25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Valach 21.6.2006 19:50

Pane Kříži jste naprosto vedle

1. Nehažte ČSSD a KSČM do jednoho pytle, když se Vám to zrovna hodí do počtů. ČSSD získala více mandátů než při posledních volbách a to je Paroubkův úspěch. KSČM volby projela.

2. Opozice vůbec nemusí tolerovat koaliční vládu ODS a spol., naopak budou je tlačit ke zdi. Mimochodem ČSSD se uchází o možnost sestavit vládu.

3. "... ODS má v Poslanecké sněmovně 82 poslanců, čehož v Česku ještě nikdy žádná strana nedosáhla. Připočteme-li k tomu takřka polovinu ze všech senátorů, třináct ze čtrnácti hejtmanů, stovky starostů v menších i velkých městech a pravicového prezidenta republiky, pak je to síla, která musí něco změnit! " ... SOUHLAS A BĚHÁ Z TOHO MRÁZ PO ZÁDECH!!

4. " ... ODS není ten, kdo se musí nejvíce starat, aby koaliční vláda našla v parlamentu dost hlasů. Je totiž především bytostným zájmem KDU-ČSL a zelených, aby se tak stalo. Oni si vybírat nemohou, žádnou jinou koalici nesloží ... " ;-D;-D;-D TO ŘEKNĚTE ZELENÝM.

5. Navrhujete ODS, aby vyjednávala s KSČM a podpořila ji do vedení sněmovny ... není jednodužší si dohodnout s Komunisty rovnou podporu vlády ... Kalousek a Bursík to ocení ;-)

Ladislav N. 21.6.2006 23:08

Re: Valach

Člověče, vy jste přiletěl z Marsu za Paroubkem? ;-D Takovéto nesmysly...

AeroKarel 21.6.2006 16:53

To je dnes sešlost, i Vízek vylezl

jako kdyby se blížily volby. A AllName, Jan, nup   mu zdárně sekundují.

A při tom má Kříž celkem pravdu, Paroubek může ještě pořád kurvit, ale už ne moc, za chvíli to může omrzete jeho soustraníky, cesta k prebendám je zacpaná.

Jiří K. 21.6.2006 16:24

velká koalice a většinový systém

"Nebude-li lze se zelenými rozumně vládnout, pak by legitimním řešením byla velká koalice a změna volebního systému."

Myslím, že toto tvrzení není opodstatněné. Velká koalice podle mě těžko prosadí další většinové prvky ve volebním systému. Již v době opoziční smlouvy byla ze strany ODS a ČSSD snaha o skoro většinový systém, která ale ztroskotala na rozhodnutí ústavního soudu. Nevím, proč by měl ústavní soud své rozhodnutí měnit.

AeroKarel 21.6.2006 16:50

Re: velká koalice a většinový systém

Změna volebního systému je možná zároveň se změnou ústavy. Posledně to neprošlo, neboť ústava změněna nebyla.

ODS + ČSSD disponuje ústavní většinou ve sněmovně, otázka by byl Senát.

Ale to je ryze teoretické, nedojde k tomu, ač bych byl rád.

Ladislav N. 21.6.2006 15:45

Jiří Paroubek prožívá mečiarovské stadium vývoje. Jeho koaliční potenciál se blíží nule.

!! ... ;-)R^ ...!!

Aleš P. 21.6.2006 14:21

K článku

Pan Kříž je uplně mimo mísu,jak je možné že takovýto hovado může psát do novin.Demonstrace proti předsedovi vlády která dovedla zemi k 6% růstu HDP jsou demonstrace idiotů pod taktovkou ODS a za podpory paní Němcové z ODS.K osobním útokům sáhli i fašisté za protektorátu.

Myslím si,že nebýt takových to novinářů,tak by to prospělo i politikům z ODS.Vlastně z této stany dělají fašizující nenávistnou stranu vůči svým politickým oponentům.

Paroubek at je jaký chce je přeci jenom neustále premiérem ČR a předsedou demokratické strany ,která zcela demokratickým způsobem ve volbách získala cca 32,5% hlasů.

zrusksc 21.6.2006 15:12

Re: K článku

Jasný volič bolševika nebo socana,urážky to je jejich vizitka.O tom že je Paroubek demokrat mám silné pochybnosti!!Rv

Valentina 21.6.2006 18:47

Re: K článku

Jo a obsadila krásné druhé místo, zatímco ODS byla až předposlední. To už říkával i Goebbels takovéhle věci.

