19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jo 17.5.2009 23:30

Re: ODS za Klause nebyla pravicová.

Řebíček a 250 mega...

clay 17.5.2009 20:16

Re: ODS za Klause nebyla pravicová.

R^

jo 17.5.2009 19:06

fuj

přesně tak. Ten svazák je esencí všeho, co je na politice odporné a zneužívání Havlíčka tomu ještě nasadilo korunu Rv

jo 17.5.2009 19:06

Re: Fuj

přesně tak. Ten svazák je esencí všeho, co je na politice odporné a zneužívání Havlíčka tomu ještě nasadilo korunu Rv

acepepik 17.5.2009 18:58

Malej Jarda

Sledujete politiku? sledujte i malýho Jardu na www.malejjarda.cz - dává těm našim politikům pěkně zabrat

R.J. 17.5.2009 15:53

Re: Soudím, že pana přispěvovatele ani tak nepopudila kostrbatost věty,

Připojuji se,R^Je to hnus.Levičákům bych se nedivil, ti to řvou pořád, vyvlastnit,znárodnit, ale že to dělá pravice ?.... to je odporné, nakonec vidíme, že celá ODS je v základních myšlenkách spíše střed, na pravici nikdo není.

R.J. 17.5.2009 15:48

Re: V zásadě na tom něco je

Správně, dobrý postřeh, ale v rámci objektivity jen připomenu, že ne vše byla jeho vina, měl v koalici Lidovce , ti v podání Luxe nebyli zrovna tedy "pravice". Oni vůbec čeští věřící, ti ze strany "lidové" , jsou spíše někde u Paroubka, než u pravice. Von nám ten Hus, či jeho  vykladači, zasel pěkné blbosti do hlav jeho následovníků, nakonec Masaryk s jeho církví "Československou" to také pěkně pohnojil.  Do toho Jirásek, Božena Němcová, Rais a máme zde připravenou na lopatě část, velkou, populace pro nějakou "pokrokovou myšlenku". Do toho úpění o třistaletém úpění, o Bílé hoře, a komouši a socialisté všech odstínů si mohou mnout ruce. A Také si je mnou, jak vidíme.

zoch 17.5.2009 11:15

Re: Co chcete po straně, který dělá diktát jako komunisté v 50 letech? Že je pravicová?

Ty Vary  jsou do nebe volající. Vůbec bych se nezlobil,kdyby tam vládli třeba marťani,jen když bude ta ruská svoloč hezky při zemi.

zoch 17.5.2009 11:12

V zásadě na tom něco je

VK dělal vždy jen to,co se jemu hodilo bez soudržné vazby k pravicovým hodnotám. To je fakt. Ale nechci se opakovat v příkladech....

Realista 17.5.2009 6:46

Re: Co chcete po straně, který dělá diktát jako komunisté v 50 letech? Že je pravicová?

6/ Lživá Topolánkovo smlouva s Obačany vše jen dokresluje, kdo že je ta pravicová strana ODS za Topolánkova vedení. http://zpravy.idnes.cz/dokument-smlouva-ods-s-obcany-cr-dod-/domaci.asp?c=A060531_122123_domaci_nel

7/ Uvědomme si mnohá spojení politiků a jejich poradců s mafiány a mějme u voleb tzv. prst na spoušti! http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/13.08.2007/207452801240030-21:30-1-reporteri-ct.html

Realista 17.5.2009 6:45

Co chcete po straně, který dělá diktát jako komunisté v 50 letech? Že je pravicová?

1/ Čím se liší od ČSSD, která podobný vyvlastňovací zákon prosadila již před lety na trávníky, chodníky a parky? Po vyvlastnění se změní územní plán a radní pak pozemky prodávají korupčně pod cenou na RD a supermarkety. / viz. Karlovy Vary- vedoucí stav. odboru za kterou jistě někdo stojí, nebo Třebíč s pozemky pod Lidl a další paradoxně v režii ODS/ 

2/ Je to zajímavé jak soudy náhle vyvlastňují pozemky pod letištní drahou, když předtím to v případě Penty, se kterou jsou povětšinou spřáhnutí politici ODS, neudělali a koupili je třikrát předraženě a připravili tak daňového poplatníka o miliardy. 

