18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pozorovatel 14.8.2006 2:39

Co se divite

Klaus je typicky cesky zmrd, prodejna devka jako vsichni cesti politici. Hole do ruky a hynat ty vladnouci svine od koryta.

mojo 12.8.2006 16:39

pomník

Nikdy jsem nevlil KDU, za jedno je (a Kalouska specielně!) do smrti nepřestanu velebit.

Byl to M.KALOUSEK (!!!) který odstřelil tu k+urvu všech k+urev futrál jistého Standu Grosse! Nebejt jeho, tak tady to nenažraný prase běhá doteď!

A za to by mu měli postavit na Malé Straně pomník!!!!

Hrouzekp 11.8.2006 18:39

Re: Stranný komentář

Svatá slova.

Míra 11.8.2006 18:36

Re: Nemám rád bolševiky a nemám rád Paroubka jejich vůdce!

Obávám se, že tvé přání  n e b u d e   otcem myšlenky.

franta 11.8.2006 13:37

Jakákoliv dohoda ČSSD+ODS bude zrada všech voličů levice i pravice

Být Vámi, Malý Astone, tak už se na tu zradu duševně připravuji. A já na Vás budu dávat dobrý pozor, jestli Vám tento názor do budoucna vydrží. Napsal jste "jakákoliv dohoda" ? Uvidíme

Malý Aston 11.8.2006 11:07

Nemám rád bolševiky a nemám rád Paroubka jejich vůdce!

Mé osobní zkušenosti z budování socialismu pod vedením komunistické strany a Národní fronty,kdy jsme nedostihli ani nepředstihli ty prokleté kapitalisty,mi dává plné osobní přesvědčení a to ze života a ne nějakých příruček pro mladé socialisty a komunisty,že tudy cesta nevede. Kdyby vedla,tak jsme výkladní skříní nejen Evropy. Spojení ČSSD+KSČM vytvořilo patový stav v poslanecké sněmovně ale ne u občanů. Občané volili a nepředpokládali,že ČSSD+KSČM je již jedna politická strana,která má 100 poslanců.Kdo tvrdí,že nové volby dopadnou jako ty poslední tak lže.Lže i ten,který tvrdí,že se politici musí vždy domluvit.Není to pravda. Když má pravdu Paroubek,bude tu většinová vláda ČSSD+KSČM,když má pravdu Topolánek,bude tady většinová vláda pravice. Jakákoliv dohoda ČSSD+ODS bude zrada všech voličů levice i pravice. Občané voliči ale zůstávají,dříve či později nás budou muset pustit k novým volbám a my občané rozhodneme. Já osobně předpokládám,že dohoda není možná. ODS nepřistoupí na menšinovou vládu,která bude muset plnit program ČSSD. Pokud přistoupí,bude jí vyslovena nedůvěra a nastoupí vláda ČSSD. Nic hrozného se nestane.Občané pochopí jeden základní princip.Bez KSČM není ČSSD. Kdo volí ČSSD volí KSČM. Tak jak dopadla KDU,kdy kolaborovala a US-DU,která také kolaborovala jen za účelem koryt a ne pro dobro občanů,tak dopadne i ČSSD. Kolaborace s bolševikem se jí pěkně vrátí.

Vlali 11.8.2006 10:06

agitka

Proč není na stranickém serveru OdS a musí to být tady to je otázka?

kocour 11.8.2006 10:04

Re: Re: a co tento nápad

opr...: "týdnů".

kocour 11.8.2006 9:47

Re: a co tento nápad

Tato lhůta za pár měsíců neuplyne.

Politolog amatér 11.8.2006 8:34

a co tento nápad

Není snad jenou z možných podmínek pro předčasné volby to, že sněmovna není tři měsíce usnášeníschopná ? Tato lhůta za pár týdnů uplyne. Musely by probíhat tanečky s pokusy o sestavení a získání důvěry pro vládu ? Když trojkoalice vydrží nezvolit vedení PS ještě pár týdnů, dočká se předčasných voleb, které tak vzývají (a já se jim nedivím).

Takto to vypadá, že si toho jsou vědomi a honem chtějí běh lhůty přetrhnout zvolením vedení PS.

Jak je to s tou lhůtou a předčasnými volbami ?

třetí 11.8.2006 7:56

Stranný komentář

Pan Bartoň je asi za své články placen, ale alespoň se se svým stranným přístupem neskrývá. Někdy však je na tenkém ledu. Proč by např. v této chvíli měla mít ODS nadstandardní vztahy se zelenými ? Když jim naslibovala pašalíky a teď řekla sory, bližší košile než kabát? Spíše jim stále pochlebuje pan Kalousek ve své úporné, sebespásné křeči. Co si nadrobil se Špidlou a zejména Grossem, spravedlivě se mu vrátí. Jen nechápu, že nedbal poučení Písma. Nyní pozdě litovat a dobře mu tak. Taková frivolita se snad už v Česku nenajde.