19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 18.4.2006 23:23

Už delší dobu si všímám jedné věci,

v každém televizním zpravodajském pořadu (bez ohledu na to, o kterou televizní stanici jde) se vyjadřuje k nějakému aktuálnímu tématu nějaký zástupce českých bolševiků. Rovněž jsou bolševici obsazováni v různých politických diskuzních pořadech prakticky stejně často, jako zástupci ostatních parlamentních stran dohromady. Vzhledem k tomu, že dosud bolševici nebyli součástí žádné vládní koalice (a máme li věřit prohlášením zástupců ostatních parlamentních stran nebudou ve vládě ani v nejbližší budoucnosti) měly by být jejich názory na současné politické dění občanům lhostejné a televize by se měla ptát na názory těch, kteří můžou rozhodovat nebo těch, kteří mají reálné vyhlídky, že budou rozhodovat v nejbližší budoucnosti. Pokud i přes to vidíme na obrazovkách tak často tváře představitelů bolševické strany, jak si dělají protekčně reklamu, lze v tom spatřovat velmi neblahé znamení a to jednak ohledně nezávislosti televizních stanic, jednak co do směru budoucího politického vývoje.

Marek Dluhoš 19.4.2006 10:36

Re: Už delší dobu si všímám jedné věci,

Proto už také ty diskusní pořady dlouhou dobu sleduji nejlépe ze záznamu, když je mi jasné, že tam žadný bolševik své názory nevyjadřuje. Sem tam si je bohužel akle poslechnou musím, že je tam dávají, ovšem ze studia by je měli posílat hned na Pankrác. Ovšem taková ČSSD je podle mne bolševická komplet. Vše ukazuje, že ČT dnešní doby je bohužel k smůle nás všech i budoucnosti ČR probolševický mechanismus.

muf 19.4.2006 14:15

Re: Už delší dobu si všímám jedné věci,

Souhlas, jen vedle bolševiků ještě podporují zelené. To je stejně nebezpečné!

pařez 18.4.2006 18:17

Dá se s tím souhlasit

Vysíláním pravidelných každodenních diskusí by ČT místo blbostí vysílala konečně něco důležitého. Jenže současné vedení ČT je dle zákona až příliš závíslé na parlamentních stranách (navíc v jejím čele je osoba v tomto ohledu naprosto nedůvěryhodná), takže je to spíš zbožné přání. Uvidíme, jak si s tím poradí dosud neparlamentní strana, které by se povedlo se do sněmovny dostat. Je to asi jediný způsob, jak tento nežádoucí stav změnit.

Nika 18.4.2006 16:19

Jo Edíci

co jste dělali proti zpolitizování ČT v době velké prosincové revoluce, proti zpolitizování RRTV , kam si socani s pomocí US dosadili své kámoše, a teĎ už tam bezostyšně dosazují komunisty ? Pomlouvali jste ODS a těšili se z přízně pravdoláskové kliky. Toto jsou výsledky.

Marek Dluhoš 18.4.2006 20:26

Re: Jo Edíci

A měli ED či SNK dříve reálnou šanci zasáhnout do politiky ČT? A jestli tahle informační blokáda - podle mne jevící známky dobré připravenosti vůči novějším stranám, bude pokračovat aniž by SNK ED a jiné menší strany nalezly na ni účinnější protitaktiku (např. žádost o mezinárodní pozorovatele), tak se bohužel možná opět v parlamentu po volbách setkáme s tragickými a zjevně prostoduchými postavami tvořícími vedení KSČM, ČSSD a bohužel i ODS ;-(;-€ 

Nika 18.4.2006 22:24

Re: Re: Jo Edíci

Asi byste si měli rozmyslet, čeho chcete dosáhnout takovým bojem proti všem. Žalováním do Bruselu možná nějaké odškodné získáte, voliče ale asi těžko.

Marek Dluhoš 18.4.2006 23:25

Re: Re: Re: Jo Edíci

Proč žalováním? Proti komunismu se bojovalo s pomocí USA, teď dokud ještě není pozdě máme naštěstí EU jako ještě jednu možnou instanci. I když je jasné, že popularitu u komunistů a některých izolacionistů to samozřejmě mít nebude.;-):-)

Každopádně pro prosperitu pořádné Evropy bude jednou třeba vyhrát nad sociál a podbnou levicí ve většině zemí EU (a předtím nechat za sebou pokud možno izolacionisty z ODS, co nevidí za práh vlastního domu).

