18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

POLITIKA: Kam jdeme?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 13.7.2009 22:39

Re: Mám to chápat jako podmínku

;-D;-D;-D "O všech zde diskutujících si vede pečlivé kádrovácké záznamy." ;-D;-D;-D

Jistý jirka.s. si nemusí vést žádné záznamy, jenom má pamatováka na to, co tady na sebe různí pitomci z vlastní blbosti prásknou, což je zřejmě podle jistého flusáka dokonalý důkaz blbosti, že??? ;-P

jk-jiny 13.7.2009 20:27

ČR je nejvýše někam směřována, nesměřuje nikam.

A od roku 1621 jsme samostatně nikam nesměřovali a opět nebudeme. Co Usáci a Rusáci dohodnou, bude. A možná je to dobře, senilní žvatlavé kníže a lampión s gulama by řídili svět hůř, než velmoci.

František 13.7.2009 17:41

Samet - spolupráce s komunisty

Dnes je nadmíru zřetelné, že "sametová revoluce" vskutku nebyla žádná revoluce. Komunisté se za dvacet let vzpamatovali, vyzkoušeli si, jak je snadné vyběhnout s posledním samizdatovým člověkem ve vládě (J. Čunek) a prostě jdou stále kupředu. Proklamace, že ČSSD nebude spolupracovat s KSČM, je pouze matoucí tvrzení. Jen se podívejte, jak rád jezdí Paroubek za Putinem - ti dva si rozumějí. Nemohu si pomoci, ale podle názorů lidí, kteří si neoblíbili "kapitalismus", se nějak vracíme zpět.

Tragické pro nás je to, že nikdo nechce morálku. Masaryka jsme důkladně pohřbili.

hunebelle 13.7.2009 17:21

Re: Snaha neschopných a ambiciozních dostat se k lizu.

Vrat´se do hrobu nulo a navíc Vám smrdí šulin......

Dolly 13.7.2009 13:47

Někde jsem četla

že za současných podmínek se na úroveň Německa dostaneme tak v roce 2040. Následujících 30 let je tedy perspektiva pro kariéru mladých jaká? Mizejí v zahranicčí, v lepším případě pracují pro zahraniční firmy. Kam tedy jdeme za současného neutěšeného stavu státu? Kdo nás tam vede? Co udělat pro to, aby se tento stav zlepšil?

Marat 13.7.2009 12:50

Re: Kam jdeme? Již devatenáctý rok do prdelky!

Je obrovská škoda, že tam už nejsi celý  i ty Honzo Hnuse. Kdyby jsi nebyl idiot mimořádncýh kvalit, tak by jsi věfděl, že to té prdélky jste chvátali celích 43 roku. Ano, už od května 1945.

j 13.7.2009 12:47

Re: Snaha neschopných a ambiciozních dostat se k lizu.

ty partyzány myslíte třeba Kosovce nebo Čečence?Zato důchodová reforma není třeba , říká to Ivan a ten přece nelže a všechno ví nejlíp. Opak je pravdou důchody na věčné časy a zdravotnictví má peněz jako želez(akorát nechápu proč se pořád odlužovali nemocnice)

hafusak2 13.7.2009 11:38

Re: Mám to chápat jako podmínku

Pokračování: Tak jako jistý jirka.s. - blbej před plyšákem, blbej dnes, výhledově stav setrvalý. Zato však velice uvědomělý, za všech okolností držící se vládní politické linie. O všech zde diskutujících si vede pečlivé kádrovácké záznamy. Zkrátka -zadaným podmínkám vyhovuje.

ceskej Honza 13.7.2009 11:33

Re: Snaha neschopných a ambiciozních dostat se k lizu.

Vás príspevek zde nikoho neprekvapil soudruhu Ivane. Uz jste znám svou rudostí. At uz soucasná cesta vede kamkoliv, dekuji kazdý den prozretelnosti, ze nás zbavila takových myslitelú jako jste Vy.

Ivan 13.7.2009 10:43

Snaha neschopných a ambiciozních dostat se k lizu.

Na vedoucích funkcích v minulém režimu většinou nebyli ti nejzdatnější.  Platilo to ale i naopak. Převážná většina těch, kteří se v minulém režimu stavěli do projevované opozice vůči režimu byli odborně méně schopní jedinci. Ti, kteří uměli něco udělat to dělali a ti, kteří to neuměli se snažili nahradit odbornost ideologickými žvásty.

V současné době probíhá "kapitalistické" kádrování, které je mnohem neomalenější než bylo to bolševické. Sdělovací prostředky chrlí jednu lež za druhou ještě neomaleněji než za bolševika.  Počínaje tím, jak vydávají partyzány bojující za svobodu vlastní země za teroristy a okupační armády NATO a USA dopouštějící se válečných zločinů za nějaké osvoboditele a konče tím, jak lžou o potřebě důchodové reformy a zdravotnictví spočívající v privatizaci, když opak je pravdou.

ceskej Honza 13.7.2009 10:41

Re: Kam jdeme? Již devatenáctý rok do prdelky!

a kterým smerem by si prál Mistr Jan ubírati se ? Radeji více doleva, krok vpred a dva nazad, tak jako v onom známém tanci:   Komunistwist  ?

Mistr Jan Hus 13.7.2009 10:06

Kam jdeme? Již devatenáctý rok do prdelky!

;-€;-O

jirka.s. 13.7.2009 9:56

Re: Mám to chápat jako podmínku

;-D Jojo, i o tobě, flusáku, pan Kaufmann píše, ty jeden" vedoucí" oddělení v jedné firmě!  A co takhle, když je blbej a ještě ke všemu komunista jako ty ? To je úplně ideální kombinace, že??? ;-P

hafusak2 13.7.2009 9:19

Re: Mám to chápat jako podmínku

Už před plyšákem jsem nesnášel kádrováky, ale po něm se začali množit jak štěnice v gauči. Kdejaký blb o kterého tenkrát nestáli dnes dělá ze své blbosti zásluhu, jak byl "charakterní". a chce kádrovat druhé. Ať se jdou vycpat.

Dodo 13.7.2009 9:09

Re: Mám to chápat jako podmínku

Nebuďte směšný!! Snad si nemyslíte, že bývalý přisluhovači byli chytřejší než ti, kteří komunistům nedělali stafáž. Byli pouze ohebnější, nic víc. Kdyby se to týkalo přisluhovačů nacistů, tak by vás taková blbost ani nenapadla.

hafusak2 13.7.2009 8:14

Mám to chápat jako podmínku

pro výkon funkce: Blbej být může, hlavně že nebyl komunista? To už jsme tu těsně po plyšáku měli a následky cítíme dodnes.

Roubíček 13.7.2009 5:54

Chtěl jsem napsat totéž.

A navíc, že tak obsáhlý brept, jako ten autorův, k tomu ani není potřeba dodávat!;-D

Bivoj 13.7.2009 2:34

Quo vadis?

Kam jdeme? No, do perdele preci, to vi kazde male zarudle a zaoranzovatele male dite.(Y)