29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Klaus je nácek, Zeman fašista

Jsem v šoku. V pondělí odpoledne jsem se dozvěděl, že prezident Zeman je fašista! Víte, kdo mi to řekl? Helena Langšádlová, místopředsedkyně TOP 09. Říkala to v České televizi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 4.7.2013 18:25

Souhlasím s autorem

Korporativismus (např. tripartitu) převzala bohužel EU jako dědictví fašismu. Pro "zelené inkvizitory" je ale bohužel toto dědictví příliš demokratické.

Prezident M. Zemanem s tím nyní nemá nic společného a V. Klaus proti tomu bojoval ze všech sil. Tato argumentace proti nim je dokladem žalostné úrovně těchto jejich odpůrců.

V. Bok 2.7.2013 21:32

Článek dobrý, tedy pogdle mě, jistě

ovšem já Kalouska nevolil a tak se tedy vyznačuji sníženou inteligencí, že. Ovšem zásadně nesouhlasím s jedním. P. Schwarzenberg umí česka velmi dobře. A o jeho logopedickém problému bych pomlčel. Není slušné ho kvůli tomu zesměšňovat. Ale jinak je to člověk krajně nebezoečný., beze srandy.

J. Kuka 2.7.2013 19:34

Nechci...

Autore vam do toho kecat , ale zjistete si strukturu a politicke idee a cile fasismu , nacismu a komunismu . Budete mozna prekvapen .

P. Běhounek 2.7.2013 13:47

FAŠISTA JE PRO ZEMANA POCHVALA, ONO TO S NÍM BUDE JEŠTĚ HORŠÍ

K tomu není potřeba nic dodávat: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=20368 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V. Bok 2.7.2013 21:26

Re: FAŠISTA JE PRO ZEMANA POCHVALA, ONO TO S NÍM BUDE JEŠTĚ HORŠÍ

Eh, svatá prostoto

R. Langer 2.7.2013 12:06

Hm, a já s panem Zemánkem

souhlasím. Všechna to slavná prohlášení našich statečných politiků na "záchranu demokracie" jsou jenom volání tonoucího po stéble.

Jenom ať si to užijí, pakáž jedna prolhaná socanská, dostanou alespoň trochu ochutnat vlastních metod... :-P

J. Blažek 2.7.2013 14:26

Re: Hm, a já s panem Zemánkem

??????? Co tím chtěl básník říci ????????????????

R. Langer 2.7.2013 15:08

Re: Hm, a já s panem Zemánkem

Tak já vám to přeložím - že je to všechno jedna a ta samá levičácká pakáž, co se jenom přetahuje o židle! jestli to ovšem nevidíte nebo nechápete, to je váš problém. Já se jenom směju tomu, jak narazila kosa na kámen.

R. Langer 2.7.2013 15:09

Re: Hm, a já s panem Zemánkem

... radost z toho ovšem nemám, nicméně na současné situaci se lautr nic nemění.

M. Trhlík 2.7.2013 15:32

Re: Hm, a já s panem Zemánkem

Pane Langere a jak hodnotíte tu druhou stranu, ta se nepřetahuje jenom o židle?  Nebo snad paní Němcová a další jsou zárukou, že tu levicovou pakáž zašlapou? Smát se můžete pořád, ale zatím přešlapujeme a budeme  nadále přešlapovat v hnoji.Pokud budou politici řešit problémy tak jak řeší, tak to k smíchu určitě není.

R. Langer 2.7.2013 15:52

Re: Hm, a já s panem Zemánkem

Jestli jste to stále nepochopil, tak hodnotím VŠECHNY zúčastněné strany, i ty na Hradě! A všechno to jsou stejní socani, úplně stejní, není mezi nimi ŽÁDNÝ rozdíl. Takže logicky nemůže dojít k žádné zásadní změně, ať už tam bude sedět kdokoliv z nich!

A já se jenom směju tomu, jak se jedni socani šklebí, když je druzí socani vystrkují ze židlí, a jak jim najednou nadávají do fašounů, přitom klidně udělají to samé, jakmile k tomu mají příležitost... :-P

M. Sedláček 2.7.2013 19:47

Re: Hm, a já s panem Zemánkem

Tak jest.

P. Papež 2.7.2013 11:52

Článek

Typický tendenční článek na objednávku. Bravo, nechcete také nějakou funkci, které teď prezident svým nohslehům poskytuje?

I. Feller 2.7.2013 9:18

Doporučení autorovi.

Soudruhu Zemánku, pokuste se trochu skrýt nedostatek, jak vy říkáte, duchaplnosti a přebytek nenávisti nebo pište jen do Haló novin. Tam se dočkáte kladných příspěvků.

M. Trhlík 2.7.2013 15:34

Re: Doporučení autorovi.

Pane Fellere a tady nesmí mít člověk jiný názor? Proto přece nemusí být hned soudruh a psát do Haló novin.

P. Maleček 2.7.2013 7:22

Malý Zemánek chce být velkým Zemanem

"Po dlouhém přemýšlení jsem dospěl k závěru, že je lepší český fašista ( Zeman)než kníže se švýcarským pasem (Schwarzenberg)." Tak sám sebe popisuje p. Zemánek. Na člověka dělajícího si sám ze sebe srandu, p. Zemánek zrovna nevypadá. Takže zbývá ta druhá varianta. Zahořklý tím, že jen prťavým Zemánkem touží státi se velkým Zemanem. Já teda v jeho věku měl jiné, ladnými děvčaty naplněné sny, ale proti gustu žádný dišputát.

Jen ta představa co všechno Zemánek, aby se aspoň přiblížil svému vzoru, musí vychlastat mě, děsí. No a pak, když si sežene svého Šloufa, generála který chtěl listopadové demonstrace komunistickými tanky utopit v krvi a bandu ruských agentů nic mu nebrání se tím Zemanem skutečně stát. Byť ještě mlád, blbosti už teď má na to dost.

P. Běhounek 2.7.2013 13:44

Re: Malý Zemánek chce být velkým Zemanem

tupý nacionalistický text jak přes kopírák placených zemanových zmetků

P. Scheck 2.7.2013 1:40

2 zprávy špatné

Pane Zemánku, uvedl jste pro mě dvě zprávy, které stály za povšimnutí - obě špatné.

Začnu od konce. Končíte slovy:" Dovolte, abych se zasmál". Jeden řecký filozof řekl: "Směj se dívko, jsi-li chytrá!" Neznám mužský ekvivalent, škoda...

A potom druhý váš postřeh, říkáte:"Já nevím, jestli jsem tak neduchaplný...". Nevím, jak to říct  a neurazit. Zde jste byl na správné cestě, ale nezoufejte, všichni máme naději...