3/ Vzpomeňme i největší 30 miliardvou krádež století při uplatnění squeeze outu, také za Topolánkova předsednictví v ODS. Zajímavé, že? Nebylo to náhodou zločinné spolčení politiků, kteří zákon v takové úpravě navrhli, tunelářů, kteří v prvních měsících vyvlastňovali a jedné jediné společnosti, která jim většinou v celé republice dělala zmanipulované znalecké posudky? Přitom sqeeze out v takovém provedení neexistoval nikde v Evropě a Evropský soud jasně varoval všechny nově přistoupené země před vlastní úpravou před přijetím Evropské směrnice ES/ 2004/25. Hanba Klausovi, který takový zákon podepsal a nepostupoval stejně jako u Lisabonské smlouvy! Popřel všechny své proklamované názory o kolektivním investování a KP. Komu záleží, že se vyvlastnění nemohou bránit u soudů podobně jako v EU při zmanipulovaných cenách? Komu záleží na tom, že česká Doležalovská úprava je v rozporu s Evropskými směrnicemi, Všeobecnou deklarací lidských práv čl.17 a 30, s ústavním zákonem Listinou práv s svobod čl 11? Proto ODS od roku 2004 už nikdy nezvolím!

4/ Zapátrejme v paměti jak chtěl Benda z ODS napomoci netrestání tunelářů odtraněním § 128 TRZ. z našeho právního řádu!

5/ Z téže kuchyně ODS -Benda se uvařil i onen náhubkový zákon pro potlačení svobody slova a tisku.

S.Š. 16.5.2009 21:43

... shodou okolností ... sorry.

...

S.Š. 16.5.2009 21:42

Samozřejmě, pane Ševečku. Informace o tom, jak g.ř. ČEZu zafinancoval PORG,

jemuž schodou okolností řediteluje V.K. ml., zatímco dalšího syna rovnou zaměstnal, jste přehlédl ?8-o

Řeči o tom, že někdo někoho platí, jsou fajn, :-)speciálně dobře znějí od těch, co veřejně přiznali, že z nedostatku jiných známých si chodívali popovídat s StB, a to tak dlouho, až se z toho nakonec vyklubala kategorie "A" :-)R^ R^

Teď už ale nejsou 80. léta, pane Ševečku, haló, budíček !! Že to ale byla krásná doba, viďte ?:-)

jenicek 16.5.2009 20:50

Re: ODS za Klause nebyla pravicová.

Můžete jmenovat aspoň jednoho(!) politika ODS, který zcela veřejně před zraky všech vypral aspoň 80 mega jako "půdař" Gross?

Jejda 16.5.2009 20:20

Re: ODS za Klause nebyla pravicová.

Srovnávat výše uvedené se zlodějnou ODS je stejné, jako by jste srovnával půdaře s bankovními lupiči.

Jura 16.5.2009 19:19

Re: ODS za Klause nebyla pravicová.

Souhlasím s vámi JaS. Trefil jste hřebíček na hlavičku. Díky, není co dodat.R^

oso 16.5.2009 15:00

Re: ODS za Klause nebyla pravicová.

Po Vašem vstupu je namístě vyjmenovávat darebáky z ČSSD: Paroubek, Gross, Tvrdík, Křeček, ... Dále  se mi nechce špinit. Že jste si toho všimnul!

Josef 16.5.2009 13:51

Re: ODS za Klause nebyla pravicová.

Dávat v těch nemorálnostech ČSSD do jednoho pytle s ODS je zaslepenost. ODS jsou vyslovení darebáci, což bylo tak nápadné, že i blbci si toho museli všimnout.

JaS 16.5.2009 13:30

ODS za Klause nebyla pravicová.

Jediný problém je v tom, že ODS se snaží uniknout z totální podřízenosti Klausovi. Proto ho vyšoupla na prezidenta, teď znova - jemu se prezidentování líbí, ale ODS by měl rád pod sebou pořád. Když se to nevede, tak se urazil a začal ji bourat. Když mi nechcete dát kyblíček, tak vám rozkopu  bábovičky! ODS potřebuje být solidní stranou bez závislosti na jednom Vůdci, stejně jako ČSSD potřebuje být solidní stranou (a není). Jedině pak může politická scéna normálně fungovat - dvě strany, které se vzájemně hlídají, nic si neodpustí, ale řídí se svým názorem a ne jen nezměrnou touhou jakýmkoliv způsobem zničit toho druhého a uchopit moc - ne proto, aby mohli prosazovat svůj názor, ale aby se obohatili na úkor ostatních.

