20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Houška 16.8.2011 23:43

To bys měl, soudruhu Jelínku, vědět nejlépe sám.

Většina fažizujících netahavců od Sládka, totiž za Zemana nalezla do tvé ČSSD.

J. Slanina 16.8.2011 10:19

Co dodat...

...když sudokopytník považuje Bobo za "půvabnou distingovanou dámu".

J. Urban 16.8.2011 10:18

Pokud Klaus

podporuje suverenitu, nemůže jít o pravici, tím méně radikální.

Z. Bureš 16.8.2011 9:17

To je panečku síla . . . . . .

. . . . .číst tyto slátaniny od "Thing-tangu z Liháče", který - Bůh ví proč - si říká POLITOLOG !!!!

Ty jeho slinty se s velkými obtížemi dají přečíst pouze "na lačno" . . . . . . protože riskovat v klávesnici obsah žaludku . . . . . . je velmi skličující . . . . . .

K. Kužel 16.8.2011 9:05

Tak jsem z toho jelen:

"... co by - kromě společenské krize - mohlo pomoci k vzestupu Suverenity či jiné, ještě radikálnější pravicové formace." - takto zauvažoval pan Jelínek, a sepsal tři věci. Na tu čtvrtou, nejzávažnější, ovšem nepřipadl: Zintenzivnění ušlechtilého úsilí EU k další integraci, harmonizaci, standardizaci, atd... A taky další geniální nápad bruselských politiků, jak ucpat díru v Titaniku eurozóny.

V tomhle článku mám paní Bobošíkovou vyfocenou:

http://karelkuzel.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=178876

J. Slanina 16.8.2011 10:26

Re: Tak jsem z toho jelen:

Tož to já musím též přispět obrázkem oné "pravicové" Bobo:

http://media.novinky.cz/749/117498-top_foto2-097ae.jpg

Sudokopytník se nám už ale úplně zbláznil. Chocholoušek s ním bude mít asi hodně starostí.

K. Kužel 16.8.2011 11:40

Re: Tak jsem z toho jelen:

Netvrdím, že vidím dobře do politického zákulisí, ale podle jejího vyjádření měla ta finta s kandidaturou s komanči za cíl umožnit zvolení Klause prezidentem.

K. Janyška 16.8.2011 8:23

Radikální pravice, tedy osamělý život na poušti, prakticky neexistuje. Jste všichni levičáci, Jelínku, co nejste tzv. napravo... Dzp.

J. Schwarz 16.8.2011 8:09

Pane, vy nejste ani

wůůůl, vy jste prostě LUKÁŠ! Tak s imigranty či romy žádné problémy nejsou, ty si ostatní asi vymýšlejí. Dovede si představit, že byste žil s bratrem a sestrou, kteří by se dali na podobnou "cestu Dobra a tolerance", o jaké tu žvaníte? Žijete si spokojeně ve svém bytě, peněženku, klíče, hodinky si nemusíte hlídat, nemusíte si zamykat pokoj, v úklidu bytu se pravidelně střídáte, nikdo vám bez ptaní nevyjí vaše věci z ledničky. A teď se sestra a po ní bratr dají na "charitu" a "lásku k člověku". Zvou si domů nejrůznější individua, feťáky a bezdomovce, kterým "pomáhají". Ale za jejich činy necítí a neberou žádnou odpovědnost!!! Vy si teď musíte pokuj zamykat, koupelnu před použitím umýt, pořídit si vlastní ledničku do pokoje chcete -li se najíst nebo chodit do hospody.A když si stěžujete, dostane se vám kázání o toleranci, pomoci a lásce k člověku. O tom by se dalo ještě uvažovat, kdyby vám bratříček se sestřičkou promptně a s omluvou nahradili, co vám jejich "chráněnci" ukradnou a zničí. Jenže oni jsou proti vám - ti feťáci přece se přece dušují, že nic nevzali, že se ničeho nedotkli a oni lidem věří. Narozdíl od vás, který si problémy zřejmě vymýšlí aby je vystrnadil. Zkrátka, kdyby multikulti zcela kompenzovali spasitelstvím nepostižené části společnosti problémy, které jim způsobují, dalo by se to snést, ale zastánci multikulti jsou plné ušlechtilých žvástů,  důsledky jejichž aplikace si odnášejí jiní. To z jejich daní se platí všechny ty "programy", "humánisti" se jimi naopak živí . Howgh.

