19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eda 21.5.2006 13:48

Jičínský - obchodní příručí, který za nic neručí !!!

Volební systém - poměrné zastoupení a 5 %:

Autor: Eda IP: 85.71.86.xxx Datum: 20.05.2006 17:45

Soustruh Pičínský dobře věděl, jaké možnosti manipulace s voličem umožňuje poměrný systém, také se podrobně za naše peníze věcmi zabýval a prosazoval 5 % hranici, přepočet hlasů, protože vyšel z lůna té všemocné a praktické stránky předválečné demokracie měl zmáknuté. Nechtěl dopustit vznik nové , jiné možnosti, znal možná úskalí a i v parlamentu věci manipuloval svými plky, proto se teď s tímto potýkáme. Dal bych vám hlas, ale on propadne - tak ho raději dám ODS ... Zakonzervování systému, jako jeden z největších viníků, má právě tento darebák v bílém límečku na svědomí. Zaplaťbůh už končí. Ale až takovéto zrůdy vymřou, konec bolševizmu ještě nenastane. Tomu musíme ještě hodně pomáhat. Proto nevolte parlamentní strany. to je jediná pomoc z postkomunistického marasmu !! www.cibulka.net !!!

PetrM 19.5.2006 20:21

Pane J.

Pane Jičínský, když ve svém článku tak půvabně vynášíte do nebes pana Paroubka a jeho "vládu talentů", došlo Vám vůbec, že spojení "vláda talentů" má ve spojení s ČSSD mírně pejorativní a silně sarkastistický nádech?

Haf 19.5.2006 18:09

Soustruh je zase zapmutej

Soustruh Pičínský zase moudře zahovořil : Potroubek vedl orgán (kde se neprůhledně utrácely peníze v menším - pražská radnice, teď je na chvilku omylem ve vedení státu a tady se točej větší chechtáky - lup půl miliardy sem, tu zase tam) Zanedlouho ho snad taky povede orgán.

Venkovan 19.5.2006 16:57

Sůdruhu Jičínský

Vy možete fundovaně hodnotit vládu talentů, v KSČ ste byl dél než Mira Grebeníček.Motal ste sa kolem ústav od Gotwalda po Havla.Tož to Vaše rudé SRO důfám půjde po volbách do konkursu.Čest práci.

bp 19.5.2006 16:25

Že vám není hanba, vy odporná bolševická kreaturo!

Už jste nadělal škody dost...

Siola 19.5.2006 16:24

No potěš Pánbůh,

vážený Soudruhu! Krásný článek, doufám, že ještě dlouho budeš soudruhu zdráv a živ, abychom mohli, teda celá naše společnost, týt z pravdy světlých zítřků, vycházejících z tvého pera. Soudružsky volám: BRAVO, 3x BRAVO. A soudruhu, nemáš ještě něco, kupříkladu by bylo potřeba opět přepracovat naší ústavu. No však víš, něco v tom smyslu o vedoucí úloze strany a tak podobně. No však si vzpomeň, jak pěkně jsi to napsal, no v té době, jak jsme to tady tenkrát "normalizovali".  Soudruhu, Děkuji!!!

milan007 19.5.2006 15:45

Milý soudruhu Jičínský,

Jakou hodnotu má slovo nadšeného budovatele komunismu z 50-tých let ?? Asi budu nespravedlivý , ale Vám nevěřím, ani když mi řeknete kolik je hodin.

liberal shark 19.5.2006 15:02

bolševický dinosaurus

Jeden z hlavních vinníků současného stavu našeho právního systému. Ch.cí.pn.i už konečně, z.m.r.d.e !!!;-€;-€;-€

divana 19.5.2006 14:36

pane jičínský, zkuste se někdy podívat do zrcadla.

v of i mimo of samozřejmě byli lidi, kteří byli schopní. ale někteří byli rovnou odříznuti, jiní odešli sami, když viděli, jakým směrem soudruzi s havlem táhnou.

má to ještě smysl takhle si vymýšlet? 

Jirka 19.5.2006 13:04

Re

Komóšu...

Pavel Pekárek 19.5.2006 12:07

Jičínský je prostě bolševik

Pane Jičínský, netlačí Vás trochu tělo od toho, jak lezete Paroubkovi do konečníku????

 Havel měl dát na ty zasrané bolševiky aspoň na 20 let do vězení .

Jděte do pr....., a zůstaňte tam.

Vaše články jsou lež na lež a doufám, že |Paroubek dopadne na prdel.

 

bitaxe 19.5.2006 14:39

Re: Jičínský je prostě bolševik

doufám že svým tučným upoceným zadkem dopadne na Jičínského :-D

Emil 19.5.2006 11:37

Pan Jičínský

Pane Jičínský, výsledky průzkumů ,dělané organizací spjatou s ČSSD, geniální práce ministerského předsedy, který označil svého protivníka ve volbách "potícího se až do modra "(bohužel sám otylý jako prase se neustále potí), zveřejnění nějakých jmen, která jej k ničemu nezavazují, to, že protivníci nechtějí na tento jeho způsob prezentace přistoupit, proto jsou slabí, to jsou argumenty  ČSSD ? Argumentujte počtem nezaměstnaných, nárůstem státního dluhu do budoucna, úbytkem středních podnikatelů. To , si myslím, jsou ty pravé důvody, proč by měla ČSSD vyklidit pozice.

stachanov 19.5.2006 10:50

vláda talentů

hlavně se všichni dokonale naučili ovládnout tzv. socanskou kličku: přijít na tribunu, postrašit tunelováním, ODS, vládou bohatých, Klausem a pak vylíčit švédský sociální stát. S tím si vystačí. Pak se mezi sebou poplácají po ramenou, jak to zase s lidma skouleli.

