25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hloupej Honza 12.6.2008 23:08

Nějak Vám nerozumím

lidičky.. Na co pořád nadáváte, stěžujete si. Máme to, co si zasloužíme, o tom netřeba dlouze diskutovat. Myslím, že trochu skromnosti a pokory by neškodilo každýmu z nás, bez výjimky.

Když se podíváme po světě, tak je snad každýmu jasný, že se máme opravdu dobře, po všech stránkách. A jestli to někdo nevidí, tak to fakt není problém těch druhých, ale jen jeho vlastní.

Ale já jsem z vesnice, takže tomu nerozumím...

AJ 12.6.2008 23:45

Re: Nějak Vám nerozumím

Konečně jeden rozumný názor. R^

Petr 12.6.2008 23:05

Autor přežvykuje promočenou slámu

a v článku není žádná originální myšlenka. Nu co, někdo  na to prostě nemá.

xxx Kubeš 12.6.2008 23:36

Re: Autor přežvykuje promočenou slámu

Souhlas

Jurajda 12.6.2008 22:33

Jó mistr Gabal!

Milej pane Gabal,ten kdo vám to zdlabal na toho lať a nebo hůl to není člověk to je vůl!

Jenda 12.6.2008 21:15

Kaplicky a aura globálního tvůrce? No tvrdilo se to tu, tvrdilo

ovsem na to aby se mu tak dalo rikat toho jaksi ... moc nevytvoril. Ale PR tu mel dobry, to jo. Kdo by se odvazil odmitnout projekt genitalniho globalniho tvurce, ze ano? Takze sepiseme zopar oslavnych od a jakpak probihala soutez je uuuuuplne nepodstatne.

Jaja 12.6.2008 20:46

darmožrouti

Jen co tkadlena u stroje přináší více peněz do státní kasy, už vylézají z dír / z paláců / různí darmožrouti aby něco urvali pro sebe. Ať už jsou to gabalové, kiomedianti - umělci, bratrstvo lásky, pravdy a nenávisti, socani, odborářstí bosi,reportéři a mohl bych ještě dlouho pokračovat. Že je země zadlužená, prakticky není obor, kde by nechyběly stovky miliard, arbitáže na každém rohu.Těmto bytostem je to úplně jedno. Davaj, davaj. Když ne jdeme za socany a ti to z vás dostanou.

pertinax 12.6.2008 18:46

Jak se pozná "...dobrá kultura"?

Nebude to tak trochu také podle toho, že její tvůrci se nemusí "hádat s přiblblým politikem"  o peníze??

Lájoš 12.6.2008 17:31

Gabalovy chytrosti nadevše!

Kdyby pan Gabal polemizoval o vládních záměrech, má na to právo občana. Pan Gabal však ihned odsuzuje a dehonestuje. Myslím, že nějaký Gabal na toto již právo nemá, jelikož nemá žádné výsadní postavení.

kurbet 12.6.2008 18:35

Re: Gabalovy chytrosti nadevše!

Lájoši vem si čabajku,jez a neplkej voloviny.

krtek 12.6.2008 18:35

Re: Gabalovy chytrosti nadevše!

"!Nějaký" Gabal na to právo má, stejně jako "nějaký" Lájoš. (Ne)milý Láloši, jaké výsadní postavení by na to měl mít ? Nepromluvilo z Vás (s)prosté křupanství. Lájoši ? Asi ano.

Realista 12.6.2008 16:42

Nepochopení základu povahy tzv. českého národa

Pochopte prosím už jednou, že podhoubí komunismu zde bylo a bude a proto se Vám nikdy nepodaří přesvědčit ty, kteří nechtějí slyšet a těch je bohužel většina. Ani Vám by se to nepodařilo, i když si myslíte, že víte jak na to.

zalozak 12.6.2008 15:47

Ono mohlo to byt vsechno jinak....

Mate v jednom pravdu, lecos mohlo byt jinak.  Kdyby se nechal prostor (a cas) a hovorilo otevrene o nasi spoluucasti na protiraketove obrane v ramci NATO (prirozene), kdyby se vlada (vcetne te predchozi) nechovala tajnustkarsky, kdyby misto horlivych (a tezko si predstavit ze nezistne horlivych) presvedcovacu vystoupovali lide v seriozni diskuzi... a dal se vsemu cas je docela pravdepodobne ze by se zadny masovy odpor nekonal.  Ony by se jiste konaly diskuze, v jejich ramci by padaly take demagogie ale take realne alternativy a neni nepravdepodobne ze by nakonec ta "navrhovana" byla ta nejprijatelnejsi.

