19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Klausofobie

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Radek Kotýnek 2.1.2010 0:46

Re: Spolupodepsat je konsignovat , nikoli KONTRASIGNOVAT.

OT: (omlouvám se za příspěvek mimo téma) Pane Otto Kotýnku, mohl byste se mne, prosim, ozvat? Děkuji Radek Kotýnek kotyne(zavinac)volny.cz

Posleda 19.10.2009 22:26

Re: Spolupodepsat je konsignovat , nikoli KONTRASIGNOVAT.

Vážený V (fau einz, fau zwei či kolik?), švec se zde opravdu jen držel svého kopyta, tedy jazyka, a to vůbec ne proto, aby ukazoval svoji nadřazenost nad tzv. "obyčejné kmány" . Ti se - pokud vím- nemontují do věcí, o nichž vědí kulový; mají svých starostí dost. Švec jen chtěl upozornit kolegu intelektuála, jehož zmátly latinské předpony "con-" (= s) a "contra" (=proti), na víc než pochopitelný omyl. Trošku mě mrzí, že se neozval. Že se místo něho ozval hňup, je celkem běžné. 

Mgr. Milda 19.10.2009 0:03

Snad je lépe, vrátit se ke kořenům

a prohlásit, že všechna moc pochází z lidu a ne z Proseku. Tohleto naduté jelito se tam roztahuje pouze proto, že dosud nebyla řádně provedena jeho lustrace. Bližší zkoumání jeho minulosti, vztahu ke KSČ, StB, KGB by bez pochyby přineslo nemilá zjištění. Dosud tomu zabránila taktika vlivného politika, soustavné ničení dokumentů, skutečně důsledné vyšetření by však přineslo důkazy. Zejména musí existovat svědkové, pověření odstraňováním závadných dokumentů, záznamy v paralelních svazcích, jak se to stalo v případě Kunderově. Proč byl V. Klaus vždy z takových prověrek vynecháván? Jeho poradce Jakl přece už v takové lustraci propadl. Jak to, že může působit na tak citlivém místě, jako je presidentská kancelář? Nejsou i jiní poradci nějak podezřelí ?

oh 18.10.2009 23:43

Re: Doporučuji přečíst si...

A podle reakce nadávkou na slušný příspěvek zřejmě zaslouženě...

oh 18.10.2009 23:42

Re: Ratifikace

Jenže technické normy psali většinou technici s úmyslem aby to celé fungovalo a nikoho to nezabilo.

Zákony píšou právníci a zřejmě s úmyslem zajistit si co nejvíc dobře placené práce při jejich vykládání. Na zákony žádná logika neplatí a slova obecně známá a používaná často znamenají něco úplně jiného.

Chris Kelvin 18.10.2009 23:36

Re: Nejsem z LS dvakrát odvázaný,

Kdyby Václav Klaus doopravdy tak moc trval na tom, aby (nejen) každý jednotlivec opravdu nesl následky svých rozhodnutí, musel by už dávno politiku opustit a předtím rozpustit stranu, kterou kdysi založil. Takhle to spíše vypadá, že káže vodu a pije víno. Samozřejmě tím diskredituje ony konzervativní zásady v politice.

oh 18.10.2009 23:31

Re: Český Absurdistán do EU nepatří

A proč bych vám to psal, když to sám víte nejlíp!

V 18.10.2009 22:49

Re: Spolupodepsat je konsignovat , nikoli KONTRASIGNOVAT.

kdyby se svec drzel sveho kopyta, tedy jazyka, tak by nemel tyhle potize, jak pravnici, tak radoby intelektualove (jako nas autor zde) jen chteji ukazovat svoji nadrazenost obycejnym kmanum, ale konci jako hnupi

gnomon 18.10.2009 20:47

Re: Český Absurdistán do EU nepatří

To jsem se dozvěděl  zase jednu novinku jak  to v Číně vypadá. Zapoměl jste  ale uvést, že se v Číně nedodržují lidská práva a že v Pekingu jsou od olympiády mlhy.

M. 18.10.2009 20:28

Re: Je to tak jednoduché !

