24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gardnes 6.11.2009 11:23

Věc názoru

Domnívám se, že odsuzovat jiný názor takto agresivně je pitomost, protože LS má v sobě zakodovanou celou řadu sporných a nejasných ustanovení a je jen zásluhou našeho prezidenta, že na ně svojí kontroverzí upozorňuje, byť v některých případech až nepřiměřeně. To je také příčina, že se více veřejnost u nás k nim vyjadřuje, než v jiných státech, kde nedošlo k žádné veřejné polemice. Pokud se někde veřejnost měla možnost se vyjádřit, převládala skepse a odmítnutí. Je jasné, že bylo třeba pravidla fungování EU modernizovat, ale nikoliv posilovat nekontrolovatelný vliv nevolených komisařů, či zřizovat nefunkční posty pro osobní libido, ponechávat omezenou moc a práva volených zákonodárců, či rozšiřovat oblasti bez práva veta nad rámec opřijatelné národní suverenity. Ne každý je zaměstnán v instituci, která žije z podpory orgánů EU , které horují pro superstát bez ohledu na rozsah evropanství občanů EU. Méně agresivity a více pokory by Mackovi a spol. neškodilo.

Marie 6.11.2009 11:14

Re: Jeden z největších mediálně známých hlupáků a zrádců českého národa je jakýsi Lukáš Macek !!! Dzp.

Naprostý souhlas.Pan Macek je opravdu vždy proti českému národu.Platí ho v cizině, takže jim dobře slouží.Nemůže ale chtít úctu v Čechách. Však to sám viděl při volbách do EP, jak dopadl!!!!!! 

jasan 6.11.2009 11:12

zadne zmeny?

lez jako vez

na www.nelisabonu.cz mate zmeny vyznacene...

jasan 6.11.2009 11:12

macku pitomej

to uz se snad jinak rict neda... ani ten dodatek neumi docist do konce...

ESD se nam tu nebude moci aktivisticky plest do veci s Listinou souvisejici.....

A to je to podstatne...

yorik 6.11.2009 11:08

Re: Za vlasy přitažená právní konstrukce

když si to myslíte:-/

JM 6.11.2009 10:55

VLÁDA,VLÁDNÍ MINISTRANTI, POBLITICI A POBLITIČTÍ POBLEMTÁTOŘI SEŽRALI KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLI AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA.

VLÁDA,VLÁDNÍ MINISTRANTI, POBLITICI A POBLITIČTÍ POBLEMTÁTOŘI SEŽRALI KALOUSOVI UDIČKU I S NAVIJÁKEM A NEBO BYLI AKTÉREM HANEBNÉHO DIVIDLA.     Ve kterém Kalous  jeho pážátka pod klakou hlídacích mopslíků prasekracie vyloučili možnost nápravy bezpráví ze zákonů, trpěných českými osobami a občany, před €vropským soudním dvorem.     Například nedotknutelnost zákonů, kterými  Kalous privatizací společností a družstev posvětil jejich ukradení vlastníkům komunistickým  znárodněním!      KALOUS POSVĚTIL PRIVATIZACEMI KOMUNISTICKÉ ZLOČINY ZNÁRODNĚNÍ společností v podílovém vlastnictví osob a československých občanů.     Pro příklad Neználkům a Pitomýrům: majetek komunisty znárodněné Šarcumberské pily byl restituován Karlu Schwarzenbergovi.  Z majetku sousední komunisty znárodněné pily ve vlastnictví členů Hospodářského družstva v Trhovkách bylo restituováno vlastníkům prd a pila byla zahrnuta do privatizovaného majetku Státních lesů nebo Okresního průmyslového podniku (Písek?).

Honza Urban 6.11.2009 10:52

Žádné změny?

Nějak mi nevychází, že LS poze shrnuje stávající smlouvy a nedává žádné změny. Ono zrušení veta a zavedení "prezidenta" EU nejsou žádné změny? Autor si nevidí do huby nebo záměrně lže.

jumbo 6.11.2009 10:42

kdo je tu hloupý

my ze sebe hlupáky jen děláme? hlupáce přece dávno jsme, jinak bychom tu neměli tak unikátní politickou reprezentaci, ze ktzeré se šíří ostudný puch skandálů, nekompetence, nezodpovědnosti, osobních mindráků a korupčení s koryty. ano, jsme hlupáky, protože jsme si toto zvolili a mlčky tomu přihlížíme, co nám hlupákům naši lumeni (výběr z hlupáků hlupáků to největších) zase hloupého předvedou

Jouza 6.11.2009 10:40

Proč se bojíme?!

Politici snad mají dobře placené právníky a jiné poradce!Otázka zní:Jsou to opravdu fundovaní vzdělanci,nebo rychlokvašky?To je problém čechů,že i když je to neschopný trouba,tak se navyhodí,ale s úctou povýší.Pak se nemůžeme divit,že na nejvyšších místech jsou ti povýšení!Vyjimky sice jsou,ale nechtějí se hádat s blbcema,znáte to??

Skaut 6.11.2009 10:29

Amaterismus politiků

To slovní spojení je rána přímo na hlavičku. Slušněji se to snad říci nedá. Pro tento národ bohužel. Na vrcholné úrovni je to jen více vidět.

Herdík 6.11.2009 9:51

Re: ukázalo se, že vláda i parlament nechají prezidenta ohýbat ústavu a přisvojovat si pravomoci, které mu nepatří.

