25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: K vrbětickému projevu Miloše Zemana

Plzeňská choť se stala terčem mých otázek poté, co jsem četl komentář Jana Lipovského k „vrbětickému“, dlouze očekávanému vystoupení prezidenta republiky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 29.4.2021 5:23

;-D ;-D ;-D

Byla připravená leda tak na natření dehtem a vyválení v peří.

S. Sedlák 29.4.2021 3:32

Tománková připravená byla, jen mu v tom nevymáchala hubu, což by se od Witovské nedalo čekat.

Ostatně Zeman si dává pozor s kým se ve studiu setká. Těm ostrým novinářům se dávno vyhýbá.

S. Sedlák 29.4.2021 3:28

Ten blábol mohl být i kratší, ale stejně by nezměnil nic na skutečnosti.

Zeman ve svém projevu lhal nebo ten jeho zmíněný mozek není schopen zpracovat pár detailů.

K těm opakovaným dotazům Tománkové. Celkem snadno ukázala, že Zeman, ve své nabubřelosti, si ani nepamatuje, kdy ho premiér s vicepremiérem informovali o situaci. Stěží to mohlo být PO tiskovce, když na ní zaznělo, že je informován a podporuje jejich kroky. Mimo jiné.

I. Hermanek 29.4.2021 3:20

Souhlas se vsim

P. Hatina 29.4.2021 3:03

Btw, co si tak vzpomínám, je to už dávno, se ČT doslova praštila přes kapsu, a nejen že na debatu se Zemanem a jeho oponentem poslala naprosto profesionálně připravenou moderátorku paní Witowskou, ale ještě si na to objednala slavnostní prostředí pražského Rudolfina. A šlo to.

Ovšem, tomu se současné debaty na Primě rovnat nemůžou, Ty už se spíše přibližují proslulým Kotlům, kde diváci čekají, kdy se do sebe aktéři pustí, Z něčeho přece ten mediální bulvár žít musí, co by dělal;-D, kdyby se všichni politici vyjadřovali jenom korektně a pravdivě

P. Dvořák 29.4.2021 2:43

Proč by Eben, předvádějící se před diváky a házející kolem sebe bonmoty, měl nahradit o třináct let staršího Zemana, předvádějícího se před diváky a házejícího kolem sebe bonmoty? Leda snad to, že je pravdoláskovec a "bavič" a navíc ještě umí hrát na hudební nástroje.

O senilním Svěrákovi, který plácá nesmysly už minimálně deset let a při eventualitě, že na konci příštího volebního období prezidenta by mu bylo 92, víc ani psát netřeba. Když už je také pravdoláskovec, tak umí aspoň hrát na hudební nástroje?

Kdo ty dva v poslední době opakovaně tahá z klobouku a vnucuje nám je? Osobně neznám nikoho, kdo by zrovna za ty dva nějak horoval.

I když vlastně jak si vzpomínám, Havla udělal prezidentem Jiří Bartoška z balkonu Melantrichu. Po dramatickém úvodu na téma kdo by jako měl být prezidentem a ještě dramatičtější pomlce (má na to školy) vykřikl jedno jméno a dav pod ním zcela samozřejmě zešílel.