Malý Aston 21.6.2006 13:16

To vyžaduje klid.

Boží mlýny melou pomalu ale jistě. Ještě pomaleji pracuje naše policie.Nedělám si žádné iluze o její práci ale mám jistotu,že pracuje a výsledky budou dříve či později zveřejněny.Oni mohou trochu otálet ale ne dlouho,BIS i tajné služby včetně policie,pracují ve spolupráci s Evropskými službami.Takže něco mohou zahodit,něco pozdržet ale stejně to někdo vytáhne na ten Boží svět.A již tady máme první vlaštovku a to pana ministra Ratha,jak dlouho byl zveřejněn záznam v televizi?Hodně dávno a co se stalo? Nic se nestalo,dokonce je ministrem.Kdo ho tam posadil,Paroubek.Pan Kadlec,bývalý ředitel BIS,Čepro,Pitra,Mrázek,Krejčíř,Přikryl a Sobotka a jeho 500 ml. které mu někdo převedl někam a on neví kam a ostatní Šibalové, kdo je tam drží? Kdo drží tu ruku policie? Já se domnívám že Standa Gross.A vadí to někomu? Nevadí,v naší kotlině se vždy kradlo,takže je to normální. A vůdce této skupiny,místo vyšetření těchto šibalů vyhrožuje panu Kubicemu,že ho zavře. V televizi vystupuje jako státotvorný politik,bez kterého se nic nerozhodne. Možná má pravdu,nerozhodne. Já si klidně počkám,až je všechny jednoho vedle druhého budou zavírat a pak se zeptám voličů ČSSD,vy jste to nevěděli?

Kantor 21.6.2006 13:57

Re: To vyžaduje klid.

Jo jo, Kubice Vám k těm 55 procentům moc nepomohl.:-)Ale nemusíte zoufat, místo něj se najde další, to je taky v České kotlině normálka.Jenom mně vrtá hlavou, proč je ten Topolánek takový hlupák, když  hledá podporu u kriminálníků.

Malý Aston 21.6.2006 14:46

Re: Re: To vyžaduje klid.

Děkuji,že jste potvrdil mé poznání,že čelní představitelé ČSSD jsou potencionální kriminálníci.Díky.R^

kamil 21.6.2006 11:45

pane kříži-jestli jste tak dobrý ekonom jako politolog-tak pán bůh ochanˇuje naši zem-to opravdu vaše bláboly myslíte vážně-čssd musí tolerovat???kam na to chodíte nepletťe se do věcí kterým nerozumíte-kopete za ods -okatě a hlavně špatně

Martin 21.6.2006 11:40

51 PRO

Nevíte,kde bych sehnal časopis 51 Pro?Ten musí být nabitý objektivními informacemi z naší politické scény,když se tam objevují články jako tenhle.Konečně se dozvím pravdu o zprávě plk.Kubice,dále o drzé pomluvě poslanců Kořistky a Ploce na adresu ODS,o čisté minulosti a nabytí majetku Vlastíka Tlustého,o čestném chlapci Ivanu Langerovi,o novinářích,kteří jen ODS špiní a pomlouvají.Možná se dovím více i o těch příšerných socialistech a byrokratech z Bruselu,kteří si brousí zuby na naši suverenitu.Ještě že tam máme p.Zahradila a podobné borce,kteří nás nedají.Také tam byl naposledy prezident a ještě teď se ti byrokrati třepou hrůzou před jeho další návštěvou.Ten časopis musím sehnat za každou cenu.

anonym 21.6.2006 11:19

Pane "nezaujatý" a pokritecký ekonome

máte sice pravdu, že malé strany nemají moc na výběr, ale přesto si troufnu polemizovat s tím, že by mohli jít do menšinové vlády ČSSD.

Také bych chtěl polemizovat s tím, že po listopadu 1989 to byla první velká spolupráce s komunisty, protože Klaus seděl s komunistou Čalfou přímo ve vládě. Podle mne jste akorát pokritec, který ovládá matematiku, ale už ne politiku.