Dušan Streit 16.5.2009 12:30

Fuj

NewODS hájit nehodlám, ale ten pán je pro mě esencí všeho, co je mi na politice odporné. Konkurovat už mu může jen Hybášková a podobní.

Dá se té partě nějak zabránit, aby přestali zneužívat a špinit jméno K. Havlíčka Borovského? Měli by si dnes a denně předčítat: Nechoď Vašku s pány na led...

Rv

Dušan Streit 16.5.2009 12:25

Re: Naučte se (už konečně) česky

:-)R^

Stanislav Ševeček 16.5.2009 7:45

Re: Soudím, že pana přispěvovatele ani tak nepopudila kostrbatost věty,

Ano, Klauz je monstrum - představte si, pane, že von podepsal jmenovací dekret i pro Grosse, Paroubka a Topolánka (tomu dvakrát).

Ano, zajisté IMPÍČMENT !

Princ Jasoň 16.5.2009 7:40

Re: Soudím, že pana přispěvovatele ani tak nepopudila kostrbatost věty,

Pane, NewODS produkuje stejný smrad jako produkovala stará ODS. Viz to vyvlastňování malých akcionářů. To byla lumpárna na n-tou. A to Klaus podškrábl bez mrknutí oka.

Stanislav Ševeček 16.5.2009 6:56

Re: Soudím, že pana přispěvovatele ani tak nepopudila kostrbatost věty,

Jak typické - celá diskuse okamžitě zamíří zcela jinam, aby se vyhnula tomu smradu, který NewODS s Velkým chlapem v kočárku v čele produkuje; i když - on to tak autor zajisté zamýšle a jedná se o typický oslí můstek od obsedantní myšlenky na toho čerta pruhovaného Klauza přes zdánlivou kritiku pravdivéLáskoNávisti na toho čerta pruhovaného, který za všechno může.

Má autor S.Š. nějaké solidní informace z Otevřených strojů, nebo jako obvykle, buduje další placenou deziformaci? 

Frank 16.5.2009 6:54

Ti dva z institutu se poslední dobou činí.

Ale konec konců pro ne. V práci nic nedělají a nuda je svině. A na straně druhé, když stále moho fungovat takovéto pochybné organizace, které nikdo nepotřebuje, tak s tou krizí to nebude tak horké.

Hubený 16.5.2009 5:22

Re: Soudím, že pana přispěvovatele ani tak nepopudila kostrbatost věty,

R^R^

S.Š. 16.5.2009 4:20

Soudím, že pana přispěvovatele ani tak nepopudila kostrbatost věty,

jako (mimochodem, velmi přesné) pojmenování vztahu Václava Klause k právu.;-(

Jo, jo, kdopak si ještě dnes vzpomene na novelu OZ, jíž byli vyvlastněni malí akcionáři, tzv. squeez-out ? Tady přece Klaus neváhal s podpisem ani chvíli. Že se to jeho rodině velmi vyplatilo, víme taky.

Pane autore, to se Vám povedlo !!R^R^

důchodce30 16.5.2009 2:54

Re: Naučte se (už konečně) česky

Myšlence autorově, jakkoli kostrbatě podané,  lze při troše úsilí tak či onak porozumět (je to člověk mladý a ještě se nebrání ukazovat svou čerstvě nabytou učenost), ale s vaší výtkou, Didaktikusi, si zřejmě v našem kruhu rodinném poradíme, marná snaha,  asi až po ranní kávě...

Ale článek je trefný, to nepopřete, není-liž pravda?

Dadacos 16.5.2009 1:39

Naučte se (už konečně) česky

Pane autore, Váš výrok: "Občanští demokraté i v případě ,,vyvlastňovacího” zákona následují

politiku svého zakladatele, pro kterou úcta k vlastnickým právům a

etické standardy nesměly překročit hranice ortodoxně ekonomického

myšlení, v jehož světle právní vědomí znamenalo leda abstraktní výplod

bláhových ,,humanrightistů”." jeví se mi prismatem konstrukčním, ba i obsahovým, kardinálně na matérii, z níž biče uplésti nemožno. Prostě je to na ho*no.

clay 16.5.2009 1:32

Re: zeptal bych se autora

jinak ale R^