20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zoch 31.1.2010 12:34

Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Podle mne je důvodem i to,jakého ostudného trotla vygenerovali na Hrad. Je to prostě žalostný pohled obecně.

... 31.1.2010 13:05

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

vy důvěřujete Evropskému parlamentu? Znáte někoho takového?

zoch 31.1.2010 15:16

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Co je to za otázku  ?  Vy znáte někoho,kdo věří našemu parlamentu ?

... 31.1.2010 16:38

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

nezaměňoval bych EU s EP, pokud jde o samotný EP, tak předseda jedné frakce, co byl u VK na návštěvě sám prohlásil, že poslanci EP jsou odtrženi od voličů, pochybuji, že uvedené procento dotazovaných, pokud by šlo o EP, má páru, o čem tam hlasují ...

J. Pudil 31.1.2010 15:31

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

A jak to jde dohromady s jejich nezměrnou důvěrou v "tatíčka" Klause?

Budař 31.1.2010 15:53

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Jediného trotla kterého znám, jsi ty. Je to evidentně vidět na tvých příspěvcích, co jsi za lůzu. Určitě to lepší z tvého táty, zůstalo na stehnech tvé mámy. Trotle, když tak zbožňuješ ty socialisty z EP, tak se tam odstěhuj a nesmrď  tady.

PROKOP BUBEN 31.1.2010 16:09

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Proč tak zhurta Hudlaři, každý kdo se dotkne tvého Fakláva prezidenta to nesamostatné republiky, dle jeho názoru - je u tebe socialista......Zdá se, že si nevidíš podobně, jako on na špičku vlastního čuchometru....

Budař 31.1.2010 16:30

Re: Češi důvěřují Evropskému parlamentu víc než českým poslancům

Zhurta proto, že nesnesu, když lidský póvl nejhrubšího zrna, uráží vzdělané lidi, kteří pro tuto zemi něco udělali, na rozdíl od tebe, který jsi na dávkách a od rána stojíš s lahváčem u bufetu. Akorát nevím, kdo ti píše ty kecy. Nevěřím že umíš psát. Já totiž za svého života zažil již gaunery / Stalin, Gottwald a jiní /, kteří vzdělané lidi, proto aby jim nepřerostli přes hlavu, popravovali, nebo posílali do lágrů na Sibiř. Proto já si těchto lidí vážím. Nejsem přesvědčen, že máš vyšší vzdělání, nebo umíš víc jazyků, nebo jsi napsal víc knih než V.K. Jestli ano, tak vše beru zpět. 

zŘITelnýSERval 31.1.2010 11:51

a aj, a viděl, že to bylo dobré .............

přátelskou výpomoc vyžaduje především autorův  MOSZek :

příliš mnoho zkratek a "přeoriginelních"  přeobratů  na TAK  zvracivě dlouhý text;

autor má nejspíše problémy s veřejným uplatněním (písemným, mluveným, sexuálním atd.)

daimonion 31.1.2010 9:43

Zbavme se těchto hnusných lidí §

http://payne.bigbloger.lidovky.cz/c/120811/Frontova-linie.html

PROKOP BUBEN 31.1.2010 10:56

Re: Zbavme se těchto hnusných lidí §

Nedaří se zbavit ani arbitra tohoto svinstva toho času na Hradě....

Budař 31.1.2010 15:57

Re: Zbavme se těchto hnusných lidí §

Nejhorší je, že se nepodaří zbavit tebe a dát tě do nějakého ústavu s ochrannou léčbou, když máš prokoplou hlavu, ne buben.

Jurajda 30.1.2010 23:03

Na protest registrace přestávám diskutovat !

.

Pražský chodec 30.1.2010 19:00

Hoši z prognostického ústavu,

kteří soutěží, kdo z nich to dál dotáhne. Páni novináři, měli byste často a pravidelně připomínat, kdy, jak a proč vznikl prognostický ústav ČSAV, a zabávat se tím, jakou úlohu někteří jeho bývalí zaměstnaci sehráli a nadále hrají v našem státu a jak ovlivňují jeho postavení ve světě.

zoch 30.1.2010 20:11

Re: Hoši z prognostického ústavu,

wOLKERE,máš pravdu-

Budař 31.1.2010 16:03

Re: Hoši z prognostického ústavu,

Pražský bl..c, je vidět, že jsi zrovna tak vymaštěný jako zoch. Když víš o prognosťáku ho.no, tak si najdi jiné téma, třeba o nesmrtelnosti chrousta, možná něco o tom budeš vědět. Jinak neplácej takové pitominy. Nejdřív si zjisti kdo tam pracoval a jak dlouho a kdo tam nepracoval. Pak diskutuj.

Barry Goldwater 30.1.2010 16:49

Autor pravil:

Je přece zřejmé, člověk jako on nekandiduje proto, aby byl řadovým poslancem, nota bene opoziční strany (to kdyby se zadařilo). Jeho motivací, mimo čiročirého potěšení z boje, bude jednak obhájení opoziční smlouvy (ale po tom ještě víc touží VK), jednak silná pozice pro příští prezidentskou volbu.

Kdybychom byli u soudu, žádám zaprotokolovat.

... 31.1.2010 7:39

Re: Autor pravil:

protokoluje se automaticky a s tím soudem se uvidí....

Budař 31.1.2010 16:08

Re: Autor pravil:

Barry trumpeto, u tebe mi imponuje, jak víš, po čem touží V.K. Hlavně jestli víš, po čem touží tvoje stará, nevím a pochybuju zda nějakou máš. I když po tobě by měly baby jít. Takový orgán se hned tak nevidí.