To je to same s pritomnosti US armady... kdyby zde hystericti "pro-radariste" a Topolankove prestali vykrikovat neco o "zavazanosti", o nutnosti sem dostat americkou armadu (nejlepe jeste po divizich) a neobvinovali kazdeho kdo ma jiny nazor ci pohled... myslim ze by celkem nikomu fakt ze radar ma svoji obsluhu divny neprisel.;-P

Ono take nechat jako hlavni presvedcovace pouzivat lidi kteri primo pracovali  (a pravdepodobne po skonceni funkci budou stale pracovat) pro agentury primo placene dodavately prislusne techniky ... je opravdu napak hodny Topolanka a jeho noshledu...

Tady mate nazorny priklad jak "svazacky" fanatismus a stupidni vystupovani dokaze vec natolik zpolitizovat a zamlzit ze je dnes prakticky nepruchodna.  ;-D:-/

Bohata 12.6.2008 16:27

Budeme ruský protektorát...

Svět je rozdělen a musíme si vybrat.Máme možnost se spojit s tím kdo podporuje obranně celou západní Evropu nebo se necháme anektovat Ruskem.Vsjo jásno.

zalozak 12.6.2008 16:48

Re: Budeme ruský protektorát...

Vratte se do pritomnosti.. a prestante bojovat minule valky... Pokud budeme nekym anektovani  tak to bude Nemecko (Francouzky) federalni stat... a v tom na radar nijak nepomuze:-/:-P:-PObavam se ze by jste mel poskocit o par let dopredu... svet byl rozdelen na dva bloky jaksi v minulosti ;-D;-D;-D dnes je jich mnohem vic:-P   Nemusime se bilateralne spojovat s nekym kdo podporuje obranu EU nebo v ni (at uz si o ni myslim cokoliv) jaksi jsme :-D:-D Uz par let;-D;-D;-D

Ale o tom to prece neni....

nosál 12.6.2008 15:44

pravdopláskovník jako prase!

My máme ale sakra štestí že tihle naprostí intelektuý¨ální šílenci, schovaní za Havla, nemají a nikdy nebudou mít skutečnou moc. Díky NP že to otiskl, aspoň víme, co jsou tihle hoši zač.

gerontusinza 12.6.2008 13:15

Pane Gabale, mluvíte mě z duše........až na

"Nevím, zda se Američané odváží projekt radaru s námi dotáhnout, nebo zda nás raději nechají napospas naší sebedestrukci. Stále si myslím, že prostor k nápravě nezmizel a lze postupovat i jinak než obchodem s poslanci. Za současné situace totiž budeme poraženi, ať již zvítězí kdokoli. A v souhrnu: je to celé trapné. "

Kdyby USA "partneři" nelhali od prvopočátku s představou, že my, místní domorodci trpíme představou placaté koule, a pitomost těch, kteří by měly tyto radarové aspekty zvažovat tak, aby skutečně byly (nikoli jen vypadaly..) důvěryhodně zvažovány, tak by možná(?) byla situace jiná..... Jenže co dělat jiného, když mnohem větší pitomec než je průměrný občan (teda já), se snaží okolí přesvědčit  o něčem čemu sám není schopen ani uvěřit, protože by musel být idiot v pravém slova smyslu...... Takže pane Gabale, ten radar, který je sem tlačen přes mrtvoly a přes odpor většiny obyvatel (odmítání referenda je toho evidentním důkazem) , rozdělí tento národ natolik, že o dohodě se už nebude možno bavit. A cizí vnucená vojska...?  To je zrada bez jakýchkoli polehčujících okolností..... a o tom bude i následně řeč, pokud ovšem bude někomu při mačkání spouště do řeči.....:-/

Cato 12.6.2008 13:46

Re: Občas se sice neshodneme,

ale komentoval jste tento zamindrákovaný článek naprosto trefně a výstižně. Už delší dobu sleduji u řady stálých proradarových diskutujících jakousi snahu označit Čechy (s naší 1500 let historií a kulturou) za neschopnou nevzdělanou ignorantskou lůzu, které jedině USA s historií kolem 300 let, může ukázat tu správnou cestu a jedine v područí USA je pro Čechy ten pravý blahobyt. Tyto názory se objevují tak často, až to vypadá na řízenou kampaň.

