19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cruton 22.7.2006 16:10

Opravdu! Kdo se bojí Ivana Langera?

V zákoně č. 412/2005 Sb., O ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti, §65, odstavec 2 se uvádí:

"Každý, kdo měl nebo má přístup k utajované informaci, je povinen zachovávat o ní mlčenlivost a nesmí k ní umožnit přístup neoprávněné osobě."

Langer v případě Kubiceho zprávy (utajovaná informace stupně Důvěrné) porušil výše uvedené ustanovení zákona, protože svým odchodem na toaletu umožnil přístup neoprávněných osob k utajovaným informacím, které mu byly svěřeny.

Skutečně se proto musíme ptát - Proč nebyl Langer v této záležitosti doposud vyšetřován? Kdo se bojí Ivana Langera? A proč?

mmmkkk 22.7.2006 0:31

Copak pane Langer

Kdo by se mohl tohoto člověka bát - myslím si, žs útočit nebude, pokud se to nebude týkat jeho rodinxy - potom nastoupí drc drc drc do hlavy jako ZIDANE

Standa 21.7.2006 23:14

Afd: Langer

Není třeba mnoha slov. Stačí se podívat na příspěvek zn. Stanislav. Má ve všem pravdU!

Multivulti 21.7.2006 23:12

Ivan Langer má prý čisté svědomí!

A pan Langer, dvojgradovaný Všeználek ODS sám čisté svědomí? Ale ano, všichni členové

ODS mají nejčistší svědomí ze všech, to je známo. Nejčistší však má Mostr Světa!

Stanislav 21.7.2006 20:21

Pryč z politiky

Pane Langere,mnohokrát jste lidem lhal,žvanil nesmysly,Kubiceho politicky zmanipuloval,jeho lživou zprávu "omylem" zapomněl na stole v přítomnosti novinářů,aspoň 100 krát vyzýval ministra vnitra k odstoupení kvůli přestupku policajta z Horní Dolní.Jednou jste po Technoparty prohlašoval,že policie nechrání práva a majetek občanů před narušovateli zákona,podruhé,že policie mlátí nevinné mladé lidi.Shrnu li vaše politické působení - lži,podvody,mafiánství,nezákonné obohacování .Vaše případné působení ve funkci MV by bylo výsměchem všem slušným lidem v zemi.Odejděte z politiky ,tam už jste politickou mrtvolou.

Lékař 21.7.2006 21:13

Re: Pryč z politiky

K tomuto si dovolím dodat, že ještě stíhá hrát tenis zadarmo a poté chlastat a honit děvky  v jendom nejmenovaném tenisové centru v nejmenovaném městě.  A to je to prosím - pokud si dobře vzpomínám - autor knihy o průběhu těhotenství své maželky (nevím jestli nakonec opravdu vyšla,nebo to byla jen mediální poza).

karel 21.7.2006 19:15

pane langer-moc si fandíte-nepoznal jsem ,že jste člověk,který může vést ministerstvo vnitra-to má zastávat politik-ne politický šíbr,který je ochoten provést jakýkoliv podraz-že jste jedinný spravedlivý si nikdo nemyslí,ani se vás nebojí-moc si fand

whocares 21.7.2006 16:19

Plačkám shánějícím slušné politiky - Zebra, Jura, Lojza ad.

Jednak politici jsou takoví, jako zbytek občanstva, pánové, lepší než vy nebudou nikdy ;-P , druhak, recept je známý - většinový systém, kdy se v obvodech volí osobnosti, zodpovědné voličům přímo, a nikoliv stranickým sekretariátům. Pak by bylo možno tyto poslance voliči i odvolat. Tomu se ovšem socanstvo brání zuby nehty. Kecy, že by to vymazalo malé strany, jsou blbost - viz senát. Malé strany tam už zastoupení mají.

Xaver X.X. 21.7.2006 16:25

A kdopak "vymyslel" systém, který přinesl pat?

Jede dál a dělá, že to drncá...mohlo to být 103:97...

