20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Krásenský 18.8.2011 22:34

Proč Kalouskovi navadilo sedět ve vládě

spolu s zelenými extremisty, kteří ovládali nejen ministerstvo životního prostředí, ale i ministerstvo školství. Naprostá většina z nich vyznává ideologii biocentrizmu a bez rozpaků uvažují o "redukci" lidské populace na Zemi na konečných maximálně 100 000 000 jedinců. Vrátil jsem se před chvílí z kina, byl jsem na filmu Lidice. Pojednává o (dočasném) vítězství vědeckého názoru Eugenika. Němci tehdy podlehli vědecké manipulaci o výlučnosti "nordické rasy". Své zločiny nepáchali proto, že byly zlí, ale proto, že zachraňovali Evropskou kulturu a lidskou rasu. A měli to velmi dobře vyargumentované. Stejně jako biocentristi. Pokud existuje v naší společnosti nebezpečí extremizmu, pak to jsou právě biocentristé, kteří i ve své lásce k přírodě navazují na německý národní socializmus.

V. Běhal 18.8.2011 18:57

Schwarzenberg byl ve vládě za zelené

Karerl  Schwarzenberg byl ve vládě za Stranu zelených, která je nositelkou a pokračovatelkou komunistických ideí. Strana, která prosadilaa zákony, které mají za následek zdražení elektřiny a další nesmyslné zákony.

J. Krásenský 18.8.2011 17:29

Tak jsem slyšel Kalouska v televizi...

takže, pana Bátoru chce vyhodit z práce, nikoli pro profesní pochybení, ale za jeho názory. Kde jste obhájci lidských práv?

Svou ochotu vytvořit vládu s ČSSD a s podporou komunistů obhajoval nebezpečím uzavření velké koalice (ČSSD+ODS). To ovšem znamená, že vládu s bolševickými zločinci považuje za hodnotnější, než setrvání jednoho úředníka na ministerstvu (které ani on ani jeho spolustraníci neřídí).

Pan Bátora není extremista a má na to papír: bezpečnostní prověrku z letošního června

NATO secret.

Vypadá to, že Kalousek chce buď opustit ministerstvo nebo rozbít vládu. To první proto, že sám pochopil, že financím nerozumí a jeho reforma vypadá jako náhodná střelba opilého kovboje než systematickou a racionální změnu. To druhé proto, že Vévéčka jsou pro něj čím dál nebezpečnější, a dostávají se na jeho citlivé kšefty.

J. Malá 18.8.2011 15:53

Když se dva perou, třetí se směje....

Jen aby to nebylo další divadýlko pro národ, abychom věděli, ře stále ještě máme vládu.A než skončí to omlouvání, zase na nás tajně ušijí další podraz. Nejsem na jedné ani druhé straně- oba jsou stejní.Jen se divím, že vůbec s nikým nehnulo a nikoho neurazilo, když kníže pán jako ministr zahraničí v Americe řekl na adresu vlády, že je rád, že ty paka nevidí. Tehdy se měli všichni, počínaje Nečasem a konče Kalouskem urazit a trvat na sjednnání nápravy. To byla ostuda, dokonce na státní návštěvě v zahraničí. Ale s nikým to nehlo, jen občané se divili, co si to může ministr dovolit.

S. Ševeček 18.8.2011 15:48

Zvonka to vyzerá, že

Kalúsik sa z tej opice prospí znova do novej opice.

P. Gabriel st. 18.8.2011 15:19

Pane Semíne, hájíte nehajitelné!

Samozřejmě, že Schwarzenberg a Kalousek jsou dva bezskrupulózní hulváti a sprosťáci. Samozřejmě, že Schwarzenberg nejde pro nějaké hulvátství či sprosťárnu daleko a znectil kdekoho. A kdyby zmizeli do háje zeleného, tak včera je pozdě! Na druhé straně Pan Bátora nemá na svém postu na MŠMT co dělat. Jó, kdyby vyhrál výběrové řízení, to by byla jiná! Takto je to jenom protekční panák, stejný, jako mnoho jiných! Jeho konzervativismus je jenom hraná póza, jak právě ukázal. Kdyby byl skutečný konzervativec, byť sprostě opakovaně napaden jak od Schwarzenberga i Kalouska (nejen) reagoval by konzervativně formulovaným odmítnutím a nikoliv podobně hulvátsky jaký byl útok, snad méně sprostě! Nebo by Schwarzenberga navštívil a mezi čtyřma očima, beze svědků by mu řekl za co a chlapsky by mu přišil jednu dobře míněnou. Ale zvyšováním mediální entropie a všeobecného hulvátství k ničemu dobrému nepřispívá a není proč se za něj brát.

