25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Kde jsou ty zločiny?

V červnu tohoto roku za podivných okolností padla vláda. Po policejní monstrakci, kdy banda zakuklených policajtů vtrhla v jednu hodinu v noci na Úřad vlády či v poutech pod samopaly odvlekla neozbrojenou a nebránící se paní Nagyovou - to vše natáčeno a zveřejněno.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 30.9.2013 19:22

Bez smajlika a vazne

Volim ja i moji pratele to nejlepsi co v soucasne dobe muze byt pro CR  a to je bezpochyby TOP09

M. Prokop 30.9.2013 21:29

Re: Bez smajlika a vazne

Pokud je Schwarzenberg, Kalousek a možná pár jejich přicmrdálků ČR, tak ano.

Ale ještě je tu cca 10 milionů ostatních a pro ty je to jen o málo menší pohroma než sockomouši do zelenočerna.

Z. Sohorova 1.10.2013 5:55

Re: Bez smajlika a vazne

Neumite pocitat pane M.Prokop:):) kdyz povazujete tech par lidi za celou CR ...Asi jste uz zapomel kolik lidi dalo svuj hlas v prezidentskych volbach panu Schwarzenbergovi...Take by me zajimalo koho budete volit Vy osobne i kdyz si myslim ze volit nepujdete a tim date zelenou komousum  jako vsichni co volit nejdou Lide co nejdou volit by meli byt pokutovani,jak je to i jinych vyspelich statech ve svete

M. Martin 30.9.2013 23:25

Re: Bez smajlika a vazne

Pane bože Sohorová ty seš ale kráva nebeská !!!!!!

Z. Sohorova 1.10.2013 5:49

Re: Bez smajlika a vazne

 Musim Vam pane M.Martine podekovat za Vasi poklonu  Koho budete volit Vy je me jasne ....Jste kovane rudej i pres internet  soudruhu

P. Pokorný 30.9.2013 18:07

Pani Varadinková, Váš boj s větrnými mlýny je sice obdivuhodný

ale lapidárně to zhodnotil s přehledem pan Boleslav níže. Kdyby byl v ODS Klaus nyní, tak byste slepě šla za ODS. Ano, já nyní po deseti létech budu volit ODS, protože SSO nemá žádný potenciál. I kdyby se dostala do parlamentu, je to k ničemu. Tak proč se s ní zdržovat? Já bych samozřejmě vyhnal politickým klackem Černochovou, Kohoutovou, ale jinak se obměna daří. Ani Svoboda mi moc nesedí, ale porovnám li s jinými, není jiné možnosti, než si je tam zvolit a pak na ně totálně zatlačit. Hádky to zatím neumožnily! Ano, není alternativa ODS. TOP 09 je eurofanatická a šílená. A to škodí naší zemi. A nikdo další není.

M. Varadinková 30.9.2013 18:18

Re: Pani Varadinková, Váš boj s větrnými mlýny je sice obdivuhodný

Já jsem nikdy nešla za nikým a za ničím slepě, pane Pokorný. Vždy s otevřenýma očima. právě proto nyní vidím, že ODS je nevolitelná. Vy to nevidíte, protože jste to Vy, kdo má oči zavřené a jde slepě.

Z. Sohorova 30.9.2013 19:26

Re: Pani Varadinková, Váš boj s větrnými mlýny je sice obdivuhodný

Vy a s otevrenyma ocima??  Vy  a kazdy kdo bude volit Bobosikovou a Zemanovce  ma klapky na ocich jako kone    jo Jsme Vas nazvala  To Vase cesky Jazyka Vam ale dava zabrat ze ano?  soudruzko M. Varadinková

Z. Sohorova 30.9.2013 19:28

Re: Pani Varadinková, Váš boj s větrnými mlýny je sice obdivuhodný

Nevite nahodou ze po tecce  a nove vete ma byt velke pismeno?  Soudruzko M. Varadinková

J. Boleslav 30.9.2013 17:09

Vláda byla dobrá

Svobodní nemají (bohužel) šanci. Jinak souhlas. 

M. Prokop 30.9.2013 18:01

Re: Vláda byla dobrá

Možná nemají, ale ODS už mne nasrala natolik, že má smůlu a nikdo jiný není.

S. Ševeček 30.9.2013 19:42

Re: Vláda byla dobrá

"Vláda byla dobrá" ... akorát že se jim "všechno ne dost dobře podařilo".

"všechno se nám ne dost dobře podařilo" byl slogan Milouše J. v roce 1990 - s tím, ž příště si ten sociálismus vybudujeme! Už je to tady! - s pomocí brusele. Uááá!

