19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Švrček 17.5.2011 13:21

Nechce se mi to celé louskat

To proto, že na VV jsem si udělal názor již dávno před volbami, ale jedno je u VV jasné, třeba pro potvrzení tohoto názoru. Jak může být tato strana garantem protikorupčního jednání a chtít tuto agendu ve vládě, když její kryptolídr korumpuje vlastní lidi, ať jsou to již "půjčky", nebo "provize z peněz pro stranu" třeba ze státních zakázek. To se nám to střílí, když pánbůh platí prach a broky. 

Bohužel se najde i v budoucnu spousta znalců, kteří hodí svůj hlas opět nějakému uskupení ála VV, US, SZ a podobně. Tady mají bohužel stabilní strany hodně másla na hlavě a ručníků počertech málo. 

M. Procházka 17.5.2011 12:14

Jeho čas.....

Pane Haas,spletl jste páté přes deváté,čertík z krabičky už tu byl i honba na nejslušnější ženu v politice.Jen dál ve vašem bla bla.

K. Janyška 17.5.2011 9:23

VV jsou, zdá se, skutečnou zločineckou organizací... Dzp.

S. Ševeček 17.5.2011 9:45

Re: VV jsou, zdá se, skutečnou zločineckou organizací... Dzp.

Po zveřejnění jejich "březnového středečního záznamu" jsem byl překvapen, že státní zastupitelství ještě nekoná - je tam několik evidentních podnětů pro protizákonné jednání. Trestního i daňového.

P. Schuh 17.5.2011 8:38

STRACH

Docela se mi líbí ta panická hrůza z vlády levice. Co se asi tak může stát ? Není zahraniční armády (kromě USA), která by zde dělala "pořádek". Vždyť jsme v EU a v NATO.Zadlužuje nás pravice, tak nás bude chvíli zadlužovat i levice. Když to levice posere, nahradí ji zase pravice. To je přece ta "demokracie" nebo ne ?

R. Langer 17.5.2011 13:26

Re: STRACH

Jaká panická hrůza z vlády levice? Levice tady vládne odjakživa. Jenom ODS to v dobách své největší slávy dotáhla do pozice průměrné socdem vyspělých krajin (a protože jsem měkkosrdcatý a sociálně smýšlející, byl jsem tehdy ochoten ji i volit), ale ta doba je dávno za námi... :-P

Z. Bureš 17.5.2011 8:21

Máte Svatou pravdu, pane Haas . . . ale . . .

. . . jsou pouze dvě možnosti :

1)  Stávající, velmi špatná vláda ODS + TOP09 + VV, která zatím nic neudělala, ale která chce šetřit, splácet dluhy . . . . a alespoň hovoří o nutnosti reforem . . . . .

nebo

2) Vláda socialisticko-bolševických vejžírků, kterou povede nejblbější ministr financí ČR od dob Přemysla Oráče - Dluhoslav Sobotka  . . . který bude 100% vydírán KSČ(M), pod vedením zkušeného komunistického koryfeje a konfidenta komunistického gestapa - Vojtěcha "Falmera" Filipa !!! A výsledek vládnutí takovéto "party Hic" . . . . .   jsme už jednou zažili . . . a 17. listopadu 1989 mu celý národ, zcela spontálně, řekl své : NE !!!!

Tak . . . co si vybereme !?!? Máme ještě minimální zbytek paměti - a nebo jsme parta "alsheimeráků" ?

T. Šmilauer 17.5.2011 16:41

Re: Máte Svatou pravdu, pane Haas . . . ale . . .

Tato vláda je umělý slepenec, který se nedokáže dohodnout  ani na tom, aby se rozpory mezi jednotlivými členy koalice a podivné praktiky v jednotlivých stranách nedostávaly denně na veřejnost, a tím stále nesrážely její preference. Vždyť žádné reformy ještě nenastaly, jen se o nich bez rozmyslu žvaní  každý den něco jiného, a tak logicky dopadá průzkum STEM, jak dopadl ten poslední.

Myslím, že vládě levice už nelze nijak zabránit, jen ji oddálit (maximálně do r.2014). Ale snad by předčasné volby  byly přece jen dobré k tomu, že by levicová vláda  při svém způsobu hospodaření opět skončila dříve než v r.2018. (Pokud by si  soudruzi  Sobotka s Filipem nenechali ústavní většinou schválit vedoucí úlohu těchto dvou stran-ale to snad, proboha, v 21. st. ve střední Evropě není možné). 

I. Schlägel 17.5.2011 7:43

Precizní pojmenování.

Jde na mne lehká deprese, přesto děkuji za článek. A bude hůř.

J. Malá 17.5.2011 4:40

Jeho čas...

Skvěle řečeno, pane Haasi. Jen se obávám, že zatímco v bulvár pproměněný tisk a televize sledují společně s námi předváděný tyátr, že zatím Kalousek se svým společenstvem sesmolí ty tzv.deformy, rychle je ještě s pomocí VV protlačí sněmovnou a nám všem zbudou jen oči pro pláč a prázdné peneženky.Když se dva perou, třetí se směje!  To celé může taky být jen kamufláž pro obecenstvo. Tím samozřejmě neomlouvám VV, jen se to Nečasovi náramně hodí.Proč asi  vymyslel Johnovi koryto za 22milionů v době, kdy v šem berou? Teď mu ho háže pod nohy-  co asi vymyslí  znovu, aby si je udržel?

P. Schon 17.5.2011 6:08

Re: Jeho čas...

Oči pro pláč a prázdné peneženky VÁM zbudou po příštích volbách, pod vládou socanů a agenta StB Filipa.

J. Kanioková 17.5.2011 13:30

:))))