlouho, dokud Altner neumře.

L. Severa 29.9.2016 10:25

Re: Vy odborníku Jičínský,

A co Čapí hnízdo? (" neprovázely ji skandály ")

F. Navrátil 29.9.2016 16:43

Re: Vy odborníku Jičínský,

Mě by zase zajímala celá podstata pádu vlády premiéra Nečase. Pan plukovník Šlachta, který akci řídil a pod dozorem státního zástupce Ištvána prováděl je, jak lze z posledních událostí posuzovat, prodlouženou rukou pana Babiše. Pan Dalík na základě nepřímých důkazů sedí v kriminálu, pan Rath, přistižený policií přímo při činu žije spokojeně na svobodě. Nalezené miliony, kila zlata v akci nadygaht dodnes nevíme komu patří a soudní rozsudek po několikáté zrušen. Celé tyto ostudné příběhy inklinují jak k ČSSD tak k hnutí ANO. To se má zase ta naše demokracie po volbách na co těšit.

L. Severa 29.9.2016 20:09

Re: Vy odborníku Jičínský,

Naprosto s Vámi souhlasím. Všechny tyto průšvihy mají asi upadnout do zapomnění !

T. Pansky 29.9.2016 4:51

Autor ma sve duvody libat pozadi CSSD - a nerika pravdu.

Autor mluvi o uspesnosti soucasne vlady - to je absolutni nesmysl (nevim, jak k tomu autor dosel) !!! Vlada, ktera hospodari se schodkem v dobe miru a pri rustu ekonomiky 3 % HDP, je neschopna vlada, ktera neresi zasadni ekonomicke problemy zeme a pouze je presouva na vlady v budoucnosti.

J. Myslivec 29.9.2016 7:55

Re: Autor ma sve duvody libat pozadi CSSD - a nerika pravdu.

I já s vámi naprosto souhlasím!