23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Franta 21.1.2006 18:04

Akolik už jich bylo !

V diskusích o účasti nových politických stran v parlamentu, často zaznívá věta. Kdyby jste se tam dostaly vy, tak by jste si chtěli nakrást. Ti co tam jsou, si už nakradli a už krást nepotřebují. Neustále se provalující případy korupce je usvědčují z nesprávnosti tohoto názoru. Zajímal by mě váš názor, kde je hranice nakradení ? Kdy si ten člověk řekne: To už jsem si dost nakrad, teď se začnu chovat poctivě. Je to v řádech milionů,desítek či stovek milionů ? Osobně si myslím že to chce nové lidi, neprov á zané se stávajícím korupčním prostředím. Takoví Kaslové, Zielenci či Železní mezi ně rozhodně nepatří. Pro mě je zárukou čestnosti a poctivosti Cibulkův Pravý Blok.
Franta 21.1.2006 18:00

Kolik těch afér musí ještě přijít ?

Sledování televizních diskusních pořadů, kde si dva politici vyčítají kdo z nich je větší gauner dává znamení že je něco shnilého ve státě Českém. Umožnit odchod těchto lidí z politiky by mělo být v bytostném zájmu všech voličů. Stále věřím že se v desetimilionovém státě najde dvě stě slušných a poctivých lidí kteří se stanou poslanci. M usíme je svým hlasem přesvědčit že u nás mají ti slušní již zase větší šanci zvítězit než ti všehoschopní. Ostatně je to hlavně v našem zájmu. Pro mě je takovou jistotou Cibulkův Pravý Blok .WWW.CIBULKA.NET.
Jan 19.1.2006 23:43

Kakaová aféra v pohledu regionálním MÁ VYSVĚTLENÍ: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!

Kakaová aféra v pohledu regionálním MÁ VYSVĚTLENÍ: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!
kocka ema 19.1.2006 0:55

zemanuv seznam

Pratele, vsimli jste jedne veci? Vsichni, ktere Zeman oznacil za skudce, jsou pryc. Bud afera, nebo neco jineho. Spidla je pryc, Gross to same, Buzkova je pryc, ted Kraus. Kdo bude priste? Myslim si, ze Zaoralek. Copak na ne vytahnou ?
ziralek 19.1.2006 0:59

Re: zemanuv seznam

pristi tyden. ale paroubek se za nej postavi.
Nika 19.1.2006 1:15

Re: Re: zemanuv seznam

A bude tam stát tak dlouho, dokud si nesedne... :-))
jezevec 19.1.2006 0:49

jen se žerte mezi sebou bestyje

jen houšť a větší kapky
VladaPing 18.1.2006 13:00

Prostě, jak patrno, když Topolánek se zmínil o "noci dlouhých nožů"...

(to byl povyk v řadách rudé koalice!), nikdo nepředpokládal, že Parouback (plnou parou) ho předběhne ještě před volbami.....
Čumil 18.1.2006 14:03

Hm, pane Pingu, máte recht - já si taky myslím, že pánové Doležel či Doležal (pět českých) a Kraus měli hezky zůstat na svých místech. Myslel jste takhle ne?

L 18.1.2006 14:31

Re: Hm, pane Pingu, máte recht - já si taky myslím, že pánové Doležel či Doležal (pět českých) a Kraus měli hezky zůstat na svých místech. Myslel jste takhle ne?

To už musí dát práci tak málo chápat.
VladaPing 18.1.2006 14:46

Re: Hm, pane Pingu, máte recht - já si taky myslím, že pánové Doležel či Doležal (pět českých) a Kraus měli hezky zůstat na svých místech. Myslel jste takhle ne?

Ne.
Já jsem pouze a jenom myslel.
 
P.S.
Na rozdíl od Vás.
huhu 18.1.2006 15:37

Re: Hm, pane Pingu, máte recht - já si taky myslím, že pánové Doležel či Doležal (pět českých) a Kraus měli hezky zůstat na svých místech. Myslel jste takhle ne?