V. Oslej 18.8.2011 11:01

Kecy

Na začátku jsem se Bátory zastal, že zase media pořádají křížovou výpravu. Jenže pak postupně vyplouvali na povrch jeho texty. A ano, je to, za co označují. Takže milý pane Semíne, lžete.

V. Hajková 18.8.2011 12:17

Re: Kecy

Které  texty p.  Oslej??  Mužete dát  alespon  na  jediný  odkaz??

V. Oslej 18.8.2011 12:39

Re: Kecy

Přiznám se, že už zpětně nemohu. prostě si je nepamatuji protože pro ně nebyl tak důležitý abych si je ukládal. Ale můžete se podívat např na článek v Idnes.

V. Hajková 18.8.2011 13:53

Re: Kecy

Zvláštní  p.  Oslej-  když  si  nepamatujete  -  kde  jaké  své  texty  p.  Bátora  uveřejnoval!  Vaše  upozornění  abych   si  přečetla "idnes"-  je  také  zvláštní!  Mě  totiž  nezajímá,  co  kde  nakdáká  jakýsi   novinář!   Já  Vás žádala-  o  ty  texty-  které  kde  uveřejnil  p.  Bátora-  za  které  jej  odsuzujete. 

V. Oslej 18.8.2011 21:30

Re: Kecy

šmarja jozefe, vy si pamatujete přesné adresy něčeho co jste četla, zapamatovala si z toho informaci, ale nebylo to tak důležité, abyste si pamatovala přesnou adresu zdroje? jestli tvrdíte že to tak nemůže být tak nemám co dodat.

P. Čása 18.8.2011 14:06

Re: Kecy

Opravdu KECY.

Na idnes je jenom další štvavý článek proti Bátorovi, bez odkazů na celé texty nebo jenom weby, kde by byl umístěn. Takže opravdu pouze kecy ...

P. Gabriel st. 18.8.2011 15:22

Re: Kecy

Samozřejmě, novinářská smečka kdáká na objednávku, za co dostala zaplaceno a NIKDO! ani jediný z těch škrabalů ani slůvkem nezmíní, že první byl sprostě a nevybíravě napaden Bátora. To je. ale chabý důvod na jeho obranu, zvláště, když se svým dalším postupem dál deklasoval!

V. Oslej 18.8.2011 21:32

Re: Kecy

No jestli vám jako FAKT nestačí, že člověk publikuje v jasně profilovaném periodiku úvodník, tak už vád přesvědší máloco. Jestli vám jako FAKT nestačí společná přednáška s někým, jako důkaz profilace, tak vás přesvědčí máloco. To nejsou tvrzení, to jsou fakta.

A. Reček 18.8.2011 8:03

Je na tom dost pravdy.

Prvním kdo začal onu slovní přestřelku mezi panem ministrem zahraničí a panem Bátorou, byl přece pan ministr.  Bátora totiž se nějak jemu a vedení TOPu nezamlouvá a byl ministrem označen za "pazdeří k jisté části těla".   Je známo, že pan ministr už několikrát uměl se jadrněji vyjádřit invektivami k některým činitelům, proto  pan Bátora v rámci svobodné výměny názorů nelenil a ohodnotil pana ministra za "chudáčka starého".  No a pan financministr Kalousek to nepřenesl přes srdce a vyvolal další roztržku mezi vládními činiteli.  A protože okurky nejsou ještě všechny sklizeny, média mají hned další prácičku a komentátoři budou se budou předhánět v tom, kdo to zavinil a kdo je v této přestřelce větší lump nebo nemehlo.  Záleží také, komu oni z těch dvou protagonistů více fandí.  Myslím, že opět z tohoto mraku pršet nebude.

