24.4.2024 | Svátek má Jiří


POLITIKA: John málem dostal ´na budku´

9.5.2011

Tak máme ve vysoké funkci dalšího „mašíbla“ (Magor, Šílenec, Blb), který povýšil z ministra vnitra na ministra pro boj s korupcí. Stal se takovým „majorem pro špinavé nohy“, jak je popisoval z vězení na Bytízu Vláďa Škutina v knize „Presidentův vězeň na hradě plném bláznů“. Tam měli jednoho majora navíc a protože nevěděli, co s ním a byl to „kádr“ jako je dneska John, tak z něj udělali majora přes hygienu. John je vicepremiér „pro boj s korupcí“.

Tamten major vždycky nechal nastoupit vězně a zkusmo zkontroloval, jestli mají umyté nohy. A protože vězňové nosili onuce, které si sami prali ve studené vodě, je možné, že to byl fajnšmekr na uleželé syrečky. Na co je fajnšmekr John, přesně nevíme.

Ale svojí návštěvou v městě Krupka, kde je také cikánské sídliště Maršov, mediálně nepříliš známé ale zato plné čím dál tím víc skutečně agresivních lidí, připomněl některé svoje nezapomenutelné předchůdce pocházející z této sorty „přesvědčených bojovníků za lepší příští“, co tvrdí, že za nich to příště už určitě bude lepší.

Nezapomenutelná byla soudružka ministryně zdravotnictví Součková, co chtěla balit koblihy do igelitu a soudruh Škromach jí v tom sekundoval. Viz zde.

Jistá Džamila Stehlíková, co chtěla nařídit, aby menstruující ženy pracující v obchodech měly na klopě barevné označení a těhotné ženy se vykazovaly v tramvaji legitkou „na sezení“ už ani nepřekvapovala. „Mutter“ Kuchtová chtěla ihned zastavit Temelín a ještě předtím se omluvit sudetským Němcům. To druhé při jejím projevu jako fungl nové místopředsedkyně nepřekvapilo snad jen Lišku.

Neuchopitelná a nepřekonatelná Kateřina Jau Jau se svojí biomasou i jinými výšplechty a slepičím natřásáním na volbě presidenta pak byla vystřídána hormony a vlastním egem omámeným rockerem Kocábem s krásnou, leč poněkud jednoduchou Lejlou, a pak už přišla squadra Veverek.

John v podstatě ze státnické návštěvy z Krupky zdrhnul, poněvadž to vypadalo, že mu dají místní „nepřizpůsobiví“ občané, kteří se již naopak dávno přizpůsobili životu za cizí peníze, přes hubu. Viz zde.

Je cosi skutečně shnilého ve státě českém, ne však mezi lidem, ale mezi politiky a novináři. Což obojí je Radek John. Bývalý mimořádně nadaný novinář, který měl také mimořádné kontakty přes SNB a StB na kriminálníky (oni to byli často ti samí lidé - a dodnes jsou, jak je bohužel ve společnosti obvyklé už od dob starého Říma), se dal na politiku, když už byl i pro Novu neúnosný.

No a protože tihle všichni hoši sedí už dvacet let stále v těch samých kavárnách, chodí do těch samých barů s těmi samými lidmi a vůbec netuší, co se za zdmi paláců děje, holt to dost často dopadá špatně.

Jakmile se setkají s realitou, kde zmizí korektní „Romové“ a objeví se živí a skuteční Cikáni, je malér. Za těch dvacet let se, vážená smetánko, náš stát strašně změnil, což jste si z těch limuzín a služebních kanceláří nějak nevšimli.

Cikáni dnes nejsou hladová žebrota,většinou mají auta a barevné plazmové televize, chodí dobře oblékaní, pokud chtějí, ale nedokážou většinou sehnat legální práci, a protože si zvykli, že peníze se nejlehčeji “fasují“, proč by neprodávali svoje volební hlasy? Mnozí z nich prodávají svoje ženy a dcery, mladí kluci se čím dál víc zapojují do obchodu s drogami a jsou stále a stále agresivnější. Z nudy, z pocitu vykořenění, ze ztráty perspektivy.

Dvacet let politicky korektních keců o Romech nás dovedlo až sem. Romové prodávají své volební hlasy a tím i svou budoucnost, mnozí z nich ztrácejí reálný přehled o svých právech a povinnostech -viz znásilnění a skoro utlučení desetiletého kluka, pokus „cikánských zločineckých klanů“ o vládnutí nejen podsvětí, ale rovnou celého Kladna či Bydžova, nedávný pokus o lynčování řidiče, který porazil malého cikána (až na odření se chlapečkovi nic nestalo)….

Škoda, že ten John a některé další „bílé intelektuální“ pijavice na problémech Cikánů-Romů od nich nedostanou občas pořádně na hubu. Možná by se jim v hlavě rozsvítilo.

Co se týče této otázky, milý Radku Johne, zde neplatí, že „Pravda zvítězí“. Zde dneska už platí, že „PRAVDA VYDĚSÍ“!

Čím dřív nás všechny vyděsí, Cikány i gadže, tím líp.

Jo a jak dopadnou volby v Krupce, to je skutečně v oblacích. A nejvíc za to nemůžou ani ti syčáci, co hlasy kupují, ani ti „nepřizpůsobiví“, ale hlavně ti jakoby „idealisté“ a „ profesionální milovníci Romů“. Až sem to ti mulikulturalisté a lidskoprávníci přivedli. A to, že v tom nejme sami, nás neomlouvá.