Alena 21.7.2006 15:48

dotaz

Jak máme věřit, když před vládou socialistů vládla ODS a musela s ostudou odejít, k tomu měla úsporné balíčky na úkor obyč. občanů, né na úkor politiků.naopak ti si zase přidávali. Nemyslíte pane Langr????

whocares 21.7.2006 16:24

Re: dotaz

Alenko, plácáš blbosti, ODS odstoupila, protože lidovci vystoupili z koalice a zdůvodňovali to nevzjasněným straninckým hospodařením ODS. Současní socani mají takových "nejasností" na triku řádově více, u moci se ale drží pomocí komunistů. To vám eveidentně nevadí. Jinak si neumím představit, vo vam konrétně šetřící balíčky způsobily, měly dopad spíše pro státní správu. Zřejmě vám gigantické zadlužování sockomunistů vyhovuje více, ale jednou se to zaplatit bude muset.

Standa 21.7.2006 23:17

Re: Re: dotaz

Akle nekafrej! ODS byla nucena s ostudou odejít, protože její špinavá piolitika krachla!

Karel008 21.7.2006 15:34

Budete muse hodně "makat" ,než ten chlívek vyčistíte, držím palce a přeji pěkný letní den.

Husák 21.7.2006 13:55

Osoby nebezpečné nejsou, nebezpečí hrozí z jejich myšlenek

Pana Langra se nikdo bát skutečně nemusí. Horší je to s jeho myšlenkami. Ty jsou daleko nebezpečnější.

Pitylil 21.7.2006 13:41

a zase se mě chce zvracet...

Langer,Němcová,Nečas, Tlustý-nelze zapomenout Bendla-to je důvod že ODS nevyhrála volby.

hodne neRath 21.7.2006 13:53

Re: a zase se mě chce zvracet...

tak to delejte doma...

AeroKarel 21.7.2006 15:16

Re: Re: a zase se mě chce zvracet...

Paroubek, DRáth, Sobotka, Škromach, Gross, .......

důvor proč volby prosrala ČSSD.

tatina 21.7.2006 15:35

Re: a zase se mě chce zvracet...

Paroubku,Paroubku.Vy si nikdy nepřiznáte,že jste volby projely,a že je vyhrála ODS s 35,4%.

Xaver X.X. 21.7.2006 16:26

Paroubek jsou žena... ???

;-D;-D;-D

Sarabanda 21.7.2006 23:22

Re: a zase se mě chce zvracet...

Mně se už nechce ani zvracet, já ODS od roku 1992 nevolím, a Klause považuji za nečestného.

Protože svého času prochásil, že není nečestné lhát a podvádět, když to /ve sportu / rozhodčí

nevidí. To je přece sviňárna, buď jsem čestný ve všem, nebo jsem hajzl. Copak asi je pan

Václav Klaus, nestranný streaník ODS? To ať posoudí občan sám. Proto ho nevolím!!!

Mejla 21.7.2006 12:17

Pane Langere, vždyť jste to byl VY, kdo před lety prohlásil, že si dovede GROSSA ve funkci ministra vnitra dobře představit.

Už tehdy bylo vidět, co je Grossa za hajzla.

jirtic 21.7.2006 11:09

RE: Každý rozumný člověk

Kolego (kolegyně) Visolaje - já Vám  v hlubokém předklonu tleskám... Tvrdím už pár let, že  soudruh Tlustý se svazákem Langrem  svým členstvím v ODS  přihrávají  20 % hlasů  pro ČSSD. Taková malá tlustá "pátá kolona"  rudých  v  řadách ptáků namodralých.  Bez nich  by měla dneska  ODSka  přes 50%  a nebylo  co přii sestavování vlády řešit...    S pozdravem JT  

D.P. 21.7.2006 12:45

Re: RE: Každý rozumný člověk

Pokud je někdo schopen volit socdem nebo ksčm jenom proto, že se mu nelíbí tlustý nebo Langer, tak to nemá v hlavě zcela  vpořádku. Náš politicjý systém je o volbě programu, ne o osobnostech. Když si proberu lidi ze všech politických stran, tak najdu v každé alespoň 5 lidí, kvůli kterým danou stranu nemůžu volit. Socdem a ksčm, částečně zelené nemůžu volit kvůli jejich programu, a pokud to 20% voličů nechápe, bylo by asi vhodné zvážit jejich svéprávnost.

