25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Již třetí zásah

Policie opět navrhla obžalovat Andreje Babiše a projektovou manažerku Janu Mayerovou z dotačního podvodu. Spis byl doplněn o výpověď Andreje Babiše mladšího, který se cítí být bílým koněm.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Sedlák 22.9.2021 8:27

Co to melete? Jaká nepodložená obvinění?? Proč tedy ten gauner ty peníze vracel?

Dotační titul byl vypsán na malé firmy, to Agrofert nebyl a tak udělali ten podvod. To, že tuhle lumpárnu nechcete vidět svědčí o dosti značné tuposti.

Tehdy byli státní zástupci aktivní až moc, teď projevují trestuhodnou zdrženlivost. Tehdy Nečas odstoupil, protože se dal čekat střet zájmů a byla tady jakás - takás politická kultura, o které ten do..k tvdí, že to bylo Palermo. Teď si o Babišově střetu zájmů povídají po celém světě a pokud dnes ti jeho pacholci dostatečně nevysvětlí, jak tomu nenažranci zatnout v dotacích tipec, přijdeme o všechny dotace.

Pokud tohle nejste schopen pochopit, tak zřejmě patříte do skupiny senilních podporovatelů, kteří se mohou zbláznit radostí kvůli pár stovkám na důchod.

L. Hančar 22.9.2021 9:11

Ačkoli pan Langer je moje krevní skupina, jakákoliv obhajoba, zlehčování úlohy Hrabiše v kauze Čapáku je špatně. Bureš se usvědčil sám dvakrát: poprvé veřejným tvrzením, že to je jeho nejlepší projekt, pak bezeslova vrátil dotaci do koruny. Jeho amorální tanečky kolem jeho rodiny jen dokazují, co sám sobě dokázal. Nelze jeho vinu oslabovat jeho vlastními slovy: Všetci kradnů. Nekradnů všetci a ti co kradnů neřídí přímo kradnutí z křesla premiéra. Tož tak.

S. Sedlák 22.9.2021 9:34

Díky, v poslední době si připadám jak v panoptiku.

Babiš musí od válu, protože jeho zlodějny, podrazy a podvody pohltily celou zemi. Pochopitelně těch lumpáren je tolik, že byto bylo na desítky stran textu. Srovnávat Babiše s Petříkem Nečasem je těžká zhovadilost, protože ten asi v životě udělal jedinou lumpárnu v tom, že neudržel zapnutý poklopec. Potrestaný je v míře vrchovaté.

L. Písařík 22.9.2021 9:34

..o, tak spěchejte podat žalobu.;-O

S. Sedlák 22.9.2021 9:47

Ta už je podaná, trubko.:-/

R. Langer 22.9.2021 16:48

Jo, a furt nic, co?

Asi se ještě načekáte. Já Babišovi fakt nefandím, ale už z toho Čapáku začíná pomalu být nehorázná fraška. :-/

A. Dudík 22.9.2021 0:20

SOUHLAS R^