Bohužel jste zde, skřivánčí jazýčku, stále za většího a většího hňupa,  zcela úměrně s frekvencí svých příspěvků. A opakuji znovu - nebývalo tomu tak vždycky!

Herdík 6.11.2009 9:45

Re: To Clay-technický dotaz

Váš dotaz není prkotina, pane Brodský, leč spíše sviňárna.

Bloud 6.11.2009 9:26

Ano, ano, ano!!!

Autor tohoto pofiderního spisku spravedlivě skončí "na smetišti dějin"!!!. Kdo ho platí ?!!!Republiku si rozvracet nedáme!!! Buduj vlast, posílíš mír !!! Úkoly pětiletého plánu splníme a překročíme !!! Kdo seje vítr, sklízí bouři !!! Se Sovětským svazem na věčné časy !!!  Nás, vyspělé, moderní, intelektuálními tradicemi nabyté, hrdé Čechy nebude ponižovat kdejaký ubohý pisálek pracující v mrzkém to žoldu západních cizáků. Nechceme EU, nechceme jejich byrokracii a tu jejich "demokraturu". Té své máme více než dost. Do zbraně, hrdí Češi. Žeňte je, bijte je, zabte je !!!! KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH !!!

emil 6.11.2009 9:17

Re: Velice správná otázka

Zkuste se zeptat, proč do toho týpkové, viz. Macek kecají. Pro blaho Česka, pro blaho lidí v EU ?Myslím si, že pouze pro blaho týpků. 

Kajan 6.11.2009 9:10

Jeden z největších mediálně známých hlupáků a zrádců českého národa je jakýsi Lukáš Macek !!! Dzp.

krabaťák 6.11.2009 9:09

Re: To je vool!

Co to sakra meleš vořechu? ;-D

Malý Aston 6.11.2009 8:54

Již je to jasné, poláci a angličané jsou hlupáci!

Pořád jsem to nechápal až autor z města hořcice to jasně popsal. Jsme hlupáci jako poláci a angličané.:-P

starý 6.11.2009 8:51

Re: Velice správná otázka

Ne, to máte vy.

starý 6.11.2009 8:49

Re: To je vool!

Krabaťáku, tys byl zvyklý na to, že všichni musí mít jednotný názor, co? Jak se teď v tom světě máš orientovat?:-D

pahejl 6.11.2009 8:42

Re: dalo se to cekat

nehodlam vam vysvetlova vynatky z LS, kor kdyz jsou vytrzene z kontextu. ja zadny velky priznivec LS nejsem, to vsak neznamena ze budu podporovat krivactvi toho smejda, ktery zneuziva verejne funkce pouze k vlastni propagaci, nezavisle na tom jestli to zajmum CR skodi.

pahejl 6.11.2009 8:37

Re: Dotaz na autora

ona LS obsahuje jen klausuv dodatek? neobsahuje nahodou desitky dalsich dodatku pro dalsi staty? neobsahuje a nenovelizuje nahodou dodatky od vsech moznych clenu z predchozich smluv, a to vsechno jen proto, aby mela sanci na prijeti i v evropskych bananovych republikach, kde si z eurofobie delaji mistni termiti zivnost?

děteněkam 6.11.2009 8:33

Re: Na to jsme ale, pane Macku, příliš velcí poserové.

Hned se pozná dáma!

děteněkam 6.11.2009 8:25

Re: POdpisem Lisabonské smlouvy jsme ze sebe hlupáky udělali. Ne sice takové, jako třeba Belgičané, ale udělali.

Tak Šerkézy a Francouzi - to je určitě něco jiného.

děteněkam 6.11.2009 8:24

Kdy ze sebe přestaneš dělat hlupáka?

Nebo se ti to vyplatí?

BERD 6.11.2009 8:23

Treba hlupaky nedelame,

treba jsme.

čtenář 6.11.2009 8:15

Pověst ustrašeného

euroskeptického kverulanta je k nezaplacení. Alespoň na to budou muset brát v Bruselu ohled, až si zase budou vymýšlet nějakou další europtákovinu.

Bloud 6.11.2009 7:56

Re: Velice správná otázka

Vzhledem k tomu, že nežijeme na západě, tak ano. Stejně jako Vy a většina českých občanů. Horních vyspělých 10000 do toho nepočítám. A jestli máte pochybnosti, zda naši politici serou i na tu Vaši hlavu, jeďte se zeptat třeba pana JUDr. Bendy, jak má vypadat správa věcí veřejných. On to dobře ví. Má na to papír. A přestaňte lidi strašit západní civilizací. Nesaháme jim ani po zadek.

milan rokyta 6.11.2009 7:53

To si tuhle otázku klade ten nejpovolanější,

neb ta Vaše vypečená partaj nic jiného nedělá!

Kolumbo 6.11.2009 7:52

Re: Velice správná otázka

Občané těch západních zemí nechali svoje politiky z pohodlnosti /po nás potopa/ nasekat nehorázné "veřejné dluhy" ve výši přes 70% HDP a někde i přes 100%. pro některé naše politiky je to zatím jen zářný vzor /dluhy státu se neplatí/. uvítal bych, aby dluhy nemohly dělat státy, ale ať si je dělají společenské skupiny ustavené na dobrovolné bázi /třeba partaje/. hrozně rád bych spatřil idiota, který by půjčil třeba socanům.

ucitelas 6.11.2009 7:50

Re: Velice správná otázka

máte posranou hlavu ????