Jan 18.4.2006 13:42

Pro ty mladší anebo méně chápající ještě doporučuji: KRIMINÁLNÍ STÁT: CENTRALIZOVANÁ, UZAVŘENÁ, NEPRŮHLEDNÁ A NEKONTROLOVATELNÁ VÝKONNÁ, ZÁKONODÁRNÁ A SOUDNÍ STÁTNÍ MOC NAD OBČANY – DAŇOVÝMI POPLATNÍKY V RUKOU NEVOLENÉ A OBČANY PLACENÉ, ALE JIMI NEOD

Pro ty mladší anebo méně chápající ještě doporučuji:

KRIMINÁLNÍ STÁT: CENTRALIZOVANÁ, UZAVŘENÁ, NEPRŮHLEDNÁ A NEKONTROLOVATELNÁ VÝKONNÁ, ZÁKONODÁRNÁ A SOUDNÍ STÁTNÍ MOC NAD OBČANY – DAŇOVÝMI POPLATNÍKY V RUKOU NEVOLENÉ A OBČANY PLACENÉ, ALE JIMI NEODVOLATELNÉ STÁTNÍ BYROKRACIE, JEJÍ INSTITUCE, REPRESIVNÍ ORGÁNY TAKOVÉ STÁTNÍ MOCI, JEJICH PŘEDSTAVITELÉ, SPOLEČNÉ METODY A CÍLE:

http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2005022205

Jan 18.4.2006 13:39

Jsou volby v ČR opravdu demokratické? Samozřejmě! Stačí si pouze přečíst: Žaloba Petra Cibulky a Pravého Bloku na tzv. "veřejnoprávní" Českou televizi za její uplatňování státní politiky informačního terorismu!

Jsou volby v ČR opravdu demokratické? Samozřejmě! Stačí si pouze přečíst:

Žaloba Petra Cibulky a Pravého Bloku na tzv. "veřejnoprávní" Českou televizi za její uplatňování státní politiky informačního terorismu!

http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2006032501

Marek Dluhoš 18.4.2006 13:43

Re: Jsou volby v ČR opravdu demokratické? Samozřejmě! Stačí si pouze přečíst: Žaloba Petra Cibulky a Pravého Bloku na tzv. "veřejnoprávní" Českou televizi za její uplatňování státní politiky informačního terorismu!

Bohužel co se týká českých médií a ČT máte pravdu..:-(

OBČAN XY 18.4.2006 18:11

Re: Re: Jsou volby v ČR opravdu demokratické? Samozřejmě! Stačí si pouze přečíst: Žaloba Petra Cibulky a Pravého Bloku na tzv. "veřejnoprávní" Českou televizi za její uplatňování státní politiky informačního terorismu!

 Stejně, jako Pravý Blok, by se měla zachovat většina neparlamentních stran....Tedy ty solidní....Volby jsou v podstatě manipulovány i když pochopitelně daleko sofistikovaněji než na př. v Bělorusku....

Marek Dluhoš 18.4.2006 20:18

Re: Re: Re: Jsou volby v ČR opravdu demokratické? Samozřejmě! Stačí si pouze přečíst: Žaloba Petra Cibulky a Pravého Bloku na tzv. "veřejnoprávní" Českou televizi za její uplatňování státní politiky informačního terorismu!

Právě toto zjištění o předvolební situaci v ČR mne dovedlo k tomu, že jsem už prostě musel si sednout a napsat o tom článek..;-( Situace se v ČR stává stále tristnější, ono by to takový rok 1989 asi chtělo co 10 let, aby se ty byrokraticke struktury využívající masové nevzdělanosti nestíhaly usadit tak, jak nám to v poslední době předvádí ČSSD..:-/

Eda 18.4.2006 13:07

Demokratické volby ?

Jak mohou být demokratické volby v zemi, kde demokracie není ? Jsem spíš technický typ a podle mne musejí mít věci logiku. Tady nemá logiku nic. Zákonodárci vyrábějí nepřetržitou šňůru legislativních paskvilů, soudci soudí nezávisle, také ale na těchto paskvilech, policie a st. zástupci za nimi nekulhají, navíc mají máslo na hlavě, bez důvěry občanů. A vláda, ani muk o tom, že jí jsou zisky ČEZu milejší, než obydlí občanů, že měly být přehrady na jaře prázdné a čekat vodu, do poslední chvíle mlely elektriku, aby pan Potroubek měl co utrácet a mohl  lítat helikoptérou. A další strany s ním projevují účast, místo aby samy ukázaly na neschopnost socanů smysluplně vládnout.

Eda 18.4.2006 13:13

Re: Demokratické volby ?

Eda není  ED  !!

divana 18.4.2006 13:24

Re: Re: Demokratické volby ?

Proč nemůžou být diskuse s více lidmi, jako to bývalo na začátku po sametu? Moderoval např. Černý  a Bubu a bylo tam dost lidí (ještě i Slováci) a nevadilo to. Pak ještě i když už hůř Pokorný. A teď? Místo toho  tlachání Moravce a krajinné výlevy by mohli mluvit i další lidi.