čumile, pokud byste vnímal realitu a myslel - tak Paroubek Krause držel co to šlo, Doležela považuje za provokaci. Paroubkova noc dlouhých nožů je zaměřena na ty socany, kteří "nedrží hubu". Tohle je ovlivňování a zastrašování případných svědků - proč policie nekoná ? Paroubek není poslanec, nemá imunitu.
Jura Jurax 18.1.2006 12:38

No vida

a takhle se vybírají nejlepší z nejlepších, moudří a ušlechtilí mužové a ženy, kteří pak do zastupitelských sborů zvoleni jsouce nic než blaho vlasti a národa na mysli míti nebudou a pilnou prací ku prospěchu svých voličů, jakož i všeho lidu přičiňovati se budou, aby naše vlast vzkvétala a lidu v ní se žilo šťastně a spokojeně.
 
Když se to vezme kolem a kolem, vlastně dopadáme ještě dobře. Političtí psi štěkají, rvou se o mršiny i čerstvou kořist a hltají mlaskajíce co urvou, leč karavana sprostného lidu jde dál, dělajíc si své a jen kroutíc hlavou, co si to v krátkodobém pominutí mysli zvolila - a co zvolí s nepatrnými obměnami zas, protože k jinému nebude příležitost. Prosperita nezávisí na politických štrébrech, ta kupodivu i v kapitalismu je odvislá od smysluplné práce, jíž ovšem naše politická scéna z výnosů oné smysluplné práce štědře placená napříč všemi stranami jen překáží a klacky pod nohy háže, vydatně přitom žvaníc.
Jura Jurax 18.1.2006 12:41

Re: No vida

ještě jsem zapomněl - nezištně přičiňovati se budou ... teprv teď je to dokonalá utopie
figura 18.1.2006 11:56

A čeho se bojí?

A čeho se bojí členové ČSSD, že nechtějí mluvit o tom co si myslí. Že nebudou zvoleni? No a co? Takže jenom se ukezuje, že jde o flíčky v parlamentu/senátu či jinde a ne o pravdu i kdyby měla bolet. Tím pádem to celé nabývá ještě větší trapnosti.
Olina 18.1.2006 10:39

Já bych to trochu pozměnila

Určitě měly vliv na vyškrtnutí Němce boje ČSSD v libereckém regionu.Jsem ale přesvědčena,že Paroubek chtěl tímto krokem varovat členy strany,aby si moc v téhle kauze nevyskakovali.Věděl,že Němec není volitelný a ostatním dal najevo co by je mohlo čekat,kdyby byli neposlušní a pouštěli si pusu na špacír.
Pete Brich 18.1.2006 11:17

Re: Já bych to trochu pozměnila

Tak, tak.
Duce už si je srovná.
Jdeme všichni sborem, za tím jedním - Rokem
PB
Jura Jurax 18.1.2006 12:51

Re: Já bych to trochu pozměnila

Inu - jedna strana, jeden fýrer, jeden názor. Jen tak lze vyhrát volby!
huhu 18.1.2006 9:49

lekce z hunamismu

ano, přátelé mají heslo "lidskost proti sobectví" a myslí to "upřímně".
irena 18.1.2006 9:23

z historie

Mám radost, že se praktiky sociální demokracie nemění. V Německu to sice byla nacionálně sociální demokracie, ale i oni si ve svých řadách mezi sebou vše vyřídili - noc dlouhých nožů byl vnitrostranický akt. Tady sice neteče krev, ale je to taky velmi hnusné na pozorování zvenčí.
Kadlus 18.1.2006 10:16

Re: z historie

Trochu studovat,paní( nebo slečno) Irenko. Prvním dodavatelem " obyvatel k převýchově" v KZ byli členové německé sociální demokracie- nikoliv NSDAP- jde o dva rozdílné politické subjekty. Z jejich řad se pak rekrutovali různí kápové, často horší , než samotní nacisté- ti pak drezůrovali příslušníky jiných národností, nebo náboženství.Nevím, jak se tehdy chovala německá soc.dem.;ale trochu i pro mne to znamená vrátit se znovu k německé historii-ta je matkou moudrosti.Pěkný den, JK senior.
huhu 18.1.2006 11:12