I. Schlägel 16.8.2011 10:06

Re: Pane, vy nejste ani

Pěkně napsáno. Jen mi hlava nebere, že to ti humanisté ani takto, citlivě a srozumitelně po lopatě dávkované, nemohou pochopit. Možná nechtějí? 

V. Kolman 16.8.2011 10:38

Re: Pane, vy nejste ani

Oni to pane Schlagele ti humanisté jistě chápou velmi dobře také. To "nechápání" pouze předstírají. Předpokládám, že nejsou blbí.

       Peníze ale nesmrdí a touto "multikulti" cestou se dají tak pohodlně a dlouhodobě získávat a ještě mít aureolu lidumilnosti...... "Kecat" se může o neschopnosti většinové společnosti "pochopit" bodré menšiny (zajímavé ovšem je, že pouze některé :-)), o rásyzmu a podobně - do nekonečna.

       Oni si budou jako gramofon opakovat své mantry a lidé, žijící svůj život "dole" - s menšinami - se budou (také do nekonečna) snažit vyvést ony humanisty z jejich omylu. To je ovšem "Sifylova" práce.

I. Schlägel 16.8.2011 12:20

Re: Pane, vy nejste ani

Tak to, bohužel, je. Alespoň si mohu býti jist, že je o mé zaplacené daně seriozně a efektivně postaráno :-)

I. Schlägel 16.8.2011 7:15

Pane Jelínku,

silnou krajní, nacionalistickou nebo fašizující pravici opravdu nemáme, neboť veškeré výhonky fašismu a nacismu jsou z logiky věci krajně levicové. Termín "krajní pravice" jste si vytvořili vy, levičáci, abyste měli alibi při Vašem mudrování nad epochálními činy dalších krajně levicových velikánů historie, namátkou Gottwalda, Stalina, Maa, započítejte si do té party i Hitlera, k němu se vy levičáci moc nehlásíte, ale je to stejná krevní skupina. Pojetí krajní pravice vyhovují zhruba anarchisté, aniž si to uvědomují. Pěkný den.

E. Heusinger 16.8.2011 8:31

Takových keců

jsem zde četl hafo, ale aby pan autor nebo někdo jiný názorově spřízněný, definoval krajní pravici, toho jsem se nedočkal.

Což nikdo z nich netouží po "Nobelově ceně za politologii"?

R. Sedláček 16.8.2011 8:35

Re: Takových keců

Co tu moralizujete podvodníku, který je zde přihlášen pod falešným jménem - lokomotivo.

E. Heusinger 16.8.2011 8:37

Sedláčku,

máte problém? Vylezte na kostelní věž a vykřičte jej "urbi et orbi".

Z. Bureš 16.8.2011 9:10

Re: Pane Sedláčku . . . . .

. . . .čím více budete lejno zvané Heusinger rozmazávat - tím více tu bude páchnout !!!

E. Heusinger 16.8.2011 9:13

Bureši,

stále máte dvouciferné IQ ?

I. Schlägel 16.8.2011 10:04

Re: Takových keců

Řekl bych, že pokud existuje něco jako krajní pravice, měla by se pohybovat logicky napravo od pravice standardní. To znamená, že základní motto standardních pravicových stran, a sice "méně státu a více osobní svobody a odpovědnosti", by eventuelní extrémní pravice měla posunovat ještě více do prava, tj. "žádný stát a maximální osobní svoboda a zodpovědnost". Všechny údajně krajně pravicové strany však propagují opak toho, co propaguje standardní pravicová filosofie, propagují to, co propagují komunisté a co propagovali fašisté i nacisté ve smyslu "stát se postará o vše a ty občane drž hubu a krok". Tak že pojmu krajní pravice nejvíce vyhovují anarchisté, pohříchu nazýváni krajní levicí. Anarchisté chtějí "žádný stát a maximální svobodu = anarchii", akorát že k tomu nepropagují tu "maximální osobní zodpovědnost", tak že ani oni nejsou krajní pravicí. Závěrem lze konstatovat, že neexistuje něco jako krajní pravice, protože subjekty, které jsou jako krajní pravice označovány, vyznávají "hodnoty", které vyznávají komunisté, akorát v jiných "klubových barvách". Tak že není co definovat, pane Heusingere. Pěkný den.

