28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jpepan 24.11.2005 10:40

No přeci ...

Nevím, ale pouze neinteligentní musí poznat, že v této zemi nevládne demokracie, ale bolševici, bývalý Stb-áci a Kgb-áci a Kim Ir paroubci a Marťani.
KATO 23.11.2005 20:28

V TOMTO STÁTĚ -

 VLÁDNOU POSTBOLŠEVICI ve spojenín s kýmkoliv,kdo je OCHOTEN TENTO STAV SNÁŠET......
pinta 22.11.2005 22:54

třídní nepřítel

tak tak, ať žije třídní nepřítel, s těmi my se rychle vypořádáme, mě serou všichni tak to nakydám na všechny
Saša 22.11.2005 10:39

Socdemáci vládnou tomuto státu už 1/6 doby, co mu vládli komunisti.

A stejně jako komunisti, když tu vládli, hledají pořád nějakého nepřítele a pořád všechny své chyby na někoho svádějí. Za všechno špatné může vždycky někdo jiný.
To je zřejmě základní projev levicovosti - kdo je levičák, svádí všechno na druhé, a kdo svádí všechno na druhé, stane se dříve či později levičákem.
 
Mirek Šejna 22.11.2005 13:22

Sašo,

tahle vlastnost, svádět nedostatky na jiné, je typická pro všechny partaje, počínaje komunisty a ODS konče. Tak proč by socani měli být jiní.
JAB 22.11.2005 9:26

ČSSD

Již v době hrůzovlády presidenta Masaryka platilo heslo:- Kudy chodil, tudy krad, sociální demoktat.-
Mirek Šejna 22.11.2005 13:19

JABe,

když chceš být vtipný s "vtipem", který se tu asi tak 100x už objevil, tak si zabrouzdej do historie 1.republiky. Zjistíš, že tento přiblblý rým si vymysleli komunisté během bolševizace KSČM ve 20.letech minulého století. Byli to bolševici, kteří nejvíc nenáviděli sociální demokraty, a tak se jim hodily i tyto přitroublé rýmy. Tehdejší agrárníci a národní socialisté tuhle stupidní báchorku vůči sociálním demokratům nikdy nepoužili. Nejspíš tvůj praděd byl členem této bolševické lůzy, že si tu stupidní básničku tak dobře pamatuješ ještě dnes.
J. Mach 22.11.2005 14:26

Re: JABe,

Šejno, ale stejně ten omšelý vtip je až nepříjemně aktuální, nebo se vám to tak nezdá?
Mirek Šejna 22.11.2005 14:30

Machu,

mezi lidmi s bolševickým viděním světa je to opravdu velmi populární vtípek. V 90.letech prý mezi členy KSČM tehdy tento vtípek vypadal takto: "kudy chodil tudy krad, občanský demokrat". Od chvíle, kdy vládu převzali socani, to bolševici zas vrátili zpět na původní prvorepublikové pořekadlo.
Václav 22.11.2005 16:30

Re: Machu,

V České republice je mnoho smrtelně ohrožených lidí. Proč se místo žvanění nesebeobětují. Ne jako Alkajda, ale jako civilizovaný evropan. Znič a pak se znič. Za 16 let nás už teoretická kritika moc nezajímá. Já sám čekám až se objeví nová strana. Demokratická teoretická fašistická strana. Hákový kříž mezi tulipány. Láska a spravedlnost.
k 22.11.2005 8:05

Malý dotaz na příznivce ODS, který není vůbec offtopic:

Co provedl pan Gross, bylo mu vůbec něco dokázáno? NEBYLO! Jen vlivná média ve spojení s ODS rozjela (drahou?) kampaň a "zlikvidovala" slušného člověka, který je jako vůbec první a jediny pokoušel něco dělat proti mafiím...
Zdá se, že žijeme ve virtuálním světe: nezáleží an tom, co se kutečně stalo a jak se věci mají, ale jen na tom, jak jsou prezentovány médii..
Andy 22.11.2005 8:16

Re: Malý dotaz na příznivce ODS, který není vůbec offtopic:

slušného člověka? No, jistě máte právo si to myslet. A můžete mi říci, co  bylo dokázáno Železnému? Například? ( čímž neříkám, že je Železný slušný člověk).
Odkud víte, že kampaň rozjela ODS? Co když ji rozjel Paroubek, protože to byla jediná možnost, jak ozdravět ČSSD a dostat ji znovu na vrchol?
Ne že bych si nemyslela, že ODS není morálně schopna rozjet kampaň. Ale strýce a Roda by si těžko vycucala z prstu.
Co se týče těch mafií, tak to je zajímavá myšlenka. Myslíte tím třeba Berdychovce, celníky z Chebu a další?
 