Rejpal 21.7.2006 14:19

Re: Re: RE: Každý rozumný člověk

Zajímavý názor, ale dle mého názoru také ne zrovna správný. Co zbyde z porgramu ODS, když musí zvolit kompromis mezi svými koaličnímy partnery ? Dle mého asi tak 70 %. Když už se dohodnou a předloží svůj program sněmovně, nedostanou důvěru a sleví dalších 20 %. V podstatě to bude sociálnědemokratický program. Pak zbývá jen věřit osobnostem, napříč politickým spektrem a doufat v jejich rozum a schonost se dohodnout. Pravda je ta, že pan Langer, Tlustý, Kalousek,Grebeníček a další jsou profláknutí. Už u koryt byli a nic moc.Socdemáci snad ani žádnou osobnost ve svých řadách nemají. Byl tam Zeman. Nevraživost jednotlivých politiků před volbami taky bude na škodu, budou si dělat truci i když půjde o prospěšnou věc pro všechny.

tatina 21.7.2006 15:38

Re: Re: Re: RE: Každý rozumný člověk

Ono bude stačit vyšetřit kauzy ČSSD a nedovolit ČSKSČM,aby nám vládla.Program se pak bude dělat dodatečně.Socialisti na to kašlali 8 let,tak to ještě nějaký pátek počká.

visolaje 21.7.2006 15:43

Re: Re: RE: Každý rozumný člověk

Tady přece není řeč o tom,že kvůli jmenovaným je třeba volit stejné nebo horší ČSSD, ale o tom,že je třeba prosazovat odpovědný výběr osobností do vlády.Já si myslím že je třeba slyšet hlasy svých voličů a necpat do vlády osoby konfrontační, podlé,arogantní,příp.demagogy typu Němcová.Proč nejsou prosazováni solidní politici jako byla p.Benešová, p.Voleník. Z dnešních politiků by byl skvělým ministem vnitra pan Ing.Tošenovský-výborný organizátor,schopný vyjednavač, člověk s velkým přehledem a invencí. I pan Gandalovič je důvěryhodná osobnost a mohl bych jmenovat další.Jen by měl být změněn systém výběru kandidátů, ne že si to rozhodnou ti shora ať každý nejdřív něco dokáže v regionu a pak vyšší funkci a podle toho jakou má přirozenou autoritu jej prosazovat do vedení státu! A MV potřebuje být vedena skutečnou osobností, ne kašparem, který s bídou stačí na post místopředsedy PS.

Pavel ze Slezska 21.7.2006 20:13

Re: Re: Re: RE: Každý rozumný člověk

Ne každý dobrý regionální politik má zájem do vrcholové politky vstupovat. E.Tošenovský měl původně nahradit Klause v čele ODS (předpokládalo se, že to vyhraje) ale sám z této možnosti rezignoval.

Carda 21.7.2006 18:37

Re: Re: RE: Každý rozumný člověk

Volí se snad programy Bože.A pokud ministr vnitra netahá za šňůry pod kobercem,je k hovnu.A je fuk z které strany byl navát.Musí si ale dávat bacha na kejhák.Bublan o vnitru ani nečet.

karel 21.7.2006 19:27

Re: Re: RE: Každý rozumný člověk-vážený D.P.-každý,kdo nevolí ods má něco s hlavou-je nesvéprávný -co jste vy demokrat??nebo jen obyčejný ubožák,který normální lidi nemá rád-na vyšetření by jste měl jít vy-jste ubožák

Sarabanda 21.7.2006 23:26

Re: Re: RE: Každý rozumný člověk

Ad: D. P. = Debilní Partajman, tj. volič ODS!

Nelíbí se mi ani Tlustý¨, ani Langer, ani KSČM, proto jsem je nevolil. Je to Tvoje věc, že jsi rozumný volič ODS. A proč nám to říkáš? Takových debilních rozumných bylo víc, a kde je

ODS?