La Linea 21.6.2006 13:24

Re: Pane "nezaujatý" a pokritecký ekonome

Ma ve snemovne ODS uz 82 mandatu? Mel jsem dojem, ze jen 81.

mira 21.6.2006 15:07

Re: Pane "nezaujatý" a pokritecký ekonome

a co ovládáš ty, anonyme? Čeština to evidentně není...;-D

Saša 21.6.2006 15:20

Možná se mýlíte

a jde o nějaké zvláštní cizí slovo mající souvislost se Sokratovým žákem Krítiem, o němž referoval Platón.

www racek 21.6.2006 11:17

hmm, čím dřív spadne tenhle jeden na zem, tím líp.

zdá se, že to v ods pochopil první topol, což není dobré vysvědčení inteligence v ods...

Vlasta Kašpar 21.6.2006 11:48

Re: hmm, čím dřív spadne tenhle jeden na zem, tím líp.

;-D

VH 21.6.2006 10:28

Když

nechme jakékoli naše KRÁLE bez komentářů a bez publicity, uvídíte, že se bez nich obejdeme.

helman 21.6.2006 10:04

Klaus už není král?

Tak Proubek je král, a náš král Kraus není král. Tomu nerozumím.

Saša 21.6.2006 9:40

Zcela nepochybné je,

že dnešní komunistická politická representace není napojena na organisovaný zločin, není zkorumpovaná a nemá zájem na ututlávání nějakých afér a zločinů.

Stejně tak je zcela nepochybné, že mnozí dnešní představitelé socdemáků jsou napojeni na organisovaný zločin, jsou zkorumpovaní a mají zájem na ututlávání afér a zločinů svých a svých spolupracovníků, klientů i kmotrů...

Vzhledem k dlouhým prstem několika mafií v exekutivě i justici není vhodné, aby politické křídlo mafie bylo ve svých oranžových dresech přizváno k sebemírnější formě spolupráce na řízení státu.

Je zcela zjevné, že v zájmu státu a národa je spíše dohoda s komunisty než dohoda se socdemáky. ČSSD musí nejprve využít doby v oposici k vlastní sebeočistě a personální konsolidaci, než s ní bude možno znovu počítat jako s politickým partnerem.

Čeněk 21.6.2006 9:54

Re: Zcela nepochybné je,

No to je nápad Sašo, tak ode dneška budem v zájmu státu chválit komunisty jací to jsou lidumilové (předtím sice vraždili a teď se převlekli do berančí kůže. Tak se začni učit Píseň práce , internacionálu atd.

Pazúr 21.6.2006 10:23

Re: Zcela nepochybné je,

vy jste zcela nepochybně komunista ;-P;-D

Ladislav N. 21.6.2006 15:48

Re: Re: Zcela nepochybné je,

Bývalý... ;-P

VLK 21.6.2006 11:27

Re: Zcela nepochybné je,

...dnesni komunisticka reprezentace neni napojena na DNESNI organizovany zlocin....

Ale napojeni na ten organizovany zlocin tech predchozich 40 let ji nepoprete. A ony ty kliky organizovaneho zlocinu jsou pomerne provazane, jen co se dostanou k moci, stare kontakty se ozivi.

Saša 21.6.2006 11:47

Souhlasím s Vámi,

to opakování slova 'dnešní' mi tam chybí a sám jsem si to uvědomil hned, jak jsem to po zobrazení na NP četl. Tak jsem to i měl na mysli, leč nedostatečně formuloval.

VLK 21.6.2006 12:29

Re: Souhlasím s Vámi,

No, nevim, jestli ja jsem to formuloval dostatecne. Ja si totiz na rozdil od vas myslim, ze dosazenim komunistu do jakekoli funkce by ziskali jen kriminalnici. U toho "noveho" zlocinu a nekomunistickych stran se ty kontakty musi nejprve vytvaret, kdezto u komunistu by okamzite zacaly pracovat vsechna napojeni na "stary" zlocin, ktere byly vybudovany za predchozich let totality. Pritom rozdeleni zlocinu na "novy" a "stary" je pouze teoreticke, ale rozdeleni stran na komunisty a ty druhe je sice relativizovatelne, ale realne. A to presto, ze tim Paroubek trochu otrasl.

RomanL 21.6.2006 11:43

Re: Zcela nepochybné je,

ne, napojena skutečně není, protože ona přímo zločinná je!