Marcela 19.5.2006 10:29

No nenakopali byste ho do

(nemůžu napsat kam, neboť i funkčně použité vulgární slovo je pro censurovací stroj  důvodem k vymazání celého vtipného článku).

Neverici Tomas 19.5.2006 11:12

Re: No nenakopali byste ho do

Ja myslim ze p_r_d_e_l to skousne....

PetrN 19.5.2006 10:27

A zase musím být sprostý...

..., je to trapné, bez vtipu, dětinské, ale nemohu si pomoci: držte hubu, soudruhu Pičínský!!!(Y)

VladaPing 19.5.2006 9:27

No, že stařecká demence má zrychlující se průběh, to bych ještě chápal...

Ale, že až zas tak rychle?

JL 19.5.2006 9:18

Volte Právo a Spravedlnost ANO tradiční rodině NE korupci a kriminalitě č.5

Soudruhu Jičínský !!! Vláda talentů v čele s Pablbkem ? To je přece nesmysl. KSČSSD a její hesla " Jistoty a prosperita , těm co budou u koryta ""   a veřejný slib  " Jistoty nezaměstnanosti a prosperita korupce" , mluví za vše!!!

satan 19.5.2006 9:17

Nejvíce zapáchal jičínský,

konstatovala poslanecká komise při kontrole českých pivovarů...

alfa27 19.5.2006 9:13

průzkumy dokládají co?

Průzkumy popularity jsou velmi ošidné.V roce 1933 byl v Německu velmi populární jistý Adolf Hitler a stal se premiérem,v Itálii už o něco dřív Mussolini.Naproti tomu Churchill ve 30 letech v Anglii příliš populární nebyl.Premiéři v Česku mají trvale sestupnou kvalitativní tendenci,ti poslední dva jsou do reálu uvedenou noční můrou.Průzkumy popularity jsou dobré pro hlasování do vily vyvolených. Pokud se tam Paroubek nechá zavřít, možná mu pošlu taky hlas.Taková kreautura tam chybí.

Malý Aston 19.5.2006 9:11

Tak jsem byl poučen

Děkuji panu Jičinskému,za několik informací,které možná pro mladé,kteří to neznají jsou velmi poučné.Informace první: V Občanském foru nebyl nikdo,kdo by měl znalosti a zkušenosti pro výkon jako předseda vlády a proto Havel jmenoval komunistu Čalfu.Informace druhá:Politika není zápas idejí ale soutěž,konkrétních lidí ,vedoucích politických elit. A máme to! A já čtu programy,dělám grafy,počítám co mi která politická strana nabídne,sleduji jejich ideovou základnu a ono je to jinak. Stačí se zaměřit jen na ty Vyvolené,elitáře. A pan Jičínský je pěkně jmenuje.Paroubek,Topolánek,stávající ministři i nové tváře ve staré vládě.Zejména kvalifikace pana Paroubka je přímo úměrná jeho zkušenostem a vláda talentů je spojena s činy. Tak a tento člověk napsal naši Ústavu a máme co jsme chtěli.Ne domokracie,ne přímá demokracie občanů,vláda elit,to je to hlavní po čem pan Jičínský touží. Děkuji mu,že se konečně jasně vyjádřil.

mak 19.5.2006 11:05

Vcera Hartl rekl, ze volici cssd zajima hlavne program, zato volici ODS nebo komunistu

voli bez znalosti programu, jen tvare :-))  Sice cssd zbozne prani, ale pobavil jsem se.

Jeff 19.5.2006 8:12

Diluviální příšera

Soudruh Jičínský jako zoombie neustále zamořuje vzduch! Je to diluviální příšera české politické scény. Typický převlékač kabátů, nicméně s věčným ideálem etatického totálního státu...Napřed  Kuratorium, pak kovaný stalinista, tvůrce socialistické ústavy za Novotného, později obrozený komunista s lidskou tváří a zadnicí - a když to nevyšlo v osmašedesátém - tak tedy chartista, teď  zase socan. Má na svědomí i dnešní zpotvořenou podobu ústavy a návaznost  na bolševické právo v této zemi. Tato senilní, politováníhodná a bezpáteřná postavička patří už dávno do penze a zaslouženého zapomnění!

L 19.5.2006 8:28

Diluviální příšera

Ne do penze, ale bez penze. Tak to oni sami delali jinym, proc by se to nemohlo stat takovemu soudruhovi. Na zadost lidu by se mu zrusila penze a byla by vec vyrizena. Jedna komunistka se me ptala, co by pak mela jist. Ja jsem ji rekl, at zere travu, protoze oni se take nezajimali o to, co budou stari lide bez penzi jist. To plati pro vsechny bolseviky.

Mirtaša 19.5.2006 10:31

Re: Diluviální příšera

To je velice pěkně napsáno!!!

Ó BOŽE,SMILUJ SE 19.5.2006 7:16

ZA CO,SOUDRUZI, ZA CO?DYŤ SEM NIC NEUDĚLAL !!!

TAK JE TO PRAVDA, CO SE O JIDÁŠOVI...EEE..JIČÍNSKÉM POVÍDÁ...kam vítr a objednávka, tam korýtko a Jičínský....

vita 19.5.2006 7:15

Plány revanšistů zhatí

ŠIBALOVÉ  BOUBELATÍ!!!;-D

Ivan Nový 19.5.2006 6:53

U Paroubka jsou slova spojena

s dalšími slovy :-))) Czechtek x paní Jacques.

honzak 19.5.2006 6:32

hnus, velebnosti!

Demokracie má i své stinné stránky, jedna z nejtemnějších je autor toho článku. Jak dlouho nás bude ještě starej komunistickej kádr oblažovat svými pseudomoudy?