Naštěstí opak je pravdou,máme demokracii a to znamená, že o svých věcech si můžeme rozhodnout sami a pokud si naše vláda myslí, že naši občané by neměli rozhodovat o obranné doktríně USA, tak pokud se jedná o naše území, přinejmenším se hluboce mýlí.

Postavení americké vojenské základny v ČR bez souhlasu většiny národa by totiž byla zrada na občanech, upřením základních lidských a demokratických práv, že si to zaslouží napadnout vládu a smlouvu u soudu ve Štrassburgu. 

Bloud 12.6.2008 13:58

To se opravdu neschodneme.

Víte pane, dnešní mentalita našeho národa není formována ani tak 1500 uplynulými lety plnými historie a kultury, jako spíše nedávnými "úspěšnými" 50 lety  prožitými v socialistickém bordelu, pardon, ráji. V této situaci předkládat k lidovému hlasování takto složitou a odpovědnou záležitost je akce velmi riskantní. A být se hrdě v prsa jako "Češi" samozřejmě můžeme. Až si těch výše zmíněných pohnutých 50 let tvrdě odmakáme. Zatím nejsme ani v polovině. Čest práci.

strejda 12.6.2008 15:57

Re: To se opravdu neschodneme.

Po těch 50 letech už bylo dalších 20 let.

Němek 12.6.2008 16:28

Re: Re: To se opravdu neschodneme.

Za první republiky jsme se vymlouvali na Habsburky, po válce jsme se vymlouvali na nacismus, za komunistú jsme se vymlouvali na buržoasní přežitky, dnes se vymlouváme na komunismus.

Kdy najdeme odvahu podívat se do zrcadla a začneme řešit současné lumpárny. Nebo ty mafie v nejvyšších strukturách (značka ČSSD a ODS jedno je) jsou také pozůstatkem komunismu?

Němek 12.6.2008 16:25

Re: To se opravdu neschodneme.

Nezapomínejme, že minulý systém a nynější systém jsou pokrevní bratři.

krtek 12.6.2008 18:46

Re: Re: To se opravdu neschodneme.

ANO, ANO, ANO. Rudí komunisti v KSČM nebo modří komunisti v ODS jsou jedna verbež. A národ jim to baští.   Obelhali nás všichni, Havlem počínaje  a zatím Klausem konče.   Nezávidím mladé naději národa to, co ji čeká v budoucnosti. Fakt ne.

Rybák 12.6.2008 16:37

Re: Pane Gabale, mluvíte mě z duše........až na

Rozumíte vy mudrci vůbec textu, který zplodíte?  Ale kromě pravopisných chyb jste tentokrát přidal opravdovou perlu: " Když mnohem větší pitomec než je průměrný občan (teda já), se snaží okolí přesvědčit o něčem čemu sám není schopen ani uvěřit". Tak to je výrok dne! O lidech, jako jste Vy a níže podepsaný Cato je Gabalův článek. Radar sem nikdo přes mrtvoly tlačit nebude - postaví ho jinde. Vy to oslavíte, mne to bude mrzet. Levice zajásá a Rusko bude vědět, že na nás, jako vždy, stačí dupnout.

krtek 12.6.2008 18:41

Re: Re: Pane Gabale, mluvíte mě z duše........až na

Pane kolego, bohužel máte pravdu a tak naše tragedie může jen pokračovat ...

Paolo 12.6.2008 18:49

Re: Re: Pane Gabale, mluvíte mě z duše........až na

R^R^R^

Jaroslav Hudlkcký 12.6.2008 12:33

Velmi přesné, bohužel.

Děkuji za trefný článek. Je to přesnější, než většina lidí v Česku dokáže pochopit.

AJ 12.6.2008 23:37

Re: Velmi přesné, bohužel.

A Vy jste z té menšiny v Česku, která tu slátaninu všeho možného dokáže pochopit.:-D:-D:-D

Jara 12.6.2008 11:27

Naprosté blábolení...

Již nikdy nic od toho blba nebudu číst.Žádná myšlenka ,pouze prázdnota (Havel také,když rozdával vyznamenání svým kamarádům byl obhajován Landovským slovy : když je prezident,tak může vyznamenat koho chce).

Bloud 12.6.2008 13:59

Re: Naprosté blábolení...

Už nic nečtěte. Nebo Britské listy.