Re: Re: z historie

vždyť píše, že se socani vraždili mezi sebou..to v mírnější formě dnes také
irena 18.1.2006 11:31

Re: Re: z historie

Pane Kadlusi,
samozřejmě vím, že v Německu byla sociální demokracie, ale i národně (nacionálně)sociální demokracie, tedy ona NSDAP, založená A. Hitlerem a dalšími. A ti se podíleli na noci dlouhých nožů.
irena 18.1.2006 11:38

Re: Re: Re: z historie

Ještě jednou pane Kadlusi - omlouvám se za nepřesnost., nebyli ncionálně sociální demokrati.
Kadlus 18.1.2006 14:19

Re: Re: Re: Re: z historie

Předem - nejsem přívrženec levice.Teď pro odlehčení.Jako šestiletý jsem "byl přestěhován " do pohraničí.Naproti nám bydlela německá rodina(nikdy se nenaučili česky- zatím co oba synové ano).Slušní lidé,nikomu neublížili, jen mi vrtalo hlavou, proč je tady po roce 45 nechali.Teprve dlouho po smrti obou jsem se v archivech dopátral,že pan XX jako mistr v YY zbrojních závodech schovával déle jak rok uprchlého ruského zajatce.Stejně jsem se dostal k informaci, že před válkou byl přívržencem české socdem a nikdy nesouhlasil s henleinovci.Proto jsem trochu pátral v historii- v ulici bydlela paní z Volyně.Teprve po roce 89 byla ochotna troch mluvit - ještě teď mne mrazí.Jinak, napomenutí nebylo míněno pejorativně, bohužel však v diskuzích je tolik ohromujících neznalostí ( ze všech oborů),že jsem se nezdržel.Pěkný den, JK senior.
Tisifoné 21.1.2006 17:53

Re: Re: Re: Re: Re: z historie

NSDAP = pouze pro upřesnění - adresováno "Irence" a "Kadlusovi" , vzhledem k jejich zamýšleným historickým studiím: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiter Partei. Slovo a pojem "sociálně demokratický" byl Hitlerovi od začátku jeho politického myšlení velmi trnem v oku. " Pochopil jsem hanebný duchovní teror, používaný tímto hnutím (rozuměj: tehdejší německou sociální demokracii - pozn.komentátora) a namířený zejména proti buržoazii, která nebyla schopna na podobné útoky přiměřeně reagovat. Strategie byla jasná: na předem dohodnuté znamení uvést do oběhu neskutečnou záplavu pomluv a lží proti tomu, kdo se v té chvíli zdál nejnebezpečnějším protivníkem, a vytrvat do té doby, než se atakovaná osoba nervově zhroutí." (citován "Mein Kampf" podle knihy W.L.Shirera - Vzestup a pád Třetí Říše. Našim studentům prvního, druhého i třetího věku vřele doporučuji!!!)
občan z kraje města 18.1.2006 9:13

super

Přesto pro si myslím, že pro "neznalé technologie moci" by bylo dobré polopatisticky doplnit. NIKDO SI NEMŮŽE MYSLET, ŽE DISKREDITACÍ KOLEGY-RIVALA NA KANDIDÁTCE SE DOSTANE NA VOLITELNĚJŠÍ MÍSTO. Bez exemlární ukázky, že je to nepřípustné by se s aférami mohl roztrhnout pytel, protože nějaké to máslo na hlavě (nebo kakao) má většina lídrů ČSSD. Paroubek tím zastavil to čím začla "Škromachova klika" když po svém debaklu na sjezdu vytáhla na světlo Grossovo bytové máslo.
Ladislav N. 20.1.2006 0:17

Re: super

Ať se lumpové poperou mezi sebou! Jen víc a častěji! To, co jsme o lidech typu Krause (KSČ .... ČSSD) tušili, se proměnilo ve skutečnost.
MF 18.1.2006 7:43

CSSD

U socanů se alespoň něco děje a mění, jeden lump střídá druhého. U ODS to mnohde je tak, že staří pohlaváři mají disciplinovaně zajištěná koryta na 5 voleb dopředu.
dvd 18.1.2006 7:55

Re: CSSD

Zase nejezdí do Ghany na kakao