Marek Dluhoš 18.4.2006 13:35

Re: Re: Demokratické volby ?

Evidentne se hraje v CT na zakonzervovani stareho systemu - dnesniho, ac uz tam jako nejvetsi hvezdy zustavaji Paroubek, Skromach, Tlusty, Topolanek..Osobne mne nejvice stve, jak se od roku 1989 jen utuzuje neperspektivni system a pomoci lacinych slibu se u moci navic drzi proti vyspelosti jakehokoliv statu stojici prostoducha levice..:-/

vládík 18.4.2006 16:26

Re: Re: Re: Demokratické volby ?

Bude-li zakonzervovaný systém, bude zakonzervovaný i generální ředitel.

Jinak: Psi štěkají a karavana darebáků jde dál. Nebo jste zaslechli, že by někdo na naše od počátku volební kampaně prezentované stížnosti reagoval. Proč??? Byl by blbej - ještě by na toto darebáctví (doporučované mj. i panem Doležalem) zbytečně upozornili.

jonáš 18.4.2006 19:21

Re: Re: Re: Re: Demokratické volby ?

Zejména to zjevně nevadí žádné ze zavedených "demokratických" stran, že.

Radajan 18.4.2006 20:06

Re: Re: Demokratické volby ?

Eda je blb.

Eda 18.4.2006 20:33

Re: Re: Re: Demokratické volby ?

Vím to a těší mě to. Ale také vím, že je víc těch větších. Mám jmenovat ? Rdajan, Potroubek.....

muf 18.4.2006 13:06

Neparlamentní strany by měly zažalovat Českou televizi !

Jak je možné, že jedinou prezentovanou neparlamentní stranou jsou ZELENÍ ???? 8-o

Na základě průzkumů, které provádějí soukromé firmy ???  :-D

Divím se všem představitelům parlamentních stran, že do takových  diskusí chodí. Buď  všechny neparlamentní strany, nebo žádná neparlamentní strana. Od veřejnoprávní televize je to skandální !!

Eda 18.4.2006 13:12

Re: Neparlamentní strany by měly zažalovat Českou televizi !

Zažaloval Pravý Blok, podal návrh na předběžné opatření - zákaz pořadu pro porušování ústavy a nic. (rovná soutěž politických stran...) Ani zmínka v novinách, o ČT , jako veřejnoprávní tel. nemluvě. Cenzura a podlézání parlamentním stranám - vybírají radu ČT a ta např. jmenuje ředitele atd.

Jinak zelení jsou parlamentní strana, mají např. v senátu Štětinu.

muf 18.4.2006 13:23

Re: Re: Neparlamentní strany by měly zažalovat Českou televizi !

To se teda mají (Y)

Marek Dluhoš 18.4.2006 13:38

Re: Re: Neparlamentní strany by měly zažalovat Českou televizi !

SNK ED maji take sve poslance - navic v poslednich volbach do Evropskeho parlamentu meli daleko vic nez Zeleni a cela vladni CSSD, to ovsem nevadi CT je temer naprosto v tech poradech bojkotovat. Max. udela Moravec porad pro "mensi strany", coz celou dobu za nimi visi na malo sledovane CT 24 a rikaji tomu spravedliva prezentace. SNK ED by se meli pridat k stiznosti na prubeh a moznosti informovani o soucasnych volbach.

muf 18.4.2006 17:10

Re: Re: Re: Neparlamentní strany by měly zažalovat Českou televizi !

Přesně tak.  !!

Jo 18.4.2006 13:03

Reálná demokracie

podle vzoru "reálný socialismus" - je to stejně vylhané (a někdy bytostmi stejného typu - viz Vlastík Tlustý...)

Marek Dluhoš 18.4.2006 13:41

Re: Reálná demokracie

My uz se myslím bohužel dostáváme do stadia tzv. dělnické demokracie, což je už pád do degenerace země. Na co potřebujeme vysoké školy, máme li Škromacha s Paroubkem, Jandákem, kteří všemu rozumí po lidovu..opravdu děs kam se to tady řítí :-/

typ 18.4.2006 9:48

tak to je dobry :)

Tak tohle me dostalo:

"...volbám, které jsou bezesporu nejdůležitější událostí v životě dané země..."

;-D;-D;-D;-D;-D

Marek Dluhoš 18.4.2006 11:53

Re: tak to je dobry :)

Volby jsou nejdůležitější událostí pro danou zem a to, že si to někteří občané neuvědomují a jiní jsou schopni tento názor zlehčovat jen ukazuje, že máme v ČR bohužel málo lidí, kteří si uvědomují, co to volby jsou a jak by se k nim mělo přistupovat..;-)