Přečtěte si například tohle:

http://www.eurabia.cz/Articles/3496-bude-francie-muslimskou-zemi-aneb-muslimske-diskuze-na-webu.aspx

... a pochopte, že západní Evropa bude do 20 let muslimská. A že soiučasná PC MC politika "bruselu" tomu nebrání, ale napomáhá.

lary 18.10.2009 18:46

Re: k diskutérům

Příště až tě zase něco napadne, tak to nech nejdříve přeložit do češtiny.

aleš 18.10.2009 18:10

k diskutérům

Znova se potvrdilo Klaus a komunisti i ty přebarvený jedno jsou a nyní ruku v ruce

Bobošíková Železný tlustý -kdo není blázen pochopí

jerry 18.10.2009 18:07

Re: DEMONSTRACE

nasrat

Pamětník 2 18.10.2009 18:04

Re: jak ze se budou prolamovat dekrety

IP.Myslím,že ti primitivní blbečci,jak je nazýváte si možná ten článek,nebo spíše to nebezpčí od sudeťáků uvědomili daleko dříve,než naše politická elita,včetně Klause.Jinak by nemohli LS dojít tak daleko,že se musí Klaus i s některými senátory,vydávat za zachránce národa prtimitivních blbečků.Ono to není jen se starat o globální oteplování,ale opravdu o národ,kterému prezident přísahal věrnost.Pokud by se tímto naše politická elita bez rozdílu stran zabývala dříve,nemusel jste oslovovat mnoho občanů této země primitivními blbečky.Což,kdyby jste svá slova adresoval našim politikům,včetně Klause?To už není o neoblíbenosti Klause,ale o jeho nedůslednosti a  troufám si říci nezájmu v minulých letech o tento problém.Nebo chce být slavný?

vasekpav 18.10.2009 18:00

Re: Jsem na straně většiny ....

Nemněj strach ze sudetáků , žádný majetek na ně nezbyde , Noví Rusové , ti bohatí už ho mají dávno zakoupený s pomocí pana Prezidenta !?!R^>-:-)8-oA suverenity si namažeš na chleba co hrdlo ráčí !R^;-D

Vládínek Smolík 18.10.2009 17:59

Nejsem z LS dvakrát odvázaný,

ale fakt, že jak demokracie, tak kapitalismus, se nachází v krizi, je nabíledni.Opuštěním konzervativních zásad v politice i ekonomice se oba dostaly do fáze, kdy začínají inklinovat doleva.Státní zásahy do zadlužených bank v USA, stejně tak jako bezhlavé prosazování politické korektnosti dostalo svět tam, kde je.Nejsem bezmezný obdivovatel Václava Klause, dokonce s ním ve více věcech nesouhlasím, než souhlasím, v jednom má ale pravdu.Lidstvo jako celek, i jednotliví lidé odmítají nést následky svých rozhodnutí.To je počátek konce, lidstvo na toto chování doplatí.Rozhodně ale odmítněme sociální inženýrství jako řešení.Zřejmě je tento vývoj zakódován v lidech samých, a pokud dojde ke katarzi, zřejmě to tak má být. Dirigování ze strany Bruselu bohužel tomu vývoji silně napomáhá.Nacionální cítění v Evropě je příliš silné, než aby bylo možno vytvořit Spojené Státy Evropské.Nejsou zde podmínky pro vznik jednoho národa, tak jako v Americe. Volnější spojení by bylo namístě, ale velké národy si chtějí a mohou dovolit víc než malé, a nikdo neví kudy z pasti, kterou jsme si sami vytvořili. Pan Klaus by ale udělal lépe, kdyby navrhoval řešení, místo vymýšlení obezliček.Kritika bez vlastní alternativy ke kritizovanému je hnidopišství, nedůstojné prezidenta.A jestli nás Evropa, potažmo Brusel převálcují, bude to stejně jen naší neschopnosti se ubránit.Co naši politici nevyjednali při vstupních jednáních, to už nedoženou, takže jejich kritika prezidenta je kálením do vlastního hnízda.Přesto ale mimo Evropskou unii pro nás asi není možná slušná existence. 

vasekpav 18.10.2009 17:53

Re: Ale jděte.

No tak se rozvedem a skusíme sobáš s Ruskou nevěstou co?>-(Y)

vasekpav 18.10.2009 17:38

Re: Souhlas, bohužel...

Co chcete, čím hrnec navřel tím taky páchne !>->->-R^Rv

vasekpav 18.10.2009 17:31

Re: Geniem se člověk nerodí, geniem se stává.