Z. Sohorova 30.9.2013 17:07

Jedine TOP09

V cele s panem knizetem muze nase CR neco zmenit k lepsimu Proto volte TOP09.....

J. Boleslav 30.9.2013 17:13

Re: Jedine TOP09

V čele TOP není de fakto kníže, ale pro mně nevolitelný Kalousek. Kromě toho je TOPka příliš probruselská, kníže nerozeznává levici od pravice atd. Děkuji nechci.

M. Prokop 30.9.2013 18:02

Re: Jedine TOP09

Když k tomu neuděláte smajlík, mohl by to někdo i brát vážně ........ takovou volotrčinu.

M. Martinovská 30.9.2013 19:14

Re: Jedine TOP09 - jasňééé!!

Samozřejmě souhlasím s paní Sohorovou. Vy si volte svá referenda po každém odhlasovaném zákoně, - co když by se náhodou - nedej Klaus - SSo dostala do parlamentu? a  Prosadila by ta svoje referenda? Zmatek největší, co ještě platí a co ne?

Z. Sohorova 30.9.2013 17:02

Slepicak M. Varadinková otravuje...

Hlavu vzhuru soudruzko M. Varadinková( zakuklena Bobosikova)

M. Kosejk 30.9.2013 16:36

k SSO

Otevřete si program Svobodných - a nalistujte si třeba pasáž o zdravotnictví a pak pasáž o přímé demokracii. A potom přemýšejte, jak dlouho by vydržela vláda, která by se něco takového pokoušela prosadit.  Cituji: "...lidové  hlasování,  které  parlamentní  rozhodnutí  buď  potvrdí,  nebo  zamítne.  V případě zamítnutí by mělo zpravidla následovat rozpuštění Parlamentu"  A tak je to s celým tím slavným populistickým programem Svobodných - vypadá to na papíře dobře jen na první pohled, al epřitom  jako levičáci navrhují něco, nestojí na reálných předpokladech. Jak to tedy chtějí prosadit? Revolucí? Jako bolševici?

Petr Mach také rád mluví o rušení úřadů - a kolik by to ušetřilo. Což o to, dobře se to poslouchá. Ale zároveň do svých kaluklací odmítá přijmout fakt skokově navýšených sociálních výdajů státu na takto propuštěnou masu úředníků. A odmítá přiznat, že přání politika je jedna věc - a odpor veřejnosti, odborů, byrokratů a novinářů je druhá věc. A podobných argumentačních podpásovek se dopouští často.

A hlavně nechápu, co vůbec očekává, když pro společnost je i ODS moc pravicová. A těch pár pravičáků s tím nic nezmění. Asi očekává zase to svoje obligátní proceno a půl, které sebere nebolševickým stranám ve prospěch těch bolševických.

A než mi budete nadávat, tak řeknu, že nevěřím v revoluce a prosazování dobra. A program a chování SSO je (!) revoluční.

Věřím spíš v evoluci. Pracujte, sami se živte, nechtějte peníze po státu, buďte sebevědomí a nechtějte mít z úředníků chůvy, co za nás rozhodují o našich osobních věcech, nazáviďte úspěšnějším - a vychovávejte v tomto duchu svoje děti. To je jediná cesta, ale to Mach a spol. nikdy nepochopí, protože to je duševní levičák, co jen hlásá liberalismus.

M. Varadinková 30.9.2013 16:57

Re: k SSO

Máte v hlavě pěkný maglajz.

Na jedné straně tvrdíte: "sami se živte, nechtějte peníze od státu" a na druhou stranu tvrdíte, že zrušením úřadů narostou sociální výdaje státu. Proč by měly narůst? I těm propuštěným úředníkům je přece třeba říct:  sami se živte, nechtějte peníze od státu.

Na jedné straně tvrdíte, že SSO je pravicová až moc (vyplývá to z Vaší  věty "pro společnost je i ODS moc pravicová" - ergo kladívko je podle Vás SSO ještě napravo od ODS), na druhé straně tvrdíte, že jsou to vlastně "duševní levičáci". To je fakt od Vás dost ubohá argumentace.

Jestli fandíte ODS, pak vězte, že ODS brojením proti SSO  jen ztrácí další body. Přitom by takovou stranu jako je SSO, která důsledně lpí na pravicovém programu (na ten postklausovská ODS, která je jen třtinou v mediálním větru se klátící, už dávno zapomněla), ODS potřebovala do koalice jako sůl. Prostě potřebuje nějakou kotvu zprava, aby se nenechávala tak moc strhávat do havlistických levičáckých vod.