Takže, můžete mi prozradit ,na základě čeho jste dospěl k názoru, že Gross je slušný člověk?  
StandaT 22.11.2005 8:25

Re: Malý dotaz na příznivce ODS, který není vůbec offtopic:

No to snad nemyslíte vážně! Tak dokonalá DEprofesionalizace policejního sboru, jaká se povedla Grossovi, nebyla očekávána ani největšími pesimisty! Dneska je policie pouze institucí, která vám dá papír pro pojišťovnu, jinou funkci už nezvládá.
Jiří K. 22.11.2005 17:01

Stando, to snad Vy nemůžete myslet vážně.

To co vytvořili "odborníci" Ruml (tehdy ještě za ODS) s Fendrychem a co tedy po nich ČSSD zdědila nebylo možné deprofesionalizovat, neboť to do skutečné profesionality mělo hodně, ale moc hodně daleko.
To jenom média byla na Rumla a policii podstatně hodnější než dnes a proto to co tvrdíte není skutečnost ale jenom to tak zvonka vyzerá.
xxx 22.11.2005 8:32

Re: Malý dotaz na příznivce ODS, který není vůbec offtopic:

Kolem Grose to smrdí.Zrovna tak ale kolem Kalouska,který začal v rámci předběžného opatření křičet chyťte zloděje. Jeho přijatá směnka vystavená sestrou,či švagrem,to je také přitažené za vlasy.Gros udělal při svejch kejklích chybu,že nedocenil situaci.Jinak zde od 90.let krade kde kdo.Je to strašný úpadek. Nevím,zda právě ODS by byla stranou,která by dokázala zabránit těmto nekalostem. Ono těch 20 mil.půjčky p. Tlustého, Langrovo působení v golfovém klubu,jejich senátora,který polovinu platu převáděl místo na asistentku na manželku,atd...... v kradení se shodnou všichni bez ohledu na stranickou příslušnost.Jde vždy o selhání jedinců a je zapotřebí s nimi zatočit.Pro ukradený rohlík by ochranka v marketu bala schopná člověka přerazit,kradení ve velkém se ovšem vyplácí.V životě jsem nic nevzala. Ale takto to cítím.
šimon klein 22.11.2005 8:43

Re: Re: Malý dotaz na příznivce ODS, který není vůbec offtopic:

"v kradení se shodnou všichni bez ohledu na stranickou příslušnost.Jde vždy o selhání jedinců a je zapotřebí s nimi zatočit." - máte v tom guláš, drahá dámo: tak fšici nebo jednotlivci ?? Vo to zatočení s prokázanými lumpy, vo to nic, na tom se shodnem fšici, ale mic mě vždycky baví, jak levičáci mají pochopení pro  "své": on přece ten Standík jenom nedocenil situaci, ale ten Langer, komouš Tlustý, ten senátor....a tiše se vytrácí fakt, že z celé plejády "všech, co se shodnou na kradení" sedí jenom sociálně demkratický zloděj exministr Svoboda.
J. Mach 22.11.2005 10:40

Re: Malý dotaz na příznivce ODS, který není vůbec offtopic:

Proč jenom na příznivce ODS? To přeci je záležitost všech slušných lidí, kterým vadí, když je někdo považuje za blbce (tvrzení, že to platil strejda z Jihlavy). A dokazovat by se mělo co? Přece to byl Gross, kdo nebyl schopen vysvětlit, kde se vzal ten rozdíl v příjmech a výdajích. A to není žádná virtualita, ale skutečnost. Co už podle vás není virtuální?Zgarbovy přátelé a jejich zisky? Zgarbovy pozemky v Petrkově a komunikace a kanalizace k nim? Rathova duševní porucha?
qqq 22.11.2005 13:40

Re: Malý dotaz na příznivce ODS, který není vůbec offtopic:

