23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Kauza České pošty na Bezpečnostní radě?

Je nesmírně únavné, když člověk musí sledovat takzvanou kauzu úplatků na České poště. Roztočila se kolem nahrávky jednoho podnikatele, který tajně zaznamenal svůj rozhovor s řadovým členem sociální demokracie.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Slanina 26.8.2015 11:50

Proč si myslíte....

... že se tou údajnou prkotinou zabývá bezpečnostní rada státu? Protože se to celé šmé může schovat pod razítko tajné a všichni ti hlídací psi si můžou políbit prrdel.

"...rozhovor dvou bezvýznamných osob, které zase o ničem velkém nemluví."

Že by miliónek pro ministra vnitra nebylo nic velkého? To už soudruh chovanec taky počítá v řádu o tři nuly větším, jako někteří jiní vládní činitelé???

M. Starý 26.8.2015 11:07

Akce čisté ruce II.

Jediným výsledkem první "Akce čisté ruce" rozpoutané Milošem Zemanem (podle zásady "padni komu padni") bylo zavření jeho vlastního ministra financí Ivo Svobody a Barbory Snopkové za vytunelování Liberty - továrny na kočárky. Teď se rozjíždí další "akce čisté ruce" na České poště a zatím vše zatím opět ukazuje na "straky" ve vlastních řadách sociální demokracie...

A to, že vše probíhá v utajeném režimu napovídá, že se tentokrát asi nejedná žádnou maličkost... Jen se divím, že nikde nevidím žádného Ištvána a ani se nekonají žádné policejní monstrakce a ani žádní manažeři nejsou odváděni v poutech. Jen jsme se dozvěděli, že místo opozicí požadovaného auditu hospodaření České pošty budou do dozorčích orgánů ČP dosazeni starostové obcí...

J. Jurax 26.8.2015 23:49

Re: Akce čisté ruce II.

No jo, nejspíš bude třeba přikrýt nějakou větší špinavost. Socani už nezvládli aféru s drátem - toho chytili (pravda, to ještě nebyli u moci socani, ale ODS), zavřeli a kupodivu teď po třech letech i odsoudili - tak teď se to krytí musí dělat pořádně, když jsme u vesel.

K. Janyška 26.8.2015 8:57

Jděte do háje,

eupeisto... Dzp.

J. Růžička 26.8.2015 8:54

Kdyby nic jiného

tak určitě zajímavý úhel pohledu.

P. Maleček 26.8.2015 0:35

Drb souznící s tvrdou realitou

No jestli ten zájem médií o prý nepodložené drby z pošty není dán tím, že je veřejným tajemstvím, že přesně tohle se na poště a v partajních sekretariátech skutečně děje. A o morálních kvalitách zrádce zrádců Chovance též není pochyb - zvlášť když se ty ukázaly jako nejlepší kvalifikace na post ministra vnitra.