18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

POLITIKA: Klaus zpět? Živá voda na politickou mumii?

Leda v pohádkách, ne v neúprosné politické realitě. Klause začal lákat ještě do ODS klausofilní Boris Šťastný, buď naivní, nebo ji chtěl zevnitř poltit. Když chce Klause přizvat na svou perfidní politickou hruď Bobošíková, je trapně vypočítavá, s představou, že v tandemu s Klausem "nabobobtná" jejích pár procent a ona se sveze na Klausovi o stupínek výš. Ona, i kteříkoli další kalkulují ale s vybledlým obrazem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 29.8.2013 15:07

Clanek jako Brno

 Dobre si ho prectete Klausomilove V tomto clanku autor presne odhalil charakter Klause Az me nejakej Matuska nebo pani Kainokova alias Klaus napise co vsechno jejich lidumil Klaus udelal pro CR ,tak at si tento clanek kazdy Klausovec s Bobosikovou precte aspon trikrat  amen

R. Langer 29.8.2013 15:09

Re: Clanek jako Brno

Přání otcem myšlenky?

Z. Sohorova 29.8.2013 16:11

Re: Clanek jako Brno

 Zase jeden co neumi cist a nebo umi jen to co napise ve svojich brakach Klaus

M. Martin 29.8.2013 16:18

Re: Clanek jako Brno

Sohorová jdi už s tím tvým Klausem do prdele!!!!

Z. Sohorova 29.8.2013 17:28

Re: Clanek jako Brno

Ty jdi do rite i s tou tvoji lebkou strupe

T. Hamet 30.8.2013 0:16

Re: Clanek jako Brno

Pyča jak barák, koukám.

Z. Sohorova 29.8.2013 17:29

Re: Clanek jako Brno

  To je tvuj Klaus ne muj pitomecku

J. Matuška 30.8.2013 9:16

Re: Clanek jako Brno

Včera jsem si smazal poměrně delší reakci na článek pana Horanského. Dneska spíše odpovídám na popíchnutí madam sohoróve. Klause po Sarajevském atentátu pochoval tehdejší šéfredaktor LN Pavel Šafr. Napsal Klausův nekrolog. Hezky graficky upravil jako parte a umístil na první stranu jako otvírák. Před nedávnem Brňáci uvedli divadelní velehru, v které pohřbívali Klause zaživa. Dneska se pan režišér Horanský mnoha slovy pokouší z VK udělat politickou mumii. Havlistická veřejnoprávní TV také dělala, dělá a bude dělat všechno, aby Václava Klause dehonestovala.

Zatím moje představy se plní. ODS musí najít v první řadě sama síly na to, aby se stala důvěryhodnější. Samozřejmě, že můj hlas dostane. Byl bych rád, kdyby o oblibě a o uznání Klausových zásluh se rozhodovalo v květnu 2014 ve volbách do Evropského parlamentu. Jeho roli vidím na unijním kolbišti - pro českou bramboračku je ho víc jak škoda. Bunga bunga!

Z. Sohorova 31.8.2013 1:09

Re: Clanek jako Brno

Bunga Bunga   a co jako by mel ten tvuj kaspar V.K. v EU delat?  Celou dobu zbrojil proti ni a ted by mu byla dobra aby hrabal zase vysoky plat zadarmo jako vzdy?  Pisete o jeho zasluhach>>>  zadne nebyli<<<< snad jedna prece byla, ta podla a zkorupovana amnestie co dal tem nejvetsim zlodejum