J. Blažek 30.1.2010 16:10

Něco je jinak

S mnoha věvmi, uivedernými v článku, lze souhlasit. Nesouhlasímvšak se závěrem, v němž autor hovoří o Jiřím Paroubkovi, že někoho nějak vulgárně uráží. Není to prostě pravda a autor také žádné konkrétní příklady neuvedl.

čtenář 30.1.2010 19:26

Re: Něco je jinak

Celé vystupování Paroubka je urážlivé  -  jeho slovník, způsob argumentace atd.

Lojza5 30.1.2010 21:40

Re: Něco je jinak

Nějaký konkrétní příklad by přece jenom nebyl?

S.Š. 31.1.2010 5:10

Ale no tak, pánové ...

tož si tedy počtěte, viz http://www.virtually.cz/?art=11614

Jsme o 4 roky dál, možná, že by nebylo od věci pořídit nový seznámek ... :-)

nespoz 30.1.2010 14:07

POLITIKA:Klaus a Zeman-přátelská výpomoc

Opět podnětná diskuze s hlubokými myšlenkami.Nevím,proč se media pořád  zabývají důchodci a Zemanem asi to není náhoda.Já,docela  se zájmem sleduji Zemanovo tažení na parlament.Nemusím ho milovat,ale rozhodně bych jej viděl raději ve sněmovně než opět ty současné přežité ,relativně mladé tlučhuby,kteří nás neochvějně vedou ke státnímu bankrotu. Zemanovi se nedá upřít,že nedělal funkci pro osobní prospěch a o kom se to dá ještě říci,to by jeho odpůrci dávno vytáhli i když ne u každého to vadí(např.Kalousek -TOP 09).Tím,že politickou dráhu přerušil , žil a hovořil s občany na vesnici,byla neodcenitelná zkušenošt,která se odráží i v programu jeho strany.Má zkušenosti ,zapojuje mladé do obecních a regionálních funkcí a také má organizačně schopné manažery.Rozhodně není ve volbách jeho strana bez šance a vadí mi podstatně méně než současné partaje se svými představiteli.Než vymýšlet anonymně ubohé urážlivé oslovení a narážky,tak si raději přečíst základní programové body SPO,nebo napsat, která strana a představitel je ten pravý a bez chyb,atˇ se můžou ostatní zamyslet a poučit,to má nějaký význam.

Barry Goldwater 30.1.2010 13:49

Já bych si s dovolením taky

přisadil svoji trochou konspiračních teorií. VK i Zeman jsou dva hráči jediného týmu. Bylo jedno, kdo z nich vyhraje, hlavně aby to byl jeden z nich. Předsedu vlády vyhrával Zeman, prezidenta Klaus (v obou případech s usilovnou pomocí komunistů)  Za tři roky budou nové volby prezidenta a komunisticko-estébácká mafie hledá náhradu. Pokud nevyjde nějaký pokus o opětovnou volbu VK (změnou ústavy, přímou volbou), nebo kandidaturou jeho manželky (její současné mediální oslavy se mi jeví jako přípravné práce), pak zde zůstává další logickou volbou kádrová rezerva Miloše Zemana. Nedávno jsem zaregistroval jiný pokus oživit další takovu kádrovou rezervu, Vladimíra Dlouhého. Všichni tři jsou absoventy Prognostického ústavu (KGB) a jako takováí byli předurčení k vládnutí. Pozice prezidenta je velmi důležitá nejen z hlediska přinášení zbytečných rozporů do běžné agendy státu, ale také z hlediska prezidentské milosti, která je nezbytnou pojistkou pro bezpečnost lidí, kteří jsou pod ochranou organizovaného zločinu. Je jasné, že takovu odpovědnou funkci nemůže dělat osoba nepoučená nebo dokonce neznalá.  Z tohoto úhu pohledu se mi jeví spolupráce VK a MZ jako logická a samozřejmá. 

laliB 30.1.2010 14:05

Re: Já bych si s dovolením taky

to zni velice pravdepodobne- ziskal jste dvoumesicni staz v bezpecnostni sluzbe dle vlastniho vyberu. Cestovku ale vybereme my ;

Budař 30.1.2010 14:31

Re: Já bych si s dovolením taky

Barry, než něco napíšeš, tak si všechno ověř, např. kdo a jak dlouho absolvoval prognosťák, atd. Na příspěvku je vidět, že málo znáš a málo víš a zřejmě se ti líbí novinářská profese, tak si tady na ni hraješ. Nic proti tomu, ten trouba  / autor článku / si na něho hraje také. Diskuzí se také účastňují lidé kteří nemají sklerózu a ty se tvým cintům mohou jen usmívat. Tyto tvoje politické úvahy, zkus uplatnit v " Kravských rozhledech ", tam možná se chytíš.

lubošek 30.1.2010 15:58

Re: Já bych si s dovolením taky

Trefa.Nikomu se nedá věřit.Je to jedna pakáž.

... 30.1.2010 16:08

Re: Já bych si s dovolením taky

podle jednoho z nevvýznamějších světových bankéřů vládnou Goldman Sachs a tudíž i jejich evropský emisar Vladimír, měl byste sledovat i tuto stopu...

Barry Goldwater 30.1.2010 16:36

Re: Já bych si s dovolením taky

Vk a MZ jsou oba protagonisté Lukoilu (Lukoil=Putinovo=Rusko, tak už to v dnešní ruské demokracii chodí) a proto si myslím, že nejsou cela ovládáni bankovní skupinou Goldman Sachs. Je otázkou, jestli by se při přepočítávání soukromého majeteku Putina  počítačky Goldman Sach nerozštelovaly.