28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Láníček 22.3.2010 14:51

Smlouva s občany,

z dílny volebního štábu ODS a jejího fírera Íčka Langera speciálně. Říká vám to něco paní, když se tak spravedlivě rozohňujete. Týká se to poslední předvolební kampaně, po které ODS tak kolosálně zvítězila v rovném a čestném boji, kdybyste si náhodou nemohla vzpomenout ! Pak nám tady stejně zapáleně vyjmenujte všechny ty body, které z toho ODS občanům splnila. A napište to i v případě nulového výsledku - pro pořádek !!!

M. Košařová 22.3.2010 13:44

Paroubek nikdy nesplnil, co před volbami sliboval!

Takže, kdo věří jeho slibům? Jsou to pořád jen ti samí, kteří ho už volili. Nové příznivce si touto kampaní nezíská. Ale bude bodovat tím, že své voliče neztratí.

Paroubek spoléhá na platnost rčení: slibem neurazíš. A vždycky je dost těch, kteří se nechají napálit pěkným slibem. Například, že se dluhy nemusejí vracet, že funguje princip finančního letadla apod.

V. Bok 22.3.2010 23:56

Re: Paroubek nikdy nesplnil, co před volbami sliboval!

A kdypak to měl plnit?

T. Kočí 22.3.2010 9:26

Kdo je vizionář? Paroubek

Ano,nesporně.Vizionář od slova vidět.Vidí se ve Strakovce,lítá po světě s Důrou,Sobotka dbá na zdroje,Škromach pronáší proslovy.Jsem také vizionář a vidím ,že to je v.....

Ale nebuďme pesimisty.Musíme si prožít tu vládu demagogů,v této době není jiná volba.Jen nerezignovat.To by byl konec Čech.