J. Slanina 16.8.2011 10:45

Re: Takových keců

Vyložil jste to, pane Schlägele, naprosto jasně a srozumitelně, nicméně v případě Šoustala - Kylchapa - Heusingera naprosto zbytečně.

Heusinger je jenom další převlek bývalého Kylchapa. nejspíš je jeho pravé jméno Šoustal. Zadejte si zde: http://www.kdejsme.cz/ jména Kylchap či Heusinger a uvidíte. Je to pouze o zhovadilosti, že se ani zde na Psu nedokáže takovéhle individuum přihlásit ke svému skutečnému jménu.

Ještě pro zajímavost: http://cs.wikipedia.org/wiki/Dy%C5%A1na_Kylchap

http://cs.wikipedia.org/wiki/Edmund_Heusinger

On nám zřejmě Šoustal dodnes za sebou tahá dřevěný vláček.

E. Heusinger 16.8.2011 10:51

Hlupáčku,

už jsi uklidil ta psí hovínka. Dřív lízátko nedostaneš!

I. Schlägel 16.8.2011 12:21

Re: Takových keců

Házení hrachu na zeď se občas nevyhnete :-))

E. Heusinger 16.8.2011 10:55

To jste to tedy zmotal.

Vysvětlit něco tvrzením, že to neexistuje, to je tedy světový objev.

I. Schlägel 16.8.2011 12:18

Re: To jste to tedy zmotal.

Vysvětlete to klidně po svém. Globální oteplování způsobené člověkem je rovněž široce diskutováno a přitom rovněž naprosto evidentně neexistuje. Co způsobuje oteplování a ochlazování matičky země je známo většině seriozních odborníků, nikoliv různým rádobyodborným komentátorům a věrozvěstům. Tak že klidně napište, co je krajní pravice a proč se jí tak říká. Pokud se mýlím, velice rád svůj názor poopravím.

E. Heusinger 16.8.2011 12:39

Nemusím nic psát,

stačí když si prostudujete nějakou učebnici politologie.

A jako třešničku na dortu napište ještě, že ani krajní levice neexistuje.

I. Schlägel 16.8.2011 13:45

Re: Nemusím nic psát,

Krajní levice existuje či existovala v mnoha podobách. Kupříkladu KSČ, KSSS, NSDAP, KSČm, atd., atd. Jinak díky za radu, na studium učebnic politologie se cítím poněkud nezralý. Dávám přednost osobní zkušenosti své či bližních.

J. Slanina 16.8.2011 16:16

Re: Nemusím nic psát,

Tak jsem po čase nakoukl, pane Schlägele, a vidím, že stále rozhazujete perly. Komu, to si zajisté domyslíte sám.

J. Urban 16.8.2011 10:19

Re: Pane Jelínku,

Mluvíte mi z duše, děkuji! Líp bych to nenapsal.

F. Doušek 16.8.2011 2:37

Jelínku, vám snad hlady šibe.

Volfová - exČSSD a Bobošíková - exkandidátka KSČM - a vy je pasujete na radikální pravici?

Proboha - vraťte diplom, pokud jej nemáte koupený.

O. Kadlec 16.8.2011 3:36

Re: Jelínku, vám snad hlady šibe.

Hloupý Doušku, to nesouvisí s jeho diplomem, ale s vaší zabedněností.

Bobošíková se skutečně pokouší, zatím neúspěšně, integrovat krajní pravici. Není to proto, že by byla pravičák jako vy. Je to proto, že je tam místo. Vy pravičáci jste totiž neobyčejně neschopní, a tato zgruntu zlá, sobecká a bezcharakterní baba si toho všimla.

Když se před lety Miloš Zeman nabídl jako zachránce sociální demokracii, bylo to snad proto že by měl levicové smýšlení, dokonce snad socialistické? Ale kdež! Hledal místo kde by mohl shromáždit opozici ke Klausovi a jinou možnost neměl. Všichni politici si nevolí vpravo nebo vlevo podle svých preferencí, někteří to dělají podle toho kde je nějaká šance. Bobošíková kandidovala za KSČM protože si je koupila. Chtěla se ukázat v novém kostýmu a oni jí tu možnost dali. Ta by kandidovala i za NSDAP kdyby to bylo možný.