Ty Superpravicovej superdemokrate !Tak jako klaus ,Poturčenec horší turka !8-o>-

vasekpav 18.10.2009 17:27

Re: Souhlas, bohužel...

Referendum ?To by sme dopadli!!Rv>-

Skybird 18.10.2009 17:17

Je to tak jednoduché !

Když nás ta EU (která samozřejmě není ideální, není bez chyb) bude tolik oslabovat, umenšovat, rozpouštět, vydávat cizákům, bude retroaktivně 65 let zpátky zkoumat naše kroky, TAK Z NÍ VYSTUPTE !! Zaveďte opět cla a víza, postavte drátěné ploty na hranicích, rušte rozhlasové a televizní vysílání, cenzurujtme internet ! Pak snad konečně budou Klausové, Jáklové, Kuberové, Bobošíkové, jejich podržtašky a jimi omámení ustrašenci - samostaného uvažování neschopní jedinci spokojeni !

Buďte ustrašenější než Holanďané, kteří za svá léta působení v EU přišli o své dřeváky, ementál, bruslení po kanálech, nevydávají vlastní knihy ani nehovoří svým jazykem (8-o) či Katalánci, kteří vůbec nejsou k rozlišení od ostatních občanů EU. O  Baleárčanech či dokonce Bavorácích nebo Tyrolácích ani nemluvě. Neapol je přece za léta příslušnosti k EU k nerozeznání od Bruselu a Nimes od Benátek !

Fakt vás čeká hrozná budoucnost ( beze mne, mých dětí a vnoučat - v takovém přáípadě totiž emigrujeme dříve, než v Rozvadově uděláte vodní příkop a závory).

Nakupte dostatek pampersek (divím se, že je ještě nepoužíváte ) a požádejte Černého, ať již začne pracovat na polyesterové soše VK, kterou určitě postavíte místo zaseklého kyvadla na Letnou.

Budiž čest vaší práci !

Chris Kelvin 18.10.2009 17:09

Výstižný článek

Jenom dodám, že ani na hranicích s bývalou takzvanou Německou demokratickou republikou to pohraničí nevypadá o moc lépe.

vasekpav 18.10.2009 17:07

Re: Geniem se člověk nerodí, geniem se stává.

Jsem abstinent , ale ty IP. by si tím chlastem měl přestat , když vidíš soudruhy v Bruselu !

vasekpav 18.10.2009 17:01

Re: Holt prezident se nechová jako loutka a mnozí s tím mají problém

Děte do p.dele s Odpovědností politiků , větší frázi neznám ,Prezident je vrchní velitel , ale nemá pravomoc ůkolovat nebo organizovat Třeba rotu poručíka Homolky z Postoloprt !On jen podepíše , nebo položí věnec , tedy to co mu nachystala vláda a parlamenty !(Y)>-

lynx 18.10.2009 17:00

Re: Doporučuji přečíst si...

Obávejne spíše východním sprostým vlivem .Já jsem zase zažil cestu do Pohořelic,pamětníku.Podívejte se co dokázali oni a co my , křupane.

. 18.10.2009 16:57

Re: svoloč

pe, ty jsi mimoň!!!!! LS je jako marshalův plán, jo? ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

. 18.10.2009 16:54

Re: jak ze se budou prolamovat dekrety

R^R^R^R^Díky moc za upoutávku. Docela mi to vyrazilo dech, jak už to mají ti skopčáci vymyšlené. Bohužel, mnoho primitivních blbečků se nepřinutí  přečíst si onen článek. Je pro ně jednodušší a pohodlnější blít si zde  svou nenávist  a pak  budou koukat jak bulíci, že  musíme vyplácet finanční odškodnění potomkům sudetským Němcům.

vasekpav 18.10.2009 16:40

Re: Pan Krejčí

Vono spoustě sudetáků spadla ruka když je vůdce poslal na frontu , takže si to už vylízali !

. 18.10.2009 16:39

Re: Geniem se člověk nerodí, geniem se stává.

Nejdemokratičtějším  způsobem evropské demokracie je opakování referend tak dlouho, dokud nebude výsledek vyhovovat soudruhům v Bruseli.  A ty vaskupavku přestaň chlastat. Už tak to máš v hlavě dost vylemtané.

Pamětník 18.10.2009 16:28

Re: Nejenom Slováci

Podle prtůzkumu i 65% Čechů.