ODS bude prd platné, jestli získá místo osmi procent 12. Ale když ta 4 procenta přibudou Svobodným, dostanou se do sněmovny. Proto rozumnější pravicový volič volí raději Svobodné, než ODS. Lepší je výsledek ODS 8, Svobodní 6 procent než výsledek ODS 12 a Svobodní 2 procenta.

Z. Sohorova 30.9.2013 17:05

Re: Jedine TOP09

  Ty Vase rozbory a rady nejsou z Vasi hlavy   to Vam radi  Bobosak anebo primo od Vaseho vudce co mi rikaji ovar?

M. Kosejk 30.9.2013 17:15

Re: Jedine TOP09

Pokud nemáte žádný faktický argument, tak si odpusťe osobní urážky.

Z. Sohorova 30.9.2013 17:20

Re: Jedine TOP09

Pane M. Kosejk  nevedela jsem ze jste soudruzka Varandikova

Jestli se Vas neco dotklo tak se omlouvam ale slepici me nazvala ta ktere se zastavate  hezky vecer

M. Varadinková 30.9.2013 17:36

Re: Jedine TOP09

Slepicí jsme Vás nazvala, protože

A) napadla jste mne jako první

B) slepicí opravdu jste.

Nesvedete totiž bez chyby napsat ani souvislou větu, natož vyslovit a obhájit složitější názor. Tak se nepleťte do diskuse, které nerozumíte, a jděte si pokřikovat někam jinam se sobě rovnými.

Z. Sohorova 30.9.2013 19:21

Re: Jedine TOP09

Jasne pani ucitelko ceskeho jazyka   presne jak jste napsala   SLEPICI JSME VAS NAZAVALA  :):)  Ta cestina ale Vam dava zabrat Vy neslepice

M. Kosejk 30.9.2013 17:58

Re: Jedine TOP09

Jsem schopný respektovat lidi s odlišným názorem, pokud se ho snaží normálně prezentovat. Nepatříte mezi ně. Paní Varadinková ano.

Z. Sohorova 30.9.2013 19:32

Re: Jedine TOP09

Ja zase dekuji za takove nazory co ma pani nebo pan M. Varadinková  a Vy se laskave neplete do diskuze druhych  a stujte si za svojim nazorem ten Vam nikdo nebere  

J. Boleslav 30.9.2013 17:10

Re: k SSO

Vaše nápady jsou (v tomto případě bohužel) málo reálné.

M. Kosejk 30.9.2013 17:11

Re: k SSO

Ne, maglajz v tom máte VY. Já mluvím o přirozeném vývoji osobních a společenských priorit - vy mluvíte o revolučních změnách pomocí zákonů. A v tom jste stejně levicová jako ti, které kritizujete. Opakuji: Pouze levičák je schopen si myslet, že dobro (v tomoto případě pravicové uspořádání společnosti) lze společnsti nařídit pomocí zákonů. To je revoluce - tedy čistě levicový nástroj, který ve finále způsobí jen zlo.

ODS se pohybuje na území možného - SSO se pohybuje na území neuskutečnitelné utopie. Nejdříve se musí změnit společnost - a pak se může měnit politika. A tak dnes ODS je jednou relevantní alternativou k čisté levici.

Z. Sohorova 30.9.2013 17:24

Re: k SSO

 I tak s Vami souhlasim presto ze budu zasadne volit  TOP09

M. Varadinková 30.9.2013 17:31

Re: k SSO

Proč mi podsouváte něco, co si vůbec nemyslím? Já si myslím, že zákonů má být nezbytné minimum (aby se lidi nevraždili apod.),  a rozhodně ani náznakem si nemyslím, že by se pomocí zákonů mělo někomu nařizovat nějaké dobro. Čili jsem pro rušení nadbytečných zákonů a ne pro vytváření nějakých nových.

"Utopie" je maják, který je potřeba rozsvítit pro to, aby byl jasný směr, který se má prosazovat. Že k  vytouženému cílovému stavu nedojdeme revolucí a ze dne na den, ale pouze se budeme přibližovat evolucí, to je jasné. Přesto ten cíl musí být formulován a lidem nabízen. Ten maják musí svítit.ODS už ho nenabízí, nesvítí na cestu, je lodí bez kormidelníka a bez majáku, potácí se sem tam, podle toho, jak fouká vítr, a občas (jako teď)  narazí na skalisko. ODS už dávno zapomněla, kam vlastně pluje. Proto je nevolitelná.