V. Heidlerová 18.8.2011 8:03

Fifura jak z panoptika

Pan Bátora je figura obskurní a je se strašný podivem, jak se mohl dostat na tak významné místo. Vlastně, proč se divit, když jeho nadřízený je vlastně stejný. Pohoršujeme se nad morálkou dětí a mládeže - a přitom ve světě dospělých je dovoleno vše, nikde žádný příklad mravní čistoty, vydoké úrovně chování, úcty ke stáří, věrnost ideálům. A to nemluvím o úrovni oblékání, společenského vystupování, znalosti jazyků. Jen se podívejte na ty upachtěné politiky, vždyť vypadají jakoby šli právě ze sjezdu KSČ. Ano, jsme národ lokajů, když si jakýsi proletář /tedy člověk s proletářskými mravy) dovolí zaútočit na osobnost, která splňuje většinu požadavků na elitu národa. Ten pouliční kraválista Bátora nemá ve službách státu co pohledávat. Pak se nedivme, co všechno si dovolí nezletilci třeba k učitelům, když vysoký státní úředník má mluvu pacholka od koní. Ostatně u Schwarzenbergů by nemohl zastávat ani tuto funkci. Velebnosti, je to hnus.

E. Došlík 18.8.2011 8:22

Re: Fifura jak z panoptika

Vážená madam, to je názor váš, můj je ten, že politici místo toho, aby zářili příkladem národu a lidu, se chovají jak v parlamentu, senátu a ve vládě, nemluvě o sdělovacích prostředcích vůči sobě tak, že ani ta spodina by si to nedovolila. A s tím vaším dovětkem,že u SCHWARZENBERGRŮ by nemohl zastávat ani tuto funkci, tzn.,že se vracíme k feudalismu?

R. Jonák 18.8.2011 9:26

Re: Fifura jak z panoptika

Zřejmě si to madam myslí, vyplývá to i z toho, že ministr nějakého úředníka urážet může ale obráceně se to nesmí. Ono to tak jednoznačné nebylo ani za toho feudalismu.

L. Písařík 18.8.2011 7:57

Semíne,

kdo vás platí? Kalousek je jediný, kdo tady brzdí bezhlavé utrácení a zvyšování dluhů. Máte pocit, že to dělá špatně ? To o čem píšete: Kdo chce psa bít...................atd. Navrhněte někoho za Kalouska. Ha ?.

I. Schlägel 18.8.2011 8:00

Re: Semíne,

Sobotka?

J. Šimek 18.8.2011 8:20

Re: Semíne,

Né, někoho z Hradu.

Copak nevidíte, že je to jen rozvedené vyjádření od Jakla ?

T. Šmilauer 18.8.2011 8:55

Re: Semíne,

Michal Semín- D.O.S.T.  Bátora- D.O.S.T. Stačí?

D.OS.T.-nacionalismus, euronenávist, pseudokřesťanství.

J. Schwarz 18.8.2011 9:00

Re: Semíne,

Tak Kalousek brzdí nárůst dluhů? Ale jak? Zvyšováním daní. Velice pravicový a konzervativní recept. Vždyť ani Filip by to takto neřešil! Nejvyšší čas rozpustit nejen nefunkční EU, ale i obskurní spolek zvaný Česká Republika. Než se furt hádat kdo na kom parazituje, kdo koho vykořisťuje a kodo s kým má být povinně "solidární", tak to je lepší se v klidu rozejít než dopadnout , pro samé utužování "jednoty všeho Lidu", jako v Jugošce.

T. Šmilauer 18.8.2011 12:09

Re: Semíne,

Jak to myslíte? Bylo rozbito Rakousko-Uhersko- vzniklo Československo. Bylo rozbito Československo- vznikla Česká republika.

Rozpustíte Českou republiku- Sudety dáte Němcům a Rakušanům, Moravu Moravanům, Slezsko Slezanům, co vznikne? Státní útvar Povodí Labe?

Budete spokojen s novými politiky? Nebudete, lidská povaha se nezmění, politici budou stejní. 

R. Langer 18.8.2011 15:09

Re: Semíne,

Kalousek brzdí nějaké utrácení? A kde?