Akci "Gross" ovšemže rozjela ODS, která měla pocit, že je to vhodný okamžit pro vyvolání předčasných voleb (její preference byly hodně vysoko). Bylo potřeba vyvolat krizi, tak se něco hledalo, až se našla 5 let stará, vcelku známá věc na Grosse. Mimochodem, to, že na něj ODS nenašla nic skutečně přesvědčivého, také o něčem vypovídá. Jak známo, ODS v tomto tažení podpořil Klaus a peticemi též pracovní kolektivy (profesoři a myslím, že i ty pradleny z Prahy 8). Vítěztví ODS bylo ovšem typické Pyrrhovo - místo nepopulárního Grosse nastoupil Paroubek a preference Socdem i jeho osobní začaly rychle stoupat a stouply ještě víc, kdyř řekl, že prosazovat zákony bude i s KSČM.
velvet 22.11.2005 14:47

Je mi líto,

ale Grosse 'udělali' jeho rodní bratři. My v ODS bychom takhle nápadití snad ani nedokázali bejt. :-))
qqq 22.11.2005 15:24

Re: Je mi líto,

A víte, že je to možné? Lze předpokládat, že první impuls vyšel z G.okolí. Nicméně pak nastupuje scénář ODS atd...
velvet 23.11.2005 19:01

Kdepák, my ani žádnej scénář neměli,

to byla taková šlupka, že od tý minuty jela lavina samospádem. Vážně.
onlooker 22.11.2005 7:20

IZIP

lekařský a zdá se fundovaný pohled na IZIP je na http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005112101
Pišta 22.11.2005 9:02

A něco o dr. D.Rathovi..

Jsou tam i odkazy na zdroje, z nichž autor čerpal.
Hezký den
Bidlo 22.11.2005 9:26

Re: IZIP

Nejsem pracovníkem v oboru zdravotnictví a problematice IZIP příliš nerozumím ale autor "lékařského a zdá se fundovaného pohledu" spíše vypadá na funkcionáře ČLK a člena družiny Ratha. Některá tvrzení jsou protichůdná a jiná zjevně nesmyslná.
Dušan Polanský 22.11.2005 7:00

Typický pravičácký pohled na svět

Problém je, že autor nechce vidět jakými praktikami vládla pravice za vlády Klause. Suma rozkradených peněz je několikanásobně větší než za vlády ČSSD. Ti určitě nejsou svatí, ale musím psát objektivně. A s kým se má spojit levicová strana? S ODS? Až dětinké pohledy na politiku, kde hlavně o moc a peníze.  
Andy 22.11.2005 7:31

Re: Typický pravičácký pohled na svět

vážený pane, tohle víte nebo si to myslíte nebo jste to slyšel někde na mítinku? Já tedy nevím, zda suma rozkradených peněz a podniků byla větší za ODS nebo za ČSSD.
 
Ale chápu, že si musíte ten příklon ke KSČ, který vás čeká a nemine, nějak osladit. Ujišťuji vás, že to zvládnete. Už se s tím vyrovnali i jiné sojky.
Hubble Bubble 23.11.2005 16:56

Re: Typický pravičácký pohled na svět

Otázka je, jestli do těch rozkradených peněz počítáte i prožraný státní rozpočet za posledních 8 let.
kapitán 22.11.2005 5:13

autore NEPŘECEŇUJ voliče (nechápeš většinovou orientaci)

vždyť po nástupu PROkomunistického Paroubka (aspoň si cením, že to řek narovinu) se preference ČSSD zvedly.
Proč by je lidi nevolili, když jim ČSSD slibuje MODRÝ z NEBE i bez modrejch ptáků a nebezskejch lidovců?
Socialisticky nepracovat a kapitalisticky si užívat (bez nutnosti stydět se za komunistickou minulost někoho v rodině) je sen většiny českých domácností.
Pišta 22.11.2005 9:11

Re: autore NEPŘECEŇUJ voliče (nechápeš většinovou orientaci)

To je moc hezké, jenomže pokud pominu skutečnost, že už ty socialistické experimenty nejrůznějších Špidlů, Paroubků, Rathů, Škromachů, Sobotků a jiných nezvládám financovat, pak je nutno říci, že mne  toto financování naprosto nebaví a demotivuje.
Příjemný den.
šimon klein 22.11.2005 9:26

Re: Re: autore NEPŘECEŇUJ voliče (nechápeš většinovou orientaci)

no vono, když se podíváte do kampeličky, případně do špajzu, eště se něco najde, ne ??
no a k  té motivaci - Vám nedělá blaho, rozdávat dobro????